Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024

cover (5)

Dimensiune font:

| 27-11-2023 14:45

Momente și servicii ce au cucerit mirii și invitații în anul 2023. Creează și tu spectacol la nunta ta în 2024 

            Anul 2023 a fost un an remarcabil pentru industria nunților, marcând o revenire spectaculoasă a acestora după ce majoritatea evenimentelor au fost reprogramate în pandemie.

Și pentru că au fost foarte multe nunți, mirii și-au dorit să aducă la evenimentul lor momente și servicii cu care să iasă în evidență, să își cucerească invitații și să îi facă să să simtă unic.

Astfel nunțile acestui an au stabilit standarde înalte pentru evenimentele ce urmează în 2024.

Deci dacă doriți să aveți o nuntă care să impresioneze și să rămână în amintirea tuturor, luați în considerare următoarele tendințe, momente și servici care au cucerit mirii și invitații în 2023.

 Band de cover live

Dacă înainte mirii se mulțumeau cu muzica ce răsuna dintr-un playlist oarecare și niște boxe, acum aceștia și-au dorit la nunta lor nu doar atmosferă uimitoare ci și un show demn de ținut minte.

Din ce în ce mai mulți miri și-au dorit ca melodii precum hit-uri renumite dar și melodii recent lansate să fie cantate de voci experimentate acompaniate de instrumente muzicale pe ringul nunții lor într-un show plin de energie și interacțiune.

Prezența unor formații live care să interpreteze muzica de toate tipurile într-un mod profesionist și capabile să adapteze stilul muzical în funcție de preferințele cuplului și invitaților, a fost alegerea tot mai multor miri în acest an.  

De la jazz și swing până la pop modern și muzică populară, diversitatea muzicală a ținut pista de dans plină. Iar interacțiunea pe care o trupa cover precum Hitlist o poate crea la o nuntă este un serviciu pe care nu îl găsești oriunde și nu ți-l poate oferi oricine.

Așa că dacă vrei că nunta sa fie un adevărat spectacol demn de ținut minte, cei 5 soliști ai trupei Hitlist vin cu experiența lor și talentele lor pregătiți fiind să îți transforme nunta într-un show cu totul inedit.

Această trupă are inclusiv un DJ de excepție care stăpânește pupitrul, doi soliști vocali cu o prezență scenică impresionantă și voci impresionante, precum și momente captivante de saxofon și percuție create de profesionisti.

Trupa Hitlist îți promite să livreze un spectacol electrizant, plin de interacțiuni dinamice cu publicul, mixând genuri și epoci în mashup-uri creative și colaje muzicale inovatoare. Mirii care au avut parte de show-ul creat de Trupa Hitlist pot conforma asta. Poți afla mai multe despre ei pe trupahitlist.ro

            Cadouri personalizate pentru oaspeți

În 2023, cadourile personalizate pentru oaspeți au devenit un element esențial al nunților, reflectând o apreciere profundă pentru participarea acestora.

Aceste cadouri, variind de la obiecte artizanale personalizate cu inițialele oaspeților la produse handmade sau delicatese locale, au oferit o amintire durabilă a evenimentului.

Prin această abordare, mirii au transformat fiecare cadou într-o poveste unică, consolidând o legătură personală cu invitații lor. Acest trend subliniază importanța detaliilor fine în crearea unei experiențe memorabile pentru toți cei prezenți.

Cabine foto cu realitate augmentată

Inovația a atins un nou nivel cu introducerea cabinelor foto cu realitate augmentată la nunți. Aceste cabine oferă o experiență interactivă și modernă, permițând invitaților să se imortalizeze în scenarii virtuale spectaculoase sau alături de elemente grafice tridimensionale.

Această tehnologie nu doar că adaugă un element de distracție evenimentului, dar creează și o modalitate unică pentru invitați de a-și aminti acea zi specială.

Cabinele foto cu realitate augmentată reprezintă o fuziune între tehnologie și artă, oferind amintiri vizual captivante și personalizate.

Transmisiuni live pentru invitați la distanță

Pentru a include prieteni și rude care nu pot fi fizic prezenți, multe nunți din 2023 au adoptat transmisiunile live. Această abordare a îmbrățișat tehnologia pentru a asigura că nimeni nu pierde momentele speciale, indiferent de distanță.

Prin streaming-uri de înaltă calitate, invitații la distanță au putut simți spiritul și emoția evenimentului, participând virtual la ceremonie și la recepție. Această tendință nu doar că a spart barierele geografice, dar a demonstrat și capacitatea tehnologiei de a uni oamenii în momente de sărbătoare, creând un sentiment de comunitate și incluziune. 

Show de lumini și drone în aer liber

Artificile au fost înlocuite cu show-uri de lumini și drone pentru mirii care și-au dorit să aducă mai mult entertainment pentru invitați. Un spectacol fascinant ce a fost oferit înainte sau după miezul nopții pentru nunțile de noapte, a făcut ca aceste nunți să fie demne de ținut minte.

 Locațiile de vis

Locațiile de nuntă au jucat un rol crucial în 2023. De la castele istorice,  plaje exotice sau resorturi la grădini urbane și spații neconvenționale alegerea locației a contribuit semnificativ la atmosfera evenimentului.

 

 

 

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:04

Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de o legendă atunci când e an bisect
29/02/2024 08:36

O zi neobişnuită in calendar care există doar o dată la patru ani: 29 februarie. Anul 2024 este marcat de prezenta unei zile in plus, fiind o ocazie rară pentru cei născuti in această zi. Bineinteles, 29 ...

 Răsfățul naturii într-o sticlă. Povestea sucurilor iconice
27/02/2024 16:30

Într-o lume insetată de savoare si prospetime, sucurile au devenit un element indispensabil al vietii cotidiene. Aceste licori imbietoare au o istorie plină de inovatie si explorare, iar printre ele se ...

 Dragostea la un click distanță
27/02/2024 16:00

Într-o eră digitală in care conexiunile sunt la indemana noastră cu doar un clic sau un swipe, nu este surprinzător faptul că iubirea si relatiile s-au transformat, găsindu-si adesea rădăcinile in ...

 Puterea vulnerabilității, o fortăreață de neînvins
27/02/2024 15:44

În lumea noastră inconjurată de imagini de perfectiune si de presiuni sociale implacabile, vulnerabilitatea este adesea considerată o slăbiciune, o fisură in armura noastră psihologică. În sp ...

 Generația Z ca angajați: principalele așteptări pe care le au cei tineri
25/02/2024 12:55

 Generatia Z ca angajati: principalele asteptări pe care le au cei tineri Generatia Z reprezintă cea mai tanără categorie de angajati din prezent. Tinerii din Gen Z s-au născut intre anii 1997-2012 ...

Benzină, diesel, hibrid sau electric - ce tip de motorizare ți se potrivește
25/02/2024 12:39

Benzină, diesel, hibrid sau electric - ce tip de motorizare ti se potriveste Indiferent dacă esti la prima ta masină sau iti doresti o schimbare, este posibil să te gandesti la alternativele care utilizea ...

Cum să menții performanțele mașinii tale pe termen lung: Top 6 sfaturi de urmat
21/02/2024 10:27

 Cum să mentii performantele masinii tale pe termen lung: Top 6 sfaturi de urmat Indiferent dacă esti un sofer experimentat sau novice, mentinerea performantelor masinii tale intr-o stare optimă este e ...

Cum să alegi tractorul potrivit pentru activitatea ta agricolă
21/02/2024 10:21

Cum să alegi tractorul potrivit pentru activitatea ta agricolă Un tractor bun trebuie să răspundă nevoilor, asteptărilor, să fie fiabil, usor de utilizat, versatil si să-ti ofere sigurantă. Tractoru ...

4 îmbunătățiri ale casei de care să nu îți mai fie frică
21/02/2024 10:01

4 imbunătătiri ale casei de care să nu iti mai fie frică   Căminul de vis, parcă desprins din revistele de amenajări, este punctul final in care multi proprietari si-ar dori să ajungă. De c ...

Gérard Depardieu, o nouă plângere de agresiune sexuală
16/02/2024 11:50

 O femeie a depus in ianuarie o plangere impotriva actorului Gérard Depardieu pe care il acuză de agresiune sexuală comisă in timpul unei filmări in Doué-en-Anjou (departamentul Maine-et- ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei