21 martie, Luna Nouă în Berbec. Cum influențează zodiile

luna-noua-berbec

Dimensiune font:

| 21-03-2023 10:25

Luna Nouă în Berbec se va forma în data de 21 martie 2023. Această lunație va aduce noi începuturi și șanse de progres pentru toate zodiile. Nativii vor avea ocazia să își seteze noi intenții și să își schimbe viziunea asupra unor situații de viață.

Luna martie este o perioadă bogată în aspecte astrologice importante. Saturn și-a început tranzitul prin zodia Pești în data de 7 martie și tot atunci s-a format Lună Plină în Fecioară. Pluto intră în Vărsător pe 23 martie, iar pe 25 martie, Marte, guvernatorul Berbecilor, își începe tranzitul prin zodia Rac.

Luna Nouă, momentul când Soarele și Luna se întâlnesc pe cer și își unesc energiile, marchează începutul unui nou ciclu de viață și este momentul perfect pentru setarea de noi intenții. Luna este un simbol al emoțiilor, în timp ce soarele reprezintă energia. Când cele două se aliază, orice este posibil. Berbecul, guvernat de Marte, se remarcă prin ambiție și determinare. Ne îndeamnă să trecem la acțiune, să demarăm proiecte, să găsim soluții, să ne lăsăm ghidați de pasiune și de instinct, să preluăm inițiativa și să experimentăm lucruri noi. Această Lună Nouă ne îndeamnă să reflectăm asupra visurilor și planurilor noastre pe termen lung, deoarece astrele ne favorizează calea de a ne transforma viața într-un basm.

Iată cum te va influența Luna Nouă în Berbec, în funcție de zodia ta, potrivit womanandhome.com.

Berbec

una Nouă se formează în zodia ta, acolo unde se află Mercur, cât și Jupiter. Pe tine nu te așteaptă doar un nou capitol, ci o transformare uimitoare. Este momentul perfect pentru a-ți găsi curajul să devii cine îți dorești cu adevărat și să îți îndeplinești cele mai mărețe visuri. Ai în față un viitor luminos și resurse nelimitate. Vei fi mai ancorat în prezent ca niciodată și îți vei putea manifesta forța creativă la potențial maxim.

Taur

Ar trebui să te pregătești să lași în spate trecutul și să abandonezi tiparele de gândire care nu te mai ajută să evoluezi. De asemenea, este un moment bun să te detașezi de relațiile toxice. Luna Nouă în Berbec vine cu o energie vindecătoare, care te va ajuta să te echilibrezi psihic și emoțional. Vei atrage tot ce ai nevoie pentru a te reconecta cu părțile din tine pe care până acum le-ai ignorat sau le-ai criticat.

Gemeni

Contextul astrologic îți cere să îți revizuiești relațiile de prietenie și viziunile tale asupra viitorului. Este momentul să înconjori de oameni lângă care te ajută să vezi părțile tale bune și să îți valorifici abilitățile și talentele. Vei beneficia de mai multă claritate mentală și vei fi capabil să îți dai seama care este cea mai potrivită direcție pentru tine. Astrele îți vor scoate în cale și persoanele care te pot ajuta să îți alegi calea și să te afirmi.

Rac

Cerul este limita pentru tine, dragă Rac. Această Lună Nouă în Berbec, cu o energie puternică și transformatoare, te poate ajuta să îți îndeplinești obiectivele profesionale la care ai visat toată viața. Fie că vrei să fii promovat într-o funcție superioasă sau să îți deschizi propria afacere, este momentul perfect pentru a acționa. Ai încredere că ești pregătit pentru a face acest pas spre succes și lasă-ți temerile să se dizolve.

Leu

Este momentul să pornești în aventura vieții tale și să faci ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna. Contextul astrologic te susține să încerci lucruri noi, să călătorești, să studiezi ceva care te atrage, să te împrietenești cu diverși oameni. Totodată, această lunație te va ghida spre creșterea spirituală. Este posibil să îți schimbi perspectiva asupra unor convingeri și principii.

Fecioară

Cu Luna Nouă în a opta casă a datoriilor karmice, vei fi mai conștient ca niciodată de dezechilibrele financiare și emoționale dintre tine și alți oameni din viața ta. Este momentul să te detașezi de trecut și să te folosești de experiențele tale pentru a nu mai face aceleași greșeli. Vei vedea mai clar în ce nu a meritat să îți investești timpul și energia, și vei avea șansa să îți îmbunătățești stilul de viață. E vremea să îți canalizezi energia pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Balanță

Vei avea parte noi începuturi în relații. Indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu, este posibil să ai nevoie de un nou început, unul care să-ți amintească de ce dragostea contează atât de mult pentru tine. Vei fi mai dornic ca niciodată să simți din nou fluturi în stomac. Sunt mari șanse să te îndrăgostești nebunește sau să dai curs unei aventuri. Dacă ai un partener de viață, ar fi bine să evaluezi starea actuală a relației și să vezi ce schimbări poți să faci pentru a ieși din rutină și pentru a readuce pasiunea în cuplu. Acum este momentul să inițiezi schimbările necesare pentru a obține dragostea pe care o dorești – și pe care o meriți. Contextul astrologic te îndeamnă să reflectezi asupra modului în care parteneriatele ți-au influențat evoluția. Ești autentic în relațiile tale? Ce ai învățat până acum despre tine și despre conexiunile care te atrag?

Scorpion

Luna Nouă în Berbec îți poate aduce schimbări interesante în ceea ce privește rutina. Vei avea o oportunitate extraordinară de a-ți schimba programul și de adopta un stil de viață mai sănătos. Astrele te vor susține să renunți la obiceiurile nocive și să faci orice activitate crezi că te poate ajuta să eliberezi energiile negative. Ascultă-ți corpul și ai încredere în el că te va ghida către o stare de bine așa cum nici nu visai să simți.Ei sunt nativii care dau lovitura.

Săgetător

Această lunație îți poate aduce acea inspirație divină de care ai nevoie pentru a demara un proiect creativ. Indiferent în ce direcție dorești să îți canalizezi energia, astrele te vor susține. Este momentul să lupți pentru dorințele tale. Poți avea parte de noi capitole și în ceea ce privește relația de cuplu. Luna Noua din Berbec îți poate dărui șansa de a începe o nouă poveste de iubire, de a-ți consolida legătura cu partenerul de viață sau de a deveni părinte, dacă îți dorești.

 Capricorn

Contextul astrologic te îndeamnă să îți revizuiești ideea de cămin. Ce înseamnă pentru tine acasă? Te mulțumește dinamica familială? Gândește-te la ceea ce pare să lipsească din viața ta domestică și inițiează conversațiile sau acțiunile care să îți transforme locuința într-un spațiu confortabil și sigur. Poți începe un proiect de renovare a casei sau poți face o curățenie temeinică. De asemenea, poate fi vorba și de o resetare la nivel interior, care implică mai multă odihnă și relaxare.

Vărsător

Acest aspect vizează sectorul comunicării, acolo poți avea parte de schimbări. Luna Nouă îți va stârni curiozitatea și îți va amplifica creativitatea. Este posibil să îți descoperi noi subiecte preferate, asupra cărora îți vei concentra toată atenția. Te vei simți motivat să îți exprimi ideile și să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare. Dacă ai o nouă idee de afacere, ar fi bine să o împărtășești cu un prieten pentru că este posibil să legați un parteneriat avantajos. De asemenea, poți avea dialoguri constructive cu cei din jur și poți primi informații importante. Astrele susțin și negocierile.

Pești

Sectorul financiar va fi foarte bine aspectat și pot apărea noi oportunități excelente de a face bani. Cu Luna Nouă în casa resurselor este un moment bun să îți stabilești câteva obiective pe termen lung legate de finanțe. Ai încredere că ideile tale sunt valoroase și împărtășește-le cu cei care consideri că te-ar putea ajuta să le pui în practică. Te bucuri de o intuiție ascuțită, pe care te poți baza pentru a scoate la suprafață unele talentele ascunde, pe care le poți monetiza.
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Primăria Comunei Vlădeni, județul Iași, organizează licitație pentru concesionarea următoarelor suprafețe de teren: teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1691 mp, identificat cadastral cu nr. 61340, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 337.00 lei/an; teren situat în extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1948 mp, identificat cadastral T59 p 938/8, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 294.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61397, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Borșa, are o suprafață de 1318 mp, identificat cadastral cu nr. 61394, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 338.00 lei/an; teren situat în intravilan/extravilan sat Borșa, are o suprafață de 1500 mp, identificat cadastral cu nr. 61486, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 385.00 lei/an; teren situat în intravilan sat Vlădeni, are o suprafață de 1347 mp, identificat cadastral cu nr. 61509, aparținând domeniului privat al comunei Vlădeni, județul Iași, prețul de pornire al licitației este de 1535.00 lei/an. Concesionarea se face conform O.U.G nr. 57/2019 și H.C.L nr. 50/30.06.2021, H.C.L nr. 74/29.09.2021 H.C.L. H.C.L nr. 73/28.09.2021 H.C.L. 63/30.09.2020, H.C.L. 84/22.11.2021. Ofertele se depun la sediul Primăriei Comunei Vlădeni, județul Iași, până la data de 13.06.2023, ora 14.00. Sedința de deschidere a ofertelor în data de 14.06.2023, ora 10.00. Relații la sediul Primăriei și la telefon: 0233299690 și 0740122165.
Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1683/89/2022, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. TATATU BAKERY S.R.L. Vaslui, cu sediul în loc. Vaslui, judeţul Vaslui. Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 05.05.2023. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 25.05.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, respectiv până la data de 27.07.2023 la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103.
ANUNŢ privind închirierea prin licitaţie publică a unei suprafete de teren de 15 mp, in curtea Dispensarului Moţca – CF 60052, pentru amplasarea unui container ȋn vederea desfăsurării de activităţi privind vȃnzare produse papetarie, de multiplicare documente, etc. UAT Comuna Moţca, adresa : localitatea Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţul Iaşi, tel : 0232/715777, fax: 0232/715050 , email : comuna_motca@yahoo.com scoate la licitaţie publică o suprafaţă de teren de 15 mp, situat în intravilanul comunei Moṭca, ȋn curtea Dispensarului din localitatea Moṭca – CF 60052. Accesul la imobillul menţionat se face din str. Moldovei. Închirierea se face conform art. 333 – 336 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ şi Hotărȃrea Consiliului local Moţca nr. 32 din 27.04.2023. Documentaţia de atribuire poate fi achiziţionată, contra cost, de la sediul Primăriei comunei Moţca. Contravaloarea documentaţiei este de 100 lei. Ofertele se redacteazã în limba românã şi vor fi prezentate conform documentaţiei de atribuire. Data limitã pentru depunerea ofertelor este 31.05.2023 ora 9:00. Adresa la care trebuie depuse ofertele : Primãria comunei Moţca, str. Moldovei, nr. 70, judeţui Iaşi. Data limitã pentru solicitarea clarificãrilor este 25.05.2023. Data limitã pentru transmiterea rãspunsului la clarificãri este 26.05.2023. Licitaţia va avea loc în data de 31.05.2023 ora 11:00 la sediul Primãriei comunei Moţca, judeţul Iaşi. Litigiile de orce fel ce decurg din executarea contractului de concesionare sunt de competenţa secţiei de contencios administrativ a Tribunalului Iaşi.
„Femeile vor ajunge să se culce cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii  Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi ” – Ioan de la Ierusalim, profeție din 1099
31/05/2023 05:32

Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial, rămane profeţia cavalerului templier Ioan (Jehan) de Vezelay, cunoscut şi sub numele de Ioan de la Ierusalim. El şi-a redactat viziunile in anii 10 ...

Calendar ortodox, 30 mai. Sfântul Isaachie Mărturisitorul
30/05/2023 09:05

În această lună, in ziua a treizecea, pomenirea preacuviosului nostru Isaachie Mărturisitorul, egumenul Mănăstirii Dalmaţilor, la Constantinopol. Isaac (Isaachie) egumenulAcest preacuvios a trait i ...

Horoscopul zilei
29/05/2023 04:05

  Berbec Buna organizare si rezolvarea chestiunilor care implica o anume rutina te pot mentine astazi intr-o zona de confort, detasandu-te putin de tensiunile pe care probabil le resimti in legatu ...

Calendar ortodox, 28 mai. Ce sfinți sunt pomeniți astăzi
28/05/2023 11:36

Biserica Ortodoxă ii cinsteste pe Sfantul Sfintit Mucenic Eutihie, Episcopul Melitinei si pe Sfantul Cuvios Nichita Mărturisitorul, Episcopul Calcedonului. Sfantul Nichita Mărturisitorul a ales din tinere ...

Când a apărut de fapt creștinismul la români. Până când au rămas credințele păgâne în lumea satului românesc
27/05/2023 12:03

Desi traditia bisericească ortodoxă romană sustine că pe teritoriul de astăzi al Romaniei crestinismul a fost prezent incă din primul secol al erei crestine, cercetările stiintifice arată că pană in s ...

HOROSCOPUL ZILEI
26/05/2023 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Înălțarea Domnului. Ziua când se scutură alunii
25/05/2023 07:17

   În fiecare zi de joi din a şasea săptămană de după Paşte se sărbătoreşte Înălţarea Domnului, cand sufletul lui Isus Hristos se ridică la cer. Se spune că la Înălţa ...

HOROSCOPUL ZILEI
24/05/2023 04:22

 BERBEC Vă amintiti ultimele dezamăgiri pe care le-ati trăit din cauza persoanei iubite si nu acceptati o propunere extrem de atrăgătoare. Poate aveti parteneri si protectori prea intelegători! TAU ...

Horoscopul Zilei
23/05/2023 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/05/2023 05:08

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei