Pietre pretioase si semi-pretioase: cum influenteaza ele energiile celor 12 zodii

default

Dimensiune font:

| 29-10-2012 00:21

Pietre pretioase si semi-pretioase: cum influenteaza ele energiile celor 12 zodii

 

Cand purtam pietre pretioase ori semi-pretioase observam cum acestea au puterea de a ne influenta starea de spirit ori energia. Insa care sunt pietrele potrivite in functie de zodia fiecareia dintre noi?

 

Pietre pretioase pentru zodia Berbec

Diamantul: Aceasta piatra pretioasa ii va ajuta pe nativii din Berbec sa despice adevarul si sa priveasca lucrurile clar. De asemenea, ea aduce noroc si bogatie personalitatilor dominate de Marte.

Ametistul: Este perfect pentru a activa rabdarea si a echilibra diferitele stari de spirit prin care trece nativul din zodia Berbec.

Smaraldul: Aceasta piatra se poarta pentru a aduce protectie, dar si pentru a încerca bateriile spirituale ale Berbecului mult prea ancorat in realitate.

 

Pietre pretioase pentru zodia Taur

Smaraldul: El scoate la iveala imaginatia si creativitatea nativilor din zodia Taur si, in acelasi timp, le mareste increderea in propriile forte.

Cuartul trandafiriu: Atunci cand este purtat de Tauri, cuartul trandafiriu aduce o stare de liniste, ii scapa de inhibitii si ii ajuta sa socializeze mai usor.

Lapislazul: Daca simti instabil emotional, aceasta piatra te va ajuta sa iti recastigi claritatea in gandire. Mai mult, activeaza si intuitia.

 

Pietre pretioase pentru zodia Gemeni

Agatul: Agatul trebuie purtat de nativii din zodia Gemeni atunci cand doresc sa se dezvaluie. De asemenea, aceasta piatra semi-pretioasa aduce vindecare si confort.

Turmalina: Aceasta piatra este perfecta pentru concentrare. De asemenea, ii ajuta pe Gemeni in meditatie.

Cuartul galben: Puteti purta cuartul galben pentru a va ridica moralul, dar si pentru a capata o atitudine senina si naturalete.

 

Pietre pretioase pentru zodia Rac 

Perlele: Nu numai ca va ajuta sa va concentrati sau sa luati decizii cand le purtati, dar va si dau puterea interioara de care aveti nevoie in situatiile complicate.

Piatra lunii: Aceasta piatra are o influenta pozitiva asupra dumneavoastra cand aveti nevoie de o viziune mai clara asupra lucrurilor si atunci cand va lipseste intuitia.

Peridotul: Peridotul este o piatra exceptionala pentru vindecare. In cazul nativilor din zodia Rac, este foarte buna si pentru a iesi din depresie.

 

Pietre pretioase pentru zodia Leu

Rubinul: Pentru nativii din zodia Leu, rubinul activeaza caldura si generozitatea ce salasuiesc in ei. De asemenea, purtat in timpul evenimentelor sociale, rubinul ajuta la o comunicare armonioasa.

Topazul: Aceasta piatra elimina blocajele psihice, elibereaza gandurile si ajuta la concentrare.

Ochiul de tigru: Imbunatateste perceptia si este nemaipomenita pentru dezvoltarea psihica si intuitie.

 

Pietre pretioase pentru zodia Fecioara 

Safirul: Purtati-l atunci cand simtiti nevoia sa va detasati de activitatile zilnice. Aceasta piatra va ajuta sa va relaxati si sa deveniti mai visatoare.

Ametistul: Vindeca spiritual si va ajuta sa va eliberati de griji, stres. Reduce chiar si depresia.

Carneolul: Aceasta piatra este perfecta pentru momentele cand doriti sa va reamintiti ca putere interioara posedati. Intareste si increderea in propriile forte.

 

Pietre pretioase pentru zodia Balanta 

Opalul: Deoarece va aprinde creativitatea, purtati aceasta piatra pretioasa cand aveti nevoie de inspiratie.

Peridotul: Peridotul imbunatateste energia inimii insa, ca native din zodia Balanta, va ajuta si sa va exprimati sentimentele atunci cand nu va gasiti cuvintele.

Jadul: Aduce echilibru in capitolul financiar. Tineti o piatra de jad in buzunar pentru a deveni mai prospere!

 

Pietre pretioase pentru zodia Scorpion 

Onixul: Este o piatra cu puteri fabuloase atunci cand doriti sa va etalati abilitatile si va ajuta foarte mult in rezolvarea problemelor de la locul de munca.

Perlele negre: Ca si native din zodia Scorpion, aveti nevoie sa va rezobanditi echilibrul emotional si sa va relaxati. Perlele negre sunt extraordinare pentru a reusi acest lucru.

Granatul: Stimuleaza libidoul. Purtati-l atunci cand doriti sa fiti stralucitoare si senzuale.

 

Pietre pretioase pentru zodia Sagetator

Turcoaza: Va tempereaza ambitia si caracterul un pic agresiv. Mai mult, imbunatateste comunicarea cu persoanele din jur.

Topazul: Topazul este o piatra excelenta ce va ajuta sa va armonizati nu numai cu mediul in care va aflati, dat si cu persoanele cu care interactionati.

Cuartul: Aceasta piatra le ajuta pe nativele din zodia Sagetator sa scape de natura lor dualista si sa impace realitatea cu imaginatia.

 

Pietre pretioase pentru zodia Capricorn

Obsidianul: Aceasta piatra nu numai ca va ajuta sa fiti flexibile atunci cand faceti negocieri, dar va amplifica si calitatile de lider.

Granatul: Pentru nativii din zodia Capricorn, granatul ofera incredere in fortele proprii si ridica buna dispozitie. Este excelent si pentru a ajuta la socializare.

Safirul: Va imbunatateste intuitivitatea si atrage o mai buna intelegere a lumii ce va inconjoara.

 

Pietre pretioase pentru zodia Varsator 

Ametistul: Va aduce intr-o dispozitie prietenoasa si va ajuta sa va exprimati gandurile si ideile cu caldura si sinceritate.

Chihlimbarul: Chihlimbarul vindeca ranile sufletesti ale nativilor din zodia Varsator si ii ajuta sa iasa din starile de depresie.

Hematitul: Aceasta piatra va aduce cu picioarele pe pamant atunci cand deveniti prea visatoare. Purtati-o in momentele ce necesita concentrare si disciplina.

 

Pietre pretioase pentru zodia Pesti

Calcedonia verde: Purtati aceasta piatra in momentele in care simtiti nevoia sa recapatati incredere in propriile forte si sa va aparati de oamenii care va deranjeaza.

Acvamarinul: Aceasta piatra le ofera nativilor din zodia Pesti capacitatea de a fi constienti de intentiile celor din jur.

Opalul: Opalul are un efect relaxanti si reconfortant pentru nativii din aceasta zodie. Protejeaza si impotriva comportamentelor vicioase.

 

 

http://www.garbo.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

06:01


1. Informații generale privind concedentul, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Bivolari, judeţul Iasi, telefon 0232-298555, Fax: 0232-298508, email primaria primariabivolari@yahoo.com, persoana de contact:Alina Abuzatoaie; 2.1 Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : NC61473- TABARA= 583mp, NC61478- TABARA=583mp, NC62701- TABARA=583mp, NC62702- TABARA =583mp, NC62703- TABARA=583mp, NC62704- TABARA=583mp, NC62706- TABARA =583mp, NC62709- TABARA=583mp, NC62705- BIVOLARI=500mp, NC61481- BIVOLARI=500mp. Concesiunea se face conform HCL nr 65/28.05.2020 si OUG 57/2019. 2.2 Informații generale privind obiectul inchirierii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie inchiriat: Terenuri apartinand domeniului privat al UAT Bivolari : T77 P609/29=3238 mp, T63 P419 TRAIAN=13ha, T64 P421 TRAIAN=7,4221 ha; Inchirierea se face conform HCL nr 69/28.05.2020 si OUG 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la sediul U.A.T. Comuna Bivolari în baza unei cereri scrise. 3.2. Denumirea şi adresa serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00, Comuna Bivolari, jud. Iasi. 3.3. Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 lei, se poate achita la casieria UAT Comuna Bivolari de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20/11/2020, ora 13.00. 4. Informaţii privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 26/11/2020, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar. 5. Data şi locul la care se va desfăşura sedinţa publică de deschidere a ofertelor 26/11/2020, ora 14.00, la sediul UAT Comuna Bivolari, județul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon, fax şi/sau adresa de e-mail ale instanţei competente în soluţionarea litigiilor apărute şi termenele pentru sesizarea instanţei: Tribunalul Iasi, Str. Elena Doamna, nr. 1A, tel: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, email tr-iasi-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 04/11/2020
Cine a fost Sfanta Varvara, sarbatorita pe 4 decembrie. Obiceiurile din aceasta zi
04/12/2020 09:25

Sfanta Varvara sau Barbara este sarbatorita in fiecare an pe data de 4 decembrie. Ea este cunoscuta ca fiind patroana spirituala a minerilor. Totodata, Sfanta Varvara este considerata si patroana geologilor, a ...

HOROSCOPUL ZILEI - 4 decembrie
04/12/2020 06:00

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

ALERTĂ Noi restricții impuse de Guvern bisericilor
03/12/2020 20:32

Raed Arafat si reprezentantii cultelor din Romania au avut o sedintă in care s-au stabilit conditiile in care se vor desfăsura slujbele de Crăciun si de Anul Nou. În urma discutiilor s-a ajuns la concl ...

Cine a fost femeia care a prezis cele două războaie mondiale
03/12/2020 08:20

Fericita Anna Maria Taigi a avut in mod clar un har aparte. Vedea dinainte ce avea să se intample. Sunt nenumărate exemple că stia precis ce avea să se intample. Si asta nu e decat o mică parte din misteru ...

FOTO/VIDEO - Ce ne aduce anul 2021? Încotro va merge lumea?
03/12/2020 08:00

Ce ne aduce anul 2021? Cum va evolua lumea?       

HOROSCOPUL ZILEI - 3 decembrie
03/12/2020 06:00

BERBEC Au o viată plină de evenimente mai mici sau mai mari, drumuri multe in continuare si o situatie financiară infloritoare, incărcată insă de incurcături provocate de partenerul de cuplu, care face ...

HOROSCOPUL ZILEI - 2 decembrie
02/12/2020 06:15

 BERBEC Cooperati cu noii prieteni destul de bine, dar nu le suportati principiile morale exagerate. Este de preferat să păstrati contactul, chiar dacă regretati vechile amicitii. Întalniri amana ...

HOROSCOPUL ZILEI - 1 decembrie
01/12/2020 06:06

 BERBEC Este cu sigurantă ziua cea mai „bogată” in evenimente din această lună: primiti musafiri, plecati la drum si trebuie să finalizati si o parte din lucrările incepute. Re ...

Tradiții de Sfântul Andrei. Anul Nou dacic
30/11/2020 09:00

Dincolo de sărbătoarea religioasă, ziua de Santandrei era in vechime una din cele mai bogate in traditii si superstitii din calendarul popular. Era perioada cand lupii se inmulteau si deveneau mai agresivi ...

HOROSCOPUL ZILEI - 30 noiembrie
30/11/2020 06:00

 Berbec Se observă de la distantă că nu vrei să porti discutii cu nimeni astăzi. Te retragi intr-un colt si te apuci de treabă. Cei din jur trebuie să iti respecte nevoia de liniste. Taur Nu iros ...


Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei