Cat de posesivi sunt si cat de mult manipuleaza partenerii, in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 04-08-2014 13:10

Viata in doi poate sa dea dureri mari de cap daca unul dintre parteneri devine posesiv cu celalalt. Potrivit ultimelor studii, posesivitatea se manifesta de cele mai multe ori din cauza nesigurantei unei persoane. Cu alte cuvinte, cu cat este mai nesigura si mai frustrata o persoana, cu atat simte nevoia sa detina controlul in relatia sa. Insa, posesivitatea se manifesta si in functie de zodia fiecaruia, lucru studiat indelung de astrologi.

Asa ca, in cele ce urmeaza vom vedea cat de posesivi sunt barbatii si femeile, in functie de zodie.

BERBEC:

Femeile nascute in Berbec simt nevoia sa aiba in maini fraiele relatiei. Sunt unele dintre cele mai posesive semne din zodiac iar motivul posesivitatii lor vine in primul rand din nevoia lor de a se afirma pe orice plan.

Barbatii nascuti in aceasta zodie isi manifesta posesivitatea in cuplu mai putin decat femeile. Acest lucru se petrece datorita faptului ca barbatii din Berbec gasesc si alte persoane, in afara de cea care le sta alaturi, pe care sa incerce sa le domine.

TAUR:

Femeile nascute in Taur doresc mereu sa li se atribuie lucruri de care nu sunt in stare si stiu acest lucru. Asa ca cea mai simpla metoda pentru a obtine asta, cel putin din partea partenerului, este de a-l supune pe acesta cu desavarsire. O femeie nascuta in Taur va controla tot la partenerul ei, fie ca este vorba de finante sau chiar de prieteni. Femeile din Taur sunt considerate cele mai posesive din tot zodiacul.

Barbatii pe de alta parte isi manifesta posesivitatea in cuplu in cel mai agresiv mod. Iar la baza posesivitatii lor sta gelozia. Taurii sunt unele dintre cele mai gelaose semne ale zodiacului iar acest lucru duce la nevoia de control total asupra partenerei, control pe care il vor manifesta cel putin la nivel psihic. astfel, isi vor face partenerele sa se simta inutile fara ei, incercand sa distruga si ultimul gram de respect de sine al femeii de langa ei.

GEMENI:

Femeile nascute in Gemeni sunt foarte libertine. Datorita faptului ca le cam place sa umble din floare-n floare, femeile din Gemeni nu isi manifesta posesivitatea prea mult. Cu alte cuvinte, se stiu capabile sa insele foarte usor si nu li se pare drept sa controleze sentimentele jumatatii lor, avand in vedere ca nici ele nu pot fi controlate. Cu toate acestea, cand vine vorba de capitolul financiar, femeile din Gemeni incearca sa controleze tot.

Barbatii din Gemeni se aseamana cu femeile din aceasta zodie insa latura lor posesiva se manifesta mai des. Mai ales daca ajung la concluzia ca partenera lor le este inferioara din punct de vedere al inteligentei. Asa ca daca gasesc aceasta “portita” deschisa, se vor folosi de partenera ca de un obiect. Isi vor manifesta posesivitatea prin descrierea ipotetica a unei posibile despartiri, ceea ce o va face pe partenera sa ii ofere tot ce doreste, fara sa isi dea seama ca este manipulata.

RAC:

Femeile din Rac isi manifesta posesivitatea doar atunci cand se simt in pericol de a fi parasite. Sunt femeile care se tem de despartire cel mai mult si care se simt mereu amenintate de celelalte femei din jurul lor, atunci cand vine vorba de barbatul pe care il au langa ele. Femeile din rac vor deveni posesive in primul rand sexual cu barbatul lor. In acest sens vor fi in stare sa incerce orice dorinta sexuala a barbatului, ca mai apoi sa-i scoata ochii in legatura cu “sacrificiul” pe care il face de dragul lui. Acest tip de posesivitate si manipulare se manifesta fara ca partenerul sa isi dea seama, femeile din Rac fiind maestre in a-si folosi sexualitatea pentru a obtine tot ce vor de la partener.

Barbatii din Rac pe de alta parte nu stiu sa isi manifeste posesivitatea decat prin comportament agresiv. Rareori ajung la amenintari fizice si se multumesc doar cu a isi face partenerele sa se simta inutile. Odata ce au inlaturat orice urma de mandrie din partea partenerei, Racii vor face in asa fel incat sa devina indispensabili din viata acestora.

LEU:

Femeile din Leu recurg la o metoda destul de agresiva de posesivitate si manipulare. Astfel, mai intai isi dezarmeaza partenerul, cu buna stiinta, de orice lucru de care acesta ar putea sa fie mandru. Si pentru a se face indispensabile ataca sexualitatea barbatului de langa ele si totodata starea sa financiara. Cu alte cuvinte, isi fac partenerul sa se simta inutil ca mai apoi sa obtina de la el tot ce isi doresc.

Barbatii din Leu actioneaza la fel ca si femeile din aceasta zodie numai ca mai folosesc o arma destul de murdara: lasa mereu impresia ca sunt pe cale sa iasa din relatie si sa isi faca un viitor cu una dintre cele mai apropiate prietene ale partenerei lor. Astfel, generand panica si frica in cuplu, isi asigura rolul de jumatate dominanta.

FECIOARA:

Femeile din Fecioara sunt unele dintre cele mai parsive din lume. Sunt constiente inca de la inceputul relatiei ca trebuie sa fie ele cele care detin controlul si fac acest lucru prin indepartarea partenerului de tot ce ii este drag acestuia. Primul pas va fi indepartarea partenerului de familie si de prieteni ca mai apoi sa obtina tot ce doresc de la el. Mai mult decat atat, vor fi prezente peste toto in viata aprtenerului si nu il vor lasa nici sa iasa la o bere cu prietenii.

Barbatii din Fecioara actioneaza la fel numai ca de multe ori, inainte de a indeparta prietenele jumatatii lor din viata acesteia, le va cuceri pe multe dintre ele. Va merge atat de departe incat sa faca sex cu una dintre cele mai bune prietene ale jumatatii, sau cu mai multe, pentru a se asigura ca vina care le va macina le va tine departe de femeia care le este alaturi. Barbatii din fecioara sunt unii dintre cei mai parsivi si posesivi din intreg zodiacul

BALANTA:

Ignoranta femeilor din Balanta este dominata doar de lipsa de incredere in sine. Acest lucru inseamna ca isi vor manifesta posesivitatea prin prisma geloziei. Femeile din Balanta vor face tot posibilul sa fie langa barbatul lor mereu si sa-i atraga atentia de fiecare data cand pot, cu privire la orice. Scopul este de a-i da barbatului impresia ca nu poate exista fara jumatatea lui.

Barbatii din Balanta sun si ei posesivi din cauza geloziei. Numai ca, spre deosebire de femeile din acest semn zodiacal, actioneaza mult mai pe fata. Astfel, ei citesc mesajele din telefonul iubitei pe ascuns, le ameninta fostii prieteni si chiar pe cei apropiati ai femeii de langa ei. Mai mult decat atat, se lauda cu “ispravile” lor in fata actualei iubite pentru a-i demonstra acesteia cat de “influenti” sunt.

SCORPION:

Femeile din Scorpion sunt unele dintre cel mai putin posesive din intreg zodiacul. Sunt mult prea sigure pe ele si pe sexualitatea lor ca sa isi faca griji ca partenerul ar putea sa le iasa din cuvant. Scorpioancele sunt acele femei care isi tin barbatul in frau indeplinind orice fantezie a acestuia, fara sa fie nevoie ca barbatul sa o exprime.

Barbatii din scorpion, pe de alta parte, isi manifesta posesivitatea in cel mai urat mod posibil. Tactica lor este de a-si face jumatatea sase simta inutila si dependenta de ei. Si mai rau este ca fac acest lucru pe fata si de multe ori in fata tuturor apropiatilor jumatatii lor. Odata ce si-au dezarmat femeia de langa ei, Scorpionii o parasesc, de obicei.

SAGETATOR:

Femeile din Sagetator isi manifesta posesivitatea si manipuleaza intr-un mod foarte inteligent. Astfel, isi atribuie calitatea de “trofeu greu de tinut” si dau mereu impresia ca oricand este posibil sa fie cucerite de alt mascul. acest comportament distruge increderea in sine a partenerului si totodata il face sa incerce mai mult, pe toate planurile. Iar cea care beneficiaza de avantaje nu este decat partenerea “trofeu”.

Barbatii din Sagetator aplica aceeasi tactica numai ca ei merg mult mai departe. Astfel, daca au cumva impresia ca nu le merge strategia, merg atat de departe incat sa isi insele partenera ca mai apoi sa recunoasca pe fata ca au facut acest lucru si sa faca in asa fel incat partenera sa se simta vinovata de escapadele lui. Mai mult decat atat, vor repeta sa insele pana cand vor fi siguri ca femeia de langa ei nu mai are pic de incredere in sine si ca va face tot posibilul sa ii urmeze calea.

CAPRICORN:

Femeile si barbatii din Capricorn au trecut prin atat de multe incercari in viata ca, odata ajunsi la maturitate, nu vad niciun folos in a fi posesivi cu partenerul. Nici femeile nici barbatii din Capricorn nu sunt posesivi cu partenerii, lucru ce le aduce de multe ori numai necazuri, ei fiind cei folositi de parteneri.

VARSATOR:

Mandria femeilor din Varsator le face sa fie posesive la un omd aproape nedetectabil. se folosesc de noblete si de frumusete pentru a da de inteles ca nu este usor ca pui mana pe asa femeie. Acest lucru il va face pe partener sa fie cat se poate de atent sa nu calce stramb, chiar daca va avea ocazii, doar de dragul de a se putea intoarce su sufletul impacat in bratele iubitei.

Barbatii din Varsator isi manifesta posesivitatea oferind cat se poate de multa libertate partenerei dari asigurandu-se ca aceasta stie care sunt consecintele in cazul in care calca stramb. Mai mult decat atat, barbatii din Varsator se straduiesc sa fie foarte apreciati de cei din jur, pentru a se asigura ca partenera lor ii ridica in slavi.

PESTI

Femeile din Pesti, la fel ca si barbatii din Pesti, joaca o alta carte a posesivitatii si manipularii. Astfel, ambele sexe ale acestei zodii dau de inteles ca sunt tratate foarte rau de partener, chiar daca acest lucru nu este adevarat. Cu alte cuvinte, se victimizeaza atat de mult in fata partenerului, dar si a tuturor cunoscutilor cuplului, incat, din mila, obtin tot ce vor de la jumatatea lor.

lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:37


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Secretar de stat: Slujbele de Crăciun se pot desfășura în interiorul și în exteriorul bisericilor
28/11/2020 09:28

 Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, anuntă că slujbele de Crăciun se pot desfăsura atat in interiorul, cat si in afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protectie sanitară. Tăn ...

HOROSCOPUL ZILEI - 28 noiembrie
28/11/2020 04:35

BERBEC Berbecii sunt tot mai tentati să-si asume riscuri, fiind dispusi chiar să intoarcă relatii aparent stabile cu susul in jos doar pentru a se simti mai vii. Însă, cu astfel de comportament, ar t ...

FOTO/VIDEO - Cum ne putem indeplini toate dorintele folosind puterea mintii
27/11/2020 09:30

 Se intampla deseori sa avem probleme in ceea ce facem, sa obtinem rezultate foarte greu. Ei bine, noi suntem vinovati de tot ceea ce se petrece in jurul nostru, iar maestrul Risvan Vlad Rusu ne explica to ...

Eclipsa partiala de Luna in Gemeni. Patru zodii vor fi foarte afectate
27/11/2020 07:45

“ Omul bun scoate lucruri bune din vistieria buna a inimii lui; dar omul rau scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Va spun ca, in ziua judecatii, oamenii vor da socoteala de orice cuvant ne ...

HOROSCOPUL ZILEI - 27 noiembrie
27/11/2020 06:00

BERBEC Sunt in pericol azi relatiile profesionale, nu aveti răbdare si considerati că totul se poate rezolva prin absenta de la locul faptei. Apar multi adversari care dau cărtile pe fată si vor să vă do ...

HOROSCOPUL ZILEI - 26 noiembrie
26/11/2020 06:00

BERBEC Chiar daca din pricina oboselii faceti greseli dupa greseli, sunteti salvat de rutina, iar sefii va apreciaza in continuare. Pot aparea insa surprize sentimentale cam neplacute. TAUR Foarte energic, i ...

Catedrala Mântuirii Neamului este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Lucrările „la roșu” au costat 110 milioane de euro
25/11/2020 13:23

Catedrala Mantuirii Neamului, cu hramul principal „Înăltarea Domnului” si hramul secundar Sf. Apostol Andrei, este una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume. Anul acesta se implin ...

Rugaciunea
25/11/2020 11:51

Rugaciunea "Tatal Nostru" se modifica din 29 noiembrie, prima duminica a noului an liturgic dupa ritul roman sau latin. Versetul "Nu ne duce in ispita" va fi inlocuit cu "nu ne abandon ...

HOROSCOPUL ZILEI - 25 noiembrie
25/11/2020 06:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei