Iubești confortul? Alege mătasea naturală de la Tadame

seductive-woman-taking-erotic-poses-with-silk-sheet-nude-girl-posing-camera (1)

Dimensiune font:

| 18-04-2024 12:00

 Mătasea naturală este un material textil rafinat și o investiție în confortul celor care o aleg. De sute de ani, a fost prețuită pentru proprietățile sale. De-a lungul timpului, a devenit un material atemporal. Astăzi, îl întâlnim frecvent în modă pentru realizarea pieselor vestimentare și accesoriilor. Dar este la fel de folosit și în fabricarea lenjeriei de pat. Care sunt avantajele lenjeriei din mătase naturală, pentru cine este potrivită și cum o poți integra în rutina ta, află în cuprinsul acestui articol.

De ce să alegi mătasea naturală?

Lenjeria de pat este un articol extrem de important pentru un somn odihnitor. Iar lenjeria din mătase naturală vine la pachet cu multiple beneficii pentru cei care o aleg. În primul rând, mătasea este un material ce se face remarcat printr-o finețe inegalabilă. Acest lucru îi conferă lenjeriei un aspect elegant, sofisticat și o textură delicată. Datorită naturii sale hipoalergenice, ca urmare a provenienței din coconii viermilor de mătase, fibra nu conține aditivi sintetici sau substanțe chimice. Este potrivită pentru toate tipurile de piele. Fiindcă permite pielii să respire, previne iritațiile și oferă un confort sporit. 

Mătasea naturală permite reglarea temperaturii în mod natural. Nu contează dacă folosești o lenjerie din mătase iarna sau vara. Această fibră naturală te va ajuta să menții o temperatură optimă pentru a te bucura de un somn odihnitor și relaxant. 

Pe lângă finețea și luxul său, mătasea naturală are o rată de absorbție de doar 11%. Această caracteristică menține pielea hidratată, nu îngreunează tenul și previne și deshidratarea firelor de păr. Prin urmare, dormitul pe un așternut din mătase îți va face pielea și părul mult mai sănătoase și strălucitoare. 

Cu toate că pare fragilă și delicată, lenjeria din mătase este de fapt extrem de rezistentă. Mătasea este cunoscută pentru durabilitatea sa, devenind astfel o investiție pe termen lung. Își păstrează calitatea și rezistă la utilizare intensă, fiind o investiție eco-friendly. 

Pentru cine este potrivită lenjeria din mătase naturală?

O lenjerie de pat confecționată din mătase naturală este ideală pentru toți cei care își doresc o rutină de somn răcoroasă și luxoasă. Se adresează în mod special și:

· persoanelor cu părul creț și celor cu părul predispus la încrețire sau rupere. 

· persoanelor cu pielea uscată, sensibilă, predispusă la anumite afecțiuni dermatologice, precum acnee sau psoriazis. 

· celor care folosesc produse de îngrijire special în rutina de seară și doresc să păstreze beneficiile oferite de loțiuni, creme, serumuri. 

· persoanelor care transpiră excesiv pe timp de noapte. Se menține o senzație plăcută, confortabilă și se evită disconfortul neplăcut cauzate de transpirația excesivă. 

Cum poți integra mătasea în rutina ta zilnică?

Pentru a beneficia de proprietățile mătăsii naturale, este important să o integrezi în rutina de zilnică de îngrijire și somn. Alege produse din mătase naturală din magazinul Tadame.ro și te vei bucura din plin de toate beneficiile acestei fibre naturale. Mai exact, poți opta pentru fețe de pernă și lenjerii de pat din mătase, dar și accesorii pentru păr, cum ar fi bentițe sau scrunchies. Așadar, schimbă fețele de pernă obișnuite cu unele confecționate din mătase naturală. Sunt ideale pentru că reduc frecarea firelor de păr, previn deteriorarea acestora și ajută și la prevenirea iritațiilor pielii. Investește în lenjerie de pat din mătase pentru a beneficia atât de confort sporit în timpul somnului, cât și pentru a te ajuta să menții sănătatea pielii. Fiind un produs natural, mătasea creează un mediu propice pentru un somn odihnitor, reducând riscul apariției iritațiilor. 

Iar pentru un plus de răsfăț în timpul somnului, poți folosi și o mască pentru dormit. Îți protejezi ochii de eventualele lumini și îi și răsfeți în același timp. Caută și accesorii pentru păr din mătase pe care să le folosești atât pe timp de zi, dar și noaptea când preferi să dormi cu părul prins. Previi ruperea firelor de păr, încurcarea acestuia și îți menții și coafura stabilă pentru mai mult timp. 

Alegând lenjerii de pat din mătase, nu înseamnă că îți oferi un capriciu luxos. Ci că iei o decizie potrivită pentru starea ta de bine. Datorită proprietăților sale, te vei bucura de un somn odihnitor, dar și de beneficiile pe care le aduce părului și pielii tale. Așadar, dacă vrei să dispui de confort timp îndelungat, alegea produse pentru pat din mătase naturală și transformă-ți rutina de somn.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Vaze Înnoite: Magia Hârtiei Creponate în Decorul Floral
17/05/2024 14:32

Vaze Înnoite: Magia Hartiei Creponate in Decorul Floral  Cunoscută si sub denumirea de hartie ondulată, este adesea folosită pentru a crea decoratiuni de sărbători, ambalarea cadourilor si real ...

Cosmoenergetica și puterea transformațională în dezvoltarea personală
15/05/2024 14:46

  Cosmoenergetica, o disciplină la intersectia spiritualitătii si stiintei, isi propune să armonizeze energiile umane cu cele cosmice. Originară din cercetările rusesti de la sfarsitul secolului XX, ...

Sindromul impostorului. O călătorie ascunsă în umbra succesului
13/05/2024 18:30

  O luptă tăcută, dar intens reală pentru multi dintre cei care par a fi pe culmile succesului, sindromul Impostorului poate atrage efecte dezastruoase. Recunoasterea si abordarea sa sunt esentiale pe ...

Se schimbă modul de generare a CNP-ului. Precizări de la Ministerul Afacerilor Interne despre semnificaţia cifrelor
13/05/2024 10:37

 Odată cu operationalizarea Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă, un element de noutate il reprezintă generarea codului numeric personal, sens in care Ministerul Afacer ...

VIDEO Kylian Mbappe a făcut anunțul momentului în fotbal
10/05/2024 23:19

 Paris Saint Germain nu a reusit nici in acest sezon să cucerească UEFA Champions League, iar vestea cea mai proastă pentru parizieni a venit vineri, cand Kylian Mbappe a făcut un anunt important privi ...

După carnea artificială, cafeaua sintetică e pe Agenda 2030. Si asta
10/05/2024 13:57

              "O băutură care va apărea in curand pe piată are un gust mai bun ...

Partidul Puiul Malefic și-a anunțat candidatura. Cele mai ciudate partide înscrise la alegerile europarlamentare 2024
10/05/2024 12:56

 Partide politice cu nume mai putin obisnuite vor participa la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Unele si-au inceput activitatea ca o glumă, altele si-au atribuit acest nume pentru atrage atentia as ...

Prizonieri în labirintul nefericirii personale
09/05/2024 10:30

Suntem oameni, făpturi condamnate la o existentă plină de nuante, unde lumina se impleteste adesea cu umbra. În această lume modernă, in care fiecare moment pare a fi subiect de evaluare, fiecare per ...

Salcâmul, o simfonie a naturii îmbrățișată de timp și tradiție
08/05/2024 15:02

În tăcerea dulce a primăverii, cand pămantul se trezeste la viată si cerul se imbracă in albastrul pur, un copac infloreste cu o gratie aparte, aducand cu el nu doar o frumusete efemeră, ci si o ist ...

Femeile încă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul în familie
08/05/2024 11:22

Femeile incă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul in familie, a declarat ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, cu prile ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei