1poli

Dimensiune font:

Nu mai merge nimic în Copou!

| 23-10-2019 20:34

 

Trupa lui Mihai Teja a încheiat turul Ligii 1 cu cea mai ruşinoasă prestaţie a sa din acest sezon. A pierdut cu 0-3 (0-1) meciul de acasă cu FC Botoşani, doar că partida s-a desfăşurat chiar la Botoşani, însă maniera în care a cedat a fost incalificabilă. Destui jucători care au apărut pe teren ar cam trebui să predea echipamentul şi să-şi caute prin alte zări norocul, dar chiar şi dacă formaţia ieşeană a ajuns la al şaptelea meci consecutiv fără victorie tot ocupă în clasament un loc greu de anticipat înainte de prima etapă. CSM Poli Iaşi este poziţionată aşadar pe locul 7, cu 18 puncte, la doar un punct de locurile 5 şi 6, însă nu putem uita că după primele şase runde echipa era neînfrântă, că au fost câteva situaţii când chiar deschidea clasamentul intermediar, dar mai ales că după acele prime şase dispute avea deja 14 puncte în cont!

Ruşinea de la Botoşani!

Ca să ne dăm însă seama în ce condiţii s-a desfăşurat meciul de la Botoşani să aruncăm mai întâi o privire pe banca de rezerve: Cobrea - Bîrnoi, Şerban, Haţiegan, F. Cristea, Carlone şi Popadiuc. În afara lui F. Cristea, care a primit prea puţine şanse, nu sesizăm vreun fotbalist care să fi demonstrat că ar fi putut aduce un plus evident în joc. Mulţi accidentaţi de ultim moment (Rusu - Gallego, Bădic şi Chelaru) s-au adăugat pe lista pe care figurau deja Frăsinescu, Onea şi Assulin! Breeveld, despre care s-a spus că este refăcut după intervenţia chirurgicală suferită la mâna stângă, n-a prins nici el lotul, aşa că întrebări pot fi legate doar despre Devesa, dar se pare că spaniolul a ieşit din vizorul lui Teja, antrenor care a trimis pe teren la Botoşani cam cea mai bună echipă, echipă care însă a părut vlăguită după două săptămâni de pauză competiţională, echipă care numai echipă n-a fost.

CSM Poli Iaşi n-a contat deloc în atac, deşi i-a folosit din primul minut pe Bălan şi A. Cristea, dar Platini n-a făcut mai nimic pentru a se apropia de ei ca să poată rezulta acţiuni spre poarta lui Pap. Horşia a intrat în nota echipei, dar nu se poate aştepta ca un puşti de 19 ani să dea tonul unui joc consistent. „Închizătorii” Loshaj şi Passaglia s-au mulţumit doar cu faza defensivă, stoperii Mihalache şi Diallo au încercat să fie cât mai precişi, dar pericolul venea de pe partea dreaptă, acolo unde se ştie că Platini nu este prea generos în a-şi ajuta colegul fundaş, post pe care a fost trimis să joace Lopes Cabral deoarece Gallego şi Onea erau accidentaţi. Formaţia botoşăneană i-a sesizat imediat carenţele pe faza defensivă, carenţe care ne-au amintit de Tiago, iar Keita a fost trimis să se joace cu el. Dintr-un nou duel câştigat de fotbalistul de la FC Botoşani a rezultat penalty-ul din minutul 43, la intervenţia totuşi neglijentă a lui Lopes Cabral. Rodriguez a deschis scorul chiar înainte de pauză, iar planurile ieşene începeau să se năruie.

Un alt duel pe partea stângă de atac botoşăneană a dus la majorarea scorului în minutul 54. Keita a trecut în viteză de fundaşul dreapta de la CSM Poli, a pasat spre careul mic, Diallo n-a putut interveni decisiv, iar Roman, a împins balonul în plasă de lângă A. Radu. Popadiuc în locul lui Horşia şi Bîrnoi în locul lui A. Cristea au fost mutările lui Teja, dar era deja evident că ele nu puteau schimba nimic. Echipa tot în gol a rulat, FC Botoşani a continuat să se distreze, iar Lopes Cabral să trimită o pasă dificilă spre propria poartă, Târnovanu a degajat în disperare, „oaspeţii” au recuperat, Roman a deviat subtil, Ofosu a reuşit o preluare rar întâlnită, cu călcâiul drept deşi pasa a venit din stânga, a intrat în careu printre A. Radu şi Mihalache şi l-a executat pe Târnovanu, cel care s-a opus cu succes în alte situaţii şi a evitat ca dezastrul să capete proporţii şi mai consistente. Şerban a debutat pentru CSM Poli, fiind trimis în locul lui A. Radu, dar prestaţia jalnică a echipei era deja completă!

Punem lacătul pe club!”

Nu mai este o noutate că bate vântul prin visteria grupării din Copou. Primăria întârzie să vireze a doua tranşă salvatoare din suma alocată pentru Centrul de copii şi juniori - Academia CSM Poli Iaşi şi este cunoscut faptul că mai totul este bine în vestiarul ieşean doar când plăţile sunt la zi. „Orice jucător este de vânzare”, a spus preşedintele executiv Adrian Ambrosie la sfârşitul săptămânii trecute, dar nu l-a auzit nimeni. Referitor la a doua tranşă aşteptată de la Primărie trebuie spus că nu poate fi exclusă complet varianta ca gruparea ieşeană să fie nevoită să returneze banii primiţi în prima tranşă, situaţie al cărei efect imediat este următorul: „Punem lacătul pe club!”.

Meciul cu CFR Cluj nu se joacă la Iaşi!

Formaţia ieşeană nu va reveni pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din chiar runda inaugurală a returului, când se va confrunta pe 28 octombrie cu campioana CFR Cluj, aşa că meciul se va juca tot „acasă” la Botoşani. CSM Poli Iaşi anunţase vineri că a efectuat toate demersurile necesare şi că echipa va organiza la Iaşi meciul cu CFR, dar ieri a revenit şi a spus că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) i-a refuzat cererea. LPF a motivat, printre altele, că gruparea ieşeană n-a solicitat omologarea terenului în urma reparaţiilor efectuate, însă clubul ieşean este gata să demonstreze că s-a ocupat şi de acest detaliu...

Rezultatul din păcate este negativ, cum de altfel sunt şi cele de pe teren din ultimele şapte etape, o analiză temeinică fiind obligatorie din moment ce nimic nu mai merge în Copou! Dragoş GAŞPAR

 

 

Sursa foto: CSM Politehnica Iaşi

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

 

 

EURO-SIMCOS IMPEX S.R.L. Nr. de înreg. ORC: J33/1391/1994, CUI: 6180733, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. numit conform Sentinței nr. 163/24.02.2015 pronunțată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 9950/86/2013, în conformitate cu prevederile Legii nr.85/2006 și ale H.A.C./12.11.2018, anunță scoaterea la vânzare, prin licitație publică cu strigare, la data de 08.11.2019, ora 14.00, a activelor: Stație Peco amplasată în oraș Frasin, Calea Bucovinei, nr. 8, jud. Suceava ce include spațiu comercial, platforma betonată, pompă distribuție cu sistem managerial, distribuitor automat tip FBD 2036R pentru 3 produse cu 6 furtune, cuva cu 3 rezervoare oțel pentru depozitare combustibil, separator grăsimi și bazin vidanjabil pentru apă menajeră. Identificare cadastrală: - Teren cu suprafața de 1.515 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 30399/Suceava, nr. top. 3526/2; - Teren cu suprafața de 1.000 mp, înscris în Cartea funciară veche nr. 30398/Suceava, nr. top. 3526/100, pe care se află edificat Corpul C1 – Stație PECO cu regim de înălțime P+M (mansardă nefinalizată) cu suprafața construită de 47 mp; Valoare de pornire a licitației (lei, fără T.V.A.) - 232.570,00. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2019, orele 14.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura din mun. Suceava, strada Mihai Eminescu, nr. 10, județ Suceava în fiecare zi de luni până vineri până la data de 07.11.2019. Relații suplimentare se pot obține: Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. la telefoanele: 0232/243864, 0757545545, 0755132476.
LEXINSOLV I.P.U.R.L. Suceava, lichidator judiciar desemnat în dosar nr. 4520/86/2014 al Tribunalului Suceava, scoate la vânzare prin licitaţie publică, individual, bunuri imobile și mobile aparţinând debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L., cu sediul în oraș Cajvana, nr. 1996, jud. Suceava, CUI 756668, aflat în procedura falimentului prevăzută de Legea nr. 85/2006, constând din: Activul format din teren curți-construcții în suprafață totală de 7.331 mp, din care 2.500 mp cu nr. cadastral 1557 înscris în cartea funciară nr. 30457, 4.831 mp cu nr. cadastral 30429 înscris în cartea funciară nr. 30429 a comunei cadastrale Cajvana, pe care sunt amplasate un număr de 10 construcții cu nr. cadastral 1557 – C1, 30429 – C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, situat în oraș Cajvana, nr. 1996, jud. Suceava, prețul de pornire al licitațiilor publice fiind de 1.417.550 lei, exclusiv TVA; Bunurile mobile proprietatea debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L. Cajvana, din care o parte sunt evaluate ca materiale refolosibile, Autoturism Skoda Fabia, nr. înmatriculare SV99MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.930 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter 208 D KA, nr. înmatriculare SV90MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 2.436 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Dacia furgon, nr. înmatriculare SV06SXI, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.379 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Gaz Gazelle, nr. înmatriculare SV97MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 3.447 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV94MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 7.170 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV80HXX, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV95MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 8.410 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV80HXU, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85CF 380, nr. înmatriculare SV98MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 9.582 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV88MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Kogel, tip SN 24P 100/1060, nr. înmatriculare SV83MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.848 lei, exclusiv TVA; Linie de panificație, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 31.825 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară Mercedes Benz Sprinter, nr. înmatriculare SV91MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 1.724 lei, exclusiv TVA; Autoutilitară MAN 19362, nr. înmatriculare SV02ZDC, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip TE85XC/CF 85 380, nr. înmatriculare SV93MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Autotractor DAF tip FT85.430 380/4X2, nr. înmatriculare SV07FGY, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 6.319 lei, exclusiv TVA; Semiremorcă Schwartzmuller SPA 3E EURO, nr. înmatriculare SV88MPS, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.170 lei, exclusiv TVA; IFRON D204, preț de pornire al licitațiilor publice în sumă de 5.285 lei, exclusiv TVA. Prețurile de pornire reprezintă 50% din valorile stabilite prin rapoartele de evaluare existente la dosarul cauzei. Licitaţia va avea loc la data de 27.11.2019, ora 11:00, la sediul LEXINSOLV I.P.U.R.L. din mun. Suceava, str. Zamcei, nr. 5, jud. Suceava. În vederea participării la licitaţie, licitatorii au obligaţia de a depune 10% din preţul de pornire al licitaţiei în contul de lichidare judiciară nr. RO42BTRLRONCRT00W6312002 deschis la Banca Transilvania pe numele debitorului S.C. MICA INDUSTRIE ȘI PRESTĂRI SERVICII S.R.L. Cajvana. În caz de neadjudecare licitaţia publică se va repeta în aceleaşi condiţii în data de 20.12.2019 ora 11:00. Prezenta publicaţie de vânzare constituie şi notificare către creditori, debitor şi orice persoană fizică sau juridică interesată în dosarul în cauză. Informaţii suplimentare la sediul lichidatorului judiciar sau la tel./fax 0230/551784, 0745635896, e-mail: lexinsolv@yahoo.com, www.lexinsolv.ro.
Alte puncte făcute cadou!
12/11/2019 00:00

  Trupa lui Mihai Teja şi-a permis şi la Clinceni să imprăştie puncte cu generozitate unei formaţii care avea mare nevoie de o victorie in tentativa sa de a părăsi zona ultimelor două locuri ale ...

Conform aşteptărilor! Concluzia etapei a XVI-a în LIga 1 de fotbal
12/11/2019 00:00

  După cum menţionam şi in avancronica rundei, runda a XVI-a a Ligii 1 de fotbal a produs o regrupare, pe plutoane distincte, a ierarhiilor. Astfel, formaţiile aflate in zona play-off s-au desprins la ...

Decizie neasteptata luata in fotbalul din Spania
11/11/2019 21:28

 Supercupa Spaniei se va disputa in Arabia Saudita in luna ianuarie a anului viitor, a indicat luni pentru Reuters o sursa din cadrul Federatiei spaniole de fotbal (RFEF). Turneul, la care vor participa ...

Prestaţie de matineu!
11/11/2019 14:40

  Programată la o oră cam de matineu, disputa de sambătă, contand pentru etapa a XVI-a a Ligii 1, a III-a a returului, a inceput cu o incursiune a lui Buziuc in careul ieşean, cand in minutul 4 a tre ...

VIDEO Roger Federer, după debutul ratat de la Turneul Campionilor:
11/11/2019 11:52

 Roger Federer nu a părut neapărat in apele sale in meciul contra lui Dominic Thiem, iar austriacul s-a impus pană la urmă cu un dublu 7-5. Elvetianul stie ce urmează: "este foarte simplu, nu mai ...

FRF vine cu
11/11/2019 11:49

 Selectionerul Suediei, Janne Andersson, a luat o decizie surprinzatoarea inaintea meciului pe care reprezentativa nordica il va disputa vineri cu selectionata Romaniei, in preliminariile pentru Campionatu ...

WTA a anuntat clasamentul din aceasta saptamana: Iata ce pozitii ocupa tenismenele noastre
11/11/2019 11:46

 Asociatia de Tenis Feminin (WTA) a anuntat, luni dimineata, clasamentul din aceasta saptamana. Ierarhia WTA a suferit multe modificari, insa nu si in partea superioara, unde Top 10 WTA va ramane nemodi ...

Vrem calificarea la EURO cu rezervele:
11/11/2019 10:13

Nu mai putin de opt dintre cei 16 jucatori ce evolueaza in strainatate si au fost convocati de selectionerul Cosmin Contra la echipa nationala pentru meciurile cu Suedia si Spania nu au jucat niciun minut inain ...

Rezultate PROVIZORII după numărarea a 99,99% din voturi: Cum arată clasamentul
11/11/2019 08:00

Potrivit datelor furnizate de AEP, după centralizarea a 18.744 sectii votare, ceea ce inseamnă 8.683.347 voturi (99,99%), nu au fost constatate schimbări. Astfel, pe primul loc se clasează Klaus Iohannis cu ...

Tunurile pe jucători după înfrângerea cu Academica! Care este situaţia lui Teja
10/11/2019 12:51

Citeşte şi: Tarnovanu a făcut pasul decisiv spre Naţionala de tineret! Golul incasat din corner de la Budescu l-ar fi putut costa convocarea!     Preşedintele executiv Adrian Ambrosie l-a anu ...