Cum organizam petrecerile corporative de Craciun

img1

Dimensiune font:

| 15-09-2022 10:35

Iti este dor de petrecerile corporative de Craciun la compania la care lucrezi? Din motivele pe care le stim deja, multe companii au anulat petrecerile de Craciun in ultimii ani. Unele poate chiar o vor face și acest an. Insa nu trebuie sa ne panicam. Exista si alte modalitati de a face o petrecere sau de a-i face pe anagajati sa simta spiritul Craciunului

Evenimentele de sfarsit de an sau de Craciun pentru companii sunt o traditie, in care corporatiile isi sarbatoresc angajatii dupa un an de munca grea. Desigur, unii se plang si gasesc scuze pentru a nu participa, in timp ce altii profita de ocazie pentru ca este important sa socializeze.

Si motivul principal pentru a participa la petrecerile corporative de Craciun din companie este acela de a relationa intre toate departamentele care fac parte din companie, de a ne bucura de activitati de agrement, de a crea legaturi, de a oferi valoare echipei in care traim si, in cele din urma de a-i cunoaste mai bine pe cei care lucreaza cu noi.

Asadar, in acest articol vom vedea cum companiile organizeaza petreceri corporative de Craciun fara ca acest lucru sa insemne un risc pentru sanatatea si integritatea celor care lucreaza acolo.

Intr-o companie putem impartasi cunostinte si experienta, dar putems a intarim și legatura emotionala dintre lucratori. Am considerat intotdeauna ca  firmele sunt o a doua casa, asadar petrecerile corporative de Craciun sunt necesare pentru a crea un mediu de lucru sanatos si incluziv.

Exista diferite moduri de a recrea o petrecere corporativa de Craciun in companie fara a pune in pericol sanatatea vreunui angajat. Indiferent de cazul in care ne aflam, de cultura organizationala si de dispozitia individuala a fiecarei companii, oricare dintre urmatoarele idei pentru a sarbatori Craciunul i poate fi realizata. 

Mese de Craciun

Cinele de Craciun sunt cele mai frecvente evenimente de sfarsit de an pentru companii. Din cauza circumstantelor actuale, este indicat sa le luam conform masurilor de securitate necesare sau, daca este cazul, sa o facem virtual.

Schimburi de cadouri sau cadouri pentru angajati

Este una dintre temele pentru petrecerile de Craciun corporate care au devenit deja o traditie, alaturi de mesele de Craciun. Ea poate continua sa fie realizata virtual. Ca angajator, poti trimite angajatilor tai cosuri cadou Gift Idea. Acestia nici nu trebuie sa fie prezenti pentru ca le poti trrimite direct la ei acasa. La Gift Idea vei gasi cele mai frumoase cosuri cu bunatati din bucataria nationala, dar si internationala. Cu siguranta, angajatii tai vor fi multumiti de cosurile primite. La Gift Idea ai cosurile cadou de Craciun speciale, cu cozonaci sau panettone, si poti a oferi cosuri inclusiv pentru copiii angajatilor.

 Concursuri de Craciun

Concursurile de Craciun incurajeaza angajatii sa participe la evenimentele de sfarsit de an pentru companii, deoarece, pe langa faptul ca pot sa petreaca momente distractive alaturi de colegii lor, acestia pot castiga un premiu care ii motiveaza sa-si creasca productivitatea muncii. Popti alege aceleasi cosuri de Craciun de la Gift Idea ca si premiu. Este una dintre cele mai tipice optiuni in cadrul oricareia dintre petrecerile corporative de Craciun din companie.

 De ce este important sa organizezi petreceri corporative de Craciun in companii?

Sa recunoastem, uraste cineva petrecerile? Desi exista oameni care urasc Craciunul, este putin probabil ca acestia sa reziste in fata unei petreceri corporative de Craciun la compania la care lucreaza, mai ales cand exista o buna camaraderie intre membrii echipei lor de lucru.

O petrecere corporativa de Craciun are farmecul ei si ofera diferite beneficii atat pentru companii, cat si pentru angajati, prin urmare, trebuie intotdeauna luat in considerare bugetul, precum si in alte sarbatori relevante pentru organizatie. Deci, de ce sa organizezi petreceri de Craciun in firma?

 -O petrecere corporativa de Craciun poate creste mandria de apartenenta a angajatilor.

-La nivel psihologic, petrecerile corporative de Craciun in companie pot stimula o stare de spirit pozitiva.

-Ele creeaza, de asemenea, amintiri colective de bunastare.

-Ele cresc productivitatea si implicarea.

 Petrecerile corporative de Craciun din companie ofera anumite avantaje si la nivel corporativ, deoarece arata ca managementului organizational ii pasa de angajatii lor. Astfel:

-Ii face pe angajati sa se simta auziti.

-Este o oportunitate de a aduce un omagiu angajatilor.

-Arata ca managementul vrea sa fie prietenos.

-Construieste empatie.

-Promoveaza bunele relatii de munca si astfel se pot impartasi cunostinte si experienta intre toti.

Si tu, ca angajat, vei avea o serie de avantaje. De exemplu, o petrecere corporativa de Craciun te va ajuta sa te faci cunoscut. De asemenea, petrecerea iti va  permite sa cunosti oamenii care lucreaza cu tine intr-o lumina mai personala, ceea ce iti permite sa iti arati valoarea personala.

Participarea la petrecerile corporative de Craciun in companie ne permite sa ne apropiem de ceilalti fara presiune, fara bariere, ne ajuta sa cream legaturi de empatie si sa ne aratam partea cea mai umana, sa o vedem pe cea a celorlalti. Pe scurt, ne permite sa le spunem angajatilor ca si noi suntem oameni si le putem fi alaturi oricand..

Companiile sunt vii datorita muncii in echipa intr-un mod coerent, asa ca intalnirile, chiar daca sunt virtuale, ar trebui pastrate printre ideile de a sarbatori Craciunul, deoarece intaresc sentimentul de apartenenta la o comunitate. Chiar daca vorbim de evenimente virtuale de Craciun, trebuie sa profitam de ocazia de a ne spori imaginea personala, de a face PR. In acest fel, putem vedea cu adevarat avantajele impartasirii in sarbatorile corporative ale organizatiei in care lucram.

Asa ca lasa in urma scuzele si organizeaza sau alatura-te petrecerilor corporative de Craciun, deoarece este o oportunitate de aur sa te cunosti mai bine cu angajatii.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:36

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Obiceiuri în Joia Mare din Săptămâna Patimilor. Ce nu trebuie să faci sub nicio formă în această zi?
01/05/2024 18:41

 Joia Mare este a patra zi din Săptămana Patimilor. Se spune că cei care au tinut post ar fi bine să se spovedească pentru că Dumnezeu este mai iertător in această zi.   Joia Mar ...

Hong Kong a fost lovit de aproape 10.000 de fulgere în timpul nopții
01/05/2024 16:53

Hong Kong a fost lovit de aproape 10.000 de fulgere in noaptea de marti spre miercuri, potrivit observatorului meteorologic al orasului, scrie Le Figaro. Într-o singură oră au fost inregistrate 5.914 ...

Deschis în prima zi de Paşte: Cinema City din Iulius Mall, restaurantele şi cafenele din Palas. Mc Drive de la Family Market Bucium, program non-stop
30/04/2024 16:18

Deschis in prima zi de Paşte: Cinema City din Iulius Mall, restaurantele şi cafenele din Palas. Mc Drive de la Family Market Bucium, program non-stop Ca in fiecare an, de Paşte, centrele de shopping şi e ...

Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut  Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-italian-si-a-adunat-toate-lozurile-necastigatoare-cumparate-de-a
30/04/2024 12:33

 Un italian din Brescia, care a colectionat toate lozurile necastigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vietii, a calculat cati bani a pierdut si vrea astfel să contribuie la cresterea gradului de c ...

Vreme caldă de Paști
29/04/2024 13:27

Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse in perioada minivacanţei de Paşte, a declarat luni, pentru AGERPRES, directoarea generală a Administraţiei Naţionale de Meteo ...

Un bărbat din Africa a fost condamnat la peste 3.000 de ani de închisoare. Ce acuzații i se aduc
28/04/2024 14:47

 Un bărbat din Zimbabwe, Africa a fost condamnat la 3.376 de ani de inchisoare, insă el va trebui să execute doar 65. Inculpatul a primit o sentintă judecătorească de 3.376 de ani de inchisoare in A ...

Comunicat de presă
26/04/2024 10:34

Comunicat de presă Vino să savurezi cele mai alese sortimente de cafea, la Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iasi, in Palas Campus Iasi, 26 aprilie 2024 Iubitorii de cafea de speciali ...

Ce înseamnă „boala lui Calache”, de fapt? Personajul era să devină domnitor al Țării Românești
25/04/2024 14:07

 Ce inseamnă  „boala lui Calache”, de fapt? De multe ori, expresia se mai foloseste chiar si astăzi, desi are o vechime de cateva sute de ani. Dar putini cunosc care este originea ei si ...

Schema prin care românii pot rămâne fără bani dacă răspund la telefon. Atenție la aceste numere!
25/04/2024 10:56

Romanii pot rămane fără bani doar dacă răspund la telefon sau la SMS. Atacurile s-au inmultit in ultima perioadă. Specialistii ii avertizează pe oameni să nu răspundă la numere internationale necunosc ...

Datorită Eurovision, Malmo devine destinația turistică a Suediei
24/04/2024 17:32

Euforia provocată de concursul Eurovision a dus la creşterea căutărilor privind călătoriile in oraşul costier Malmo din sudul Suediei cu 176% intre septembrie 2023 şi aprilie 2024, a anunţat compania s ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei