O viață marcată de tragedii, de la moartea lui Elvis, la căsnicia eșuată cu Michael Jackson / Lisa Marie Presley, ultimul interviu - VIDEO

0000   0141700

Dimensiune font:

| 13-01-2023 12:11

 Lisa Marie Presley, fiica regelui rock and roll-ului, a avut o viață marcată de tragedii și decepții, vorbind în ultimul ei interviu acordat în urmă cu doar câteva zile despre tatăl ei, Elvis.

Lisa Marie Presley alaturi de Austin Butler la Golden Globes 

Lisa Marie a vorbit ultima oară în public la gala Golden Globes ce a avut loc marțea aceasta, fiind întrebată pe covorul roșu de către jurnaliști despre „Elvis”, fiul biografic despre tatăl ei care a avut premiera în cinematografe în vara anului trecut.  

Vorbind despre interpretarea lui Austin Butler, actorul american care l-a jucat pe Elvis, ea a spus că a fost cu adevărat impresionată de aceasta și că „am avut chiar nevoie să îmi iau 5 zile să o procesez fiindcă a fost atât de reușită și autentică”.

Ea a spus de asemenea că i-a plăcut că interpretarea marelui cântăreț nu a fost una care să cadă într-o zonă „caricaturală”, spre deosebire de alte filme despre Elvis Presley din trecut. 

„Modul în care vorbea [Elvis] a fost interpretat [în alte filme] într-o manieră amuzantă, glumeață, dar lui Austin chiar i-a reușit și a făcut-o perfect fără să pară comic”, a explicat aceasta.

Austin Butler a câștigat la Golden Globes premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru interpretarea legendei rock and roll-ului în film.

Revenind să vadă interviul după anunțul de joi privind moartea sa, numeroși comentatori au remarcat că ea a părut să își găsească greu cuvintele și că aceasta i-a cerut la un moment dat lui Jerry Schilling, managerul de talente alături de care a mers la gală, să o lase să se sprijine de el 

Lisa Marie Presley și moartea lui Elvis

Născută pe 1 februarie 1968 din căsătoria lui Elvis cu prima și singura sa soție, Priscilla, Lisa Marie a avut doar 9 ani când tatăl său s-a stins în mod tragic din viață în 1977.

Ani mai târziu, ea a povestit că ultima oară când l-a văzut pe Elvis în viață a fost chiar în noaptea morții sale la locuința lor din Graceland, când el a venit să o pupe de noapte-bună.

„Nu îmi place să vorbesc despre asta. Era 4 dimineața și eu de fapt trebuia să dorm. El m-a găsit”, a relatat ea, adăugând că următoarea dată când l-a văzut pe tatăl ei a fost imediat după ce acesta a murit, privindu-i trupul neînsuflețit zăcând pe covor lângă toaletă cu fața în jos.

 

Ea a declarat într-un amplu interviu acordat revistei Rolling Stone în 2003 că primul lucru pe  


care l-a făcut după ce a văzut această imagine traumatizantă a fost să o sune pe Linda Thompson, una dintre fostele prietene ale lui Elvis, să-i spună că „tăticul meu a murit. E înfășurat în covor”


 Însă trupul lui Elvis nu a fost imediat adus la o casă de pompe funebre, fiind ținut în locuința de la Graceland timp de 3 zile, un lucru despre care Lisa Marie a afirmat că i-a adus alinare.

„Trupul său a fost în casă 3 zile și era ceva foarte ciudat de recomfortant cu privire la asta”, a relatat Lisa Marie, spunând că acest lucru a făcut cumva să pară că moartea tatălui ei nu este neapărat reală pentru ea.

 

O relație zbuciumată cu Michael Jackson

Lisa Marie a revenit în atenția opiniei publice din întreaga lume în 1994, când s-a căsătorit cu probabil cea mai mare vedetă la nivel mondial de la momentul respectiv, cântărețul Michael Jackson.

Ea a povestit că l-a întâlnit pe Jackson pentru prima oară în 1975 când avea doar 7 ani de zile, dar că nu a început să aibă o relație „de adulți” cu acesta decât în 1992. Cei doi s-au căsătorit la doar 20 de zile după finalizarea divorțului lui Lisa Marie de primul ei soț, Danny Keough, un muzician din Chicago cu care se măritase în 1988. 

Mariajul dintre Jackson și Lisa Marie a durat doar doi ani, fiind marcat de acuzațiile de abuz sexual asupra copiilor aduse la momentul respectiv cântărețului american.

Fiica lui Elvis a povestit că după ce s-a reîntâlnit cu Jackson ca adult el a început să vorbească despre acestea, spunându-i că „știu ce cred oamenii despre mine”.

„L-am crezut fiindcă a fost atât de convingător. Am crezut pur și simplu tot ce a spus din nu știu ce motive. Am intrat în această mentalitate de 'O să salvez eu'. Mi se păreau extraordinare toate lucrurile pe care le făcea cu filantropia și ajutatul copiilor și m-am gândit că putem salva lumea împreună”, a povestit ea în 2003.

Relația lor s-a destrămat însă din cauza abuzului de droguri al lui Jackson, Lisa Marie afirmând în mod faimos într-un alt interviu că i-a dat să aleagă între ea și droguri, și că el a ales drogurile. Ea a cerut divorțul, citând „neînțelegeri ireconciliabile”.

Cei doi au rămas însă prieteni până la moartea la fel de tragică a cântărețului în 2009.

Lisa Marie Presley alături de Nicolas Cage, al treilea ei soț, în 2001  

O căsătorie de 3 luni cu Nicolas Cage

În 2002, la scurt timp după ce a pus capăt logodnei cu John Oszajca, un alt cântăreț american, Lisa Marie l-a cunoscut pe celebrul actor Nicolas Cage, cei doi începând imediat o relație care a devenit faimoasă datorită mariajului extrem de scurt între ei.

Cage a cerut divorțul după doar 107 zile.

Într-un interviu acordat prezentatorului TV Larry King tot în 2003, Lisa Marie a vorbit despre această relație, afirmând că „a părut atrăgătoare deoarece părea că voi putea fi egalul lui. Situații asemănătoare, trecut asemănător. Așa că am avut imediat o conexiune, am avut o conexiune extraordinară”.

„Am fost amândoi puțin ca niște spirite de romi sau de pirați tirani. Iar când un pirat se căsătorește cu altul ceea ce o să se întâmple practic va fi că vor scufunda nava”, a glumit ea.

„A fost una dintre acele situații când te căsătorești cu cineva sperând și gândindu-te că fie îmi va stabiliza viața, fie va accenta toate acele lucruri din trecut care au fost problematice. Așa că a fost cam a doua, atâta tot”, a mai spus ea.

În ianuarie 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu al patrulea și ultimul ei soț, producătorul și chitaristul Michael Lockwood.

Deși a fost cea mai longevivă relație a lui Lisa Marie și a rezultat în nașterea fiicelor sale gemene, Finley și Harper, mariajul s-a încheiat într-un mod amar, Lockwood contestând la divorț acordul prenupțial pe care l-a semnat. Lisa Marie adusese în mariaj o avere de 62 de milioane de dolari moștenită de la Elvis.

În cele din urmă judecătorii i-au dat câștig de cauză Lisei Marie după o bătălie juridică de doi ani în urma căreia Lockwood a rămas aproape falit după plătirea cheltuielilor de judecată.

Moartea tragică a lui Benjamin, fiul Lisei Marie

Benjamin Keough, fiul lui Lisa Marie din prima sa căsătorie, a murit pe de 12 iulie 2020, după ce s-a împușcat mortal cu o armă. El avea doar 27 de ani.

Benjamin a evitat atenția publică de-a lungul vieții sale, fiind însă cunoscut pentru asemănarea fizică izbitoare cu bunicul său, Elvis. Vorbind despre acest lucru, Lisa Marie a povestit că:

„Ben seamănă atât de mult cu Elvis. El a fost la Opry (n.r. un festival de muzică country din SUA) și a fost furtuna tăcută din spatele scenei. Toată lumea s-a întors și se uita la el când era acolo. Toți îl luau să facă o poză fiindcă [asemănarea cu Elvis] e pur și simplu nefirească”.

Se crede că „Storm & Grace”, o melodie din 2012 a Lisei Marie, a fost inspirată de Benjamin, a cărui nume mijlociu a fost „Storm” (furtună).

În luna august a anului trecut Lisa Marie a scris un eseu despre sinuciderea fiului ei, vorbind în acesta despre „durerea care nu se mai oprește”.

„Încă mă zbat și mă învinovățesc cronic și fără oprire, dând vina pe mine în fiecare zi”, a scris ea cu privire la moartea lui Benjamin la mai bine de doi ani după moartea sa. Eseul a fost publicat de revista People cu ocazia Zilei Naționale de Doliu din Statele Unite.

 

 

În afară de Benjamin și gemenele Finley și Harper din mariajul cu Michael Lockwood, Lisa Marie mai a avut o fiică din prima sa căsătorie cu Keogh, Riley, acum în vârstă de 33 de ani.

Ea locuia cu primul ei soț în momentul morții sale, presa americană scriind că Keough a încercat să o resusciteze înainte de sosirea paramedicilor.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a declarat joi seara mama sa Priscilla, considerată marea dragoste a vieții lui Elvis.

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei S.C. SONIC MEDIA S.R.L.–societate în faliment, dosar nr. 3173/103/2014 aflat pe rolul Tribunalului Neamț-Secţia II civilă, de contencios administrativ și fiscal, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică cu strigare următoarele bunuri proprietate ale debitoarei S.C. SONIC MEDIA S.R.L.: 1. Activ 1 – Bun mobil - Autovehiculul special N1G SNG Toyota Hillux (DSNG), nr. înmatriculare NT-10-GIG, dotat cu echipament telecomunicaţii prin satelit, parțial descompletat – Preț de pornire 70% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare - 81.200 Lei (exclusiv TVA); 2. Activ 2 – Bunuri mobile – Preț de pornire 70% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare. Licitațiile vor avea loc în data de: 20.03.2020 respectiv 03, 17 și 30.04.2020 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Grigore Ureche, nr. 3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr. 4, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine: - cerere de participare la licitaţie; - dovada achitării taxei de participare de 100 lei; - dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO10PIRB2400776376001000 deschis pe numele debitoarei la First Bank; - actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul RO33PIRB2400738563001000, deschis pe numele lichidatorului judiciar la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Grigore Ureche, nr. 3, Bl. Gh. Şonțu, Demisol, Birou nr. 4, Jud. Iaşi, cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax: 0332/814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei Old Age S.R.L., dosar nr. 5193/99/2015 (290/2015) aflat pe rolul Tribunalului Iași, in temeiul dispozitiilor Legii nr. 85/2014 vinde prin licitatie publica cu strigare urmatoarele active: Bun imobil – situat in Comuna Ciurea, Sat Dumbrava, Jud. Iași, format din: Teren intravilan in sup. de 1.976 mp amplasat in parcela 1Cc și constructiile C1 – hala cu s.c. de 681,33 mp și C2 platforma betonata (padoc) cu s.c. de 488,15 mp; Cota indiviza din teren in suprafata de 810,62 mp. Pret de pornire – 18.000 Euro (exclusiv TVA).Bun imobil – Proprietate industriala situata in Comuna Ciurea, Sat Dumbrava, Jud. Iași, formata din: Teren intravilan in sup. de 4.065 mp amplasat in parcela 1Cc și constructiile C1 – hala (grajd nr. 4) cu s.c. de 383,88 mp, C2 – platforma betonata (padoc) cu s.c. de 227,21 mp și C3 – magazie cu s.c. de 17,82 mp;Teren intravilan in sup. de 2.712 mp amplasat in parcela 1Cc și constructiile C1 – hala cu s.c. de 685,44 mp, C2 – platforma betonata (padoc) cu s.u. de 422,46 mp și C3 – hala cu s.c. de 695,86 mp; Cota indiviza din teren in suprafata de 810,62 mp. Pret de pornire - 114.660 Euro (exclusiv TVA). Bunuri mobile de natura de natura echipamentelor tehnologice și mijloacelor de transport, astfel: Denumire activ / Valoare de pornire la licitatie (Lei–fara TVA) Masina de facut porumb siloz in vid SEKO SAMURAI 5 400/50, 92.153lei ; Combina recoltat porumb siloz FERABOLI model 976, 14.286 lei; Semanatoare plante paioase GASPARDO NINA model 400-29 ROWS, 8.000 lei; Semanatoare plante prasitoare GASPARDO model DORADA SP-6R, 19.268 lei; Masina de infoliat baloti rotunzi FERABOLI model RAPID 1, 17.916 lei; Combina DEUTZ-FAHR model 5485 HT, 204.412 lei; Presa balotat baloti rotunzi FERABOLI model ENTRY 120, 5.500 lei; Cositoare FERABOLI model VITTORIA FD 4, 6.702 lei; Masina de imprastiat ingrasaminte lichide ZACCARIA model ZAM C/10, 30.159 lei; Masina de erbicidat CAFFINI STARTER TSD 22, 25.133 lei; Prasitoare GASPARDO model HL DT 8R-5MDD, 6.500 lei; Rezervor carburant cu pompa 9000 L model DT090-5K, 3.000 lei; Cultivator cu fertilizare Mecanica Ceahlau, 6.002 lei; Turbojet cu presiune BOSCH AQT 35-12; 231 lei; Aparat spalat cu jet KARCHER HD9/19M, 923 lei; Compresor aer 1.477 lei; Suflanta aer model CTE 063 M6 CD, 692lei; Masina de imprastiat ingrasamant Mecanica Ceahlau, 554 lei; Balanta electronica, 162 lei; Masina de erbicidat MIL 502, 1.016 lei; Masina cusut saci, 1.526 lei; Cantar electric, 370 lei; Cultivator tractat MA/AG model CULTIRAPID CTRI 50/2Q, 41.888 lei; Autotractor RENAULT PREMIUM, 10.860 lei; Autoutilitara FURGON MERCEDES BENZ SPRINTER 311CD, 3.720 lei; Autoutilitara DACIA LOGAN PU PACK CONF.,3.000 lei. Licitatiiile vor avea loc in zilele de 02, 09, 16, 23.02.2023 respectiv 02, 09, 16 și 23.03.2023 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Parter, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putand participa orice persoana fizica sau juridica. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, prin e-mail sau fax, cel tarziu cu 1 zi lucratoare inainte de ziua licitatiei, pana la ora 16.00. Ofertantii care se inscriu la licitatie, dar nu participa, pierd toate sumele avansate in vederea participarii la licitatie. Neplata pretului in termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitatiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achizitionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vanzare in sarcina cumparatorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, sub sanctiunea decaderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada pana in ziua licitatei. Informatii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@ gmail.com.
ALFA & OMEGA INSOLV I.P.U.R.L., lichidator judiciar al debitoarei ARVI AGRO S.R.L., dosar nr. 10161/99/2017 (609/2017) aflat pe rolul Tribunalului Iasi, in temeiul dispozitiilor Legii nr. 85/2014, vinde prin licitatie publica cu strigare urmatoarele active: Denumire active/ Valoare de pornire la licitatie (lei – fara tva). autoturism peugeot partner - 2006, 7.331 lei; autoturism peugeot partner - 2006, 3.666 lei; autoutilitara mercedes actros - 1999, 58.651 lei; autoturism volvo s60 - 2011, 21.994 lei; autoturism dacia duster - 2016, 26.882 lei; autoturism toyota avensis - 2011, 14.663 lei; autoturism volskwagen polo - 2015, 24.438 lei; electrostivuitor jungheinrich efg dh 15 - 1996, 2.444 lei; electrostivuitor jungheinrich le - ac 18 - 2006, 9.775 lei; manipulator manitou mt 732 - 2013, 141.740 lei; manipulator manitou mt 732 - 2016, 151.516 lei. Licitatiiile vor avea loc in zilele de 02.02.2023, 02.03.2023, 06.04.2023 respectiv 11.05.2023 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iasi, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Parter, Birou nr. 1, Jud. Iasi, putand participa orice persoana fizica sau juridica care va depune cerere de participare la licitatie insotita de: dovada achitarii taxei de participare in cuantum de 2.000 lei, la care se adauga T.V.A.; dovada achitarii garantiei de participare la licitatie in cuantum de 10% din pretul de pornire al licitatiei care se va achita in contul deschis pe numele debitoarei Arvi Agro S.R.L. Garantia nu este purtatoare de T.V.A.; actele de identificare a persoanei juridice/fizice, imputernicire pentru persoana care reprezinta societatea cu mentiunea ca are mandat de a licita indiferent de suma, stampila. Taxa de participare se va achita in contul lichidatorului judiciar deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar, prin e-mail sau fax, cel tarziu cu 1 zi lucratoare inainte de ziua licitatiei, pana la ora 16.00. Ofertantii care se inscriu la licitatie, dar nu participa, pierd toate sumele avansate in vederea participarii la licitatie. Neplata pretului in termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitatiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achizitionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vanzare in sarcina cumparatorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vanzare, sub sanctiunea decaderii, se va adresa lichidatorului judiciar si va face dovada pana in ziua licitatei. Informatii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau la tel: 0744520508, 0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
De unde vine expresia „îți merge gura ca o meliță”. Ce este melița?
27/01/2023 10:27

Cu totii am intalnit, la un moment dat, o persoană care vorbeste atat de mult incat cu greu poti tine firul vorbirii cu ea. Despre acesti oameni se pot spune multe, dar mai ales că au gura mare sau, cum spune ...

Manifestările inspirate din regimul comunist vor fi monitorizate
26/01/2023 11:39

Începand cu 1 februarie, IICCMER va lansa Programul de monitorizare a manifestărilor si actelor publice de relativizare a naturii criminale a regimului comunist „Barometrul nostalgiei comuniste& ...

Teza de licenţă a lui Titu Maiorescu şi teza de doctorat a Zoiei Ceauşescu vor fi scoase la licitație
25/01/2023 11:55

Teza de licenţă scrisă de Titu Maiorescu şi teza de doctorat a Zoiei Ceauşescu, cu semnătură şi dedicaţie, sunt scoase la licitaţie, pe 2 februarie, de Casa Artmark alături de o impresionantă colec ...

Au început înscrierile pentru Premiile AFCN
24/01/2023 12:01

Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN) anunţă deschiderea, marţi, a inscrierilor la Premiile AFCN 2022, ultima zi in care mai pot fi depuse dosarele fiind 23 februarie. "În această zi ...

„Anul Cantemir”, la un pas de a fi ratat
23/01/2023 19:06

„Anul Cantemir” era cat pe ce să fie ratat. Cel care a sesizat lipsa evenimentelor dedicate domnitorului Dimitrie Cantemir a fost chiar prefectul de Iasi. Pentru a nu mai fi astfel de situatii, min ...

Cine a fost regele Decebal.Oamenii de știință au descifrat secretul lui Decebal. De ce era atât de temut regele dac de romani
22/01/2023 18:39

Moartea lui Decebal a pus capăt celor mai sangeroase războaie dintre daci si romani, in care au fost mobilizate forte impresionante. Savantii au incercat să afle ce impact a avut regele antic asupra Imperiul ...

Trei căutători de comori din Constanța au dat lovitura. Descoperirea făcută datează din secolul III FOTO
21/01/2023 16:12

 O descoperire arheologică a fost făcută de trei bărbaţi intr-o comună din Constanţa, ei găsind cu ajutorul unor detectoare de metale un vas antic din ceramică şi monede romane, arheologii stabil ...

Revoluţia care a pus capăt domniilor fanariote în Ţările Române
19/01/2023 14:40

Data de 18 ianuarie 1821 marchează inceputul Revoluţiei de la 1821. Marii boieri Grigore Brancoveanu, Grigore Ghica şi Barbu Văcărescu, membri ai Comitetului de Oblăduire, dar şi ai Eteriei, incheie o ...

Încep înscrierile pentru Gala Premiilor Gopo
19/01/2023 13:51

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment care celebrează şi recompensează anual realizările cinematografiei romaneşti, anunţă apelul de inscrieri pentru categoriile de documentar şi scurtmetraj ...

Câștigătoare a unui Premiu Nobel, scriitoarea Annie Ernaux a intrat în ''top 10'' al celor mai bine vânduţi autori în Franţa
18/01/2023 16:45

Scriitoarea franceză Annie Ernaux a intrat, graţie premiului Nobel pentru Literatură care i-a fost acordat anul trecut, in ''top 10'' al celor mai bine vanduţi autori in Franţa in 2022, conform unui clasam ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei