Cum sa comunici de la distanta cu cei apropiati: 10 aplicatii gratuite pentru apeluri video si conferinte on-line

whatsapp (1)

Dimensiune font:

| 29-03-2020 11:18

 Masurile de distantare sociala care ne protejeaza de raspandirea coronavirusului ne-au cam inchis in casa, dar asta nu inseamna ca nu putem comunica cu familia, prietenii si colegii de munca. Gratie tehnologiei, ne putem vedea cu cei dragi si putem participa la conferinte online sau webinarii, printre altele.

Am facut o lista cu 10 aplicatii gratuite pentru apeluri video care te pot ajuta sa ramai in legatura cu ceilalti si sa-ti faci treaba (daca lucrezi de acasa).

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru utilizatorii Apple care vor sa pastreze legatura cu familia si prietenii

FaceTime este cea mai buna optiune pentru utilizatorii Apple care vor sa vorbeasca si sa se vada cu cei apropiati. Daca ai un iPhone, iPad sau un Mac, poti initia un apel video cu oricine din lista ta de contacte care detine, la randul sau, un astfel de dispozitiv. Aplicatia este usor de utilizat; fiind realizata special pentru gadget-urile Apple, te vei bucura de o experienta aproape fara probleme. Doar conexiunea la Net iti poate da batai de cap. Dar chiar si-atunci, poti opta pentru varianta audio a apelului. De asemenea, odata cu iOS 12, varianta sistemului de operare lansata in 2018, FaceTime are o noua functie: Group FaceTime, prin intermediul careia poti vorbi cu pana la 32 de persoane in acelasi timp.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru smartphone-uri

Aplicatia WhatsApp este una dintre cele mai populare din lume. Cu peste 2 miliarde de utilizatori la nivel global, este de ceva vreme cel mai folosit canal de comunicare cu familia si prietenii aflati la distanta. Poti trimite contactelor din telefon mesaje scrise, individuale sau pe grupuri, poti face apeluri audio si video, poti trimite fisiere etc. Principalul avantaj al aplicatiei este ca deja multa lume e obisnuita sa o foloseasca. Cei care abia acum o descopera nu trebuie sa-si faca griji: le va fi usor sa se descurce, deoarece e foarte intuitiva. WhatsApp are si o versiune de desktop - asta doar daca vrei sa fii la curent cu discutiile cand folosesti laptopul. In plus, mesajele sunt criptate end-to-end, ceea ce inseamna ca doar destinatarul si expeditorul le pot citi.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru fanii Facebook

Daca folosesti foarte mult Facebook, atunci poate ca Messenger (aplicatia de mesagerie desprinsa din reteaua sociala) iti va fi mai la indemana. Si nu doar pentru mesajele scrise, ci si pentru apelurile video sau audio. De asemenea, este utila si pentru cazurile in care vrei sa vorbesti cu o persoana care se afla in lista ta de prieteni, dar careia nu vrei sa-i dai numarul de telefon.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru grupuri

Skype este o unealta buna atat pentru uz personal, cat mai ales profesional. Permite apeluri video, apeluri audio, mesagerie scrisa, transfer de fisiere si inregistrari. Poate fi folosita de pe telefoanele cu Android si iOS, pe dispozitivele cu Windows, dar si din browser. De asemenea, este compatibila cu boxa inteligenta Alexa si consola Xbox. Aplicatia este utila si pentru intalnirile de business sau pentru sedintele cu colegii, caci permite accesul a 50 de utilizatori in acelasi apel video. De asemenea, poti inregistra sau poti obtine o transcriere automata a discutiei.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru conferinte

Zoom te ajuta sa organizezi conferinte video si audio, sa trimiti mesaje scrise, dar si sa organizezi webinarii. Este compatibila cu dispozitive mobile, desktop-uri, laptopuri si sisteme home-cinema. Aplicatia are un abonament gratuit, care permite accesul simultan pentru 100 de participanti la o conferinta si discutii unu-la-unu nelimitate, dar limiteaza durata unei intalniri la care participa mai mult de doua persoane la 40 de minute. Pentru cei care au nevoie de mai mult, sunt disponibile abonamentele pentru IMM-uri (15 dolari per gazda) si pentru corporatii (20 de dolari per gazda). Zoom este cea mai buna optiune pentru discutiile profesionale.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru cei care folosesc Office 365

Pentru companiile care folosesc suita de aplicatii Office 365, Microsoft Teams aduce intr-un singur loc mesageria instant, conferinte si apeluri video/audio, precum si aplicatiile Word, Excel si PowerPoint. Este ca un hub de lucru. Daca ai instalat deja pe laptopul de munca Office 365, atunci cu siguranta ai si Teams. Ceilalti pot accesa versiunea gratuita sau pot beneficia de pachetul de test, care dureaza sase luni, numit Office 365 E1, pentru firmele care nu au inca licenta. Altfel, planul tarifar al Office 365 care include si Teams costa 5 dolari pe luna pentru fiecare utilizator.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru utilizatorii de G Suite

Hangout Meet de la Google este o unealta buna pentru conferinte video, care e integrata in suita de aplicatii G Suite. Permite utilizatorilor sa intre in apelul video prin intermediul unui link pe care il poti genera direct din Google Calendar sau prin aplicatia dedicata.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie de apeluri video pentru utilizatorii Amazon

Amazon Chime este serviciul de comunicatii al gigantului IT, care le permite utilizatorilor sa scrie mesaje si sa tina conferinte, atat cu colegii de munca, cat si cu cei din afara organizatiei. Exista un abonament gratuit, dar daca ai nevoie de mai multe functii, poti trece la planul tarifar de business.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie pentru jocurile in grup

Houseparty iti permite sa te joci (si sa te vezi in acelasi timp) cu prietenii tai jocuri populare precum Trivia sau Heads Up!. Aplicatia a devenit foarte populara din martie incoace si este disponibila pentru dispozitivele cu iOS, Android, MacOS si Chrome.

Mai multe detalii AICI

Cea mai buna aplicatie pentru mesaje video

Daca vrei sa trimiti un video cuiva, poti folosi aplicatia Marco Polo, care permite crearea si trimiterea de clipuri atat unei singure persoane, cat si unui grup. Spre deosebire de Snapchat, aceasta iti salveaza toate creatiile (proprii si ale altora), astfel incat poti revedea conversatiile. In plus, ofera destul de multe unelte de editare, inclusiv filtre amuzante.

Mai multe detalii AICI

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Depășirea pe linie continuă, permisă în România! În ce condiții pot efectua șoferii o astfel de manevră
20/04/2024 16:02

Soferii din Romania pot efectua depăsirea pe linia continuă in anumite circumstante. Codul Rutier specifică clar unde si cand poti efectua o astfel de manevră. Există reguli clare pentru soferi in ceea ...

 Marketingul digital. Dinamica inovației în era informației
18/04/2024 15:43

Marketingul digital a revolutionat modul in care companiile interactionează cu consumatorii, transformand strategiile de publicitate si de vanzare intr-un peisaj in continuă schimbare. Într-o lume domin ...

Academia Română: Țara noastră deţine rezerve minerale şi energetice considerabile. E necesară reactivarea industriei extractive şi de prelucrare
12/04/2024 00:10

Academia Romană afirmă că ţara noastră deţine resurse şi rezerve minerale şi energetice considerabile, divers şi relativ uniform distribuite in teritoriu, subliniind necesitatea valorificării acestora ...

SUA testează avioane pilotate de inteligeța artificială, iar secretarul forțelor aeriene va fi pasager
11/04/2024 17:05

Fortele aeriene americane testează un avion de luptă F-16 care zboară singur si sunt atat de increzătoare in tehnologie incat isi trimite seful ca pasager. Associated Press informează că secretarul Forte ...

Ecou din adâncuri. Misterul memoriei apei
11/04/2024 15:12

Apa, acest element vital, omniprezent pe Pămant, detine in esenta sa mai mult decat o simplă necesitate pentru viată; ascunde un mister ce isi asteaptă răspunsul de secole. Printre teoriile stiintifice si ...

Digi RCS&RDS dispare! Reprezentanții companiei discută despre schimbarea oficială a denumirii gigantului din telecomunicații
11/04/2024 14:26

Digi RCS&RDS va dispărea din luna mai a acestui an! Compania ia in discutii schimbarea oficială a denumirii pe care o poartă colosul de telecomunicatii. Dacă in urmă cu ceva timp, pe toate materiale p ...

Sarea de Himalaya, o mare minciună: ce au arătat ultimele studii despre
11/04/2024 11:52

Sarea de Himalaya se găseste azi pretutindeni: in masinile de măcinat sare, in lămpile cu aspect stancos, in plăcile de culoarea apusului de soare concepute pentru a găti friptură si chiar in "camere ...

Uriașa clădire din București construită la ordinul lui Ceaușescu, lăsată în paragină. „E jenant, a ajuns o ruină” FOTO
10/04/2024 21:26

 Multe dintre clădirile importante ale Bucurestiului zac in paragină. Este si cazul unui imobil-mastodont amplasat aproape de Parlament, deci in zona centrală a Capitalei, Casa Academiei. Aici isi desf ...

NASA va lansa 3 rachete de cercetare pentru a studia atmosfera superioară la Eclipsa de Soare din 8 aprilie
08/04/2024 09:40

NASA va efectua mai multe experimente ştiinţifice pentru a studia atmosfera superioară in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi văzută in unele zone din Mexic, Statele Unite şi ...

8 aprilie, Eclipsă totală de Soare
08/04/2024 08:37

Pe 8 aprilie, o eclipsă totală de soare spectaculoasă va intuneca cerul Americii de Nord, urmandu-si traseul pe coastele Mexicului pană in Canada, trecand prin Statele Unite. Acest fenomen ceresc, in care L ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei