Lună Plină în Vărsător. care sunt cele mai afectate zodii

full2520flower2520moon-jpg

Dimensiune font:

| 23-07-2021 12:34

 

 

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “succesul sau esecul” acestor alegeri. Evenimentele, relatiile, situatiile, ce ating un apogeu( in bine sau in rau) in aceasta perioada sunt legate de semintele plantate sub influenta lunii noi in varsator din februarie 2021.

Acuma, Luna Plina are loc cu Luna pe gradul 1:26 Varsator in opozitie cu Soarele pe gradul 1:26 Leu. Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Este o luna plina condusa de Uranus in Taur si de Saturn retrograd in Varsator si care ne cer sa gasim noi modalitati de gestionare a vechilor probleme. 

Cum faza de Luna Plina in Varsator este un aspect de opozitie dintre Soarele in Leu si Luna in Varsator, acest moment astral ne cere sa gasim un echilibru intre cele doua energii implicate. Ambele semne vorbesc despre creativitate, una mai originala decat cealalta, vor sa fie “vazuti” dar in felul lor, vor sa fie percepute ca deosebite. Ambele au un puternic simt al caracterului unic, al controlului, incapatanare, mandrie.


Leul este despre individualitatea noastra ( eu, Leul poate crede ca lumea se invarte in jurul lui) in timp ce Varsatorul este despre grupuri, prieteni, legatura noastra cu ceilalti( noi, dar de multe ori incalca orice conventie si nu-i pasa prea mult de ceea ce cred altii). Iar aceasta luna plina ne reaminteste ca fiecare dintre noi poarta o scanteie unica divina(Leu), are un talent special si un rol de jucat in lume( Varsator).

Luna plina in Varsator luminata de Soarele in Leu ofera o perioada de doua saptamani pentru a analiza si rezolva tensiunea inerenta dintre “eu –leu” si “noi-Varsatorul”, dintre cerintele individuale si cerintele unui grup, unei familii, unui neam, dintre atasamentul feroce fata de un iubit, partener, copil si atasamentul socant fata de prieteni, grupuri bizare. Aceasta Luna Plina pe axa Leu -Varsator, judeca si testeaza capacitatea noastra de a echilibra aceste tendinte opuse, in acelasi timp, ne ajuta sa ne concentram pe ceea ce trebuie sa facem pentru a merge mai departe. Este foarte greu sa echilibrezi si integrezi cele doua polaritati opuse, este foarte greu sa renunti la egou, admiratie personala, autoritate personala ( leu) si sa tii seama si de cerintele si dezvoltarea intregului grup, intregii societati ( Varsator). Aceasta Luna Plina ne va face sa reflectam asupra schimbarilor pe care trebuie sa le facem personal pentru a ajuta grupul, clanul, familia, tara, omenirea. Daca vrei sa schimbi lumea( Varsator), incepe cu tine( leu), este marele cadou al acestei lunatii.

Luna Plina in Varsator aduce in lumina si roadele unui comportament colorat de caracteristicile intunecate ale leului si varsatorului : mandrie extrema, comportament de copil razgaiat care isi ia jucariile si fuge sau se da cu fundul de pamant pentru a atrage atentia asupra lui, auto-infatuare, comportament trufas, capacitatea de a insela increderea celorlalti, iubirea doar de ochii lumii, sa vada lumea cine sunt, ciudatenii, comportament imprevizibil, egoism, lipsa respectului.

Luna Plina in Varsator adica opozitia dintre Soarele in Leu si Luna in Varsator activeaza axa I-VII, o axa a vietii sociale, o axa relationala in care “eu-tu “ devine o fractie sau un intreg. O Luna Plina in Varsator in casa VII va pune un accent deosebit pe relatii, parteneri de viata, asociati, dusmanii pe fata, agresivitate si concurenta in relatii, actiuni judecatoresti, avocati, consilieri. Problemele casei VII sunt intotdeauna stabilite de cei din exteriorul nostru, de relatiile create. Motto-ul casei VII este “ sot si sotie, eu si cu tine, o oglinda a sinelui nostru prin partenerii, asociatii, concurentii, rivalii nostri”. Desi casa VII este vazuta ca o casa a casatoriei, ea guverneaza de fapt toate calitatile si defectele noastre reflectate in partenerii nostri ce sunt de fapt niste oglinzi pentru noi. Iar Luna Plina in Varsator (cei multi..) in casa VII vorbeste despre “ umbra noastra” pe care refuzam sa o vedem si pe care o intalnim in ceilalti, in colaboratori, parteneri, rivali, concurenti, relatii de tot felul. Glasul Lunii Pline in casa VII devine glasul dezechilibrelor din noi iar “ma impac cu mine insami si actionez animat de cele mai inalte idealuri, este cerinta acestei lunatii”.
Lumea exterioara noua nu este altceva decat propria reflexie a ceea ce suntem noi de fapt. Traind zi de zi in graba, nu realizam ca nu ne uitam in oglinzile (casa VII) care sunt pretutindeni in jurul nostru, nu avem timp sau nu vrem sa avem timp pentru a ne analiza.
Dar daca suntem atenti, realizam ca viata este o insiruire de oglinzi(casa VII) menite sa ne ajute sa evoluam, sa ne dezvoltam capacitatile, sa ne iubim proprii demoni(sa ne iubim proprii demoni – gelozie, manie, lacomie etc, asa ei nu ne mai distrug si mai ales dispar), sa ne largim sfera de intelegere si acceptare. Atata timp cat traim aici pe pamant, trebuie sa invatam in fiecare moment al vietii noastre. Nimic nu se intampla niciodata degeaba! Aceasta Luna Plina in Varsator in casa VII ne invita intr-un mod unic sa incepem sa ne uitam fiecare( leu) in oglinzile noastre(partener, dusman, prieteni, concurent, rival, grupuri, echipe). Este cel mai bun moment pentru concentrarea pe propria libertate( sa ne eliberam de toate atasamentele care produc in noi negativitate) dar si pe libertatea tuturor ( sa rupem atasamentele karmice relationale prin iertare si acceptarea oamenilor asa cum sunt). Se spune adesea ca nici unul dintre noi nu este cu adevarat liber pana ce nu ii eliberam pe cei pe care ii tinem legati de noi. Eliberandu-i pe ceilalti, ne eliberam de fapt pe noi, asa ne gasim libertatea atat in exterior cat si in interior.

Taiati-va legaturile eterice cu persoanele care va secatuiesc de energie prin afirmatia:” Arhanghele Mihail, taie cu sabia Ta de Lumina toate legaturile eterice cu persoanele care nu imi mai sunt de folos in drumul meu, ofera-mi sprijin si Stalp de Lumina.” In scurta vreme aceste legaturi eterice vor fi taiate, ne eliberam de cei ce atarna, cei ce depind de energia noastra vitala, devenim liberi si energici, avem energia doar pentru noi insiva.


Luna Plina pe gradul 1:26 Varsator reinvie povestea mitologica a lui Chariklo, asteroidul 10199 aflat pe gradul 1:52 Varsator.

In mitologie, Chariklo a fost sotia blanda a lui Chiron(vindecatorul ranit). A fost intotdeauna un sprijin pentru el si Chiron chiar a fost norocos sa-si intalneasca sotia ideala. O mama grozava, o sotie grozava, un ingrijitor grozav si un suflet uimitor. Nimeni nu a avut ceva rau de spus despre Chariklo. Chiar daca Chariklo a trecut si prin suferinte, ea nu si-a pierdut niciodata increderea si nici nu si-a dorit sa se razbune pentru evenimentele nefericite din viata ei. Despre Chariklo se spune ca a fost si insotitoarea zeitei Athena si a zeitei Vesta. De la Athena, Chariklo a invatat despre dreptate, putere interioara, curaj, justitie sociala, si de la Vesta a luat blandetea, intelegerea, serviciul altruist, tandretea, sa fie o mama buna care intelege ca pregatirea copilului ei pentru lume este o treaba cruciala. Chariklo si Chiron fost parintii mai multor copii supradotati. Chariklo orbiteaza in acelasi spatiu cu Chiron, dar daca el este mai aproape de Saturn, orbita ei este mai aproape de Uranus. Acest lucru reflecta naturile lor diferite dar care se armonizeaza perfect. Daca Chiron este profesorul sau mentorul care se bazeaza pe traditie, trecut, Chariklo priveste mai mult spre viitor decat spre trecut si este preocupata de modul in care ar putea fi facute lucrurile intr-un mod nou.

In astrologie, Chariklo ne ajuata sa intelegem intr-un mod gratios propriile limite, ne conecteaza cu subconstientul nostru si cu indemnurile sufletului nostru. Aceasta Luna Plina de mana cu Chariklo ne ajuta sa intelegem limitele noastre emotionale, relationale cat si spirituale. Putem imbunatati toate relatiile, clarificand ce este si ce nu este acceptabil pentru spiritul nostru. Amplifica calitatile compasiunii, tolerantei si iertarii intr-o proportie nelimitata. Pune la indoiala agresivitatea si examineaza totul intr-un mod bland si curios. In plus, suntem ajutati sa raspundem intr-un mod bland si iertator la revendicarile / cerintele emotionale ale celorlalti. Chariklo puternic energizata de aceasta lunatie devine un rezervor de compasiune, devotament, discernamant si o prezenta nevazuta atunci cand avem nevoie de ajutor. Sustine intr-un mod gratios intelepciunea, harul vindecarii, viziunile profetice, intalnirea sufletului pereche, o cerere in casatorie, o logodna. Inelele unice ale acestui asteroid pot anunta inele de nunta / logodna. Chariklo activata de aceasta lunatie amplifica principiul feminin care poate vindeca principiul masculin ranit nu prin judecata, critica, respingere ci prin iubire, receptivitate, compasiune si o intelepciune feminina care transcende dualitatea.

Luna Plina in Varsator este responsabila pentru marile concepte de libertate, care sunt atat de aproape de inimile oamenilor de pretutindeni si pentru care umanitatea se lupta acum. Visul fraternitatii, al libertatii, al cooperarii mondiale si al pacii (bazat pe relatii umane corecte) trebuie sa devina mai clar in mintea noastra. Varsatorul subliniaza din nou dragostea lui Dumnezeu pentru om si raspunsul omului fata de Dumnezeu, pe masura ce Isus Hristos ne spune :„Apropiati-va de Dumnezeu si El se va apropia de voi”.

Varsatorul guverneaza sistemul de sange si circulatia acestuia. Prin intermediul sangelui, forta de viata este distribuita in intregul corp uman. Tot Varsatorul este simbolizat de un barbat care transporta o cana de apa si acest simbol a existat din cele mai vechi timpuri. Isus ne spune sa “urmam purtatorul de apa”::” El le-a raspuns: “Iata, cand veti intra in cetate, va va iesi inainte un om, ducand un ulcior cu apa; mergeti dupa el in casa in care va intra.” Luca 22:10

Asta poate insemna ca avem nevoie de o renastere spirituala. Aceasta luna plina este despre iubire dar acea iubire a Soarelui toleranta, neconditionata, vitalizanta, inaltatoare. Fiecare dintre noi putem deveni un “ mic Soare”, “incepand de astazi aleg sa fiu iubire, sa ma iubesc pe mine insami, sa ii iubesc si sa-i accept pe cei din jur asa cum sunt”, repetati cat mai des acest cantec solar transmis catre noi prin luna in varsator

Aceasta Luna Plina in Varsator are o influenta deosebita asupra semnelor fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion, in special asupraa celor nascuti in jurul datei de 24 iulie, 24 octombrie, 23 ianuarie, 23 aprilie. 

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

CONSULTANŢĂ REORGANIZARE LICHIDARE SPRL, în calitate de lichidator judiciar desemnat prin sentinţa civilă nr.260 din data de 12.02.2014 pronunţată de Tribunalul Iaşi-Secţia Civilă-Faliment în dosarul nr.7176/99/2012 (464/2012) privind pe debitoarea S.C. RHODOS SERV SRL cu sediul social în Paşcani, Aleea Sportului nr.9, jud. Iaşi, având nr. de înregistrare în R.C. J22/982/2006, C.U.I. 18589805, organizează 4 licitatii publice saptamanale, in urmatoarele zile: 30.09.2021, 07.10.2021, 14.10.2021 si 21.10.2021 la ora 14, la sediul lichidatorului judiciar din Iaşi str. Anastasie Panu nr.27, bl. Moldova 3, et.2, ap.6. Nr. crt. Denumire Preţ de evaluare Euro Preţ de pornire 80%. 1. IMOBIL- situat in Paşcani, str. Dragoş Voda nr. 160A, cu o suprafata desfasurata de 576,13 mp (P+1E+M) constând în spaţiu comercial, spălătorie auto şi spaţiu de locuit, cu număr cadastral 1646, 1646-C1, înscris în CF nr.60540, 60540-C1- Paşcani. 97.000 Euro, 77.600 Euro. Preţul nu conţine TVA. În cazul adjudecării, preţurile vor fi achitate în lei, la cursul BNR din ziua plăţii. Condiţii generale de participare la licitaţie vor fi: Depunerea, cu o zi înaintea fiecărui termen de licitaţie, până la ora 16:00, a urmatoarelor documente: -cerere de participare la licitaţie; -xerocopie dupa actele societatii/act de identitate; dovada achitării garantiei de participare de 10% din pretul de evaluare fara TVA; -dovada achitării caietului de sarcini, în valoare de 2.000 lei la care se adauga TVA; -împuternicire acordată persoanei care reprezintă participantul la licitaţie, dacă este cazul.
Prin prezentul anunț TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. – societate în insolvență, face cunoscut faptul că organizează licitație publică în data de 23.09.2021, orele 14:00, pentru vânzarea, în conformitate cu prevederile art. 154 si următoarele din Legea 85/2014 și cele ale Regulamentului de vânzare întocmit de către Administratorul judiciar și aprobat de Adunarea creditorilor din data de 19.04.2021, a următoarelor autoturisme: Marca An de fabricație Preț pornire licitație (EUR, fără TVA) HYUNDAI iX35 2.0L CRDI 4WD A/T 2012 7.200,00 TOYOTA HILUX 4X2 SINGLE CAB 2.5L D-4D 2009 4.400,00 PEUGEOT PARTNER VTC 1.6 HDI 92 CP 2011 4.700,00 LEXUS RX 450H PRESIDENT 2009 8.400,00 TOYOTA HILUX 4X4 DOUBLECAB 3.0 L D-4D 2011 9.300,00 HILUX DOUBLE CAB SILVER METTALIC 2011 9.400,00 TOYOTA HILUX 3.5 ALB 2011 9.200,00 Licitația va avea loc în data de 23.09.2021, orele 14:00 la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L., din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Ședința de licitație se va desfășura in următoarele condiții: A. Vânzător: TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L., cu sediul social în Iași, Șos. Păcurari nr. 128, Jud. Iași, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/3277/1994, având CUI 6658553, prin administrator judiciar consorțiul format din KPMG Restructuring S.P.R.L., societate profesională cu sediul în București, DN1, Șos. București – Ploiești, nr. 69-71, sector 1, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0499, tel. 40 372 377 800/fax +40 372 377 700, prin reprezentant permanent Mihai Nicoleta și EuroBusiness LRJ S.P.R.L. cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, număr de înregistrare în Registrul Societăților Profesionale al U.N.P.I.R. 0022/2006, tel/fax: +40 232 220 777, prin reprezentant permanent Eduard Pascal, desemnat conform Încheierii de ședință din data de 12.08.2020, pronunțată de Tribunalul Iași, Secția a II - a Civilă în Dosarul nr. 3516/99/2020. B. Dată si locație ședință licitație: 23.09.2021, orele 14:00. Ședința de licitație va avea loc la sediul Administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași. Înscrierea la licitație se face cu cel puțin 24 de ore înainte de data fixată pentru începerea licitației prin depunerea tuturor documentelor prevăzute în Regulamentul de organizare al vânzării, adică cel mai târziu in data de 22.09.2021, ora 15:00. Documentele depuse cu depășirea acestui termen nu sunt luate în considerare. C. Tip licitație: procedura de vânzare prin licitație publică cu strigare, cu preț în urcare si scădere. D. Dosar de prezentare/documente care trebuie să fie incluse în dosarul de înscriere la licitație: Oferta va conține cel puțin următoarele informații/documente și va fi depusă la sediul administratorului judiciar EuroBusiness LRJ S.P.R.L. din Mun. Iași, Str. Zorilor nr. 11, Jud. Iași, în plic închis pe care vor fi înscrise, datele de identificare ale ofertantului și mențiunea „Documente de participare la licitație”, data și ora depunerii documentelor de către ofertant (fără a se depăși data limită de 22.09.2021, ora 15:00): (i) Scrisoare de intenție privind participarea la licitație care va trebui să cuprindă datele complete de identificare ale ofertantului, persoanele care reprezintă legal ofertantul, precum și bunul/bunurile pentru care se înscrie; (ii) Dovada plății garanţiei de 20% din prețul de pornire fără TVA (ordin de plată procesat de bancă), în contul de lichidare al debitoarei, nr.: RO43 BREL 0002 0011 7901 0100, deschis la Libra Bank, suc. Iași; (iii) Împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant la ședința de licitație (dacă este cazul); (iv) Pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerțului; (v) Pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; (vi) Pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; (vii) Pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport; (viii) Declarația, în original, a ofertantului in sensul că înțelege să cumpere bunurile în starea în care se găsesc, după principiul “unde este, în starea în care este” – nu există un model predefinit. (ix) Acordul ofertantului de acceptare a prezentului Regulament (original) – nu există un model predefinit. (x) Pentru persoanele juridice declarația că nu este insolvent, în insolvență sau în perioada de reorganizare – nu există un model predefinit. (xi) Declarația că deține fondurile disponibile pentru cumpărarea activului la cel puțin prețul ofertat – nu există un model predefinit. (xii) Pentru persoanele juridice hotărârea AGA/Consiliul de Administrație privind aprobarea măsurii de achiziționare a activelor. Plicul va fi însoțit de intenția de participare la licitație, în dublu exemplar, pe care vor fi menționate numărul de înregistrare, data și ora înregistrării. Un exemplar pe care va fi înscris numărul de înregistrare, data și ora, va fi restituit ofertantului. E. Alte informații: - Activele se vând libere de orice sarcini, precum ipoteci, garanții reale mobiliare sau drepturi de retenție, de orice fel, ori măsuri asigurătorii, conform dispozițiilor art. 91 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență; - Pasul de urcare/scădere este stabilit la valoarea de 10% din prețurile de pornire enunțate mai sus; - Diferența dintre prețul de adjudecare și garanția depusă va putea fi achitată în termen de maxim 10 zile calendaristice de la data ținerii licitației (considerând garanția plătită de adjudecatar ca fiind avans din prețul de adjudecare) Detaliile privind documentația necesară în vederea participării la licitație și modul de organizare a procesului de vânzare, precum și descrierea bunurilor supuse procedurii de valorificare pot fi solicitate administratorului judiciar al TOTALGAZ INDUSTRIE S.R.L. până cel mai târziu in data de 22.09.2021, ora 15:00. Pentru informații suplimentare despre activele scoase la vânzare conform Regulamentului de vânzare disponibil la cerere persoanele de contact sunt: Anabella Pădurariu - reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0232.220.777,0733.683.702, Fax: 0232.220.777 E-mail: office.is@lrj.ro, vanzari@lrj.ro. Loredana Preda – reprezentant al Administratorului Judiciar: Telefon: 0372.377.800, Fax: 0372.377.700 E-mail: loredanapreda@kpmg.com.
Mesajul Papei, după operația de colon: „Sunt încă în viaţă. Deşi unii oameni m-au vrut mort
22/09/2021 13:08

Papa Francisc, aflat luna aceasta la o intalnire cu membrii iezuiţilor, in Slovacia a glumit şi a spus că unii oameni din Biserică sperau că nu va supravieţui operaţiei sale recente de colon şi au exist ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/09/2021 05:36

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai "bogată" in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Relatiile cu ...

Luna Plină în Pești, 21 septembrie. Dezvăluiri interesante pentru toate zodiile
21/09/2021 08:15

  Luna Plina din 21 septembrie 2021 are loc cu Luna pe gradul 28:14 Pesti si Soarele pe gradul 28:14 Fecioara cu un maxim in jurul orei 2:55, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadel ...

HOROSCOPUL ZILEI
21/09/2021 05:01

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Calendar ortodox, 20 septembrie.  Sfântul Mare Mucenic Eustatie si Teopista
20/09/2021 09:00

  Pe 20 septembrie, crestinii ortodocsi prăznuiesc pomenirea Sfantului Marelui Mucenic Eustatie si Teopista, soţia lui, şi doi fii ai lor: Agapie şi Teopist. EustatieAcest sfant mare Mucenic Eustatie ...

HOROSCOPUL ZILEI
20/09/2021 05:31

 Berbec Planuri de vacantă. Poate plecati pe undeva măcar o zi, două, să vă incărcati bateriile si să mai luati o pauză de la locul de muncă. Taur Partenerul de viată trece printr-o perioadă ...

Rugăciunea care îți aduce noroc în orice
19/09/2021 10:35

Această rugăciune te poate ajuta să depăsesti momentele grele din viata ta. „Doamne, aşa precum arde lumanarea mea de repede, luată din sfanta biserică, tot aşa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Pre ...

Psalmul 50 are puteri miraculoase. Când trebuie să îl citeşti pentru a te ajuta
19/09/2021 07:15

Pentru a intelege bine psalmul, este nevoie să cunoastem starea in care se afla David atunci cand l-a scris si motivele care l-au determinat să-l scrie. Psalmul 50, unul dintre cei 7 psalmi penitentiali ai p ...

HOROSCOPUL ZILEI
19/09/2021 05:40

  BERBEC Optimismul cu care reactionati la replicile foarte dure ale rudelor le dezamorsează imediat starea de tensiune. Cineva foarte drag suferă, dar nu prea aveti cum să-l ajutati acum. TAUR ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/09/2021 05:03

 BERBEC Va grabiti sa achitati facturile restante si sa faceti si mici investitii, cu toate ca mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Vi se cer referinte pentru un coleg. TAUR Sentimenta ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei