Top 7 cele mai bune hote incorporabile in 2022

Fără titlu

Dimensiune font:

| 21-04-2022 11:24

 Chiar daca este mai usor sa-ti comanzi mancarea ta preferata de la restaurant, gustul mancarii de acasa nu se uita niciodata. In plus, sunt si momente in care afli ca nu ti-ai organizat timpul in mod corespunzator ca sa plasezi o comanda in timp util. Fie preferatele tale nu mai sunt disponibile in stoc. De aceea, din amenajarea unei bucatarii acasa, n-ar trebui sa-ti lipseasca cel putin cateva electrocasnice de baza precum: o hota incorporabila, plita si/sau cuptorul, respectiv frigiderul.

 

In acest fel, vei putea pregati oricand o varietate larga de mancari pentru cei mari si mici, chiar si cei mai mofturosi, cu care sa le cuceresti inima.

 

De ce hota incorporabila este esentiala in 2022?

Oamenii inca mai gatesc acasa si in 2022. Si, in mod evident, o hota incorporabila e de mare ajutor in ceea ce priveste reducerea mirosurilor si impregnarea acestora in diferite obiecte.

Atunci cand pregatesti diferite feluri de mancare, prin prajire sau fierbere, se disperseaza si o serie de vapori care au capacitatea de a murdari piesele de mobilier si de a se absorbi de articolele textile. Daca locuinta ta dispune si de o bucatarie open-space, mai exista si riscul ca sa-ti umpli intreaga locuinta cu miros de mancare, implicit gaderoba de zi cu zi. Ori nu e deloc simplu sa-ti speli frecvent tesaturile decorative sau intregul sifoner de haine (si nu numai), de dragul de a fi prezentabil zi de zi la munca sau in oras.  

Sa nu uitam si ca, pe cat de delicioasa poate fi mancarea, pe atat de mult iti pot da batai de cap aburii si fumul. In lipsa unei hote incorporabile poti fi nevoit sa-ti varuiesti bucataria/casa mult mai des, dar si sa apelezi la solutii extra pentru a-ti reduce umiditatea ce se acumuleaza in mediul ambiant care, poate determina inclusiv aparitia de mucegai.

Asa ca iata, si in 2022, o hota este un articol esential in orice locuinta.

 

Hota clasica vs. Hota incorporabila

Probabil te-ai intrebat cel putin o data de ce este ideal sa investesti intr-o hota incorporabila spre deosebire de una clasica.

Formatul este unul dintre primele lucruri la care exceleaza. Hota incorporabila este adaptata din punct de vedere al designului astfel incat sa o poti integra mai usor in orice tip de spatiu, chiar si in piesele de mobilier. De exemplu, daca dispui de mobilier supraetajat, situat deasupra plitei sau a aragazului, va fi mult mai simplu sa montezi o astfel de hota. In plus, tiparul acestora este la ora actuala cat se poate de divers, ceea ce inseamna ca vei gasi chiar si hote compacte sub forma unor blaturi, pe care sa le montezi in vecinatatea aragazului.

 

De asemenea, imbunatatiri majore sunt si in ceea ce priveste functionalitatea lor. Hotele incorporabile moderne nu doar ca previn dispersarea mirosurilor in locuinta, dar dispun si de filtre lavabile anti-grasime, de mecanism ajustabil de viteze, control cu aplicatia mobile si multe altele.

 

Recomandam si hota incorporabila arctic aht6121x, hota incorporabila electrolux, hota telescopica, hota incorporabila telescopica hansa, telescopica beko hnt61630x.

Care este cea mai buna hota incorporabila?

Am putea spune ca, cea mai buna hota incorporabila este relativ un mit, pentru ca alegerea ei depinde de nevoile proprii si cele ale locuintei tale. Ca prin urmare, vei gasi cu usurinta cea mai buna hota in momentul in care o alegi raportandu-te la aspectele tehnice. Iata si cateva caracteristici ale hotei incorporabile, pe care trebuie sa le ai in vedere.

Dimensiune si design

Dimensiunea si designul hotei sunt doua aspecte foarte importante. O hota nu e doar un element practic pentru bucataria ta, ci unul care poate avea un design cochet si care ti-ar putea pune in evidenta bunul gust in materie de amenajari interioare. Desigur, estetica este totusi un aspet mai putin relevant, atata timp cat hota este usor de integrat pe amplasament, cat dispui de spatiul necesar pentru a fi montata in zona dorita. Deci, masoara-ti atent spatiul disponibil si asigura-te ca se va integra perfect. Cat despre aspect, poti opta pentru o hota in nuante complementare cu finisajele.

Putere

Cu cat puterea hotei este mai mare, cu atat si randamentul sau va fi mai sporit. Iar daca bucataria ta este una generoasa sau daca aceasta comunica in mod deschis cu alte incaperi, o hota cu doua motoare si/sau o putere mai ampla, va fi capabila sa absoarba aerul din incapere intr-un timp mai scurt. Insa, trebuie sa mai tii cont si de faptul ca, cu cat puterea electrica a hotei este mai generoasa, cu atat ea poate consuma mai multa energie. Intocmai de aceea iti recomandam sa te asiguri si ca, modelul ales, are o clasa de eficienta energetica cat mai sporita.

Viteza

Unele preparate necesita mai multe eforturi ca altele si viceversa. La fel e si cu hota - nu intotdeauna ai nevoie de acelasi mod de functionare si aceeasi putere pentru a obtine rezultatele la care te astepti. De exemplu, daca doar incalzesti mancarea sau pregatesti ceva usor, e foarte probabil sa nu ai nevoie ca hota ta sa functioneze la putere maxima unde consumul e pe masura. Asa ca, cu cat e insotita de mai multe trepte de viteza, cu atat va fi mai practica. Cele mai bune modele dispun de cel putin 3 viteze ajustabile.

Filtre

O hota mai dotata si mai performanta nu e un moft, cu atat mai mult daca gatitul e o pasiune sau o activitate pe care o practici in mod recurent. Si, raportandu-te inclusiv la preparatele pe care le gatesti, poti viza o hota simpla, dar si hotele cu filtru anti-grasime. Asigura-te inclusiv ca acestea sunt detasabile astfel incat sa le poti igieniza cu usurinta si sa te poti bucura o vreme cat mai indelungata de hota ta.

Functii extra

Functiile extra la o hota incorporabila sunt menite sa-ti simplifice viata si mai mult desi, pentru o hota cat mai performanta si mai inteligenta, va trebui sa investesti ceva mai mult. Ca de exemplu, prezenta unui sistem de iluminare e o functie ce te poate ajuta s-o manevrezi mai usor sau sa transformi bucataria intr-un loc intim si comod atunci cand te relaxezi.

Mai poti opta si pentru o hota eechipata cu senzor care sa proneasca automat atunci cand se detecteaza mirosuri/fum, ori pentru o hota pe care sa o controlezi chiar si de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi.

Cat costa o hota incorporabila?

Preturile la hota incorporabila sunt variabile, fiind influentate de popularitatea brandului si de renumele acestuia, cat si de inovatie, de caracteristici si beneficii, ba chiar si de locul sau momentul la care o achizitionezi.

In mare, poti gasi o hota incorporabila pe deplin functionala pornind de la pretul aproximativ de 300 lei. Mai apoi, cu cat spatiul si nevoile sunt mai mari, ori dorintele, costurile pot depasi inclusiv suma de 2000 lei.

In magazinele online vei gasi oferte mai numeroase, atat din punct de vedere tehnic, al varietatii de branduri, cat si referitor la marja de pret. De asemenea, ai inclusiv sansa de a-ti lua hota incorporabila favorita chiar si in rate, atunci cand ai un buget foarte limitat si totusi nenumarate asteptari de la functionalitatea ei.

Cum montezi o hota incorporabila?

Pe scurt, pentru montarea hotei este necesar inainte de toate sa o decuplezi pe cea veche (daca vrei s-o inlocuiesti) de la sursa de energie si sa o desurubezi, astfel incat sa faci loc celei noi. Daca este pentru prima data cand montezi o hota sau optezi pentru o hota mai mare, ori pentru pozitionare in alt loc, va fi necesar sa efectuezi extra o serie de modificari in bucatarie (spargerea peretilor, crearea unor gauri, montarea unor prize dupa caz etc.).

Procesul de montaj poate fi unul cat se poate de dificil si meticulos, iar daca nu ai intreaga experienta necesara, cat si ustensilele aferente, iti recomandam sa apelezi la un profesionist.

Top 7 hote incorporabile recomandate

Sa te limitezi la un singur model in ciuda afirmatiilor anterioare, pate fi destul de dificil, mai ales cand si timpul iti este limitat. De aceea, am rasfoit pentru tine ultimele modele disponibile de hote incorporabile pe piata si ti le prezentam in cele ce urmeaza. Una dintre ele ar putea fi alegerea perfecta. Asa ca hai sa le descoperi!

 

Hota incorporabila Samus HS6020TB, 200 m3/h, 2 Trepte de viteza, 1 Motor, 59.8 cm

Pentru un buget redus si un spatiu limitat, hota incorporabila Samus ar putea fi exact ce cauti. Are un design compact si cochet, hota fiind imbracata intr-un invelis de culoarea neagra. Dispune inclusiv de un sistem de iluminare  de 40 W, iar hota are o capacitate de absorbtie de 200 mᶾ/ora. Ca prin urmare, va fi excelenta pentru o bucatarie de dimensiuni reduse sau chiar medii.

 

Hota incorporabila Elica ERA GR/A/72, 220 mc/h, 1 Motor, Lumina LED, Filtru aluminiu (Argintiu)

Tot din categoria hotelor incorporabile accesibile face parte si modelul Elica, o hota cu o capacitate de absorbtie cu 20 mᶾ mai mult fata de modelul precedent, dar care poate face diferenta atunci cand gatesti incontinuu sau te confrunti cu mirosuri dificile.

Hota are o putere de 90 W si un consum de 50 kW/h, fiind echipata cu un filtru de aluminiu si 3 trepte reglabile de viteza.

 

Hota incorporabila telescopica Arielli ATH-265AL, 300 mc/h, 2 Motoare, 60 cm (Argintiu)

Modelul Arielli merita intreaga ta atentie prin simplul fapt ca dispune de 2 motoare care confera o capacitate de absorbtie de pana la 300 mᶾ/h, dincolo de designul compact si spectaculos pe care aceasta il are. Hota are o greutate medie de 15 kg, precum si 3 trepte de viteza prin intermediul carora sa o ajustezi dupa nevoi.

 

Hota incorporabila Samus HS5232B, 68 W, 1 Motor, 325 m3/h, Filtru tip caseta, 52.5 cm (Negru)

Hota incorporabila puternica, accesibila, moderna si eficienta? Samus HS5232B ar putea fi raspunsul la toate aceste cerinte prin simplul fapt ca are cea mai mare capacitate de absorbtie de pana acum, datorita motorului singular cu o putere de 68W. Insa, nu dispune de un mecanism fix cand vine vorba de reglarea capacitatii aerului pe care o poate filtra, fiind o hota care prezinta 3 trepte de viteza ajustabile.

 

Hota incorporabila HANSA OTP6243BH, 270m3/h, 1 motor, 60cm, negru

HANSA OTP6243BH este un model ce nu poate fi trecut cu vederea cu usurinta. Asta pentru ca, pe langa aspectul modern si indraznet, perfect pentru locuintele atipice, e o hota cu control mecanic, dotata cu un motor de  78W capabil sa absoarba o cantitate de 270 mᶾ/h. Zgomotul este unul redus spre deosebire de alte hote traditionale si dispune inclusiv de un filtru lavabil.

 

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-490GBK, 413.5 mc/h, 1 Motor, Lumina LED, 2 Filtre aluminiu (Negru)

Cei de la Heinner au o reputatie considerabila pe piata, in diferite domenii. Iar prezenta lor se face resimtita inclusiv atunci cand vine vorba de hote incorporabile. Unul dintre modelele pe care-l poti alege este aceasta hota care, vine cu o putere de absorbtie de peste 400 mᶾ/h, cu viteze ajustabile, bineinteles, fiind echipata cu 2 filtre lavabile din aluminiu, cat si cu capacitatea de a pastra aerul curat chiar si dupa gatire, prin functia de aer recirculant.

 

Hota incorporabila decorativa Beko HCB62741BGH, Putere de absorbtie 730 m3/h, 1 motor, Control touch, 4 trepte de putere, 60 cm, Panou sticla (Argintiu)

Avem o recomandare si pentru incaperile mari sau foarte mari, de la Beko. Dupa cum poti observa deja, vorbim de o hota incorporabila cu o capacitate de absorbtie extrem de generoasa, care-ti va fi de folos chiar si in cazul depunerilor de grasime. Filtrele din dotare sunt bineinteles, lavabile, iar cei 71 de decibeli nivel de zgomot raportati la o putere de 250 W face ca aceasta hota sa fie cu adevarat o investitie excelenta pentru cei care-si doresc sa-si doteze bucataria cu un model din sfera premium.

 

Sigur, lista de modele poate continua, pentru ca sunt zeci de alte optiuni demne de luat in calcul: Tornado, Fram, Electrolux etc. Analizeaza-ti atent nevoile si bugetul disponibil si, arunca un ochi pe evoMAG la categoria de “hote bucatarie” pentru a te putea familiariza cu toate modelele disponibile. Compara-le si achziitioneaza-ti hota favorita doar printr-un click, cu livrare direct la tine acasa. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Obiceiuri în Joia Mare din Săptămâna Patimilor. Ce nu trebuie să faci sub nicio formă în această zi?
01/05/2024 18:41

 Joia Mare este a patra zi din Săptămana Patimilor. Se spune că cei care au tinut post ar fi bine să se spovedească pentru că Dumnezeu este mai iertător in această zi.   Joia Mar ...

Hong Kong a fost lovit de aproape 10.000 de fulgere în timpul nopții
01/05/2024 16:53

Hong Kong a fost lovit de aproape 10.000 de fulgere in noaptea de marti spre miercuri, potrivit observatorului meteorologic al orasului, scrie Le Figaro. Într-o singură oră au fost inregistrate 5.914 ...

Deschis în prima zi de Paşte: Cinema City din Iulius Mall, restaurantele şi cafenele din Palas. Mc Drive de la Family Market Bucium, program non-stop
30/04/2024 16:18

Deschis in prima zi de Paşte: Cinema City din Iulius Mall, restaurantele şi cafenele din Palas. Mc Drive de la Family Market Bucium, program non-stop Ca in fiecare an, de Paşte, centrele de shopping şi e ...

Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut  Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-italian-si-a-adunat-toate-lozurile-necastigatoare-cumparate-de-a
30/04/2024 12:33

 Un italian din Brescia, care a colectionat toate lozurile necastigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vietii, a calculat cati bani a pierdut si vrea astfel să contribuie la cresterea gradului de c ...

Vreme caldă de Paști
29/04/2024 13:27

Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse in perioada minivacanţei de Paşte, a declarat luni, pentru AGERPRES, directoarea generală a Administraţiei Naţionale de Meteo ...

Un bărbat din Africa a fost condamnat la peste 3.000 de ani de închisoare. Ce acuzații i se aduc
28/04/2024 14:47

 Un bărbat din Zimbabwe, Africa a fost condamnat la 3.376 de ani de inchisoare, insă el va trebui să execute doar 65. Inculpatul a primit o sentintă judecătorească de 3.376 de ani de inchisoare in A ...

Comunicat de presă
26/04/2024 10:34

Comunicat de presă Vino să savurezi cele mai alese sortimente de cafea, la Coffee Summit, primul eveniment de profil organizat la Iasi, in Palas Campus Iasi, 26 aprilie 2024 Iubitorii de cafea de speciali ...

Ce înseamnă „boala lui Calache”, de fapt? Personajul era să devină domnitor al Țării Românești
25/04/2024 14:07

 Ce inseamnă  „boala lui Calache”, de fapt? De multe ori, expresia se mai foloseste chiar si astăzi, desi are o vechime de cateva sute de ani. Dar putini cunosc care este originea ei si ...

Schema prin care românii pot rămâne fără bani dacă răspund la telefon. Atenție la aceste numere!
25/04/2024 10:56

Romanii pot rămane fără bani doar dacă răspund la telefon sau la SMS. Atacurile s-au inmultit in ultima perioadă. Specialistii ii avertizează pe oameni să nu răspundă la numere internationale necunosc ...

Datorită Eurovision, Malmo devine destinația turistică a Suediei
24/04/2024 17:32

Euforia provocată de concursul Eurovision a dus la creşterea căutărilor privind călătoriile in oraşul costier Malmo din sudul Suediei cu 176% intre septembrie 2023 şi aprilie 2024, a anunţat compania s ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei