1poli

Dimensiune font:

Punct şi de la capăt!

| 16-05-2019 15:21

 

Trupa lui Stoican a trecut din nou de partea rezultatelor pozitive, ajungând după egalul înregistrat în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a III-a a play-out-ului Ligii 1, la a treia partidă consecutivă fără înfrângere. S-a terminat 1-1 după ce CSM Poli Iaşi a deschis scorul imediat ce Olaru fusese eliminat în minutul 52

 

Citeşte şi: Politehnica Iaşi domină campionatele feminine de rugby în 7! În competiţia junioarelor activează încă două formaţii din judeţul Iaşi!

 

Antrenorul formaţiei ieşene a decis să-i lase acasă pe Frăsinescu, Platini, Qaka şi Gallego, dar şi în afara lotului de 18 pe Gardoş şi Panţîru. A lăsat pe banca de rezerve un singur jucător Under 21, l-a titularizat din nou pe Chelaru ca fundaş central şi a surprins cumva prin trimiterea „închizătorului” Cioinac pe post de al doilea stoper, în timp ce Mihalache a jucat în faţa apărării. Nu este exclus ca Stoican să nu fi uitat cele petrecute la meciul din turul play-out-ului, câştigat în Copou de Gaz Metan, şi poate că l-a lăsat mai avansat pe Mihalache pentru a-l prelua el pe atacantul central Rondon când acesta cobora pentru a-şi face rost de mingi. În prima echipă a revenit Sanoh, ca mijlocaş dreapta, Zaharia a fost trimis pe stânga unde în ultimele etape a evoluat Semedo, atacant central a fost folosit Enoh, iar Rus a fost preferat fundaş dreapta în dauna lui Bosoi.

Cum era de aşteptat, Gaz Metan a avut un plus de determinare, de posesie, dar acţiunile sale n-au avut şi plusul obligatoriu de viteză pentru a putea surprinde apărarea bine condusă de Mihalache şi în care Chelaru a jucat, din nou, simplu şi eficient, lăsând impresia că poate acoperi şi acest post. Cioinac este tot mai sigur pe el, dar acţiunile ieşene în atac au fost palide până când echipa a realizat că poate lega mai multe pase pentru a reuşi să ajungă în preajma porţii lui Pleşca. N-au ajuns însă prea multe mingi la Nascimento pentru a încerca să le distribuie eficient, Teixeira fiind destul de rar liantul dintre cele două faze ale jocului, dar arată că ar putea găsi drumul cel bun. Un contraatac bine purtat de Sanoh şi Enoh a însemnat singura prezenţă ceva mai periculoasă în careul gazdelor, iar lovitura liberă din finalul primei reprize a fost executată destul de bine de Nascimento, dar Pleşca a respins peste transversală.

1-0 şi om în plus...

Actul secund a început practic din minutul 52, când Olaru a fost eliminat, iar la următoarea fază am consemnat deschiderea scorului, când echipa ieşeană s-a năpustit asupra porţii adverse. Mingea a ajuns la Zaharia, care din colţul careului a şutat plasat, la colţul scurt, Pleşca n-a avut reacţie, dar balonul a întâlnit bara şi a ricoşat la Sanoh, care de la 6 metri a reuşit să-l trimită în plasă cu toată opoziţia portarului. 1-0 şi om în plus mai mult de jumătate de oră era scenariul ideal pentru CSM Poli Iaşi, dar Stoican a dat apă la moară celor care-l consideră un antrenor fricos. L-a scos repede pe Teixeira şi l-a trimis pe teren pe Mihăescu, mutare evident defensivă, care a fost efectuată cam devreme! Schimbarea a fost însă mai degrabă un imbold pentru Gaz Metan de a se apropia de poarta apărată de spaniolul Mino, după ce în ultimele două meciuri Rusu nu primise gol. Scopul gazdelor era să obţină cornere sau lovituri libere din apropierea careului, una dintre acestea fiind executată de Caiado spre poartă în minutul 60. Stoperul Larie a venit singur din spate, singura sa grijă fiind să nu se împiedice sau să se ciocnească de vreun alt jucător până să ajungă la 6 metri pentru a lovi el mingea cu capul. Dar pentru a o lovi n-a câştigat vreun duel aerian, ci s-a aplecat, şi e mult spus că a lovit-o, ci mai degrabă mingea i-a şters ceafa şi s-a dus în plasă pentru 1-1!

 

Citeşte şi: Ruginoasa va fi talismanul României în Norvegia! Şansa pe care Ionuţ Panţîru n-a avut-o! De ce campionii României nu au vreo şansă la Iaşi!

 

A doua mutare a lui Stoican a fost retragerea lui Sanoh, care rămânea la fel de energic în contactele cu adversarii deşi avea deja un cartonaş galben, şi a fost trimis Semedo ca mijlocaş stânga, aşa că Zaharia s-a mutat pe dreapta. Jocul ambelor echipe intrase însă într-un ritm de conservare, Bădic a primit şi el ultimul sfert de oră în locul lui Sin, dar mulţumirea combatantelor că nu vor pierde era deja evidentă.

CSM Poli a revenit la Iaşi imediat după meci şi a început pregătirea jocului de sâmbătă, când Copoul va fi vizitat de FC Hermannstadt în contul etapei a IV-a a returului, joc pentru care Semedo va fi suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Dragoş GAŞPAR

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Gică Hagi, dorit la Ministerul Tineretului şi Sportului
04/06/2020 21:27

 Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce are nevoie de expertiza lui Gheorghe Hagi in ceea ce priveşte dezvoltarea sportului romanesc, preciza ...

Celebru fotbalist a fost CONDAMNAT definitiv
04/06/2020 15:30

 Jucătorul a recunoscut faptele care ii sunt imputate de fisc şi va achita acum o amendă pe 12 luni de 100 de euro pe zi, adică 36.000 de euro. Brazilianul a fost acuzat că nu a declarat 5 milioane de ...

Trupa lui Rednic mai are zece zile până la reluarea campionatului! Amicalul cu FC Botoșani a fost anulat! Nou proiect de finanțare depus la Consiliul Local
04/06/2020 12:20

Trupa lui Mircea Rednic era miercuri la antrenament in Copou cand a aflat că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul etapei a III-a a play-out-ului Ligii 1, prima de cand campionatul a fost in ...

Arcaşii şi-au trimis săgeţile pe urmele fotbalului
04/06/2020 12:19

Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au fost primii care au reluat antrenamentele in cadru organizat, respectand un protocol draconic pe care nicio altă disciplină sportivă nu s-a incumetat să-l adopte. ...

Cum ar reacţiona Consiliul Local la o nouă cerere de finanţare pentru CSM Politehnica Iași
03/06/2020 11:08

Trupa lui Mircea Rednic a bifat marti al doilea antrenament normal după aproape trei luni in care a fost nevoită să se pregătească online sau in grupuri de cel mult patru fotbalişti. Din păcate au apăru ...

Ajutor neaşteptat pe perioada stării de alertă pentru CSM Politehnica Iași! „Ar fi prea frumos...”
02/06/2020 14:27

Trupa lui Mircea Rednic a susţinut ieri primul antrenament normal după aproape trei luni in care a fost nevoită să se pregătească online sau in grupuri de cel mult patru fotbalişti. Şedinţa de pregăti ...

Simona Halep: „Nu mi-am luat nici mașină scumpă, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine”
02/06/2020 11:33

 Justine Henin, Rafael Nadal, Andrei Pavel, Gheorghe Hagi si Cristian Chivu sunt modele pe care Simona Halep le-a avut in carieră si despre care sportiva vorbeste, printre altele, in podcastul BT Tal ...

Pas consistent spre normalitate la CSM Politehnica Iași
01/06/2020 15:36

Trupa lui Mircea Rednic va relua de astăzi antrenamentele colective şi nu va mai reveni in cantonament, insă gruparea ieşeană va trebui să işi asume răspunderea legală in acest sens, după cum se arat ...

VIDEO Cât să te chinui pentru a rata dintr-o asemenea poziție?
31/05/2020 10:54

 Asa cum există cărti si analize despre cum poti marca in fotbal, ar trebui să existe si un manual al ratărilor, acolo unde o asemenea fază ar trebui să ocupe un loc de cinste. S-a petrecut ...

Optimism într-un club sufocat de datorii!
29/05/2020 12:11

La o săptămană după ce a organizat, in aer liber, conferinţa de presă ce a prilejuit prelungirea contractului antrenorului Mircea Rednic pană la finalul actualului sezon, gruparea ieşeană a fost reprez ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!