WarCraft III: The Frozen Throne Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 15:39

WarCraft, III, The, Frozen, Throne, Review

In afara de Blizzard Entertainment, putine firme se pot lauda ca rezultatele muncii lor au influentat atat de mult evolutia jocurilor video. Aparitia lui WarCraft: Orcs and Humans a demonstrat ca nu numai RPG-urile, ci si jocurile de strategie se pot mula perfect pe un univers fantasy. WarCraft II: Tides of Darkness a confirmat ca viitorul acestui gen este modul multiplayer. Diablo a reinviat genul RPG, devenit foarte popular in prezent, iar Starcraft a fost si ramane un joc aproape perfect, in ciuda unei grafici ce era considerata a fi depasita chiar din momentul lansarii sale.
Blizzard nu sunt cunoscuti doar prin faptul ca lanseaza numai jocuri de succes, ci si datorita atentiei deosebite ce o acorda echilibrarii diverselor elemente de gameplay. WarCraft III: Reign of Chaos s-a remarcat prin modul in care au fost introduse cele doua noi rase, elfii si undeads, fiecare avand un rol si o personalitate distincta in cadrul acestui univers, dar si prin echilibrul aproape ideal intre cele patru factiuni. Pe de alta parte, din momentul in care Blizzard anunta un joc, deja te astepti sa apara peste cel putin doi ani, timp in care va fi amanat de cel putin cateva ori. Surprinzator, nu asa s-a intamplat si in cazul lui WarCraft III: The Frozen Throne care a fost lansat exact in ziua anuntata oficial, si anume in data de 1 iulie. Deocamdata nu stim daca acest lucru a fost doar o exceptie, cert este ca luand in considerare faptul ca este un addon, perioada de un an necesara realizarii acestuia nu ni se mai pare chiar atat de scurta.

WarCraft III: The Frozen Throne WarCraft III: The Frozen Throne

     Desi WarCraft III este prin excelenta un joc multiplayer, Blizzard s-au straduit sa creeze o poveste care se leaga intr-un mod credibil de cea din Reign of Chaos. Pe de o parte avem personaje mult mai bine conturate deoarece ele sunt cunoscute din jocul original, iar intriga se diversifica datorita introducerii noilor eroi. Pe de alta parte, povestea scartie in asa-zisele momente dramatice deoarece s-a mers in continuare pe ideea unor caractere cu o personalitate in care predomina foarte mult binele sau raul. Astfel, intorsaturile de situatie au in general la baza motivatii si trairi putin fortate care nu reusesc astfel sa convinga. Desi joaca un rol secundar, unul dintre cele mai complexe personaje este Sylvanna Windrunner al carei comportament ne-a adus aminte de Kerrigan din Starcraft.
Cine va castiga cursa dintre Death Knight Arthas si Night Elf Demon Hunter Illidan avand ca premiu eliberarea lui Lich King Ner’zhul, captiv in ghetarul Icecrown situat in inghetatul continent Northrend? La aceasta intrebare veti primi raspuns dupa ce veti juca cele trei campanii single-player a caror parcurgere, chiar daca sunteti jucatori inveterati de WarCraft, va poate da destule dureri de cap daca jucati pe cel de-al doilea nivel de dificultate. Pe langa faptul ca trebuie sa va obisnuiti cu noile unitati si abilitatile noilor eroi, AI-ul inamic a fost imbunatatit, lucru care se simte mai ales in skirmish unde ambii adversari pleaca fara nici un avantaj. Desi in skirmish sunt trei nivele de dificultate, uneori fiind foarte greu sa il deosebesti de un adversar uman, AI-ul inca construieste unele cladiri in momentul nepotrivit sau in zone ce nu ii ofera o pozitie strategica. Insa, in general stie sa se retraga, stie sa atace sau sa se extinda exact cand trebuie, plus ca nu sunt rare cazurile in care, profitand de neatentia ta, va reusi sa iti decimeze unitatile atragandu-le in ambuscade.

WarCraft III: The Frozen Throne WarCraft III: The Frozen Throne

De fapt, sunt patru campanii single-player, cu toate ca ultima, cea cu orcii, nu poate fi numita totusi o campanie. In primul rand, povestea nu are legatura cu cea din primele trei. In al doilea rand, partea de strategie in timp real este diminuata aproape de zero si inlocuita cu cea RPG: nu exista resurse, nu exista baze primare sau secundare. In al treilea rand, pentru prima data intr-un joc de strategie realizat de Blizzard, termenul de misiune nu mai este sinonim cu cel de harta sau nivel. O misiune, in speta un quest, se poate desfasura pe doua sau mai multe harti deodata, gratie unor zone intermediare ce fac legatura dintre acestea. Nu numai ca aceasta campanie satisface si gusturile celor care doreau sa vada un accent mai mare pus pe partea de RPG, dar Blizzard a facut si o demonstratie practica a capabilitatilor editorului imbunatatit care face posibila aparitia mai multor misiuni de acest gen create de fani (custom campaigns).
Astfel, prin intermediul scripturilor, obiectivele unui scenariu pot fi modificate dinamic in functie de evenimentele petrecute in cadrul altei harti, evenimente ce se pot concretiza pe harta initiala in aparitia unor noi creaturi ori obiective sau in deblocarea unor zone ramase pana in acel moment inaccesibile. De asemenea, pentru crearea secventelor intermediare se pot folosi noi miscari ale camerei si se pot adauga si sunete proprii.

WarCraft III: The Frozen Throne WarCraft III: The Frozen Throne

     Asa cum ne-au obisnuit inca de la WarCraft II, si vocile noilor unitati sunt superbe, pastrandu-se si posibilitatea de a le sacai cu click-uri de mouse pentru a auzi replici care mai de care mai haioase. Ca fapt divers, sunetul scos de Kobold este identic, absolut identic, cu cel emis de field raiders din Gothic II. Noile teme muzicale se potrivesc perfect alaturi de cele din jocul original, iar melodia de la sfarsit este pur si simplu superba. Aceasi calitate o intalnim si in cadrul filmelor CGI, parca mai putin spectaculoase fata de Reign of Chaos – totusi, nu am intalnit pana in prezent nici un joc care sa se ridice din acest punct de vedere la inaltimea lui WarCraft III.
Din punct de vedere vizual, judecand dupa prima impresie, esti tentat sa spui ca nu s-a schimbat nimic. Aceeasi inlatuire de culori foarte vii, foarte rar intalnite intr-un joc de strategie, culori combinate in asa fel incat nu deranjeaza deloc ochiul, ci dimpotriva. Insa, pe masura ce joci, incepi sa descoperi cele trei noi tilesets, precum si aceeasi atentie acordata detaliului, indiferent ca este vorba de aspectul noilor personaje si unitati sau de noile elemente de peisaj. De mentionat ca Naga arata pur si simplu fenomenal. Pacat (insa de inteles) ca noua factiune nu este disponibila decat in single-player.

WarCraft III: The Frozen Throne WarCraft III: The Frozen Throne

Desi perspectiva laterala si ceea ce cu greu am putea numi zoom au ramas neschimbate, avand in continuare doar un rol estetic, interfata a fost destul de mult modificata. Acum poti pune in queue atat unitati, cat si cladiri sau research-uri. O unitate al carui rally point va fi pus pe o alta unitate deja creata va ataca acum simultan cu unitatea de care este legata, ceea ce ofera, ce-i drept indirect, posibilitatea de a lupta cu mai mult de 12 unitati deodata. Pacat ca pathfinding-ul, aspect in care Blizzard a excelat dintotdeauna, nu este perfect. O unitate nu se da la o parte automat pentru a-i face loc celeilalte, insa daca este mutata manual, aceasta din urma tine minte drumul care i-a fost indicat. Astfel, esti inca o data fortat sa acorzi o grija deosebita micromanagementului, fapt care poate indeparta multe persoane de acest joc. Insa nu trebuie uitat ca aici micromanagementul este de cele mai multe ori diferenta esentiala dintre victorie si infrangere, mai ales in cadrul competitiilor profesioniste.
Foarte folositoare sunt si filtrele nou introduse cu ajutorul carora poti vedea pe mini-map adversarii, aliatii, dar si creep camps. Legat de creeps, nu mai exista posibilitatatea de a-i duplica cu ajutorul Wand of Illusion. Totodata, daca in timpul beta-ului, efectele acestuia au fost reduse, Wand of Negation a fost complet inlaturat in varianta finala. In schimb, au fost introduse runele care, fata de artefacte, pot aduce unitatilor tale doar bonusuri temporare, insa deloc de neglijat. De asemenea, item-urile care maresc skill-urile eroilor (tomes) sunt automat consumate cand sunt culese, chiar daca inventarul acestora este plin. Si imbunatatirile nu se opresc aici. Acum, armurile de trei tipuri (light, medium, heavy), determina grade diferite de vulnerabilitate ale unitatilor fata de vraji, de atacurile melee sau ale unitatilor cu range.

WarCraft III: The Frozen Throne WarCraft III: The Frozen Throne

     Totodata, strategia de inceput de joc in care eroii tai cresteau rapid in nivel luptandu-se cu monstrii neutri nu mai este o strategie viabila. Spre deosebire de Reign of Chaos, eroii castiga experienta pe seama creeps doar pana la nivelul cinci. Astfel, nu se va mai pune accent atat de mult pe dezvoltarea eroilor, ci pe productia de unitati si culegerea de resurse, fapt care se vede cel mai bine in situatiile in care se joaca 1 vs. 1 pe o harta mare sau foarte mare. In al doilea rand, sunt mult mai mari sanse ca un jucator sa controleze la un moment dat cativa eroi de nivele aproximativ egale, in loc sa aiba unul foarte dezvoltat, ceea ce duce la o sporire a numarului tacticilor ce pot fi adoptate.
Rush-ul cu eroii de la inceputul jocului mai este ingreunat si de ieftinirea anumitor unitati si cladiri. Astfel, se pot crea mai mult unitati intr-un timp mai scurt, plus ca upkeep-ul este acum 0-50, low upkeep-ul 51-80, iar high upkeep-ul 81-100. Pe de alta parte, fiecare factiune poate acum construi cate un shop (Arcane Vault, Tomb of Relics, Ancient of Wonders, Voodoo Lounge). Drept urmare, eroii pot fi inzestrati cu artefacte, potiuni si vraji inca din fazele timpurii ale jocului, insa acestea sunt de trei tipuri, in functie de upgrade-urile facute cladirii principale. Prin intermediul unor scroll-uri se pot construi anumite cladiri fara a mai fi nevoie de interventia unui taran, iar modul de dezvoltare al eroilor poate fi schimbat cu ajutorul unui item numit tome of retraining.

WarCraft III: The Frozen Throne WarCraft III: The Frozen Throne

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Fiecare canadian are rezervate cel puţin 4 vaccinuri anti-COVID
23/09/2020 08:20

Canada a anuntat că laboratorul francez Sanofi şi cel britanic GSK au promis pană la 72 de milioane de doze din vaccinul contra Covid-19 guvernului canadian, care a semnat deja acorduri asemănătoare cu mai ...

Nou record al crizei climatice - vara 2020, cea mai calda vara din istorie, in emisfera nordica
23/09/2020 08:13

Potrivit Administratiei Nationale Oceanice si Atmosferice (NOAA), din SUA, lunile iunie, iulie si august 2020 au inregistrat, in emisfera nordica, temperaturi cu 1,17 grade Celsius peste media secolului XX, dep ...

 Primele trei minute de la urcarea la volan, cele mai periculoase
23/09/2020 07:45

  Analiza a fost făcută in Australia in perioada 2018-2019 si a analizat 3,2 milioane de călătorii cu maşina si 1.986 de accidente rutiere. Au participat 40.000 de şoferi si una dintre concluzii a f ...

 Legea pensiilor militare va fi modificată
23/09/2020 07:15

  Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului (DRPCVP), Marius Bălu, s-au in ...

 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei