Cadou gravidă - Arată-i puțină dragoste cu cadoul perfect pentru sarcină!

bola

Dimensiune font:

| 29-03-2023 11:39

Ai un prietena apropiată sau un membru al familiei care așteaptă un copil? Daca in general toata atenția este concentrata asupra sănătății bebelușului nenăscut, este la fel de important sa ai grija de viitoarea mămică. Oboseală, creștere în greutate, vergeturi, greață: toate aceste bătăi de cap punctează cele 9 luni de sarcină și uneori pot fi demoralizante! Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să găsești ce să dăruiești unei femei însărcinate, indiferent de ocazie: ziua de naștere, Crăciun sau baby shower.

 1. O cutie cadou cu tratamente de infrumusetare

Ideala de oferit la începutul sarcinii, o cutie ce conține creme naturale pentru gravide ii va permite sa își îngrijească corpul încă din primul trimestru. Piele uscată, pete pigmentate, vergeturi: nu lipsesc problemele minore ale pielii potențial întâlnite de o viitoare mamă! Ajut-o să se simtă frumoasă și să mențină o piele frumoasă cu produse de înfrumusețare eficiente în formulări sănătoase.

2. O îmbrăcăminte moale și confortabilă

Designerii lansează acum linii de îmbrăcăminte confortabile și feminine, special concepute pentru femeile însărcinate. Uităm de hainele fără formă și oferim o rochie drăguță sau un pantalon frumos și moale.

3. Pandantiv bola

Inspirat de un pandantiv ancestral purtat de mamele mayașe, bola emite un sunet asemănător unui mic clopoțel care leagăn și liniștește copilul. Atât discret cat si elegant, acest colier lung se poarta pe burta ca o adevărată bijuterie.

4. O sesiune la un salon de înfrumusețare

Oferă-i ocazia de a fi răsfățată de mâini experte într-un salon . Sesiune de coafură, manichiură-pedichiură: această atenție minunată îi va permite să se simtă o femeie mai mult decât o mamă și să aibă grijă de ea însăși. Este, de asemenea, un prilej de a-i oferi un moment de relaxare, intre programări medicale si pregătirea pentru naștere care poate fi epuizanta!

5. O ședință foto

Se spune adesea că femeile însărcinate sunt strălucitoare! Imortalizează acest moment oferindu-i o ședință de fotografiere profesională: va păstra pozele toată viața. Gândiți-vă la cutia foto, care îi permite să-și aleagă formula și fotograful după dorințele sale!

6. Un baby shower

Foarte populare în țările anglo-saxone și din ce în ce mai mult în România, baby showers constau în organizarea unei mici petreceri pentru viitoarea mamă. Mici dulciuri, baloane, cadouri din belșug: baby shower este ocazia perfectă de a-și aduna toți prietenii să o înconjoare și să o răsfețe așa cum merită. Poate poti întocmi si o lista de cadouri cu ea, pentru a îndruma oaspeții care nu vor sa vina cu mana goala: articole de puericultura, obiecte decorative, haine... Este un prilej de a o răsfăța in vederea nașterii bebelușului. ! Un baby shower îi va oferi amintiri de neuitat în timp ce așteaptă ziua cea mare.

7. Cadou gravida - weekend pentru doi

La jumătatea distanței dintre luna de miere și baby shower, un weekend in doi este o oportunitate pentru viitorii părinți de a se răsfăța cu o mică evadare înainte de sosirea bebelușului. Hotel fermecător, centru SPA sau reședință lângă mare, ideile de destinații nu lipsesc! Nu uita de costumul de baie și lasă-te fermecat de acest weekend pentru doi...

8. Un masaj prenatal

Pentru a-i calma durerea si a o ajuta sa se relaxeze, oferă viitoarei mămici un masaj special pentru gravide. Complet adaptate sarcinii, aceste masaje blânde sunt bune nu numai pentru viitoarea mamă, ci și pentru bebeluș. Pot ameliora tensiunea din spate, pot reduce senzația de picioare grele, pot favoriza somnul și pot elimina stresul! Un cadou frumos de oferit unei prietene, unei surori sau unui colege.

9. O cartediferita

Toate viitoarele mămici au cărți despre sarcină pe noptieră pentru a le însoți pas cu pas. Schimbă-ți puțin stilul și dă-i o carte plină de umor care să-l ajute să se scape de stres!

10. Un cadou personalizat

Fie că este o brățară sau un pandantiv de gravat sau un pulover decorat, un cadou personalizat va fi întotdeauna pe plac. Dacă sunteți într-o dispoziție creativă, puteți, de exemplu, să adăugați câțiva pompon mici colorați la un pulover sau altă îmbrăcăminte pentru a-l face unic și lucrat manual. Gândește-te la geanta de înfășat sau la perna brodata cu un prenume, sau chiar la cardurile de pas personalizate care o vor urma până la naștere. Căutați cadoul perfect!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1683/89/2022, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. TATATU BAKERY S.R.L. Vaslui, cu sediul în loc. Vaslui, judeţul Vaslui. Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 05.05.2023. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 25.05.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, respectiv până la data de 27.07.2023 la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103.
ANUNŢ privind închirierea prin licitaţie publică a unei suprafete de teren de 15 mp, in curtea Dispensarului Moţca – CF 60052, pentru amplasarea unui container ȋn vederea desfăsurării de activităţi privind vȃnzare produse papetarie, de multiplicare documente, etc. UAT Comuna Moţca, adresa : localitatea Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţul Iaşi, tel : 0232/715777, fax: 0232/715050 , email : comuna_motca@yahoo.com scoate la licitaţie publică o suprafaţă de teren de 15 mp, situat în intravilanul comunei Moṭca, ȋn curtea Dispensarului din localitatea Moṭca – CF 60052. Accesul la imobillul menţionat se face din str. Moldovei. Închirierea se face conform art. 333 – 336 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ şi Hotărȃrea Consiliului local Moţca nr. 32 din 27.04.2023. Documentaţia de atribuire poate fi achiziţionată, contra cost, de la sediul Primăriei comunei Moţca. Contravaloarea documentaţiei este de 100 lei. Ofertele se redacteazã în limba românã şi vor fi prezentate conform documentaţiei de atribuire. Data limitã pentru depunerea ofertelor este 31.05.2023 ora 9:00. Adresa la care trebuie depuse ofertele : Primãria comunei Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţui Iaşi. Data limitã pentru solicitarea clarificãrilor este 25.05.2023. Data limitã pentru transmiterea rãspunsului la clarificãri este 26.05.2023. Licitaţia va avea loc în data de 31.05.2023 ora 11:00 la sediul Primãriei comunei Moţca, judeţul Iaşi. Litigiile de orce fel ce decurg din executarea contractului de concesionare sunt de competenţa secţiei de contencios administrativ a Tribunalului Iaşi.
Relaxare și sănătate – ce beneficii terapeutice îți poate aduce o saună cu infraroșu?
30/05/2023 16:11

  Sauna reprezintă mai mult decat o simplă modalitate de relaxare, datorită multiplelor beneficii terapeutice. Aceasta a fost folosită pentru prima dată in cultura finlandeză cu peste 2.000 de ani i ...

De ce este mai bine sa iesi la intalnire cu barbati mai putin atractivi?
30/05/2023 12:34

Sunt multe elemente importante intr-o relatie de succes, cum ar fi pretinderea că asculti in pat, cand de fapt esti concentrat pe telefon timp de jumătate de oră, de exemplu. Cand vine vorba de aspect, majo ...

Heidi Klum, accident vestimentar pe covorul roșu de la Cannes
27/05/2023 11:56

Heidi Klum a fost protagonista unui accident vestimentar pe covorul rosu de la Cannes. Actrita, in varstă de 49 de ani, a fost prezentă miercuri la proiectia filmului francez „La Passion De Dodin Bouffant ...

Ceaiul de ghimbir – o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate
27/05/2023 10:22

Ceaiul de ghimbir este o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate. Aceasta rădăcină aromată, care face parte din familia Zingiberaceae, a fost cultivată de mii de ani ...

Culisele prostituției de lux de la Cannes: actrițe, modele, milionari arabi și tarife de 40.000 de dolari pe noapte
27/05/2023 07:13

Celebrul Festival de Film de la Cannes nu inseamnă doar strălucirea de pe covorul rosu, celebrităti si capodopere cinematografice, ci are si o parte „intunecată“. Orasul de pe Riviera franceză ...

 Terapia de logopedie - ajutor esențial pentru copiii cu autism
24/05/2023 09:51

Întarzierile de dezvoltare a limbajului nu sunt intotdeauna un semnal de alarmă, fiecare copil avand propriul ritm de a-si insusi abilitătile de vorbire. Cu toate acestea, depăsirea varstei de doi ani ...

Ponturi despre sex din 1861: lucrurile greşite pe care femeile şi bărbaţii le învăţau despre amor
21/05/2023 14:10

„Cartea Naturii“, un ghid sexual care datează din 1861 şi care a fost redactat de un anume James Ashton, le vorbea femeilor şi bărbaţilor despre concepţie, mijloace de contracepţie, dar oferea şi sf ...

Ce efecte uimitoare au săruturile în timpul sexului
21/05/2023 09:55

Cand vine vorba de săruturi si sex, nu există niciun motiv să nu te bucuri de amandouă. Beneficiile sărutului nu se opresc in dormitor, avand şi alte avantaje pe care e bine să le cunoşti. Mai putin ...

Care sunt modelele de module electronice?
19/05/2023 13:36

Modulul electronic este, de obicei, proiectat să fie compact si să aibă interfete standardizate, care facilitează conectarea si integrarea cu alte componente sau sisteme. Acesta poate avea pini sau conector ...

Cearta in cuplu – cand este benefica o confruntare intre parteneri
19/05/2023 06:09

V-ati vazut, v-ati placut si ati ramas impreuna. Doar cu el poti rade asa, din tot sufletul, dar tot el este si cel care te scoate cel mai tare din sarite. Ai vrea sa previi o noua cearta in cuplu? In primul r ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei