Horoscop 28 ianuarie 2023 Nativii care încep o viaţă nouă alături de cineva

1_3_242824_1674050264_09413_fav

Dimensiune font:

| 28-01-2023 08:12

Vibraţia zilei este 1 şi o să dăm restart, să-nceapă o viaţă nouă şi frumoasă!

Horoscop 28 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

Aşteptaţi un semn de viaţă din partea cuiva în care v-aţi pus mari speranţe să vă iubească, să fiţi împreună, să vă facă fericiţi şi o să apară persoana.

 

O ieşire în oraş o să fie un bun prilej să cunoaşteţi un posibil partener de afaceri - într-un cerc de prieteni, undeva.

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care au câte ceva să vă ofere şi o să fie reconfortant.

 

Horoscop 28 ianuarie 2023 – PEŞTI

Se poate să luaţi o decizie legată de viaţa voastră sentimentală şi petreceți mai mult timp de calitate - în doi, ca să daţi refresh relaţiei.

Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi să vă puneţi tot talentul la bătaie pentru a vă asigura că va fi pe placul celor prezenţi.

 

Vizita cuiva drag o să vă facă bine sufleteşte că nu mai ştiaţi la ce să vă aşteptaţi - şi-o să fie o revelaţie.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – BERBEC

Apare cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să faceţi o echipă nemaipomenită, o să vă completaţi frumos c-or să fie multe lucruri în comun.

O să primiţi o invitaţie la ceremonie, or fi o nuntă, un botez, o aniversare şi mai treceţi şi voi în revistă prieteni mai vechi, mai noi.

Începeţi o viaţă nouă alături de cineva care să vi se potrivește - e un an special pentru voi.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – TAUR

Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva din alt oraş, poate aveţi şi chestiuni de afaceri de luat în discuţie, şi o să vă şi destindeţi, vă plimbaţi, o oră, două.

E cineva care vrea să petreceţi mare parte din zi împreună şi, dacă şi voi agreaţi ideea, o să fie grozav c-o să descărcaţi toate tensiunile.

O să jonglaţi cu nişte bani, mai cumpăraţi ceva şi pentru casă, dar şi pentru voi, ca să ştiţi pentru ce aţi muncit.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – GEMENI

Apare o promovare în sfera sentimentală şi, dac-o să găsiţi de cuviinţă, o să ieşiţi la cafea să vedeţi cu ce fel de om aveţi de-a face, o să vă şi lămuriţi.

Vi se propune o ieşire la un spectacol, la plimbare, la o discuţie, un du-te vino în alt oraş, poate.

Vă scoate cineva la o plimbare şi poate ajungeţi într-o staţiune de agrement, pentru un pic de distracţie.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – RAC

Poate vă faceţi timp să ieşiţi la o discuţie de afaceri cu cineva care vrea să vă propună o formă de colaborare şi o să vă exprimaţi punctul de vedere, ca să se ţină cont de el.

E posibil să apară cineva care să se-apropie din ce în ce de voi şi să vă facă plăcere să fiţi împreună.

Se strâng nişte oameni în jurul vostru şi să petreceţi mare parte din zi împreună - poate sărbătoriţi ceva.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – LEU

O invitaţie în oraş, poate are loc un eveniment şi o să faceţi şi voi act de prezenţa, şi o să vă bucuraţi de nişte noutăţi care or să vă prindă bine.

O veste bună de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, vă scoate în oraş şi o să descoperiţi multe puncte comune.

Apare cineva care o să vă răscolească, frumos, sufleteşte şi poate vă duce cu gândul la căsătorie.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – FECIOARĂ

Se poate să vă duceţi la un botez sau o fi ziua de naştere a unui copil, ori o serbare în alt cadru decât la şcoală, la un club sportiv, undeva.

E cineva tânăr care are nevoie de un sfat de la voi, poate v-a cerut ajutorul şi n-o să vă fie greu să-i veniţi cu experienţa voastră în ajutor.

Poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef de ieşit pe-afară, şi o să vă priască statul la taclale.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – BALANŢA

O să faceţi echipă cu nişte prieteni ca să plecaţi pe undeva în plimbare, să vă hrăniţi sufleteşte cu peisaje de vis, să respiraţi aer curat.

O să întâlniţi pe cineva care vă poate deveni partener de cuplu şi o să vă completaţi frumos, o să fiţi fericiţi.

Se poate să întâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să construiţi o relaţie durabilă.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – SCORPION

O să vă achitaţi de o obligaţie morală faţă de cineva din familia lărgită, c-or fi nişte probleme pe care doar voi le puteţi rezolva şi n-o să ziceţi nu.

Aveţi toate şansele să vă intersectaţi drumurile cu cineva care v-ar putea suscita un interes pentru o relaţie de cuplu.

E cineva care v-a dus dorul şi o să vă vedeţi ca să mai puneţi nişte lucruri la punct, să umpleţi un gol.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

Aveţi chef de plimbare, de văzut cu prietenii, să vă duceţi şi la un spectacol, ori la un party, să mai faceţi şi altceva decât muncă.

Se poate să nimeriţi într-un mediu de afaceri pe la reuniunile voastre şi să vă treziţi cu o ofertă de job - vă gândiţi dacă vă convine, sau nu.

Poate va căuta un investitor să vă implicaţi într-o afacere şi o să vă puneţi toată priceperea la bătaie, să reuşiţi.

Horoscop 28 ianuarie 2023 – CAPRICORN

O să vă cheme cineva la o festivitate şi o să puteţi întâlni oameni noi şi care să vă deschidă un alt orizont, să vă inspire, să faceţi o alegere inspirată legată de serviciu.

Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri, dacă nu plecaţi de acasă, şi să vă prindă bine să staţi la cafea, la un suc.

E cineva care vă scoate la plimbare, vă mai dă şi câte o idee de afacere şi ro să aveţi la ce să vă gândiţi.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:37

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
2 Aprilie, Ziua Internațională pentru Conștientizare a Autismului Iașul albastru
31/03/2023 15:01

                                      Comunicat de presă 2 Aprilie, Ziua Internatională pentru Constie ...

Polițiștii, singurii vinovați de cazul bebelușului spânzurat de către tată
27/03/2023 09:46

Politistii puteau preveni tragedia uciderii bebelusului. Bărbatul din Alba Iulia găsit spanzurat alături de fiul său de numai un an a postat anterior pe o reţea socială un mesaj prin care reproşa foste ...

Programul „Masa caldă
22/03/2023 15:59

În sedinta de plen de miercuri, Senatul a adoptat o propunere legislativă pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale 1/2011. Aceasta ar permite extinderea programului-pilot „Masă ...

Bărbat strivit de o bucată de BCA. Cărămida a căzut de la etajul al şaselea al unei clădiri în construcţie
22/03/2023 14:09

Un bărbat de 59 de ani a murit, miercuri, in urma unui accident de muncă produs la Constanţa, după ce o bucată de BCA a căzut de la etajul la şaselea al unei clădiri aflate in construcţie. ” ...

Poliția Română a modificat circulația în sensul giratoriu
21/03/2023 16:44

Politia Romană a modificat modul in care se face circulatia in sensul giratoriu.  Vechea practică nu mai este valabilă, conform noilor reguli de circulatie. Astfel, soferii nu vor mai putea să iasă d ...

Argeş: Doi băieţi, căutaţi după ce au dispărut de acasă încă de sâmbătă
13/03/2023 10:51

Doi băieţi din judeţul Argeş, de 12 şi 13 ani, sunt căutaţi, după ce au dispărut de acasă incă de sambătă. Copiii au fost văzuţi in Bucureşti, dar ultrior nu s-a mai putut lua legătura cu ei. ...

Plan Roșu de Intervenție în Teleorman, după un incident feroviar. Trei persoane au fost transportate la spital
13/03/2023 10:17

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, in noaptea de duminică spre luni, după anunţarea deraierii unui tren in judeţul Teleorman, insă accidentul nu s-a confirmat, informează Inspect ...

BANCUL ZILEI: O explicație pentru a te simți bine...
03/03/2023 03:35

  Nu, multumesc, ce le-aş spune după aceea copiilor la şcoală, ii răspunde tanăra? Merg mai departe şi o invită la un pahar. - Nu, multumesc, ce le-aş spune după aceea copiilor la şcoală ...

Beneficiile incredibile ale verzei murate: 4 motive să o consumi regulat
28/02/2023 12:18

 Varza murată nu este doar gustoasă, ci si sănătoasă. Cand varza este fermentată, legumele proaspete sunt imbogătite suplimentar cu vitamine si noi substante valoroase, care răman in prod ...

Adolescent de 17 ani, arestat preventiv pentru viol. Victima este un tânăr cu trei ani mai mare
27/02/2023 16:26

Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru violarea unui tanăr de 20 de ani, informează, sambătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei