Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate

maxresdefault

Dimensiune font:

| 26-12-2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi îţi va fi foarte uşor să afli în cele ce urmează care este forţa care îţi conduce viaţa.

După ce ai aflat ce tipologie te caracterizează, descoperă în cele ce urmează ce anume îţi conduce viaţa, în funcţie de personalitate.

INFP

Un INFP este adesea ghidat de nevoia de a-şi respecta valorile şi idealurile. Aspectul moral este foarte important pentru ei şi îşi definesc propriile standarde, fără să accepte etichete din partea celor din jur.

INFJ

Un INFJ este, cel mai adesea, ghidat de tot soiul de concepte idealiste. Viaţa unui INFJ este guvernată de dorinţa de a manifesta perfecţiunea şi de a realiza totul după bunul lui plac. O altă trăsătură care îi conduce pe cei din tipologia INFJ în viaţa de zi cu zi este dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur să se înţeleagă mai bine pe ei înşişi şi de a le da sfaturi menite să le rezolve dilemele interiorare.

ENFP

Căutarea autenticităţii şi nevoia de libertate de expresie creativă în drumul spre succes sunt două dintre forţele care conduc un ENFP în viaţa de zi cu zi. Un alt factor care îi influenţează extraordinar de mult pe cei care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs este dorinţa de a găsi o semnificaţie profundă în fiecare experienţă trăită.

ENFJ

Pe cel cu o personalitate de tip ENFJ îl motivează enorm oportunităţile care îi permit să creadă că poate schimba lumea. Dorinţa de a împărtăşi energie pozitivă şi de a genera schimbări în bine este cea care îl face pe un ENFJ să se dea jos din pat dimineaţa.

INTP

Cei cu personalitate de tip INTP au o nevoie extraordinară de a înţelege lucrurile la nivel profund şi adoră să rezolve probleme de orice natură. Un alt aspect care îi motivează în viaţa de zi cu zi este posibilitatea de a ajunge într-o poziţie care să le permită libertatea de a alege numai proiecte care le sunt pe plac. De cele mai multe ori, un INTP va fi atras de aventuri intelectuale, unde le este pusă la încercare imaginaţia analitică, cu scopul de a explora noi concepte.

INTJ

Un INTJ este condus de o dorinţă puternică de a construi şi îmbunătăţi concepte şi sisteme, este perfecţionist şi îl motivează activităţile care îi permit să identifice defectele şi lipsa de eficienţă. Un alt aspect care îl motivează pe un INTJ este aprecierea celor din jur. Dacă munca nu îi este validată şi nu îi sunt recunoscute meritele, un INTJ va fi profund demoralizat.

ENTP

Forţa care îi mişcă pe cei cu personalitate de tip ENTP este una generatoare de idei, iar ţelul lor este, adesea, de a afla la ce concluzie duc aceste idei. Sunt mânaţi de inventivitate şi originalitate, fiind dispuşi adesea să îşi rişte sucesul şi imaginea pentru a veni cu ceva nou. Mai presus de orice, însă, mai importante pentru un ENTP sunt ideile şi principiile decât concretul, realitatea.

ENTJ

Pe un ENTJ îl motivează cel mai mult dorinţa de a cuceri şi de a atinge succesul. Maeştri ai strategiei, cei cu personalitate de tip ENTJ nu se tem de conflicte, iar spiritul lor ambiţios îi mână în viaţă spre cele mai complexe provocări. Ce îi motivează cel mai mult este perspectiva nimicirii competitorilor, indiferent de natura acestora.

ISTJ

Ce îi motivează în viaţă pe cei cu personalitate de tip ISTJ este simţul responsabilităţii, împreună cu dorinţa de a face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit. Interesant la un ISTJ este că va fi adesea motivat să ocupe rolul unui extrovertit, însă nu din dorinţa de interacţiune socială, ci din credinţa că poate face o treabă mai bună şi că poate da un exemplu cu privire la felul în care ar trebui procedat într-o anumită situaţie.

ISFJ

Ce îi motivează pe cei cu personalitate de tip ISFJ este dorinţa puternică de a le fi de ajutor celor din jur. Această caracteristică îi îndeamnă adesea să uite de natura lor introvertită pentru a sări în ajutor. Forţa principală care îi ghidează pe aceştia în viaţă este cu atât mai evidentă în sfera personală, de familie, unde se vor implica în absolut toate aspectele, asumându-şi rolul de protector şi asigurând celorlalţi membri ai familiei un mediu primitor şi liniştit.

ESTJ

Un ESTJ este mânat de dorinţa de a impune ordinea şi disciplina în mediul înconjurător. Este un lider înnăscut şi poate transforma orice tip de haos în armonie printr-o prioritizare eficientă. Un alt factor care îl motivează pe un ESTJ este deţinerea controlului, ambiţia fiind o caracteristică notabilă a celor cu acest tip de personalitate.

ESFJ

Energia care îi împinge înainte pe cei cu personalitate de tip ESFJ este generată în mare parte de recunoştinţa celor din jur. Un ESFJ va fi mereu apreciat pentru capacitatea de a restabili şi menţine armonia în şi între cercurile sociale în care se învârte, atât în sfera privată, cât şi în cea profesională. Un alt factor care îi mişcă pe cei cu personalitate de tip ESFJ este dorinţa de a aplana conflicte, astfel că vor interveni mereu, îmbunătăţind situaţia pentru toţi cei implicaţi.

ISTP

Diversitatea este forţa care le guvernează viaţa celor care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs. Vor încerca puţin din toate, cel puţin o dată în viaţă. Un alt factor care le oferă o energie extraordinară este atenţia venită din partea celor din jur. Le place să impresioneze prin abilităţile lor variate, acumulate în urma dorinţei nestăvilite de a descoperi lumea cu toate splendorile pe care le poate oferi.

ISFP

Creativitatea şi frumuseţea lumii înconjurătoare sunt forţe care îl guvernează pe cel cu personalitate de tip ISFP. Cum creativitatea înfloreşte în libertate, un alt factor care îi motivează pe aceşti indivizi este o viaţă trăită fără prea multe îngrădiri sau reguli.

ESFP

Forţa care îi mişcă pe cei cu o personalitate de tip ESFP este dorinţa de a-şi trăi viaţa la potenţial maxim şi de a profita din plin de ceea ce au. Au o capacitate extraordinară de a se distra indiferent de situaţia în care se află sau ceea ce fac la momentul respectiv. Excesele şi lipsa unor limite bine definite sunt, însă, factori care îi pot împiedica pe cei cu acest tip de personalitate să îşi atingă ţelurile.

ESTP

Energia care îl motivează pe un ESTP este una creatoare, una care pune totul în mişcare şi face ca lucrurile să se întâmple. Această energie îi face să se arunce cu capul înainte acolo unde alţii doar încearcă marea cu degetul, analizând avantajele şi dezavantajele. Iniţiativa şi entuziasmul sunt alţi factori care le guvernează viaţa celor care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Ce semn apare pe fața unei femei care înșeală
24/10/2019 17:11

 Oamenii de stiintă au dezvăluit că femeile pot să stabilească cu acuratete dacă un bărbat este necredincios doar dacă se uită la fata lui, dar bărbatii sunt mai putin capabili să detecteze o fe ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei