Alis Popa: Unii dintre capsați au cam intrat în panică, așa că umblă după soluții și remedii, ca să-și scoată ”superbul” din organism. Deci, ce e de făcut?

4_11zon

Dimensiune font:

| 22-06-2023 06:00

Unii dintre capsați au cam intrat în panică, așa că umblă după soluții și remedii, ca să-și scoată „superbul” din organism.

E cam aiurea, e cam târziu, dar nu le putem întoarce spatele, fiindcă ei chiar au nevoie de ajutor.

Din păcate, există riscul ca unele așa-zise tratamente, oricât ar părea de benefice, să facă mai mult rău decât bine. Dacă ni s-a spus în gura mare că „minunea” conține vacanțe, îmbrățișări, ieșiri la terasă și plăcintele bunicii, e clar că la mijloc s-a strecurat ceva necurat, care nu poate fi gestionat cu medicamentele obișnuite. Ni s-a spus clar că e „sigur și eficient”, adică nu poate fi contracarat cu ușurință.

Deci, ce e de făcut?

După ce am citit multe, am auzit multe și am cântărit lucrurile atât cât m-am priceput, am ajuns la concluzia că singura variantă mai rezonabilă care poate da rezultate coerente e POSTUL.

Postul pe bază de nemâncare, doar cu apă. De minimum 16 ore, 24 de ore, trei-patru zile sau cât poate duce fiecare, periodic.

Postul reprezintă o cale naturală de eliminare a toxinelor din organism, și, dacă se ține asumat, cu urmărirea constantă a stării generale de sănătate, are șanse să funcționeze (am găsit și la Gh. Piperea o postare în acest sens, pe care o atașez mai jos).

În plus, rugăciune și mers la biserică, pentru că, onest vorbind, e greu să rezolvi o problemă de asemenea gravitate fără ajutor, mai ales dacă te gândești la toată desfășurarea de forțe din spatele experimentului planetar.

Postarea avocatului Gh. Piperea:

Postul intermitent nu doar că ajută la slăbit și la detoxifierea organismului. Postul intermitent activează procesul de autofagie.

Întrerupând din când în când mesele regulate (e suficient să punem o pauză de la mâncare între ora 17 și ora 10, a doua zi) și, mai ales, renunțând la alcool câteva săptămâni (până când ajungem la o petrecere rară, care nu poate fi evitată ), nu doar că obligăm corpul să "consume” grăsimea în exces, ca la urșii care hibernează, dar reușim și să lăsăm corpul să își desfășoare armata de anticorpi, dezvoltată natural (și inconștient), în milioane de ani, de strămoșii noștri umani, în scopul neutralizării și eliminării fizice a elementelor străine, ostile organismului, cum ar fi microbii sau proteinele spyke.

Cercetătorii serioși (nu cei britanici din bancuri) au ajuns la concluzia că proteinele spyke create de corp ca urmare a serurilor experimentale de "imunizare” introduse în corp sub numele fals de vakseenuri, sunt tot atât de toxice ca și cianura, cu diferența că cianura, o otravă, ucide pe loc, în timp ce proteina spyke ucide progresiv, pe tăcute, fără urme vizibile de crimă sau accident.

Proteina spyke, printre altele, reduce/neutralizează imunitatea naturală, și dezactivează unele gene cu au ca scop să evite, să reducă sau să neutralizeze celulele canceroase.

Potrivit afirmației doctorului care a publicat studiul din linkul din primul comentariu, proteina spyke creată de serurile experimentale de "imunizare” poate duce la "turbo-cancer”.

Cu cât mai multe doze de astfel de seruri, cu atât mai multe "șanse” de turbo-cancer…

Cu cât mai tânăr "pacientul”, cu atât mai slabe șanse de activare a autofagiei…

Iată în ce constă caracterul esențialmente criminal al politicii sanitare din plandemie…

Vestea bună este că renunțarea totală la aceste vakseenuri și trecerea pe post intermitent poate, totuși, reduce sau neutraliza prezența în corp a excesului cancerigen de proteină spyke.

Vestea proastă este că main-stream media, social media, autoritățile sanitare și idioții utili ai plandemiei mint în continuare relativ la minunile făcute de vakseen și de "știință” și încă interzic adevăruri științifice și simple, ca cele de mai sus.

Iată în ce constă caracterul criminal al cenzurii și al minciunilor oficiale, dar corecte politic și progresiste…

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
OMS avertizează asupra excesului de antibiotice, în pandemie
28/04/2024 07:18

La nivel global, trei sferturi din persoanele spitalizate au fost tratate cu antibiotice, avertizează Organizatia Mondială a Sănătătii. Atentie! In conditiile in care doar 8% aveau intr-adevăr nevoie de ...

Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
27/04/2024 12:00

Poate că este tentant să luati liftul, dar alegerea scărilor vă poate ajuta să trăiti mai mult timp, potrivit cercetărilor. Oamenii de stiintă au vrut să investigheze dacă urcatul scărilor, ca form ...

Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
27/04/2024 11:36

Un medic si triatlonist in varstă de 83 de ani, care la 40 de ani a luat decizia să-şi schimbe regimul de viaţă, a impărtăsit principiile unei diete despre care crede că l-au ajutat să trăiască o via ...

Noi propuneri de optimizare a bugetului de stat cu ajutorul medicamentelor generice și biosimilare
27/04/2024 09:55

Optimizarea costurilor in sistemul de sănătate ar putea fi posibilă cu ajutorul medicamentelor generice si biosimilare care au un pret mai mic decat al celor inovatoare. Asociatia Producătorilor de Medicam ...

28 de medicamente noi pe lista  medicamente compensate şi gratuite
23/04/2024 14:07

Guvernul a aprobat, marţi, o hotărare care prevede introducerea in lista de medicamente compensate şi gratuite a unui număr de 28 molecule inovative. Actualizarea listei de medicamente compensate şi gratu ...

De câtă apă ai nevoie să bei zilnic? Poți să calculezi singur cât este necesarul tău
22/04/2024 11:23

   Pană acum, regula de bază era să bei 2 pană la 2,5 litri de apă pe zi. Dar, potrivit expertilor, ar trebui să respectati o altă regulă. Cel mai cunoscut răspuns la intrebarea ...

Asigurătorii din sănătate plătesc despăgubiri de 5,2 milioane euro în fiecare zi calendaristică!
18/04/2024 10:27

  Conform datelor prezentate de Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din Romania (UNSAR), cei 458 milioane lei sunt bani care nu au mai fost cheltuiţi din fondul public de as ...

 5 remedii eficiente pentru sinuzita acută
17/04/2024 11:03

 5 remedii eficiente pentru sinuzita acută Orice persoană se poate confrunta cu sinuzită la un moment dat in viată, de aceea este bine să stii ce remedii te pot ajuta să scapi mai repede de această ...

Aliații invizibili. Probioticele
16/04/2024 14:28

Probioticele, acele microorganisme vii care, administrate in cantităti adecvate, conferă beneficii sănătătii gazdei, au devenit un subiect fierbinte in cercetarea medicală si in randul consumatorilor preo ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei