Lună Plină în Vărsător. care sunt cele mai afectate zodii

full2520flower2520moon-jpg

Dimensiune font:

| 23-07-2021 12:34

 

 

Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “succesul sau esecul” acestor alegeri. Evenimentele, relatiile, situatiile, ce ating un apogeu( in bine sau in rau) in aceasta perioada sunt legate de semintele plantate sub influenta lunii noi in varsator din februarie 2021.

Acuma, Luna Plina are loc cu Luna pe gradul 1:26 Varsator in opozitie cu Soarele pe gradul 1:26 Leu. Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii. Este o luna plina condusa de Uranus in Taur si de Saturn retrograd in Varsator si care ne cer sa gasim noi modalitati de gestionare a vechilor probleme. 

Cum faza de Luna Plina in Varsator este un aspect de opozitie dintre Soarele in Leu si Luna in Varsator, acest moment astral ne cere sa gasim un echilibru intre cele doua energii implicate. Ambele semne vorbesc despre creativitate, una mai originala decat cealalta, vor sa fie “vazuti” dar in felul lor, vor sa fie percepute ca deosebite. Ambele au un puternic simt al caracterului unic, al controlului, incapatanare, mandrie.


Leul este despre individualitatea noastra ( eu, Leul poate crede ca lumea se invarte in jurul lui) in timp ce Varsatorul este despre grupuri, prieteni, legatura noastra cu ceilalti( noi, dar de multe ori incalca orice conventie si nu-i pasa prea mult de ceea ce cred altii). Iar aceasta luna plina ne reaminteste ca fiecare dintre noi poarta o scanteie unica divina(Leu), are un talent special si un rol de jucat in lume( Varsator).

Luna plina in Varsator luminata de Soarele in Leu ofera o perioada de doua saptamani pentru a analiza si rezolva tensiunea inerenta dintre “eu –leu” si “noi-Varsatorul”, dintre cerintele individuale si cerintele unui grup, unei familii, unui neam, dintre atasamentul feroce fata de un iubit, partener, copil si atasamentul socant fata de prieteni, grupuri bizare. Aceasta Luna Plina pe axa Leu -Varsator, judeca si testeaza capacitatea noastra de a echilibra aceste tendinte opuse, in acelasi timp, ne ajuta sa ne concentram pe ceea ce trebuie sa facem pentru a merge mai departe. Este foarte greu sa echilibrezi si integrezi cele doua polaritati opuse, este foarte greu sa renunti la egou, admiratie personala, autoritate personala ( leu) si sa tii seama si de cerintele si dezvoltarea intregului grup, intregii societati ( Varsator). Aceasta Luna Plina ne va face sa reflectam asupra schimbarilor pe care trebuie sa le facem personal pentru a ajuta grupul, clanul, familia, tara, omenirea. Daca vrei sa schimbi lumea( Varsator), incepe cu tine( leu), este marele cadou al acestei lunatii.

Luna Plina in Varsator aduce in lumina si roadele unui comportament colorat de caracteristicile intunecate ale leului si varsatorului : mandrie extrema, comportament de copil razgaiat care isi ia jucariile si fuge sau se da cu fundul de pamant pentru a atrage atentia asupra lui, auto-infatuare, comportament trufas, capacitatea de a insela increderea celorlalti, iubirea doar de ochii lumii, sa vada lumea cine sunt, ciudatenii, comportament imprevizibil, egoism, lipsa respectului.

Luna Plina in Varsator adica opozitia dintre Soarele in Leu si Luna in Varsator activeaza axa I-VII, o axa a vietii sociale, o axa relationala in care “eu-tu “ devine o fractie sau un intreg. O Luna Plina in Varsator in casa VII va pune un accent deosebit pe relatii, parteneri de viata, asociati, dusmanii pe fata, agresivitate si concurenta in relatii, actiuni judecatoresti, avocati, consilieri. Problemele casei VII sunt intotdeauna stabilite de cei din exteriorul nostru, de relatiile create. Motto-ul casei VII este “ sot si sotie, eu si cu tine, o oglinda a sinelui nostru prin partenerii, asociatii, concurentii, rivalii nostri”. Desi casa VII este vazuta ca o casa a casatoriei, ea guverneaza de fapt toate calitatile si defectele noastre reflectate in partenerii nostri ce sunt de fapt niste oglinzi pentru noi. Iar Luna Plina in Varsator (cei multi..) in casa VII vorbeste despre “ umbra noastra” pe care refuzam sa o vedem si pe care o intalnim in ceilalti, in colaboratori, parteneri, rivali, concurenti, relatii de tot felul. Glasul Lunii Pline in casa VII devine glasul dezechilibrelor din noi iar “ma impac cu mine insami si actionez animat de cele mai inalte idealuri, este cerinta acestei lunatii”.
Lumea exterioara noua nu este altceva decat propria reflexie a ceea ce suntem noi de fapt. Traind zi de zi in graba, nu realizam ca nu ne uitam in oglinzile (casa VII) care sunt pretutindeni in jurul nostru, nu avem timp sau nu vrem sa avem timp pentru a ne analiza.
Dar daca suntem atenti, realizam ca viata este o insiruire de oglinzi(casa VII) menite sa ne ajute sa evoluam, sa ne dezvoltam capacitatile, sa ne iubim proprii demoni(sa ne iubim proprii demoni – gelozie, manie, lacomie etc, asa ei nu ne mai distrug si mai ales dispar), sa ne largim sfera de intelegere si acceptare. Atata timp cat traim aici pe pamant, trebuie sa invatam in fiecare moment al vietii noastre. Nimic nu se intampla niciodata degeaba! Aceasta Luna Plina in Varsator in casa VII ne invita intr-un mod unic sa incepem sa ne uitam fiecare( leu) in oglinzile noastre(partener, dusman, prieteni, concurent, rival, grupuri, echipe). Este cel mai bun moment pentru concentrarea pe propria libertate( sa ne eliberam de toate atasamentele care produc in noi negativitate) dar si pe libertatea tuturor ( sa rupem atasamentele karmice relationale prin iertare si acceptarea oamenilor asa cum sunt). Se spune adesea ca nici unul dintre noi nu este cu adevarat liber pana ce nu ii eliberam pe cei pe care ii tinem legati de noi. Eliberandu-i pe ceilalti, ne eliberam de fapt pe noi, asa ne gasim libertatea atat in exterior cat si in interior.

Taiati-va legaturile eterice cu persoanele care va secatuiesc de energie prin afirmatia:” Arhanghele Mihail, taie cu sabia Ta de Lumina toate legaturile eterice cu persoanele care nu imi mai sunt de folos in drumul meu, ofera-mi sprijin si Stalp de Lumina.” In scurta vreme aceste legaturi eterice vor fi taiate, ne eliberam de cei ce atarna, cei ce depind de energia noastra vitala, devenim liberi si energici, avem energia doar pentru noi insiva.


Luna Plina pe gradul 1:26 Varsator reinvie povestea mitologica a lui Chariklo, asteroidul 10199 aflat pe gradul 1:52 Varsator.

In mitologie, Chariklo a fost sotia blanda a lui Chiron(vindecatorul ranit). A fost intotdeauna un sprijin pentru el si Chiron chiar a fost norocos sa-si intalneasca sotia ideala. O mama grozava, o sotie grozava, un ingrijitor grozav si un suflet uimitor. Nimeni nu a avut ceva rau de spus despre Chariklo. Chiar daca Chariklo a trecut si prin suferinte, ea nu si-a pierdut niciodata increderea si nici nu si-a dorit sa se razbune pentru evenimentele nefericite din viata ei. Despre Chariklo se spune ca a fost si insotitoarea zeitei Athena si a zeitei Vesta. De la Athena, Chariklo a invatat despre dreptate, putere interioara, curaj, justitie sociala, si de la Vesta a luat blandetea, intelegerea, serviciul altruist, tandretea, sa fie o mama buna care intelege ca pregatirea copilului ei pentru lume este o treaba cruciala. Chariklo si Chiron fost parintii mai multor copii supradotati. Chariklo orbiteaza in acelasi spatiu cu Chiron, dar daca el este mai aproape de Saturn, orbita ei este mai aproape de Uranus. Acest lucru reflecta naturile lor diferite dar care se armonizeaza perfect. Daca Chiron este profesorul sau mentorul care se bazeaza pe traditie, trecut, Chariklo priveste mai mult spre viitor decat spre trecut si este preocupata de modul in care ar putea fi facute lucrurile intr-un mod nou.

In astrologie, Chariklo ne ajuata sa intelegem intr-un mod gratios propriile limite, ne conecteaza cu subconstientul nostru si cu indemnurile sufletului nostru. Aceasta Luna Plina de mana cu Chariklo ne ajuta sa intelegem limitele noastre emotionale, relationale cat si spirituale. Putem imbunatati toate relatiile, clarificand ce este si ce nu este acceptabil pentru spiritul nostru. Amplifica calitatile compasiunii, tolerantei si iertarii intr-o proportie nelimitata. Pune la indoiala agresivitatea si examineaza totul intr-un mod bland si curios. In plus, suntem ajutati sa raspundem intr-un mod bland si iertator la revendicarile / cerintele emotionale ale celorlalti. Chariklo puternic energizata de aceasta lunatie devine un rezervor de compasiune, devotament, discernamant si o prezenta nevazuta atunci cand avem nevoie de ajutor. Sustine intr-un mod gratios intelepciunea, harul vindecarii, viziunile profetice, intalnirea sufletului pereche, o cerere in casatorie, o logodna. Inelele unice ale acestui asteroid pot anunta inele de nunta / logodna. Chariklo activata de aceasta lunatie amplifica principiul feminin care poate vindeca principiul masculin ranit nu prin judecata, critica, respingere ci prin iubire, receptivitate, compasiune si o intelepciune feminina care transcende dualitatea.

Luna Plina in Varsator este responsabila pentru marile concepte de libertate, care sunt atat de aproape de inimile oamenilor de pretutindeni si pentru care umanitatea se lupta acum. Visul fraternitatii, al libertatii, al cooperarii mondiale si al pacii (bazat pe relatii umane corecte) trebuie sa devina mai clar in mintea noastra. Varsatorul subliniaza din nou dragostea lui Dumnezeu pentru om si raspunsul omului fata de Dumnezeu, pe masura ce Isus Hristos ne spune :„Apropiati-va de Dumnezeu si El se va apropia de voi”.

Varsatorul guverneaza sistemul de sange si circulatia acestuia. Prin intermediul sangelui, forta de viata este distribuita in intregul corp uman. Tot Varsatorul este simbolizat de un barbat care transporta o cana de apa si acest simbol a existat din cele mai vechi timpuri. Isus ne spune sa “urmam purtatorul de apa”::” El le-a raspuns: “Iata, cand veti intra in cetate, va va iesi inainte un om, ducand un ulcior cu apa; mergeti dupa el in casa in care va intra.” Luca 22:10

Asta poate insemna ca avem nevoie de o renastere spirituala. Aceasta luna plina este despre iubire dar acea iubire a Soarelui toleranta, neconditionata, vitalizanta, inaltatoare. Fiecare dintre noi putem deveni un “ mic Soare”, “incepand de astazi aleg sa fiu iubire, sa ma iubesc pe mine insami, sa ii iubesc si sa-i accept pe cei din jur asa cum sunt”, repetati cat mai des acest cantec solar transmis catre noi prin luna in varsator

Aceasta Luna Plina in Varsator are o influenta deosebita asupra semnelor fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion, in special asupraa celor nascuti in jurul datei de 24 iulie, 24 octombrie, 23 ianuarie, 23 aprilie. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Începe Postul Paștelui
18/03/2024 11:04

Astăzi incepe postul Crăciunului, prilej pentru reculegere şi detoxifiere. Mulţi respectă această perioadă, dar puţini ştiu că este o terapie cu beneficii foarte importante asupra organismului. Data l ...

Începe cel mai mare post din an. Ce este complet interzis să faci în această perioadă
18/03/2024 09:43

Postul Pastelui incepe luni, 18 martie. Acesta reprezintă o perioadă de pregătire duhovnicească pentru Praznicul Invierii Domnului, sărbătorit anul acesta in data de 5 mai. Inceputul postului diferă de l ...

Duminica Izgonirii lui Adam din Rai
17/03/2024 14:44

Duminica Izgonirii lui Adam din Rai, numită şi Duminica lăsatului sec de branză, sau Duminica Iertării, este a patra duminică a Triodului şi ultima zi dinaintea Postului Mare. Ea urmează Duminicii lăsa ...

Povestea oamenilor cu simțuri combinate
17/03/2024 14:19

  Sinestezia reprezintă un fenomen fascinant si complex, unde stimularea unui sens sau a unei părti a corpului rezultă in experiente involuntare intr-un alt simt sau parte a corpului. Această incrucis ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/03/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Psalmii 65 și 110 aduc noroc și succes în viața fiecăruia
14/03/2024 16:15

Psalmii reprezintă o parte a Bibliei ebraice constituită din 150 de poeme in proză. Continutul lor este de rugäciune si cantare, Psalmi au un rol important in Liturgia Evreascä cat si in crestinism ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/03/2024 05:08

BERBEC Ingrijeste-te mult astăzi! Tumultul profesional te poate scoate din zona ta de confort. Somnul, dieta potrivita, plimbarile in aer liber si compania oamenilor dragi si de incredere te pot ajuta mult. ...

Biserica Rusă se rățoiește la Biserica Ortodoxă Română, pentru credincioșii basarabeni și ucraineni
14/03/2024 00:15

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse a amenintat Biserica Ortodoxă Romană cu „consecinte grave” dacă va continua să atragă la sine clericii si mirenii din Basarabia si Ucraina. Marti a avut loc se ...

Ruşii-lipoveni din ţara noastră sărbătoresc
13/03/2024 09:11

Masleniţa sau Săptămana albă se marchează zilele acestea in comunităţile de ruşi-lipoveni din judeţul Tulcea, aceasta fiind singura sărbătoare populară recunoscută de Biserica ortodoxă. Înt ...

Începe Săptămâna Albă pe 11 martie 2024. De ce se numește așa și care sunt tradițiile
11/03/2024 15:37

Postul Pastelui este unul dintre cele mai mari posturi de peste an si cel mai strict, in acelasi timp. Cele 40 de zile pentru Postul Pastelui 2024 este o perioadă de pregătire spirituală, in care credinciosi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei