Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate

maxresdefault

Dimensiune font:

| 24-12-2021 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi îţi va fi foarte uşor să afli în cele ce urmează care este forţa care îţi conduce viaţa.

După ce ai aflat ce tipologie te caracterizează, descoperă în cele ce urmează ce anume îţi conduce viaţa, în funcţie de personalitate.

INFP

Un INFP este adesea ghidat de nevoia de a-şi respecta valorile şi idealurile. Aspectul moral este foarte important pentru ei şi îşi definesc propriile standarde, fără să accepte etichete din partea celor din jur.

INFJ

Un INFJ este, cel mai adesea, ghidat de tot soiul de concepte idealiste. Viaţa unui INFJ este guvernată de dorinţa de a manifesta perfecţiunea şi de a realiza totul după bunul lui plac. O altă trăsătură care îi conduce pe cei din tipologia INFJ în viaţa de zi cu zi este dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur să se înţeleagă mai bine pe ei înşişi şi de a le da sfaturi menite să le rezolve dilemele interiorare.

ENFP

Căutarea autenticităţii şi nevoia de libertate de expresie creativă în drumul spre succes sunt două dintre forţele care conduc un ENFP în viaţa de zi cu zi. Un alt factor care îi influenţează extraordinar de mult pe cei care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs este dorinţa de a găsi o semnificaţie profundă în fiecare experienţă trăită.

ENFJ

Pe cel cu o personalitate de tip ENFJ îl motivează enorm oportunităţile care îi permit să creadă că poate schimba lumea. Dorinţa de a împărtăşi energie pozitivă şi de a genera schimbări în bine este cea care îl face pe un ENFJ să se dea jos din pat dimineaţa.

INTP

Cei cu personalitate de tip INTP au o nevoie extraordinară de a înţelege lucrurile la nivel profund şi adoră să rezolve probleme de orice natură. Un alt aspect care îi motivează în viaţa de zi cu zi este posibilitatea de a ajunge într-o poziţie care să le permită libertatea de a alege numai proiecte care le sunt pe plac. De cele mai multe ori, un INTP va fi atras de aventuri intelectuale, unde le este pusă la încercare imaginaţia analitică, cu scopul de a explora noi concepte.

INTJ

Un INTJ este condus de o dorinţă puternică de a construi şi îmbunătăţi concepte şi sisteme, este perfecţionist şi îl motivează activităţile care îi permit să identifice defectele şi lipsa de eficienţă. Un alt aspect care îl motivează pe un INTJ este aprecierea celor din jur. Dacă munca nu îi este validată şi nu îi sunt recunoscute meritele, un INTJ va fi profund demoralizat.

ENTP

Forţa care îi mişcă pe cei cu personalitate de tip ENTP este una generatoare de idei, iar ţelul lor este, adesea, de a afla la ce concluzie duc aceste idei. Sunt mânaţi de inventivitate şi originalitate, fiind dispuşi adesea să îşi rişte sucesul şi imaginea pentru a veni cu ceva nou. Mai presus de orice, însă, mai importante pentru un ENTP sunt ideile şi principiile decât concretul, realitatea.

ENTJ

Pe un ENTJ îl motivează cel mai mult dorinţa de a cuceri şi de a atinge succesul. Maeştri ai strategiei, cei cu personalitate de tip ENTJ nu se tem de conflicte, iar spiritul lor ambiţios îi mână în viaţă spre cele mai complexe provocări. Ce îi motivează cel mai mult este perspectiva nimicirii competitorilor, indiferent de natura acestora.

ISTJ

Ce îi motivează în viaţă pe cei cu personalitate de tip ISTJ este simţul responsabilităţii, împreună cu dorinţa de a face tot ce le stă în putinţă pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit. Interesant la un ISTJ este că va fi adesea motivat să ocupe rolul unui extrovertit, însă nu din dorinţa de interacţiune socială, ci din credinţa că poate face o treabă mai bună şi că poate da un exemplu cu privire la felul în care ar trebui procedat într-o anumită situaţie.

ISFJ

Ce îi motivează pe cei cu personalitate de tip ISFJ este dorinţa puternică de a le fi de ajutor celor din jur. Această caracteristică îi îndeamnă adesea să uite de natura lor introvertită pentru a sări în ajutor. Forţa principală care îi ghidează pe aceştia în viaţă este cu atât mai evidentă în sfera personală, de familie, unde se vor implica în absolut toate aspectele, asumându-şi rolul de protector şi asigurând celorlalţi membri ai familiei un mediu primitor şi liniştit.

ESTJ

Un ESTJ este mânat de dorinţa de a impune ordinea şi disciplina în mediul înconjurător. Este un lider înnăscut şi poate transforma orice tip de haos în armonie printr-o prioritizare eficientă. Un alt factor care îl motivează pe un ESTJ este deţinerea controlului, ambiţia fiind o caracteristică notabilă a celor cu acest tip de personalitate.

ESFJ

Energia care îi împinge înainte pe cei cu personalitate de tip ESFJ este generată în mare parte de recunoştinţa celor din jur. Un ESFJ va fi mereu apreciat pentru capacitatea de a restabili şi menţine armonia în şi între cercurile sociale în care se învârte, atât în sfera privată, cât şi în cea profesională. Un alt factor care îi mişcă pe cei cu personalitate de tip ESFJ este dorinţa de a aplana conflicte, astfel că vor interveni mereu, îmbunătăţind situaţia pentru toţi cei implicaţi.

ISTP

Diversitatea este forţa care le guvernează viaţa celor care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs. Vor încerca puţin din toate, cel puţin o dată în viaţă. Un alt factor care le oferă o energie extraordinară este atenţia venită din partea celor din jur. Le place să impresioneze prin abilităţile lor variate, acumulate în urma dorinţei nestăvilite de a descoperi lumea cu toate splendorile pe care le poate oferi.

ISFP

Creativitatea şi frumuseţea lumii înconjurătoare sunt forţe care îl guvernează pe cel cu personalitate de tip ISFP. Cum creativitatea înfloreşte în libertate, un alt factor care îi motivează pe aceşti indivizi este o viaţă trăită fără prea multe îngrădiri sau reguli.

ESFP

Forţa care îi mişcă pe cei cu o personalitate de tip ESFP este dorinţa de a-şi trăi viaţa la potenţial maxim şi de a profita din plin de ceea ce au. Au o capacitate extraordinară de a se distra indiferent de situaţia în care se află sau ceea ce fac la momentul respectiv. Excesele şi lipsa unor limite bine definite sunt, însă, factori care îi pot împiedica pe cei cu acest tip de personalitate să îşi atingă ţelurile.

ESTP

Energia care îl motivează pe un ESTP este una creatoare, una care pune totul în mişcare şi face ca lucrurile să se întâmple. Această energie îi face să se arunce cu capul înainte acolo unde alţii doar încearcă marea cu degetul, analizând avantajele şi dezavantajele. Iniţiativa şi entuziasmul sunt alţi factori care le guvernează viaţa celor care se încadrează în această tipologie Myers-Briggs. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:04

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12012/99/2013 (1022/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „PRO CONSIM” S.R.L. Paşcani, cu sediul în loc. Paşcani, str. Camil Petrescu nr. 54, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Componenţa Valoare - lei - 1. Teren intravilan şi construcţii localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi Teren – 2.000 m.p. – C4 – magazie; Teren – 610 m.p. – C1 – hală, C2 – birouri, C3 – sticlărie 185.700,00 2. Centrală termică murală Ariston Meta 24 localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi -- 196,00 Total * * 185.896,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare sunt cele de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârilor adunării creditorilor din data de 28.02.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv în fiecare zi de joi până la data de 22.09.2022, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 1.000 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei GANESHA DREAM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 50% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr crt Denumirea bunurilor Buc Preț de pornire Lei – fără TVA 1 Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 1 153.076 2 Vidanja TESTORE model C160, fabricație 2015 1 39.150 3 Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 1 27.264 Licitațiile vor avea loc în zilele de 23.06.2022, 14,28.07.2022 respectiv 04.08.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei, exclusiv TVA;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO72PIRB2400741101002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Tribunalul Vaslui, prin lichidator judiciar desemnat în dosarul nr. 1163/89/2012, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „DARSANIT” S.R.L. Huşi, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Piaţa Vicoriei, bl. 2, sc. B, ap. 3, et. 4, judeţul Vaslui, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Valoare 1. Construcţii C 1 – locuinţa – 82,56 m.p. şi teren intravilan – 1.414,57 m.p. loc. Lunca Banului, judeţul Vaslui 45.100,00 lei Preţul de pornire al licitaţiei pentru activul scos la vânzare este cel de mai sus reprezentând 100% din valoarea de evaluare, iar vânzarea se va efectua la cel mai bun preţ oferit, imobilul fiind grevat de sarcina uzufructului viager. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile imobile ale debitoarei va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza 10 şedinţe de licitaţie publică săptămânal, respectiv până la data de 08.09.2022 la sediul lichidatorului judiciar, conform regulamentului de vânzare şi a hotărârii Adunării creditorilor din data de 13.06.2022. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, judeţul Vaslui sau la tel. 0727/850.575, 033/566.035,fax 0335/814.103, e-mail estconsult@yahoo.com. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Mănâncă usturoi și miere pe stomacul gol timp de 7 zile. Cel mai bun leac
25/12/2021 12:37

Usturoiul este excelent pentru sănătate, deoarece are o multime de proprietăti. Puţine persoane ştiu că impreună cu alte ingrediente putem dezvolta tot felul de remedii naturale pentru a combate diferite ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
24/12/2021 17:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Cate calorii are masa de Craciun pe glob - Cum sta Romania
24/12/2021 16:57

 Treated.com a facut un tur virtual in obiceiurile culinare a 28 de tari raspandite pe intreg globul, adunand calorie cu calorie, pana cand a ajuns la totalul celor de la masa de Craciun. Pe locul 1, cu 3. ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Interzis în ultima zi a anului. Cum scapi de ghinion în 2022
23/12/2021 19:11

Dacă simtiti mancărimi in palma stangă, nu vă scărpinati. De asemenea, dacă găsiti niste măruntis uitat prin buzunare, nu-l lăsati acolo. De ce? Pentru că aduce ghinion. Asa se spune prin popor si nu ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Cum să slăbeşti cu ouă fierte. Dieta cu care nu dai greş
08/03/2021 12:42

Vă prezentăm o dietă cu ouă fierte. Vă ajută se slăbiţi in doar trei zile. Luni Mic dejun: 2 ouă fierte si un măr. Pranz: Un fruct şi 2 felii de paine integrală. Cina: 2 ouă fierte şi un ceai ...

CAFEAUA - efecte nebănuite legate de DIABET şi HIPERTENSIUNE
01/03/2021 14:07

Consumul de cafea poate avea si efecte benefice asupra organismului, in special asupra diabetului si hipertensiunii, după cum arată un studiu recent. O echipă de oameni de ştiinţă de la universităţil ...

O nouă fiță: cafeaua din măsline
01/03/2021 11:35

O companie din Turcia, care de ani de zile se ocupă cu producţia de măsline, a găsit o modalitate de a realiza cafeaua din măsline, fără fermentare, la o temperatură scăzută, păstrand substanţele nu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei