Cum să îţi decorezi casa în funcţie de zodie

default

Dimensiune font:

| 16-09-2013 16:45

Semnul zodiacal ne influenţează multe aspecte ale personalităţii, printre care şi stilul în care ne amenajăm locuinţa. Berbecii au o pasiune pentru avantgardism, iar Gemenii adoră schimbările. Iată care sunt preferinţele în design interior, în funcţie de zodie.

 Berbec

Berbecul este dinamic şi foarte hotărât. În schimb, lipsa unui spirit organizatoric şi a insistenţei îi poate dăuna. Are nevoie de un spaţiu simplu, bine organizat, care să îi reflecte energia şi tinde spre un stil minimalist. Berbecului îi place să încerce noi idei şi adoră să folosească culori calde, precum roşu, portocaliu şi galben.

 

Taur

Vesel şi senzual, Taurul apreciază interioarele simple, bazate pe confort şi lux. Câteodată, natura lui conservatoare îl face puţin reticent la schimbare, însă casa sa reflectă o pasiune pentru lucrurile frumoase. Taurul adoră antichităţile, florile proaspete şi materialele pufoase. Mai mult, Taurul are tot ce trebuie în bucătărie, fiind pasionat de gătit, dar camera sa preferată este livingul. Mobila de calitate este însoţită, deseori, de un pian sau de un sistem audio performant. Culorile preferate sunt nuanţele de verde, pământii şi rozul închis.

 Gemeni

Gemenii se simt la fel de confortabil într-un cort, precum într-o cameră luxoasă de hotel, iar casa lor reflectă capacitatea lor de adaptare. Mobila din living este aranjată astfel încât conversaţiile să poată fi purtate cu uşurinţă, iar accesoriile sunt aranjate astfel încât să încurajeze discuţiile. Obiectele Gemenilor sunt, de multe ori, expuse în perechi. Fascinaţi de noile tendinţe, Gemenilor le place să fie primii care încearcă noul aspect. Această zodie este atrasă de stilul modern, cu linii simple şi finisaje metalice. Culoarea preferată este galben, însă Gemenii se bucură şi de albastru şi de verde.

 Leu

Leul este mândru de casa frumoasă decorată de el. Adoră decoraţiunile elegante, mobila teatrală, accesoriile exotice, oglinzile şi lumina ornamentală. Leului îi place să distreze oamenii, aşa că bucătăria lui este deseori echipată cu o insulă sau o masă mare, pentru ca oamenii să îl poată vizita în timp ce găteşte. De asemenea, el are un bar cu o mare varietate de băuturi. Pe de altă parte, Leul îşi petrece mult timp în dormitorul multi-funcţional creat de el. Culorile favorite sunt portocaliu, roşu, galben şi mov.

 Fecioara

Meticuloasă şi organizată, Fecioara nu suportă dezordinea şi este foarte atentă la detalii. Are nevoie de un spaţiu mare pentru depozitare, pentru că locuinţa ei este întotdeauna ordonată şi curată. Fecioarele adoră mobila vintage, mai ales lemnul deschis la culoare şi sticla. Camerele sunt aranjate pentru încurajarea conversaţiei, iar mobila contrastează frumos cu pereţi care sunt pictaţi în albastru, verde gălbui, gri taupe sau crem. Fecioara preferă mobila funcţională.

 Balanţa

Casa Balanţei este echilibrată şi armonioasă. Ea preferă un stil mai tradiţional, cu perechi de lămpi, oglinzi, picturi şi vaze aşezat simetric. Eleganţa ei naturală şi simţul estetic o fac să caute mobilier de calitate şi nu va ezita să cheltuie mai mulţi bani pentru un obiect cu un design frumos. Balanţa preferă spaţiile deschise, bine aerisite, iar tonurile de albastru şi de verde opal o ajută să creeze acel spaţiu plin de prospeţime la care visează. Îi va lua ceva timp să se decidă asupra culorii, dar, la final, creaţia sa va fi artistică şi armonioasă.

 Scorpion

Nevoia Scorpionului pentru intimitate va duce la crearea unui refugiu, unde să se poată ascunde de lumea exterioară. Adora designul şi decoraţiunile dramatice, un pic misterioase. Accesoriile alese cu atenţie sunt cheia succesului. Scorpionul, un artist din fire, ia o mobilă veche şi o transformă în ceva spectaculos. Culorile sale preferate sunt roşu, portocaliu şi negru, ideale pentru un design teatral. El adoră materialele luxoase, precum catifeaua sau mătasea, dar şi pielea. Scorpionului îi place să folosească marmura şi oglinzile.

 Săgetătorul

Interioarele Săgetătorilor reflectă o pasiune pentru călătorii şi au un caracter primitor. Săgetătorului îi place să îşi petreacă timpul cu familia şi cu prietenii. Optimismul şi veselia sa îl fac să aleagă o mobilă perfectă pentru primirea oaspeţilor - multe canapele, fotolii, măsuţe. Suvenirurile din călătoriile sale sunt aranjate prin toată casa şi reflectă un stil eclectic. Movul, turcoazul şi albastrul regal sunt culorile preferate. Câteva fotografii, perne confortabile şi jocuri pot fi găsite şi ele în casă.

Capricorn

Capricornul este responsabil şi disciplinat, având un stil foarte practic. Casa sa este decorată cu mobilă simplă, foloseşte mult lemn şi piele, cu câteva accente care să aducă un pic de confort, precum o mulţime de perne şi un covor oriental. Are nevoie de un colţişor pentru birou, precum şi un loc pentru etalarea premiilor, întrucât Capricornul este foarte mândru de împlinirile sale. Culorile favorite includ tonuri închise de pământ, gri şi verdele pădurii.

 Vărsător

Independent şi neconvenţional, Vărsătorul adoră designul modern şi se înconjoară cu electronice de ultimă generaţie, având o mulţime de gadget-uri în toată casa. Vărsătorul are nevoie de un spaţiu mare pentru a-şi reîncărca bateriile. Decorul este, deseori, monocromatic, în nuanţe de violet şi albastru electric şi adoră mobila şi accesoriile din metal. Un suflet creativ, Vărsătorului îi place să renoveze.

 Peşti

Peştele are imaginaţie, intuiţie şi este sensibil, aşa că nu îi este frică să amestece stiluri diferite. Are nevoie de spaţiu pentru meditaţie şi pentru a-şi exprima creativitatea. Peştele adoră nuanţele deschise de albastru şi de verde şi ferestrele mari. Întotdeauna înconjurat de lucruri frumoase, Peştele ştie instinctiv unde să amplaseze obiectele de mobilă şi decoraţiunile.

 

rtv.net

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Comentarii

lady goga

Sep 19, 2013

lipseste zodia racului.

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:01


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
HOROSCOPUL ZILEI - 5 decembrie
05/12/2020 06:00

 Berbec Desi stii foarte bine care iti este locul, desi ideologia pe care tu ai adoptat-o se află in armonie cu felul tău de a fi, persoanele cu care astăzi intri in contact au tendintă de a fi propri ...

Cine a fost Sfanta Varvara, sarbatorita pe 4 decembrie. Obiceiurile din aceasta zi
04/12/2020 09:25

Sfanta Varvara sau Barbara este sarbatorita in fiecare an pe data de 4 decembrie. Ea este cunoscuta ca fiind patroana spirituala a minerilor. Totodata, Sfanta Varvara este considerata si patroana geologilor, a ...

HOROSCOPUL ZILEI - 4 decembrie
04/12/2020 06:00

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

ALERTĂ Noi restricții impuse de Guvern bisericilor
03/12/2020 20:32

Raed Arafat si reprezentantii cultelor din Romania au avut o sedintă in care s-au stabilit conditiile in care se vor desfăsura slujbele de Crăciun si de Anul Nou. În urma discutiilor s-a ajuns la concl ...

Cine a fost femeia care a prezis cele două războaie mondiale
03/12/2020 08:20

Fericita Anna Maria Taigi a avut in mod clar un har aparte. Vedea dinainte ce avea să se intample. Sunt nenumărate exemple că stia precis ce avea să se intample. Si asta nu e decat o mică parte din misteru ...

FOTO/VIDEO - Ce ne aduce anul 2021? Încotro va merge lumea?
03/12/2020 08:00

Ce ne aduce anul 2021? Cum va evolua lumea?       

HOROSCOPUL ZILEI - 3 decembrie
03/12/2020 06:00

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

HOROSCOPUL ZILEI - 2 decembrie
02/12/2020 06:15

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei