Cele mai populare branduri de ochelari de soare

97

Dimensiune font:

| 09-04-2024 12:18

 Cele mai populare branduri de ochelari de soare 

Într-o lume în care protecția ochilor de razele soarelui nu mai este doar o necesitate, ci și o declarație de stil, este esențial să alegi corect brandul de ochelari de soare. În următoarele paragrafe vei descoperi caracteristicile distinctive ale celor mai populare branduri, printre care se numără Ray-Ban, Polaroid sau Guess. Te vom ghida prin motivele popularității acestor mărci și îți vom prezenta gamă variată de modele pe care acestea le oferă. Află cum să fii mereu în tendințele fashion actuale cu ochelari de soare de cea mai bună calitate! 

Branduri populare  de ochelari de soare și motivul popularității lor 

În lumea modei, ochelarii de soare au devenit un accesoriu indispensabil. Anumite branduri sunt apreciate însă în mod special pentru calitatea și diversitatea produselor lor, având o istorie îndelungată. Nu este însă obligatoriu să alegi astfel de ochelari de soare doar pe baza popularității sau a faptului că sunt modele în trend! 

Ceea ce recomandă mai mult este calitatea și designul materialelor folosite. De exemplu, Ray-Ban folosește lentile de sticlă de înaltă calitate, care oferă o claritate optică superioară. În plus, toate aceste branduri folosesc tehnologia polarizării, care reduce reflectarea luminii și îmbunătățește confortul vizual. Popularitatea crescută a acestor top firme de ochelari de soare demonstrează faptul că aceștia sunt aleși atât pentru designul unic, dar mai ales pentru beneficiile suplimentare pe care le oferă. 

Branduri precum Ray-Ban, fondat în 1937, au devenit populare pentru că modele clasice de ochelari aviator sau wayfarer erau purtați de celebrități și personaje de film. Guess, înființat în 1981, a devenit rapid un nume de referință în industria modei, oferind o gamă largă de ochelari de soare cu un design modern și atrăgător. Vogue, cu o istorie ce datează din 1973, este renumit pentru modelele sale elegante, iar Polaroid și Polarizen sunt apreciate pentru tehnologia lor inovatoare care protejează ochii de razele UV. Diversitatea modelelor îți permite și ție să găsești perechea perfectă pentru tine! 

Topul celor mai populare branduri de ochelari de soare 

1. Caracteristici ale ochelarilor de soare Ray-Ban 

Ray-Ban, un nume sinonim cu stilul și calitatea în lumea ochelarilor de soare și fondat de către compania americană Bausch & Lomb, a înregistrat o serie de inovații semnificative în domeniul protecției solare, stabilind adevărate standarde în domeniul eyewear de-a lungul decadelor. Astăzi, Ray-Ban este recunoscut ca un lider de piață global pentru ochelarii de soare premium. 

Unul dintre aspectele care diferențiază ochelarii de soare Ray-Ban de competitori este angajamentul său constant pentru inovație. Brandul a fost cel care a introdus primii ochelari de soare cu protecție UV și infraroșu, un avans major în protecția oculară. Lentilele sunt, de asemenea, recunoscute pentru polarizarea lor de înaltă calitate și tratamentele anti-reflex, care îmbunătățesc vizibilitatea și confortul la purtare. 

De la clasicii ochelari de soare Aviator, cu ramele lor de metal și lentilele mari, la ochelarii de soare Wayfarer, cu forma lor caracteristică rectangulară, există un model Ray-Ban pentru fiecare gust. Aceste modele vin într-o varietate de culori și finisaje, astfel încât îți poți alege și tu cu ușurință modelul favorit, fie că dorești un stil clasic sau mai modern!  

2. Gama de ochelari de soare Polaroid 

Brandul Polaroid s-a impus inițial pe piață prin producția de camere foto instant, dar și-a extins ulterior gama de produse spre domeniul ochelarilor de soare. Filosofia brandului american se bazează pe inovație, calitate și accesibilitate, cu un accent puternic pe design și tehnologie. Este recunoscut pentru producția de ochelari cu lentile polarizate, ce oferă o protecție solară superioară și o claritate vizuală îmbunătățită. 

Gama de ochelari de soare Polaroid este extrem de diversificată, satisfăcând o gamă largă de preferințe și necesități. Ochelarii sunt disponibili într-o varietate de forme, de la modelele clasice până la cele contemporane. Materialele folosite în producție sunt plastice și metale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și confort la prețuri accesibile.

Lentilele polarizate reduc reflexiile, îmbunătățesc contrastul și cresc claritatea vizuală, oferind astfel o protecție UV optimă. Confortul este asigurat de ramele ușoare și de designul ergonomic, iar durabilitatea este garantată de calitatea materialelor și de procesul riguros de fabricație. Polaroid se numără printre principalii jucători de pe piața globală de accesorii de lux, datorită reputației sale de inovație și calitate. 

3. Brandul Guess și colecțiile sale de ochelari de soare 

Guess este un brand de lux recunoscut la nivel global, cu o istorie bogată în industria modei. Înființat în 1981 de către frații Marciano, a devenit rapid un nume de referință în lumea fashion datorită abordării sale inovative și a calității superioare a produselor sale. În timp, brandul s-a extins dincolo de haine, pentru a include accesoriile, printre care și ochelarii de soare. 

Colecțiile de ochelari de soare Guess se disting prin calitatea materialelor, designul unic și inovativ, precum și prin nivelul de protecție UV oferit. Materialele ramelor sunt rezistente la zgârieturi, lentilele polarizate protejează ochii, iar dintre designurile atrăgătoare vei găsi și tu modelul care să se potrivească stilului tău! Vei vedea cum fiecare pereche este creată cu o atenție deosebită la detalii, combinând cu succes elemente clasice cu cele moderne, pentru a crea un produs final cu adevărat distinctiv. De la logo-ul emblematic Guess imprimat pe brațe, până la varietatea de culori și forme disponibile, ochelarii de soare Guess sunt un exemplu perfect de eleganță și rafinament! 

4. Caracteristicile ochelarilor de soare Polarizen 

Ochelarii de soare Polarizen sunt recunoscuți pe scară largă pentru calitatea superioară a materialelor utilizate, precum lentilele polarizate de înaltă performanță și ramele durabile. Tehnologia de polarizare avansată reduce strălucirea și îmbunătățește claritatea, oferind vizibilitate optimă în orice condiții de lumină. Designul unic al acestor ochelari se remarcă prin eleganță și stil, având o gamă largă de modele care se potrivesc oricărui gust și stil personal. Polarizen se concentrează mai mult pe funcționalitate, oferind protecție superioară împotriva razelor UV și confort excepțional.  

5. Stilul ochelarilor de soare Vogue 

Vogue este un nume de top în industria modei, iar ochelarilor de soare nu face excepție. Popularitatea acestora se datorează în mare parte colaborărilor cu celebrități, dar și campaniilor de marketing eficiente. Vogue oferă o varietate de stiluri pentru a satisface orice nevoi, de la modele clasice până la cele mai moderne și avant-garde. 

Vogue pune accentul pe aspectul fashion, așa că dacă ești pasionat/ă de modă poți alege unul dintre modele trendy care se potrivesc ultimelor tendințe, pentru a obține un look ca de revistă! 

Fiecare brand are caracteristicile sale unice, iar popularitatea acestor ochelari de soare se datorează calității superioare, designului distinctiv și funcționalității. De la stilul clasic și atemporal al Ray-Ban, la designurile moderne și inovatoare ale Vogue, există opțiuni pentru toate gusturile. Nu ezita, deci, să descoperi fiecare dintre aceste colecții și să găsești perechea perfectă pentru tine!  

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/woman-wearing-sunglasses-j9tcrdzYhUI 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
Evoluția decorațiunilor de Crăciun
19/06/2024 13:19

 Decorarea bradului de Crăciun este una dintre cele mai indrăgite traditii ale sărbătorilor de iarnă. De-a lungul secolelor, ornamentele si decorurile utilizate au evoluat semnificativ, reflectand sch ...

Floarea de frangipani, simbol al frumuseții și spiritului
16/06/2024 14:41

Floarea de Frangipani, cunoscută si sub denumirea stiintifică Plumeria, este un simbol al frumusetii si al spiritualitătii in multe culturi din intreaga lume. Originară din zonele tropicale ale Americii Cen ...

Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
15/06/2024 22:46

 Între probleme financiare, probleme de relatii si probleme de sănătate, există o multime de griji de-a lungul vietii noastre. Potrivit Asociatiei Americane de Psihologie, aproximativ o treime di ...

Bârfa, firul nevăzut dintre oameni
14/06/2024 07:58

Cand ne gandim la barfă, deseori ne imaginăm soapte indiscrete si judecăti pripite, dar acest fenomen este mult mai profund si mai semnificativ decat pare. Barfa nu este doar un schimb superficial de informa ...

  Neîncrederea, ruina din suflet
12/06/2024 16:51

Neincrederea este un sentiment complex si profund, care poate avea efecte majore asupra vietilor noastre. Acest sentiment poate afecta relatiile personale si profesionale, influentand modul in care interaction ...

Pericolul demotivării
11/06/2024 18:37

  Demotivarea este un fenomen psihologic complex care afectează indivizii la nivel personal si profesional. Ea apare atunci cand există o scădere a motivatiei de a realiza anumite activităti sau obiec ...

Românii sunt tot mai puțini și mai bătrâni
10/06/2024 13:45

Peste 11.800 de copii s-au născut in luna aprilie a acestui an, in creştere cu 13,6% faţă de martie, insă sporul natural s-a menţinut negativ (-7101), numărul persoanelor decedate fiind de 1,6 ori mai ma ...

Secretele înțelepciunii stoice pentru fericire
10/06/2024 13:15

 Întelepciunea stoică, o filozofie antică fondată de Zeno din Citium in Grecia antică, rămane relevantă si aplicabilă in viata de zi cu zi, oferind instrumente valoroase pentru gestionarea str ...

Magia mușcatelor
09/06/2024 14:45

Muscatele, cunoscute stiintific sub denumirea de Pelargonium, sunt plante care au captivat inimile multor oameni de-a lungul timpului. Cu florile lor vibrante si parfumate, aceste plante sunt un simbol al frumu ...

Dansul delicat al cireșelor
06/06/2024 12:30

În grădinile noastre, sub cerul senin al verii, se desfăsoară un spectacol de culoare si aromă, iar in centrul atentiei se află ciresele – vedetele incontestabile ale sezonului. Cu fiecare bob ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei