Horoscopul pacatelor emotionale: Top 5 zodii pacatoase in iubire

default

Dimensiune font:

| 29-10-2012 00:24

Horoscopul pacatelor emotionale: Top 5 zodii pacatoase in iubire

 

Cum gresesc? Cat gresesc? Ce gresesc? Care este pacatul lor in iubire si ce ii impiedica sa-si gaseasca implinirea totala in relatiile lor? Afla care sunt zodiile de barbati care gresesc cel mai mult in dragoste si au tendinta de a o apuca pe cararile incurcate si gresite ale iubirii. Afla care este pacatul capital al acestor zodii in iubire. A-l cunoaste inseamna a-l corecta pe jumatate. Voua va ramane sa stergeti cealalta jumatate.


Barbatul Berbec

Pacatul  emotional al zodiei Berbec: Este mandru din cale-afara in iubire

Berbecul reprezinta o zodie puternica, impulsiva, nesabuita si extrem de orgolioasa atunci cand vine vorba de iubire. In ceea ce priveste domeniul sentimental, printre pacatele lor capitale, la loc de cinste, se afla ORGOLIUL. Se aprinde repede, iubeste inflacarat si prefera sa isi strige aceasta iubire in toate colturile lumii. Ii place sa faca parada de iubirea sa. Se mandreste cu ea de parca ar fi un bun aflat in posesia sa, nu un sentiment in care trebuie sa investeasca in tacere.

Chiar daca stie ca a gresit fata de persoana iubita, Berbecul nu poate sa-si recunoasca lui insusi sau persoanei iubite ca a gresit. Este peste vanitatea lui si egoul sau de sticla sa-si admita slabiciunile. Uneori, poate de prea multe ori, Berbecul este in stare sa lase persoana iubita sa plece, fara a mai insista, doar pentru ca isi asuma un anume rol al demnitatii. Prefera sa joace acest rol pana la capt chiar daca stie si constientizeaza ca cel care o sa aiba cel mai mult de suferit o sa fie chiar el. Nu se uita inapoi atunci cand pleaca dintr-o iubire chiar daca sufera cumplit.

 

 

Barbatul Fecioara


Pacatul emotional al zodiei Fecioara: Iubeste prea rational

Fecioara este o zodie prea rationala, prea cerebrala si prea atasata de cuvantul datorie ca sa poate sa traiasca iubirea la un nivel romantic si intens. Nimeni nu spune ca barbatul Fecioara nu iubeste. Iubeste insa intr-un mod lipsit de imaginatie, inflacarare si originalitate, orientat mai mult catre indatoririle sale de barbat, de tata, de sot care trebuie sa castige existenta familiei sale, dar nu si catre cele emotionale. Pacatul sau in iubire este acela de a iubi intr-un mod rational, rece si distant. Este in schimb critic, extrem de exigent si de pretentios.

Fecioara nu-si exteriorizeaza iubirea sau sentimentele si nici nu stie cum sa o faca. Efuziunile emotionale sunt departe de el. Este greu sa ajungi la inima unui barbat Fecioara si sa o topesti. Barbatul Fecioara este un perfectionist si cere multe de la o femeie fara sa dea in schimb prea mult emotional. Are insa sanse de indreptare si daca iubesti un astfel de barbat, il poti invata ce este iubirea prin iubire si devotement.

 

Barbatul Gemeni
 

Pacatul emotional al zodiei Gemeni: Pacatul de a nu face nimic

La fel cu a face prea multe din iubire, a nu face nimic poate fi un pacat la fel de grav. Gemenii reprezinta o zodie fascinanta si fermecatoare, insa usor superficiala. Barbatul Gemeni investeste mai mult in fericirea temporara si in placerile trupesti decat in iubirea spirituala si cea emotionala. Barbatul Gemeni se simte liber, plin de vigoare si tinerete, atunci cand poate sa experimenteze nestingherit si nu este prins in panza formala a responsabilitatilor. Nu vrea sa investeasca emotional prea mult intr-o relatie, iar indiferenta fata de persoana care il iubeste este adesea unul din pacatele capitale pe care il realizeaza atunci cand este prea tarziu.

Isi pierde rapid interesul fata de o persoana, chiar si fata de persoana pe care pretinde ca o iubeste. Asteptand ca cealalta persoana sa vina sa investeasca si sa salveze totul, barbatul Gemeni sta, asteapta si… nu face nimic. Resemnat, nu lupta pentru iubirea sa. Chiar daca se implica intr-o relatie si se straduieste sa lupte cu el insusi, facand totul sa mearga, mai devreme sau mai tarziu, se retrage intr-un colt, prea plictisit sau obosit sa mai investeasca. Pretextul lui? Nu poate sa daruiasca mai mult decat atat.

 

 

Barbatul Pesti

Pacatul emotional al zodiei Pesti: Cauta iubirea in locuri gresite sau acolo unde nu exista

Zodia Pesti este cunoscuta pentru talentul sau de a cauta iubirea in locurile cele mai nepotrivite si de a atrage in viata sa persoane incompatibile. Chiar daca are o fire pasnica si isi doreste liniste in viata sa, se indragosteste tocmai de persoane care se afla la polul opus a ceea ce cauta el. Pacatul barbatului Pesti in iubire este acela de a nu deschide bine ochii si de a nu putea vedea in ceilalti ceea ce cauta cu adevarat.

Chiar daca nu recunoaste, este indragostit de ideea de a iubi. Cand se indragosteste de o femeie, are tendinta de a o idealiza. Vrea sa fie iubit si daca nu gaseste iubirea la persoana pe care o doreste el, el se incapataneaza sa o gaseasca. In mod paradoxal, desi se numara printre barbatii care isi doresc cel mai mult stabilitatea in viata lor sentimentala, au parte de ea destul de rar. Sunt multe femei care si-ar dori iubirea acestui barbat, insa are tendinta de a le atrage pe cele care profita de el.

 

Barbatul Rac

Pacatul emotional al zodiei Rac: Iubeste prea mult…

Racul este una din zodiile care nu cunoaste masura atunci cand cand vine vorba de iubire. Se ataseaza greu de o persoana, insa atunci cand o face, este pentru totdeauna. Racul iubeste total, radical, cu sensibilitate, de fiecare data ca si cum ar trai prima si ultima iubire din viata sa. Implicarea sa intr-o iubire este atat fizica, cat si emotionala. Ati putea spune… toate bune si frumoase pana acum… care este de fapt pacatul sau in iubire?

Ei bine, Racul are tendinta de a deveni dependent emotional de cel pe care-l iubesti. Fara sa realizeze, este dispus sa faca si sa accepte multe compromisuri doar pentru a se simti iubit. Racul se numara printre zodiile care sufera cel mai mult din iubire. Familist convins, este fie prea naiv, fie inchide ochii daca este inselat. Ii este teama sa sufere si ii este teama de despartire si de a fi singur mai mult decat de orice pe lumea asta. Fiindca iubeste prea mult, tolereaza prea multe.

 

 

http://horoscop.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Ce nu ştiai despre Sfântul Nicolae. De ce catolicii şi ortodocşii îl sărbătoresc la date diferite
05/12/2020 19:15

Iată cateva lucruri mai puţin cunoscute despre Sfantul Nicolae, al cărui praznic se sărbătoreşte duminică, 6 decembrie. Patron al marinarilor şi al comerţului maritim al Răsăritului Ortodox, Sfan ...

HOROSCOPUL ZILEI - 5 decembrie
05/12/2020 06:00

 Berbec Desi stii foarte bine care iti este locul, desi ideologia pe care tu ai adoptat-o se află in armonie cu felul tău de a fi, persoanele cu care astăzi intri in contact au tendintă de a fi propri ...

Cine a fost Sfanta Varvara, sarbatorita pe 4 decembrie. Obiceiurile din aceasta zi
04/12/2020 09:25

Sfanta Varvara sau Barbara este sarbatorita in fiecare an pe data de 4 decembrie. Ea este cunoscuta ca fiind patroana spirituala a minerilor. Totodata, Sfanta Varvara este considerata si patroana geologilor, a ...

HOROSCOPUL ZILEI - 4 decembrie
04/12/2020 06:00

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

ALERTĂ Noi restricții impuse de Guvern bisericilor
03/12/2020 20:32

Raed Arafat si reprezentantii cultelor din Romania au avut o sedintă in care s-au stabilit conditiile in care se vor desfăsura slujbele de Crăciun si de Anul Nou. În urma discutiilor s-a ajuns la concl ...

Cine a fost femeia care a prezis cele două războaie mondiale
03/12/2020 08:20

Fericita Anna Maria Taigi a avut in mod clar un har aparte. Vedea dinainte ce avea să se intample. Sunt nenumărate exemple că stia precis ce avea să se intample. Si asta nu e decat o mică parte din misteru ...

FOTO/VIDEO - Ce ne aduce anul 2021? Încotro va merge lumea?
03/12/2020 08:00

Ce ne aduce anul 2021? Cum va evolua lumea?       

HOROSCOPUL ZILEI - 3 decembrie
03/12/2020 06:00

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

HOROSCOPUL ZILEI - 2 decembrie
02/12/2020 06:15

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei