„Mi-am urmat visul de a aduce un plus de valoare modei locale”

1interviu 1
1interviu2

Dimensiune font:

| 12-02-2024 20:18

 * dialog cu Georgiana Iacob, fondatoarea unui atelier de lux dedicat miereselor

Orice poveste începe cu „a fost odată…și continuă să dezvăluie un vis, o dorință, o frământare. Ce-i ce aduc omagiu iubirii adaugă, pe lângă personajele principale, și martorii, unul dintre ele fiind cufărul. Da, da, cufărul, în al cărui colț ascuns stă mereu o rochie de mireasă, împărăteasă a amintirilor. Țesută din mii de fire de vis și speranță, fiecare cusătură poartă povestea unei așteptări și a unei promisiuni. Șifonul delicat își dezvăluie tainele în fiecare pliu, iar dantela fină dansea în lumina slabă, ca un răsărit de soare într-o dimineață senină.

În ciuda trecerii timpului, rochia păstrea parfumul dulce al începuturilor și zâmbetul timorat al unei mirese îndrăgostite. În fiecare fir de mătase se ascunde emoția primului sărut și promisiunea unei vieți împreună. Este o comoară a sufletului, un testament al iubirii pure și eterne.

În fiecare detaliu, rochia pare să strige povestea unei călătorii presărate cu bucurii și tristeți, dar mereu ancorată în dragoste. Fiecare cusătură este un sărut, fiecare dantelă o îmbrățișare, iar fiecare pietricică strălucitoare o lacrimă de fericire. În ea se regăsesc speranțele, visurile și promisiunile unei vieți împreună, oglindind un trecut plin de emoții și un viitor încă nedescoperit.

Rochia de mireasă, cu toată simplitatea ei aparentă, este mai mult decât un simplu obiect vestimentar. Este o comoară de neprețuit, o amintire vie a unei iubiri ce va dăinui în eternitate, despre care ne-a povestit cu drag Georgiana Iacob, creatoarea brandului REYA Bridal Couture.

- Ce v-a inspirat să înființați propria casă de modă, axată pe rochii de seară și de mireasă?

- Povestea a început acum patru ani, când am simțit o nevoie puternică în Iași pentru un loc unde viitoarele mirese să găsească rochii de la cele mai râvnite branduri internaționale. M-am ghidat după visul de a aduce un plus de valoare modei locale, inspirându-mă din dorința mireselor de a avea acces la creațiile care până atunci le erau disponibile doar în imagini pe Pinterest sau pe alte site-uri de inspirație.

- Cum a evoluat brandul dvs. de la înființare și care au fost cele mai mari provocări întâmpinate pe parcurs?

- Visul meu a fost ca REYA să devină prima opțiune pentru orice femeie în momentul în care își începe călătoria spre altar. Și am reușit, transformând REYA în destinația predilectă pentru rochii de mireasă din Iași și, îndrăznesc să spun, din întreaga regiune a Moldovei. Desigur, nu a fost un drum ușor, mai ales că la doar trei săptămâni după deschidere, pandemia ne-a testat rezistența. Dar, cu curaj și inovație, am introdus „Certificatul de garanție pentru pandemie”, reușind să navigăm prin acele vremuri tulburi și să creștem chiar și în fața adversității. 

- Care sunt elementele distinctive ale rochiilor create de dvs., în comparație cu alte branduri de pe piață?

- Ceea ce ne diferențiază este măiestria cu care sunt create rochiile de către designerii internaționali, diversitatea și calitatea superioară a materialelor folosite, precum și capacitatea noastră de a ne adapta pentru a îndeplini dorințele fiecărei mirese. Recenziile și recomandările primite reflectă dedicarea noastră către o experiență personalizată pentru fiecare clientă. 

- Povestiți-ne despre procesul de creație al unei rochii de seară sau de mireasă. De unde începeți?

- Inspirația este sursa de unde totul începe în atelierul nostru. Fie că vine din artă, natură sau arhitectură, fiecare rochie își începe călătoria printr-o selecție atentă de materiale, urmată de schițe meticulos desenate și prototipuri detaliate, până când fiecare detaliu este perfecționat manual.Și uite așa, timp de patru ani am adăugat rochie cu rochie în albumul nostru pe care îl vom răsfoi peste câteva zile, alături de prieteni. Pe 17 februarie, vom sărbători patru ani de când transformăm visurile în realitate, alături de 28 de furnizori de top. Evenimentul va oferi mireselor șansa unică de a-și găsi rochia de vis și de a participa la un concurs cu premii valoroase. Vom lansa noua colecție de rochii de mireasă și ne vom bucura împreună de momente artistice speciale.

- Cum reușiți să echilibrați tradiționalul cu modernul în designurile dvs.?

- Ne dorim să oferim mireselor posibilitatea de a fi în pas cu ultimele tendințe fără a pierde esența personală. Participăm la festivaluri internaționale de modă pentru a ne asigura că aducem noutate și inovație în fiecare colecție, respectând totodată individualitatea fiecărei mirese.

- Care este rochia de mireasă sau de seară preferată pe care ați creat-o și de ce?

- Fiecare rochie creată de noi poartă o parte din sufletul meu, însă cele mai dragi sunt cele realizate pentru prietenele apropiate. Aceste proiecte au fost o îmbinare minunată între emoție și profesionalism, rezultatul fiind piese unice, care reflectă visurile și personalitatea purtătoarelor.

- Cum vedeți rolul sustenabilității în industria modei, mai ales în segmentul rochiilor de lux?

- În viziunea noastră, sustenabilitatea este un pilon esențial, mai ales în segmentul de lux. Ne dedicăm utilizării materialelor sustenabile, promovăm designul eficient pentru a reduce deșeurile și susținem practicile etice, toate acestea în scopul de a proteja frumusețea planetei noastre.

- Care sunt tendințele viitoare pe care le anticipați în moda de seară și de mireasă?

- Privim spre viitor cu optimism, anticipând o revenire la eleganța atemporală și la personalizarea detaliată. Vedem o tendință către folosirea tehnologiei pentru a crea experiențe unice de design, cu un accent puternic pe sustenabilitate și etică.

- Ce sfaturi aveți pentru viitoarele mirese în alegerea rochiei perfecte?

- Sfatul meu pentru orice mireasă este să își aleagă rochia reflectându-și propriul stil și personalitate, nu doar urmărind ultimele tendințe. Este esențial să se simtă confortabilă și încrezătoare, alegând o rochie care îi accentuează frumusețea naturală.

- Cum păstrați echilibrul între cerințele pieței și viziunea artistică personală în designul rochiilor?

- Echilibrul dintre cerințele pieței și viziunea noastră artistică este mereu o provocare. Ascultăm cu atenție feedback-ul clienților și urmărim tendințele, dar ne păstrăm totodată fidelitatea față de valorile și estetica atelierului. Părerile clienților sunt o comoară pentru noi, permițându-ne să înțelegem mai bine ce își doresc și să ne ajustăm și îmbunătățim continuu ofertele. Acest dialog ne inspiră și ne stimulează creativitatea.

A consemnat Maura ANGHEL

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Nicolae Balcescu, cu sediul in sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, telefon 0234.214.071, fax 0234.214.016, e-mail: registratura@primaria-nicolae-balcescu.ro, cod fiscal 4353234. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -spatiu cu suprafata de 10,95 mp, in vederea desfasurarii activitatii cabinet de oftalmologie si optica medicala, situat in imobilul Dispensar Uman din satul Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 8, avand nr. cadastral 61861, CF 61861, apartinand domeniului public al Comunei Nicolae Balcescu, conform caietului de sarcini, H.C.L. Nicolae Balcescu nr. 31/11.03.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: La cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu Publicul si Arhiva din cadrul Comunei Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str.Eroilor nr.380, judetul Bacau. 3.3.Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ: 30 Lei/exemplar, se achita numerar sau prin OP la Compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Comunei Nicolae Balcescu. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.06.2024, ora 13.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1.Data-limita de depunere a ofertelor: 14.06.2024, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Se depun intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.06.2024, ora 10.00, Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bacau, municipiul Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 4, judetul Bacau, telefon 0234.514.419, fax 0234.525.211, e-mail: tr-bacau-reg2@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 16.05.2024.
ECOPIATA S.A. IASI organizeaza licitatii publice cu strigare pentru inchirierea urmatoarelor terenuri si spatii comerciale: - terenul nr. 4 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 31.05.2024 - ora 9.30; - terenul nr. 2 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 31.05.2024 - ora 9.45; - spatiul comercial S1 (5,87 mp) – Piata Independentei pe 31.05.2024 – ora 10.00; - spatiul comercial S3 (24 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 10.30; - spatiul comercial S4 (38 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 11.00; - spatiul comercial S5 (72,5 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 11.30; - spatiul comercial S9 (48,21 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 12.00; - spatiul comercial S25 (30,00 mp) - Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 - ora 12.30; - spatiu comercial S2 (28,65 mp) - Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 -ora 13.00; spatiul comercial S6 (28,65 mp) – Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 – ora 13.30; - teren nr. 1 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul pe 31.05.2024 – ora 13.45; - teren nr. 2 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul, pe 31.05.2024 – ora 14.00. Licitatiile vor avea loc la sediul firmei din Str. Anastasie Panu nr. 48. Caietele de sarcini se pot cumpara de la secretariatul societatii, unde se va depune documentatia pentru inscriere pana la data si ora de incepere a fiecarei licitatii. Informatii suplimentare la tel. 0232/267844.
Băsescu explică decizia de a-l alege pe `maiorul Coldea` la vârful SRI dar și regretele sale după mandatul acestuia și al Laurei Codruța Kovesi
26/05/2024 22:22

Fostul presedinte Traian Băsescu, cel care i-a numit pe Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi la sefiile SRI, PICCJ si apoi DNA, explică la o televiziune felul in care i-a ales pe cei doi oficiali, ce a urm ...

Dieta FODMAP, un ghid complet pentru o viață fără disconfort digestiv
26/05/2024 16:20

Dieta FODMAP este un regim alimentar conceput pentru a ajuta persoanele care suferă de sindromul de colon iritabil (SCI) si alte tulburări digestive. Acronimul FODMAP provine din engleză si se referă la &bd ...

De ce sabia lui Ștefan cel Mare nu poate fi recuperată din Turcia? Schimbul propus de Ceaușescu
25/05/2024 19:38

 De ce sabia lui Stefan cel Mare nu poate fi recuperată din Turcia? Anul acesta se implinesc 520 de ani de la moartea marelui voievod al Moldovei. Sigur, o reusită de imagine ar fi reintrarea in posesia ...

Celebrul Carfelli își prezintă colecția VIVE ALLURE 2025 la Iris Bridal Salon! Trunk Show între 28 mai și 9 iunie
24/05/2024 11:11

Celebrul Carfelli isi prezintă colectia VIVE ALLURE 2025 la Iris Bridal Salon! Trunk Show intre 28 mai si 9 iunie Celebrul brand de rochii de mireasă „Carfelli” isi anuntă noua colectie VIVE ALL ...

Cum te poate ajuta implementarea unui sistem WMS să rămâi competitiv pe piață
24/05/2024 10:03

Cum te poate ajuta implementarea unui sistem WMS să rămai competitiv pe piată Sursa foto: Shutterstock    De la receptie mărfuri si alocare, la culegere si pregătirea livrării, toate operatiu ...

Manipularea emoțională – Obișnuiești să te victimizezi?
23/05/2024 17:00

Multi dintre noi avem in viata noastră persoane care par mereu să se simtă nedreptătite, lipsite de putere si care dau vina de fiecare dată pe cineva pentru ceea ce trăiesc. Acestea cred, in general, că ...

Arheologii au descoperit peste 25 de geoglife în apropierea faimoaselor linii Nazca
23/05/2024 12:24

Arheologii au descoperit cu ajutorul dronelor peste 25 de geoglife in deşertul din sudul statului Peru, in apropierea faimoaselor linii Nazca, a informat un responsabil din cadrul Ministerului Culturii.   ...

Se introduce cartonașul roz în fotbal - La ce competiție va fi folosit în premieră
23/05/2024 10:50

 Cartonasul roz isi va face debutul in fotbal cu ocazia Copa America 2024, competitie care va incepe in data de 20 iunie. CONMEBOL va oferi nationalelor participante ocazia de a efectua o inlocuire suplime ...

VIDEO O mamă cimpanzeu își jelește de luni de zile puiul mort la o grădină zoologică din Spania
21/05/2024 11:55

 Vizitatorii grădinii zoologice Bioparc din Valencia au fost intampinati in ultimele 3 luni de o scenă emotionantă: o mamă cimpanzeu isi poartă după ea puiul mort, neputand să ii dea drumul, relatea ...

Cursă auto demnă de „1001 de nopți”. Primul raliu auto intercontinental românesc, în 1905: din București până în inima Persiei
19/05/2024 16:40

 La inceputul anului 1905, George Bibescu (25 de ani) planifică o aventură demnă de un print: o călătorie cu masina din Bucuresti pană la Teheran. Tanărul era deja considerat „sportiv emerit&r ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei