Cu ochii larg închiși!

1poli

Dimensiune font:

| 07-05-2021 10:18

Trupa lui Nicolo Napoli a cam încheiat conturile cu Liga 1 după ce a pierdut miercuri și cel de-al treilea meci din play-out pe propriul teren. A cedat cu 1-2 (1-1) cu Dinamo în etapa a VI-a, după ce ratase cu FC Voluntari (scor 0-1) și FC Viitorul (0-3) șanse numai bune pentru a agonisi puncte. Sorții i-au adus la cele patru meciuri din Copou adversare accesibile, clasate pe ultimele cinci locuri ale ierarhiei, contracandidate la evitarea retrogradării, iar la primele trei ocazii le-a dat cu piciorul!

Pentru partida cu Dinamo, tehnicianul italian s-a confruntat cu destule probleme de lot și a mizat în cea mai mare parte pe jucători care au tot dus greul în play-out. A încropit o formație cu Brânză în poartă, cu Mensah mijlocaș dreapta, care a dovedit poftă de joc și chiar l-a suplinit bine pe Platini (suspendat), și cu Zajmovic în locul lui Duranovic (accidentat), atacant care a înscris golul egalizator și care a avut un randament superior muntenegreanului.

Echipa n-a jucat rău, dar a păcătuit în continuare prea mult pe faza defensivă într-o primă repriză plăcută ochiului. Primele douăzeci de minute au fost atât de intense cum n-am mai trăit de multă vreme în Copou, ocaziile la cele două porți succedându-se într-un ritm amețitor! Tonul la CSM Poli a fost dat de centrările lui Mensah din cornere, Baxevanos reluând cu capul pe lângă poartă, iar De Iriondo a fost mult mai precis, însă portarul Eșanu a respins de sub transversală!

Nici Dinamo n-a stat deloc degeaba într-un joc cu garda jos. Unul din cei trei stoperi, Albentosa, a fost găsit nemarcat în mijlocul careului de o centrare din corner, dar mingea reluată de el cu capul a izbit transversala! Același Albentosa a fost primul la minge după ce Eșanu respinsese în față șutul lui Onea, iar Brânză a ținut brațele întinse pentru a nu intra și cu mingea în poartă la șutul înșelător trimis de St. Filip de la mare distanță.

N-a mai avut ce face în minutul 21, când Sorescu a fost bine lansat pe dreapta, a preluat din fața lui Bușu și și-a căutat culoar de șut. Bușu probabil nu s-a așteptat ca fundașul dreapta să șuteze cu stângul, dar Sorescu a plasat balonul la colțul lung și a deschis scorul!

Gol făcut cadou!

Mihalache a încercat în permanență să trimită pase frontale, Mensah s-a zbătut, a colaborat bine cu fundașul dreapta Onea, dar Vanzo n-a putut limpezi jocul, iar Popadiuc n-a intrat prea bine în locul lui A. Stan. Dinamo a deținut controlul, dar CSM Poli a avut o lovitură liberă din poziție favorabilă. Mihalache s-a încumetat să șuteze, Eșanu a scos cu vârfurile degetelor și a respins în corner și șutul lui Popadiuc, din unghi. Mensah a centrat la prima bară, de unde Zajmovic a reluat plasat cu capul, trimițând mingea în plasă la colțul lung!

Egalarea a venit cum nu se putea mai bine, chiar înainte de pauză, însă Dinamo a revenit în atac din primele secvențe ale actului secund. CSM Poli a acceptat jocul pe contre, chiar dacă în atacul oaspete a apărut Morsay în locul lui Mihaiu. La un corner executat de Anton, stoperul Albentosa a fost iarăși nepermis de liber și de data aceasta a reluat cu capul pe jos, dar Brânză a fost la post.

Tânărul portar a fost însă ezitant la faza din minutul 54, când Dinamo a pornit pe contraatac, mingea a ajuns la Morsay în propria jumătate, dar Onea a anticipat foarte bine și, venit din spate, i-a suflat balonul. În loc însă să joace simplu, la portar, a ales o soluție neinspirată, cu o pasă scurtă în dreapta sa, la Baxevanos. Nemec, aflat între ei, a profitat de această bâlbă și l-a angajat pe Morsay, iar acesta l-a executat pe Brânză, ieșit în întâmpinare la 14 metri de propria poartă!

Doar teorie

CSM Poli a acuzat șocul în plin și dintr-o dată a părut secătuită de idei și de resurse fizice, în timp ce Dinamo emana tot mai multă dezinvoltură. Apariția lui Flores în locul lui Vanzo în minutul 64 n-a adus nimic bun, costaricanul fiind una din marile dezamăgiri ale sezonului. F. Cristea și Gaitan au fost introduși în locul cuplului de „închizători” Passaglia-De Iriondo, dar în ultimul sfert de oră nu prea mai era nimic de făcut! Putea însă Dinamo să aplice lovitura de grație, în minutul 90+3, dar Blejdea, abia trimis pe teren, a șutat pe lângă poartă după ce a lăsat pe drum trei adversari!

CSM Poli Iași este ca și retrogradată. Are șase puncte de recuperat până la cel mai apropiat loc de baraj înaintea ultimelor trei runde rămase până la finalul play-out-ului, șansele de a evita retrogradarea directă fiind pur teoretice chiar și cu o victorie duminică, de la ora 14:00, la Arad, cu UTA, așa că nu doar una, ci trei minuni mai pot salva echipa! Dragoș GAȘPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iași

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr.120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 24.06.2021, 01.07.2021, 08.07.2021, respectiv 15.07.2021, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd.Magheru, nr.31, et.1, cam.25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobile, proprietatea debitoarei: BUNURI IMOBILE, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA), Proprietate imobiliară, cu destinație industrială, situată în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 96,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, nr. cad. 77045,CF nr. 77045 a Mun. Brăila și Construcția C1-grup social, nr. cad. 77045-C1, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, Sc la sol=93,00 mp și Sc desf=279,00 mp, cu regim de înălțime S+P+1E; 19.279,60. Proprietate imobiliară, cu destinație industrială, s ituată în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, CF nr.72141 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 580,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, nr.cad.3362, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Construcția C1-spațiu producție și sediu, nr.cad.3362-C1, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=367,89 mp și Sc desf=735,78 mp, cu regim de înălțime P+1E,Construcția C2-centrală electrică, nr.cad.3362-C2, CF nr.72141a Mun. Brăila, Sc la sol=13,99 mp, cu regim de înălțime P și Construcția C3-atelier, nr.cad.3362-C3, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=36,67 mp, cu regim de înălțime P. 43.048,00. Proprietate imobiliară, teren și construcții cu destinație nerezidențială, situată în Localitatea Eforie Sud, Str. Eternității nr.1, Jud. Constanța, CF nr.102530 a localității Eforie Sud, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 950,00 mp din acte (972,00 mp măsurat), amplasat în Loc.Eforie Sud, Str. Eternității, nr.1, Jud. Constanța, CF nr.102530 a localității Eforie Sud, nr.cad.102530, Construcția C1(construcție fără acte)-locuință, nr.cad.102530-C1, Sc=123,00 mp, Construcția C2(construcție fără acte)-magazie, nr.cad.102530-C2, Sc=8,00 mp, Construcția C3(construcție fără acte)-spații cazare, nr.cad.102530-C3,Sc=32,00 mp, Construcția C4-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4, Sc=43,00 mp, Construcția C5-umbrar, nr.cad.102530-C5, Sc=26,00 mp, Construcția C6-grup sanitar, nr.cad.102530-C4, Sc=10,00 mp; Construcția C7-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4,Sc=6,00 mp, Construcția C8-spații de cazare, nr.cad.102530-C8, Sc=90,00 mp, Construcția C9-magazie, nr.cad.102530-C9, Sc=5,00 mp, Construcția C10-spațiu comercial și locuință, nr. cad.102530-C10, Sc=57,00 mp și Construcția C11(construcție fără acte)-spații de cazare, nr.cad.102530-C11, Sc=58,00 mp. 79.807,60. Prețurile nu includ TVA, urmând a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, (alin.2),l it.F, din Codul Fiscal,în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON,TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON,deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini,urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail :vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activelor imobile este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, 0729.292.746, mail: vanzari@lrj.ro, office.is@lrj.ro, telefon:0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail:paula.stoian@fanyon.ro.
Euro 2020: Olanda, a treia echipă calificată în optimi (2-0 vs Austria)
17/06/2021 23:58

 Olanda s-a calificat in optimile de finală ale Campionatului European, după ce s-a impus, joi, cu scorul de 2-0, in fata echipei Austriei, la Amsterdam. După două meciuri, reprezentativa pregătită d ...

Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon - Anunțul făcut de echipa niponei
17/06/2021 23:55

 Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon, a anuntat, joi, echipa niponei. Decizia vine la două săptămani după ce a doua jucătoare a lumii s-a retras de la Roland Garros deoarece a fost amendată şi ...

Euro 2020: Danemarca - Belgia, primul meci al nordicilor fara Christian Eriksen. Echipa calificata in optimi
17/06/2021 21:12

Belgia s-a calificat in optimile de finala ale turneului final al Campionatului European, dupa ce a invins, joi, la Copenhaga, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Danemarcei, in etapa a II-a a Grupei B din cadrul Eu ...

Vasile Simionaş, noul preşedinte al Consiliului Director
17/06/2021 20:51

În urma şedinţei de ieri a Adunării Generale a Asociaţilor CSM Politehnica Iaşi s-a oficializat ceea ce mulţi dintre suporterii echipei anticipau. Legenda fotbalului ieşean şi incă singurul deţi ...

Euro 2020: Ucraina si Macedonia de Nord, meci dramatic pe Arena Nationala din Bucuresti. Trei goluri si doua penalty-uri ratate
17/06/2021 20:46

Arena Nationala a gazduit joi, 17 iunie, al doilea meci din grupa C de la Euro 2020, cel dintre Ucraina si Macedonia de Nord  A fost o intalnire spectaculoasa si dramatica in minutele de final. Ucraina a ...

Messi sau Ronaldo? - Unul dintre cei mai mari antrenori dă verdictul
17/06/2021 14:31

Vicente del Bosque, fostul antrenor al nationalei Spaniei, si-a exprimat opinia cu privire la lupta dintre Messi si Ronaldo pentru titlul de cel mai bun jucător al lumii. Ajuns la 70 de ani, del Bosque consid ...

Decizie majoră luată de organizatorii de la US Open
17/06/2021 14:29

 Organizatorii de la US Open au anuntat că ultimul Grand Slam al anului, desfăsurat in perioada 30 august - 12 septembrie, va avea loc cu tribune pline la toate meciurile competitiei. Federaţia ame ...

17/06/2021 11:31

Rodolfo Baque, avocatul uneia dintre infirmierele lui Diego Maradona, a declarat, miercuri, ca starul argentinian a fost omorat, el acuzandu-i pe medicii care l-au tratat pe fostul fotbalist ca sunt responsabil ...

Italia este prima echipă calificată în optimile Euro 2020: Victorie la scor de neprezentare cu Elveția
17/06/2021 00:19

Italia face spectacol la Euro 2020! După 3-0 cu Turcia, Squadra Azzurra a triumfat cu acelasi scor si cu Elvetia, pe Stadio Olimpico din Roma. Cu 6 puncte in grupă, Italia este prima echipă calificată in op ...

Momente dramatice la EURO 2020. Un alt fotbalist, aproape de o tragedie FOTO
16/06/2021 21:36

 Clipe incredibile petrecute la EURO 2020. Dupa ce danezul Eriksen a fost aproape de moarte la meciul cu Finlanda, un alt jucator a fost la un pas de tragedie. Fundasul nationalei Rusiei, Mario Fer ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei