Cadou gravidă - Arată-i puțină dragoste cu cadoul perfect pentru sarcină!

bola

Dimensiune font:

| 29-03-2023 11:39

Ai un prietena apropiată sau un membru al familiei care așteaptă un copil? Daca in general toata atenția este concentrata asupra sănătății bebelușului nenăscut, este la fel de important sa ai grija de viitoarea mămică. Oboseală, creștere în greutate, vergeturi, greață: toate aceste bătăi de cap punctează cele 9 luni de sarcină și uneori pot fi demoralizante! Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să găsești ce să dăruiești unei femei însărcinate, indiferent de ocazie: ziua de naștere, Crăciun sau baby shower.

 1. O cutie cadou cu tratamente de infrumusetare

Ideala de oferit la începutul sarcinii, o cutie ce conține creme naturale pentru gravide ii va permite sa își îngrijească corpul încă din primul trimestru. Piele uscată, pete pigmentate, vergeturi: nu lipsesc problemele minore ale pielii potențial întâlnite de o viitoare mamă! Ajut-o să se simtă frumoasă și să mențină o piele frumoasă cu produse de înfrumusețare eficiente în formulări sănătoase.

2. O îmbrăcăminte moale și confortabilă

Designerii lansează acum linii de îmbrăcăminte confortabile și feminine, special concepute pentru femeile însărcinate. Uităm de hainele fără formă și oferim o rochie drăguță sau un pantalon frumos și moale.

3. Pandantiv bola

Inspirat de un pandantiv ancestral purtat de mamele mayașe, bola emite un sunet asemănător unui mic clopoțel care leagăn și liniștește copilul. Atât discret cat si elegant, acest colier lung se poarta pe burta ca o adevărată bijuterie.

4. O sesiune la un salon de înfrumusețare

Oferă-i ocazia de a fi răsfățată de mâini experte într-un salon . Sesiune de coafură, manichiură-pedichiură: această atenție minunată îi va permite să se simtă o femeie mai mult decât o mamă și să aibă grijă de ea însăși. Este, de asemenea, un prilej de a-i oferi un moment de relaxare, intre programări medicale si pregătirea pentru naștere care poate fi epuizanta!

5. O ședință foto

Se spune adesea că femeile însărcinate sunt strălucitoare! Imortalizează acest moment oferindu-i o ședință de fotografiere profesională: va păstra pozele toată viața. Gândiți-vă la cutia foto, care îi permite să-și aleagă formula și fotograful după dorințele sale!

6. Un baby shower

Foarte populare în țările anglo-saxone și din ce în ce mai mult în România, baby showers constau în organizarea unei mici petreceri pentru viitoarea mamă. Mici dulciuri, baloane, cadouri din belșug: baby shower este ocazia perfectă de a-și aduna toți prietenii să o înconjoare și să o răsfețe așa cum merită. Poate poti întocmi si o lista de cadouri cu ea, pentru a îndruma oaspeții care nu vor sa vina cu mana goala: articole de puericultura, obiecte decorative, haine... Este un prilej de a o răsfăța in vederea nașterii bebelușului. ! Un baby shower îi va oferi amintiri de neuitat în timp ce așteaptă ziua cea mare.

7. Cadou gravida - weekend pentru doi

La jumătatea distanței dintre luna de miere și baby shower, un weekend in doi este o oportunitate pentru viitorii părinți de a se răsfăța cu o mică evadare înainte de sosirea bebelușului. Hotel fermecător, centru SPA sau reședință lângă mare, ideile de destinații nu lipsesc! Nu uita de costumul de baie și lasă-te fermecat de acest weekend pentru doi...

8. Un masaj prenatal

Pentru a-i calma durerea si a o ajuta sa se relaxeze, oferă viitoarei mămici un masaj special pentru gravide. Complet adaptate sarcinii, aceste masaje blânde sunt bune nu numai pentru viitoarea mamă, ci și pentru bebeluș. Pot ameliora tensiunea din spate, pot reduce senzația de picioare grele, pot favoriza somnul și pot elimina stresul! Un cadou frumos de oferit unei prietene, unei surori sau unui colege.

9. O cartediferita

Toate viitoarele mămici au cărți despre sarcină pe noptieră pentru a le însoți pas cu pas. Schimbă-ți puțin stilul și dă-i o carte plină de umor care să-l ajute să se scape de stres!

10. Un cadou personalizat

Fie că este o brățară sau un pandantiv de gravat sau un pulover decorat, un cadou personalizat va fi întotdeauna pe plac. Dacă sunteți într-o dispoziție creativă, puteți, de exemplu, să adăugați câțiva pompon mici colorați la un pulover sau altă îmbrăcăminte pentru a-l face unic și lucrat manual. Gândește-te la geanta de înfășat sau la perna brodata cu un prenume, sau chiar la cardurile de pas personalizate care o vor urma până la naștere. Căutați cadoul perfect!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:10

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Curajul vulnerabilității. Calea spre evoluție personală și colectivă
23/06/2024 17:51

Într-o lume in care puterea si invulnerabilitatea sunt adesea considerate semnele supreme ale succesului si respectului, vulnerabilitatea este adesea privită ca un semn de slăbiciune. Cu toate acestea, ...

Cum să alegi și să folosești corect cricul auto
21/06/2024 11:19

 Cum să alegi si să folosesti corect cricul auto Indiferent dacă este vorba de schimbarea unei roti pe un drum noroios sau de efectuarea unor interventii mai complexe sub masină, cricul auto reprezint ...

Recomandări pentru a cumpăra piese auto online în siguranță
21/06/2024 10:59

Recomandări pentru a cumpăra piese auto online in sigurantă   Platformele online care publică diverse anunturi cu piese auto de vanzare si site-urile de comert electronic ale firmelor care comer ...

Auditul de mediu: ce este și de ce este esențial pentru companii?
21/06/2024 08:49

 Sursă foto: Shutterstock  Responsabilitatea companiilor de a se asigura că isi desfăsoară activitatea intr-un mod care respectă mediul inconjurător este mai mare ca niciodată. Un instrument i ...

Cele zece porunci, afișate în școlile din Louisiana
20/06/2024 15:35

Autorităţile din Louisiana au impus, miercuri, afişarea celor „Zece Porunci” in toate sălile de clasă din acest stat conservator din sudul Statelor Unite. Această premieră a reaprins dezb ...

Floarea de frangipani, simbol al frumuseții și spiritului
16/06/2024 14:41

Floarea de Frangipani, cunoscută si sub denumirea stiintifică Plumeria, este un simbol al frumusetii si al spiritualitătii in multe culturi din intreaga lume. Originară din zonele tropicale ale Americii Cen ...

Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
15/06/2024 22:46

 Între probleme financiare, probleme de relatii si probleme de sănătate, există o multime de griji de-a lungul vietii noastre. Potrivit Asociatiei Americane de Psihologie, aproximativ o treime di ...

Bârfa, firul nevăzut dintre oameni
14/06/2024 07:58

Cand ne gandim la barfă, deseori ne imaginăm soapte indiscrete si judecăti pripite, dar acest fenomen este mult mai profund si mai semnificativ decat pare. Barfa nu este doar un schimb superficial de informa ...

  Neîncrederea, ruina din suflet
12/06/2024 16:51

Neincrederea este un sentiment complex si profund, care poate avea efecte majore asupra vietilor noastre. Acest sentiment poate afecta relatiile personale si profesionale, influentand modul in care interaction ...

Pericolul demotivării
11/06/2024 18:37

  Demotivarea este un fenomen psihologic complex care afectează indivizii la nivel personal si profesional. Ea apare atunci cand există o scădere a motivatiei de a realiza anumite activităti sau obiec ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei