Arx Fatalis Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 16:14

Arx Fatalis Review

La Arx Fatalis s-a lucrat timp de doi ani de zile, acest titlu avand parte pana in momentul lansarii de o traiectorie destul de zbuciumata. Concomitent cu o schimbare de distribuitor (locul celor de la Fishtank Interactive a fost luat de JoWooD Productions), jocul a fost amanat de cateva ori, fiind asteptat sa apara succesiv in primavara, in luna mai, in iulie, pentru ca in final sa fie lansat mai intai in Germania si apoi in restul Europei si in Statele Unite. Prima versiune demo aparuta in martie nu a impresionat prea mult. Pe langa faptul ca se misca ingrozitor de prost pe sisteme high-end pentru acele vremuri, grafica era uratica, insa ceea ce a retinut atentia jucatorilor a fost atmosfera care aducea aminte de Ultima Underworld. Imbunatarile fata de prima varianta demo sunt evidente, de la efecte vizuale, interfata modificata si pana la optimizarea engine-ului.

Arx Fatalis Arx Fatalis

Ca orice RPG care se respecta, in Arx Fatalis trebuie mai intai sa iti configurezi caracterul. Desi nu exista clase, avem la dispozitie 4 atribute (strenght, mental, dexterity si constitution) si 9 skill-uri (stealth, tehnical, intuition, ethereal-link, object knowledge, casting, close-combat, projectile si defense). In functie de impartirea punctelor bonus intiale (18 pentru skill-uri si 16 pentru atribute), aleatoare sau dupa dorinta jucatorului, se calculeaza ceilalti parametri: armor class, resistance to magic, resistance to poison, health, mana si level of damage. Astfel valoarea acestor stats creste in stransa legatura cu valoarea atributelor si a skill-urilor, punctele de experienta dobandindu-se fie din urma indeplinirii de quest-uri, fie din omorarea inamicilor.
In rest, putem alege dintre doar 4 tipuri de infatisari, nici una feminina. Nu avem o perspectiva third-person din care sa ne putem vedea din exterior, chiar daca secventele intermediare realizate cu engine-ul jocului difera in timp real in functie de felul armurilor si armelor cu care este dotat personajul principal.

Arx Fatalis Arx Fatalis

Jocul incepe cu evadarea din temnitele goblinilor a personajului principal care descopera ca sufera de amnezie. Daca initial ai ca singur scop aflarea identitatii tale, pe parcurs, dupa ce capeti numele de Am Shaegar (“cel care nu are nici un nume”) si apoi, din ipostaza unui Gardian, aparator al Binelui, descoperi ca sarcina ta principala este de a salva lumea din Arx Fatalis, un univers fantasy aproape clasic, populat cu oameni, dwarfi, goblini, troli si oamenii-sobolani. Din cauza disparitiei soarelui, toate aceste rase au fost fortate sa se adaposteasca in subteran unde au convietuit in pace timp de cativa ani, moment in care vechile animozitati au iesit la suprafata din cauza incercarilor lui Akbaa, Zeul Haosului, de a pune stapanire pe aceasta lume.

Arx Fatalis Arx Fatalis

Interfata este una dintre cele mai neobisnute pe care le-am intalnit vreodata la un joc care se desfasoara dintr-o perspectiva first-person, insa va veti obisnui cu ea destul de repede. Interfata aminteste de Daggerfall, dar mai ales de Ultima Underworld. Avem indicatori de mana si health, precum si icoane pentru accesarea inventarului, a banilor, a jurnalului si a sistemului de vraji. Jurnalul cuprinde statistici legate de skill-uri, atributele si parameterii jucatorului, un log cu toate questurile, cartea de vraji ce contine runele din dotare si vrajile ce pot fi castate cu acestea, precum si un auto-map ce arata progresul in joc si cartografiaza automat zonele deja explorate, auto-map ce poate fi afisat permanent pe ecran incepand cu v1.15. Chiar daca spre sfarsitul jocului jurnalul nu va avea foarte multe pagini, este frustrant sa salvezi cand citesti ultima pagina, sa iesi de tot din joc si apoi cand intri sa constati ca trebuie sa rasfoiesti toate paginile atunci cand primesti un nou quest. Ca si in Morrowind, nu poti face adnotari proprii in jurnal, desi aceasta facilitate ar fi putut fi introdusa, producatorii au declarat ca ea este incompatibila cu o viitoare posibila portare a jocului, confirmandu-se astfel zvonurile ca Arx Fatalis ar putea fi lansat si pe Xbox.

Arx Fatalis Arx Fatalis

In functie de cele trei ipostaze in care te poti afla in timpul jocului, interfata se modifica corespunzator in trei moduri diferite.
Astfel, in cursor mode interactionezi cu mediul inconjurator prin punerea obiectelor dorite in inventar (cu drag & drop sau left click + shift). Din pacate, acestea nu ies in evidenta, insa acest impediment va disparea pe parcurs, odata ce te vei obisnui cu acest mic impediment. Avand diferite marimi, ele pot fi asezate in inventarul ce seamana cu cel din Diablo. Chiar daca vei gasi la un moment dat o punga care iti va creste capacitatea de stocare a obiectelor, totusi inventarul este prea mic comparativ cu multitudinea de obiecte din joc. Doar unele dintre ele pot fi suprapuse in grupuri de cate zece bucati, cum ar fi mancarea, potiunile de viata, mana, otrava sau invizibilitate.
Transferul obiectelor intre ele se face fie unul cate unul, fie in grup, cu ajutorul tastei Shift, insa nu poti inlocui direct, de exemplu, potiunile de mana cu merele, ci va trebui in prealabil sa creezi in inventar un loc liber. Cursorul se schimba contextual in functie de actiunile facute. Astfel, efectuand dublu-click asupra unui item il poti folosi, fie asupra ta, fie in combinatie cu alt item, fie interactionand cu un NPC. De remarcat ca nu poti face ca un NPC sa primeasca obiectul pe care stii sigur ca trebuie sa i-l dai in momentul cand vorbeste, ci trebuie sa astepti pana cand termina ce are de spus. De asemenea, un alt aspect negativ este acela ca, in general, cheile din joc nu au denumiri si nici nu dispar dupa folosire. Astfel, pe langa faptul ca ajungi sa nu mai stii ce cheie ai folosit sau nu, pentru a deschide o usa sau un cufar, am fost nevoit sa incerc pe rand toate cheile pe care a trebuit sa le tin astfel in permanenta in inventar.
Periodic, Am Shaegar va cere sa fie hranit, si credeti-ma, mananca poate cea mai variata hrana intalnita intr-un joc: de la morcovi, mere, paine si pana la peste, friptura, vin si apa. Inedit este cum obtii aceste feluri de mancare. Rareori veti gasi peste gata prajit, asa ca va trebui sa il preparati singur prin punerea pestelui crud deasupra focului. Din pacate, nu poti praji 9 pesti deodata, tasta shift nefiind de nici un ajutor, ci unul cate unul, aspect care devine suparator in timp datorita repetitivitatii lui. Din faina, apa si facalet puteti face coca care pusa pe foc se umfla si se transforma in paine, iar daca adaugati si mere veti obtine o placinta gustoasa. Senzatia vizuala si auditiva este atat de puternica, incat m-am trezit la un moment dat ca salivam de pofta. Totodata, bautul vinului intr-o cantitate mare va duce la o stare de ebrietate manifestata in inrosirea ecranului si pierderea acuratetii miscarilor.

Arx Fatalis Arx Fatalis

Fara indoiala, cel mai original aspect din Arx Fatalis este sistemul de vraji. Jocul ofera peste 50 de tipuri de vraji grupate in 10 nivele, vraji inspirate, potrivit declaratiilor producatorilor, din cartile Death Gate Cycle scrise de Margaret Weis si Tracy Hickman. Ele pot fi castate din taste cu ajutorul unor scroll-uri care si dispar imediat dupa efectuarea vrajii respective. Vrajile se mai pot face folosind cele 20 de rune din joc. Apasand pe tasta CTRL interfata intra in magic mode. Dupa un model intalnit si in Black & White, folosind miscarile mouse-ului, poti desena in aer, intr-o anumita ordine, diversele semne inscriptionate pe rune. O parte din combinatii se gasesc in cartea de vraji, iar pe restul le veti putea descoperi ghidandu-va dupa denumirile runelor si combinatiile deja cunoscute. Dincolo de efectele vizuale si de acest sistem nemaintalnit pana in prezent intr-un RPG, este cam greoi la inceput sa castezi o vraja in timp ce te lupti. Cum deschiderea cartii de vraji in acele momente se soldeaza cu acoperirea aproape totala a ecranului, cel mai indicat este sa memorati vrajile preferate. Poti memora maxim trei vraji prin intermediul shortcut-urilor din tastatura. Atentie insa in timpul luptelor: odata consumata o vraja, slotul corespunzator ei va fi ocupat de urmatoarea.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:14

BANCUL ZILEI

01:23

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 Ce riști dacă aduci critici președintelui Chinei - închisoare de 18 ani și o amendă de 620.000 de dolari
22/09/2020 17:30

  Miliardarul chinez care a criticat modul in care preşedintele Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul va sta 18 ani in inchisoare. Un tribunal din Beijing l-a găsit astăzi vinovat ...

 Trafic record de cocaină în Europa
22/09/2020 16:50

  Cocaina nu a fost niciodată la fel de disponibilă in Europa, unde confiscările au atins un nou record in 2018, potrivit raportului anual publicat marţi de Observatorul European pentru Droguri şi To ...

Curtea de Justitie a UE a luat o decizie in premiera cu privire la inchirierea locuintelor prin Airbnb
22/09/2020 13:51

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a validat marti o lege din Franta care reglementeaza inchirierea apartamentelor pe perioade scurte de timp, intr-un dosar care a pus fata in fata Primaria orasului P ...

 Angajați importanți ai MAE, infectați cu COVID
22/09/2020 12:45

  Ministerul Afacerilor Externe a informat că, in cursul zilelor de duminică şi luni, doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19. ...

 ÎNGROZITOR! Un indian i-a despicat burta soției însărcinate, pentru a afla sexul copilului
22/09/2020 11:57

  Un bărbat din Nordul Indiei a fost arestat după ce i-a făcut sotiei sale insărcinate.Conform CNN, indianul i-a tăiat stomacul gravidei, cu o seceră, pentru a vedea ce sex are copilul nenăscut, tr ...

 Copil sfâșiat de câini, la Năvodari
22/09/2020 11:38

  Incident grav in orasul Năvodari, unde cainii fără stăpan au atacat in plină zi un copil care se intorcea de la şcoală. Incidentul a avut loc in parcarea unui bloc, in momentul in care copil ...

Peste 70 de perchezitii realizate de politisti in toata tara. Sunt vizati contrabandisti de tigari, traficanti de droguri si escroci
22/09/2020 10:50

 Peste 70 de perchezitii au loc marti dimineata in dosare penale vizand infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, contrabanda cu tigari, trafic de  ...

 Percheziții la contrabandiștii de țigări și de droguri
22/09/2020 10:39

  Poliţia Romană efectuează, marţi, 74 de percheziţii domiciliare in cadrul unor dosare penale in care se fac cercetări pentru săvarşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional o ...

  Buzăul, la un pas de a sări în aer! O cisternă cu 24 de tone de substanță volatilă s-a răsturnat!
22/09/2020 09:20

Traficul este intrerupt, marţi dimineaţa, pe DN 2, in zona municipiului Buzău, după ce o cisternă incărcată cu 24 de tone de substanţă volatilă s-a răsturnat, fiind risc ridicat de explozie, a inform ...

Dezastru biologic în Australia. Sute de balene, eșuate pe coasta Tasmaniei
22/09/2020 09:13

  Cel putin o treime din cele 270 de balene esuate pe plajele din Tasmania au murit si mai multe sunt in pericol, transmit recuperatorii. Animalele au ajuns in masă pe uscat, iar evenimentul a fost desco ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei