Paturi albe: cum le integrezi și cum amenajezi un dormitor modern și confortabil?

paturialbecoperta

Dimensiune font:

| 24-02-2023 09:10

 

Albul este pretențios, iar în consecință, poate fi dificil să amenajezi un dormitor în stilul preferat de tine, fără să ții cont de câteva detalii importante de estetică. Dacă o încăpere albă și se pare greu de amenajat, imaginează-ți cât de pretențioase pot fi niște paturi albe.

De zeci de ani, cei care speră să-și exprime personalitatea printr-un design eclectic s-au îndreptat preponderent spre nuanțe puternice, însă fără îndoială albul poate să spargă normele. Vrei să vezi câte lucruri interesante poți face cu selecția de paturi dormitor într-o nuanță de alb? Rămâi pe aproape și vei afla toate modurile în care poți integra paturi albe într-un design de dormitor modern.

În plus, Elvila.ro are pe stoc o mulțime de produse spectaculoase la prețuri speciale. Vei găsi în oferta lor de la paturi albe până la elemente și piese de mobilier din lemn sau cadre de paturi matrimoniale tapitate cu sau fără lada, pentru o depozitare eficientă și inedită.

Paturi matrimoniale si amenajarea dormitorului cu mobilier alb

 

 

Un dormitor complet alb este ca o pânză goală de pictură plină de oportunități. Prin detaliile de mobilier și cele ale patului, poți transforma camera într-una cu aspect rustic, minimalist sau modern, în funcție de imaginația ta.

Decorul alb al camerei este atingerea magică care deschide un spațiu mic. Chiar și cele mai simple idei de dormitor și paturi albe pot transforma o cameră înghesuită, intensificând lumina și făcând încăperea se simtă mai spațioasă.

Când vine vorba de dormitoare și paturi albe, diferența dintre strălucitor și plictisitor este profundă. Nu te gândi la alb dintr-o singură perspectivă. Chiar și această non-culoare dispune de sute de variații.

Poți alege un pat într-o culoare de la nuanțe strălucitoare cu luciu ridicat la tonuri mai calde și mai lăptoase. Cu această estetică, texturile domnesc, iar culorile de accent își pot face simțită prezența. Dacă te întrebai cum poți decora un dormitor cu paturi albe și alte detalii în același ton, vei găsi în rândurile de mai jos câteva sfaturi pentru a începe!

1. Joacă-te cu texturile într-un dormitor cu elemente și paturi albe

Patul tău este alb? Dulapurile, biblioteca și noptierele sunt tot albe? Ei bine, te vei bucura să afli că alegerea aceasta estetică este ușor de completat cu texturile potrivite. Albul poate fi atât de simplu stilizat într-o amenajare modernă.

Estetica camerei albe are un stereotip nedrept – aspect tern și plictisitor. Dar gândește-te: dimensiunea camerei este din start mai mare sau, cel puțin așa pare, dacă alegerea ta în materie de amenajare pornește de la produse și paturi albe.

În loc să adaugi culori puternice, poți opta pentru texturi pentru a crea un aspect confortabil și sofisticat. Folosește materiale precum bumbac, catifea sau satin pentru a adăuga textură în camera. Pentru un aspect de mare impact, încearcă să mixezi texturile contrastante, cum ar fi un cadru de pat din metal alb cu o plapumă moale.

Dacă ai un spațiu de dimensiuni mici, încearcă o lenjerie de pat cu finisaj satinat sau folosește perne cu accent de catifea pentru a ajuta la reflectarea luminii și pentru a face camera să pară mai spațioasă decât dimensiunea pe care o are de fapt.

2. Integrează o oglindă într-o estetică predominată de alb

 

 

3. Alternează și stratifică diferitele nuanțe de alb

Deși este adevărat că un dormitor monocrom cu paturi albe poate părea simplu sau chiar anost, acest lucru depinde în totalitate de alegerea ta de nuanțe. Doar pentru că ești în căutarea unor idei de dormitoare monocrome cu paturi albe, nu înseamnă că ești obligat la o singură nuanță atunci când redecorezi.

Albul vine într-o veritabilă paletă de nuanțe, de la creme lăptoase și bej neutru până la neutre și variații de gri rece. Dacă vrei un aspect minimalist, poți opta pentru o nuanță de alb pur și simplu și să folosești texturi pentru a adăuga dimensiune. Dacă preferi un aspect mai interesant, poți folosi mai multe nuanțe de alb și texturi diferite pentru a crea un efect mai dinamic.

Pont: bejul și cremul vor aduce minimalism șic, dar dacă te simți deosebit de aventuros, tu poți opta întotdeauna și pentru nuanțe mai radicale alături de paturile cu cadre tapitate într-un alb cuminte.

4. Descoperă estetica potrivită dormitorului tău

Înainte de a alege orice produs de mobilier, fie că este vorba de paturi albe sau dulapuri ori noptiere, trebuie să ții cont de estetica pe care vrei să o conturezi în încăpere. Marele avantaj la alb este că se potrivește perfect în orice estetică. Poți alege doar să te joci cu diversele dimensiuni și forme pentru a contura camera în functie de stilul pe care îl preferi.

Online, pe Elvila.ro vei descoperi o mulțime de paturi albe, comode, noptiere și orice altă piesă de mobilier cu care să îți amenajezi fără probleme dormitorul pe placul tău. O idee excelentă și un tip de amenajare care pare că se pliază perfect pe albul imaculat este stilul Scandinav.

Abordarea scandinavă este puternic influențată de utilizarea la maximum a luminii naturale. Deși podelele văruite în alb nordice sunt un angajament mare, există o mulțime de alte moduri de a imita stilul scandinav. Poți accentua cu ușurință orice tip de material (lemn, piele sau vinilin) cu ajutorul unui iluminat modern și o piesă semnificativă de artă.

Încă nu știi de unde să începi? Intră pe Elvila.ro!

Înțelegem. Proiectarea unui dormitor complet alb poate fi stresant, chiar dacă ai căutat peste tot inspirație, să alegi patul, noptierele și dulapul poate fi stresant. În special dacă faci toate lucrurile acestea online.

Sunt platforme care te ajută pe parte de inspirație și idei șic de dormitor alb. Însă știai că poți face tu toate alegerile pornind doar de la mobilier? Intră chiar acum pe Elvila.ro și descoperă o întreaga selecție de produse spectaculoase din lemn și nu numai. Prețurile sunt accesibile și pornesc de la nici 500 lei pentru un cadru de pat din lemn! Cu puțin ajutor, dormitorul tău alb de vis este la doar un click distanță!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:36

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Cum să-ți accesorizezi dormitorul?
02/05/2024 09:00

 Cum să-ti accesorizezi dormitorul? În decorarea dormitorului, detaliile fac diferenta, iar cuverturile de pat si pernele personalizate sunt elementele cheie care adaugă nu doar confort, ci si per ...

Obiceiul care îți „omoară” încet, dar sigur, relația amoroasă: „Este dificil de ignorat răul pe care îl poate face”
01/05/2024 21:39

Obiceiul de a naviga seara pe retelele de socializare ar putea fi fatal - cel putin pentru viata ta amoroasă. Conform expertilor, această practică de a petrece seara cu ochii in telefon in timp ce stai intin ...

De ce dărâmă pisicile lucrurile din casă. Explicația la care nimeni nu s-a gândit până acum
01/05/2024 21:21

Pisicile sunt animale de companie fascinante, dar uneori comportamentul lor poate părea misterios sau chiar frustrant pentru proprietari. Unul dintre comportamentele care poate deranja este obiceiul pisicilor ...

Ritualul spălării picioarelor, un exercițiu de compasiune și smerenie
01/05/2024 14:46

În inima traditiei si spiritualitătii crestine, Joia Mare este un moment de profundă reflectie si ritualuri speciale. Printre acestea se numără si obiceiul milenar al spălării picioarelor, o practic ...

Tainele pelinului. O călătorie prin misterele vindecării și dragostei
01/05/2024 14:14

În lumea fascinantă a naturii, există plante care ascund secrete vechi si puteri nebănuite. Printre acestea, pelinul se distinge prin misterul său ancestral si valentele sale multiple, care ii confer ...

5 abilități de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat
29/04/2024 15:02

5 abilităti de care ai nevoie pentru a face o carieră din videochat Videochatul este un domeniu avantajos din multe puncte de vedere, factorul financiar fiind de departe principalul motiv pentru care tot mai ...

Smerenia și recunoștința, piloni ai călătoriei interioare
29/04/2024 14:30

  În tumultul vietii cotidiene, adesea uităm să reflectăm asupra valorilor simple, dar esentiale, care ne indrumă călătoria interioară. Printre acestea, smerenia si recunostinta stau ca p ...

 Huse de scaune și canapea pentru reîmprospătarea designului bucătăriei tale
29/04/2024 10:53

Huse de scaune si canapea pentru reimprospătarea designului bucătăriei tale Dorinta de a face o schimbare in locuintă poate apărea adesea, insă această schimbare poate presupune costuri destul de mari. ...

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii
29/04/2024 09:28

Ghid util pentru alegerea salopetelor overall pentru copii Salopetele overall pentru copii sunt o piesă vestimentară esentială in garderoba celor mici, oferind confort si protectie indiferent de activita ...

Mărul negru diamant: se vinde doar la bucată iar prețul este exorbitant/FOTO
28/04/2024 14:51

 Mărul negru este un fruct foarte rar, care creste in locuri indepărtate din lume. Este foarte costisitor, deoarece productia sa este foarte limitată. Mărul negru diamant se găseste foarte rar si cre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei