Intervenția extraterestră la centrala nucleară de la Cernobîl după explozia care a eliberat în atmosferă un nor radioactiv. Declarații ale martorilor!

2

Dimensiune font:

| 15-06-2023 06:29

Catastrofa nucleară de la Cernobâl, din 26 aprilie 1986, a generat o serie de cercetări în legătură cu cauzele producerii exploziei. Cum s-a întâmplat să fie aruncat capacul gigantic al unui reactor, având 2000 de tone?

Profesorul Georges Lochak afirma: „Prietenul meu, cercetătorul rus Urutskoïev mi-a mărturisit că nu ştie ce forţă a propulsat capacul reactorului Elena – care cântărea aproape 2000 de tone – şi care a căzut alături de reactor.

Nu există nicio explicaţie rezonabilă în acestă privinţă, iar cei care pretind că ar şti despre ce este vorba, mint. Ipotezele vehiculate în presa ştiinţifică afirmă că incidentul s-ar fi datorat creşterii presiunii vaporilor din reactor. Dar această explicaţie este prostească!

Dacă presiunea vaporilor ar fi fost suficient de mare pentru a ridica un capac de o asemenea greutate, cu siguranţă ea ar fi determinat şi explozia pereţilor reactorului, iar aşa ceva nu s-a petrecut. Pereţii reactorului nu au fost nici măcar deformaţi.”

Același profesor vorbea de „un fapt inexplicabil”: „Toată lumea s-a pus de acord asupra afirmaţiei că explozia din sala de maşini a precedat-o pe cea a reactorului. Însă în ceea ce priveşte aprecierea intervalului de timp dintre cele două explozii, s-a înregistrat un fapt inexplicabil.

Toţi cei care se găseau la faţa locului au estimat că acest interval a fost de ordinul a trei secunde. Totuşi, exploziile au putut fi auzite la mulţi kilometri depărtare de jur împrejur, iar martorii aflaţi la distanţă au afirmat că intervalul dintre ele a fost de aproximativ treizeci de secunde. Este o diferenţă mult prea mare între aceste aprecieri, pentru a o pune pe seama impreciziei subiective fireşti. Ne putem înşela cu două-trei secunde, dar nu cu treizeci!”

Cum de a dispărut 90% din combustibilul nuclear și ca 10 tone de aluminiu au fost găsite în apropierea reactorului?

Profesorul Georges Lochak declara: „O altă enigmă: măsurând magma răcită din jurul bazei reactorului, grupul condus de Urutskoïev a estimat că după explozie nu a mai rămas decât 10-20% din combustibilul nuclear. Ce s-a petrecut deci cu cea mai mare parte din cantitatea de combustibil?

Aceasta nu a putut fi disipată de norul de la Cernobâl. În acelaşi timp ştim, chiar dacă aceasta nu s-a dezvăluit niciodată publicului larg, că au avut loc tot felul de transmutaţii în interiorul reactorului în momentul accidentului. De exemplu, s-au găsit în jurul reactorului zece tone de aluminiu, metal care nu are nimic de a face cu construcţia unui reactor…”

Explozia centralei nucleare de la Cernobâl a dus la o emisie de câteva tone de materii radioactive în atmosferă. Însă această explozie de mari proporţii a fost doar una termică. Nu a avut loc o explozie nucleară.

Reactorul distrus conţinea 180 de tone de uraniu îmbogăţit. Dacă s-ar fi produs o explozie nucleară, consecinţele ar fi fost cumplite.

Se vorbeşte de faptul că ar fi existat un ajutor venit din partea unui OZN.

În momentul în care s-a declanşat catastrofa, martorii au putut vedea un obiect misterios planând deasupra celui de-al patrulea reactor al centralei nucleare. Sute de persoane au văzut acest obiect care a staţionat în acea arie un anumit interval de timp.

Iată ce ne spune Mikaïl Varitsky: „Împreună cu alte persoane din echipa mea am mers la locul exploziei noaptea. Am văzut un glob de foc cu diametrul de 6-8 metri care se mişca lent pe cer.

Când a ajuns la aproximativ 300 de metri de cel de-al patrulea reactor, două raze de lumină purpurie s-au îndreptat către acesta. Totul a durat aproximativ trei minute. Apoi, luminile ce porneau din acest obiect s-au stins şi acesta a zburat în direcţia nord-vest.” După aceasta, nivelul reactoarelor a scăzut la un sfert, fapt care, probabil, a făcut să fie evitată explozia nucleară.

În zonă au mai fost observate obiecte zburătoare neobişnuite, care chiar au putut fi fotografiate. Mărturiile, venite din partea unor oameni a căror credibilitate nu poate fi pusă la îndoială, vin să confirme interesul acordat de civilizaţiile extraterestre fenomenelor care au avut loc la Cernobâl.

Martori afirmă că intervenția extraterestră a fost efectuată cu scopul de a atenua, în mare parte, efectele acestei catastrofe.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Tudose i-a dăruit un animal de companie lui Ciolacu: „După 12 ore de stat la serviciu ai o treabă cu litiera la pisică”
11/05/2024 20:46

Eurodeputatul Mihai Tudose a spus, sambătă, in cadrul unui interviu televizat, că i-a dăruit liderului PSD, Marcel Ciolacu, o pisică, care a devenit un membru al familiei premierului relatand o intamplare ...

Rezolvare neobișnuită: locul unde semafoarele pentru cămile au rezolvat o problemă majoră de trafic
11/05/2024 19:35

Unul dintre ultimele lucruri la care te-ai astepta să găsesti in mijlocul unui desert este un semafor functional, dar poti găsi mai multe in dunele de nisip din Parcul Natural Mingsha Mountain si Crescent La ...

Breaking: Mascații au descins în București, Ilfov și Călărași, la țepari care vindeau mașini de lux!
11/05/2024 19:22

Trei mandate de perchezitie domiciliară au fost puse in aplicare in Bucuresti si in judetele Ilfov si Călărasi. Sase persoane sunt suspectate de inselăciune si fals intelectual intr-un dosar cu masini de lu ...

Se strică vremea în toată țara - Prognoza anunțată de ANM pentru weekend
11/05/2024 12:42

Administratia Natională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminică, 12 mai 2024. Specialistii anuntă o vreme cu temperaturi apropiate de valorile specifice acestei perioade din an, dar mai m ...

Spectacol rar pe cerul României. Cum s-a văzut aurora boreală de la Târgoviște: „Nu mi-am putut închipui...”
11/05/2024 11:54

Aurora boreală a pictat un spectacol feeric deasupra Romaniei, in noapte de vineri spre sambătă. Cerul Romaniei s-a transformat intr-o panză rosie uriasă. A fost un spectacol rar, care a putut fi admirat i ...

Fenomen alarmant în România - Tot mai mulți copii dependenți de droguri, cel mai mic are doar 8 ani
11/05/2024 11:10

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a vorbit despre traficul de droguri de mare risc in Romania şi a recunoscut că fenomenul drogurilor nu a fost tratat de statul roman „foarte pragmatic”. Aceasta a mai ...

Sărbătoare regală la Palatul Elisabeta
11/05/2024 07:21

Custodele Coroanei Romane, Margareta, şi-a exprimat satisfacţia, vineri, pentru organizarea, după patru ani, a tradiţionalului „Garden Party”, in grădina Palatului Elisabeta, cu ocazia sărbătorii na ...

Ce ar putea primi România pentru înarmarea Ucrainei cu sistem Patriot
11/05/2024 07:19

Generalul in rezervă Virgil Bălăceanu a explicat intr-o interventie la B1 Tv că Romania nu dispune de apărare anti-aeriană pe toate nivelurile, prin urmare nu va fi oferit Ucrainei singurul sistem Patrio ...

Prima imagine postată de Florin Piersic Junior după ce tatăl său a fost internat: Cel mai mult îmi lipsesc lacrimile
10/05/2024 18:45

Actorul si regizorul Florin Piersic Junior a postat pe Facebook o imagine, la cateva zile după ce tatăl său a fost internat si operat de mai multe ori. In mod neasteptat, imaginea postată de fiul lui Florin ...

Atenție, șoferi! Desantul unui număr mare de militari și tehnică militară închide o autostradă din România
10/05/2024 17:50

Compania Natională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anuntă că Autostrada A3, Chetani-Campia Turzii, va fi inchisă duminică seara, pentru a permite accesul unui număr mare de militari si t ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei