Ce trebuie sa știi înainte să te joci la ruletă în cazino

poza1 (2) (1)

Dimensiune font:

| 10-06-2021 12:08

Ruleta este un joc de origine franceză, deși originea sa exactă a fost contestată de mulți ani și a fost dezvoltată de-a lungul timpului pentru a deveni unul dintre cele mai populare jocuri de cazino disponibile în epoca modernă. Ruleta poate fi găsită la multe cazinouri online și terestre într-o gamă largă de variante.

Joacă la ruletă online

Jocul la ruletă online este destul de similar cu jocul la un cazinou terestru; cu toate acestea, există unele diferențe evidente între cele două. Jucând online, veți putea profita de aproape toate variantele disponibile. În plus, dacă ideea de a sta la o masă cu alți jucători nu este ideea ta de distracție, atunci este perfectă, deoarece te vei putea bucura de ea în confortul casei tale în timp ce joci în ritmul tău.

Înainte de a începe

Există câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a trece la primul cazinou pe care îl întâlniți, deoarece există sute, dacă nu chiar mii, de cazinouri online, iar unele dintre ele sunt destul de necinstite. Acestea sunt cazinourile care vă vor vinde datele, vor dispărea cu banii pe care i-ați depus sau chiar vor refuza să vă permiteți să vă retrageți câștigurile. Cu toate acestea, există și câteva cazinouri online excelente; majoritatea vă oferă un bonus extraordinar de bun venit pentru a începe, precum și o selecție solidă de titluri de ruletă.

Luându-vă timp și făcând cercetările necesare cu privire la ceea ce credeți că se aplică stilului dvs. de joc, veți putea găsi un cazinou excelent care va avea tot ce aveți nevoie. De asemenea, va trebui să vă asigurați că respectivul cazino este licențiat și înregistrat la o autoritate legitimă care va aplica standarde stricte și vă va asigura că primiți întotdeauna cel mai bun serviciu.

Cum să începeți

Noțiuni de bază cu jocul înseamnă că va trebui să faceți mai întâi unele cercetări, din fericire, ne-am luat libertatea de a face asta pentru dvs. Înțelegând opțiunile de pariere, variațiile, regulile și mecanica jocului, veți fi pe drumul cel bun pentru a juca unul dintre cele mai populare jocuri disponibile. Există, de asemenea, câteva cazinouri disponibile care oferă bonusuri de bun venit pentru a vă oferi un început excelent, cum ar fi Spin Palace, Jackpot City și Betway Casino, toate acestea oferind cel puțin două variante de ruletă.

De îndată ce v-ați obișnuit cu regulile și sistemul de pariuri, acordați-vă timp pentru a selecta o strategie din lista noastră de mai jos sau nu ezitați să vă formulați propria voastră strategie Există multe modalități de a câștiga și asta înseamnă că veți putea identifica care ar fi cea mai eficientă tactică disponibilă dar FII RESPONSABIL.

Reguli și modul de joc

Ruleta este un joc de cazinou care are jucători care plasează un pariu pe un singur număr, o varietate de grupuri de numere, pe culori (roșu sau negru), indiferent dacă valoarea este impară sau pară, sau dacă valorile sunt clasificate la un nivel ridicat (de la 19-36) sau clasat scăzut (de la 1-18). Deși s-ar putea să nu pară, ruleta este unul dintre cele mai ușoare jocuri de cazino pentru a învăța cum să joci; totuși, pe baza strategiei pe care alegeți să o luați, poate fi și una dintre cele mai complicate.

Jocul este jucat de un dealer care învârte roata într-un sens și apoi invers, jucătorii trebuie să aștepte ca mingea să se oprească complet pentru a valida dacă au câștigat sau nu. Ruleta a devenit incredibil de populară datorită caracterului aleatoriu; cu toate acestea, există mai mult decât alegerea unei culori sau a unui număr și speranța că mingea reușește să aterizeze pe ea.

Cunoașterea elementelor de bază

Elementele de bază sunt, în esență, alegerea unei selecții de numere pe care să pariați, să faceți un pariu responsabil, să așteptați ca roata să înceteze să se rotească și să vedeți unde aterizează mingea dacă este apelat numărul dvs., apoi colectați câștigurile și repetați. Practic, acesta este jocul, problema începe când începeți să aflați că există o varietate de pariuri disponibile. Acest lucru amețește adesea jucătorii noi și îi descurajează să continue să joace.

Tipuri de pariuri

Există destul de multe pariuri disponibile și mai jos le vom acoperi pe cele mai multe dintre ele.

Pariuri interne

Acestea sunt cele mai ușoare pariuri de făcut atunci când abia începeți și sunt foarte populare. Pariurile interne vă învață, de asemenea, unde să vă plasați jetoanele și veți putea plasa mai mult de un pariu pe rând.

Drept

Acest pariu implică doar un singur număr. Vi se va permite să plasați pariul pe orice număr aflat pe masă, cu condiția ca simbolul să fie în centrul pătratului și să nu intre în contact cu marginile.

Despică

Acest pariu implică o pereche de numere care sunt situate una lângă alta pe masa de ruletă. Punând jetonul pe o linie, veți primi cote de 50%, în comparație cu un pariu direct, care implică doar un singur număr.

 

Stradă

Acest pariu implică trei numere care rulează vertical pe aceeași linie. Aceasta înseamnă că numerele 10, 11 și 12 se vor califica drept pariu pe stradă.

Colţ

Când plasați jetoanele pe marginea unui pătrat care are un număr dublu, veți primi cote de 25%. Acesta este ceea ce se numește pariu pătrat.

Trio

Acesta este un pariu care implică zero verde și parierea a 2 numere suplimentare.

Pariuri externe

Când plasați un pariu care nu implică un număr, acesta se numește pariu extern. Și există cinci variante ale pariurilor externe. În timp ce toți vă vor oferi o posibilitate decentă de a câștiga, este important să înțelegeți ce sunt și cum sunt folosiți.

Negru sau roșu

Aceasta implică plasarea unui pariu pe locul în care mingea va ateriza dacă va ateriza pe un număr negru sau roșu. De obicei, există o margine a casei care vine cu acest tip de pariu cu condiția ca mingea să aterizeze pe zero verde. 

Par sau impar

Aceasta implică plasarea unui pariu dacă valoarea va fi pară sau impară. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai populare și clare pariuri pe ruletă.

1 la 18 sau 19-36

Acesta este unul dintre pariurile mai interesante, deoarece veți putea plasa un pariu pe locul unde va ateriza mingea. Aceasta ar putea fi fie pe numere care variază de la 1 la 18 sau numerele de la 19 la 36. Acest pariu împărțit are șanse mari de victorie. Încă o dată, zero verde este singurul număr care poate oferi cazinoului un avantaj.

Zeci

Acest tip de pariu adoptă aceeași idee ca ceea ce este disponibil în tipurile de joc de mai sus, cu excepția numerelor, care sunt împărțite în trei grupe, și anume 1-12, 13-24, 25-36.

Coloane

Acesta este un simplu pariu exterior care implică parierea pe care dintre cele 3 coloane pe care va ateriza mingea.

En Prison Rule

Acesta nu este un pariu, dar este o informație importantă pe care va trebui să o cunoașteți. În funcție de variația cursului. Dacă ați plasat un pariu egal și mingea reușește să aterizeze pe zero, veți primi banii înapoi. Cu toate acestea, va trebui să aflați din cazinou dacă această regulă este în vigoare pentru a evita dezamăgirea.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
SUA au aprovizionat Ucraina cu rachete cu rază lungă de acțiune, în secret
26/04/2024 10:39

Statele Unite furnizează in secret Ucrainei, de cateva săptămani, rachete de croazieră cu rază lungă de actiune, pe care Kievul le-a folosit deja de două ori pentru a lovi tinte rusesti in spatele liniil ...

Evghenia Guţul, guvernatoarea Găgăuziei, a fost trimisă în judecată
26/04/2024 10:07

Procuratura Anticorupţie din Republica Moldova a anunţat miercuri că a finalizat urmărirea penală şi a trimis-o in judecată pe Evghenia Guţul, guvernatoarea Găgăuziei. Ea este acuzată că ar fi acce ...

Un asistent al eurodeputatului de extremă dreapta Maximilian Krah a fost plasat în arest pentru spionaj în favoarea Chinei
24/04/2024 12:29

Un asistent al eurodeputatului de extremă dreapta Maximilian Krah a fost plasat in arest pentru spionaj in favoarea Chinei, a anunţat miercuri Biroul procurorului public federal de la Karlsruhe (Parchetul ger ...

CEDO condamnă România pentru revenirea asupra unor sentințe istorice legate de Holocaust
24/04/2024 07:42

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat marţi Romania pentru revenirea asupra unor condamnări istorice pentru crime legate de Holocaust, in urma rejudecării şi achitării in anii 1990 a do ...

Se schimbă legea pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin: Anunțul făcut de MAI
23/04/2024 20:12

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anuntat implementarea unei noi legi pentru a reglementa situatia romanilor care nu locuiesc la adresa mentionată in buletin. Această lege aduce schimbări se ...

Începe procesul lui Donald Trump cu actrița porno Stormy Daniels: Va fi cel mai senzațional din istorie
22/04/2024 12:17

Procesul istoric de la New York al lui Donald Trump - primul fost preşedinte SUA judecat penal - intră de luni in făgaşul propriu-zis, după ce săptămana trecută au fost aleşi juraţii care vor trebui s ...

Angajați de la căile ferate, prinși beți la serviciu. Un paznic de barieră avea o alcoolemie de 1,39 mg/l
21/04/2024 12:25

 În primele trei luni ale anului 2024, politistii de la transporturi au depistat 10 cazuri in care angajati de la căile ferate cu atributii in siguranta circulatiei feroviare erau sub influenta bău ...

BREAKING - SUA aprobă 61 de miliarde de dolari către Ucraina: vor primi și activele înghetațe ale Rusiei
20/04/2024 21:26

Camera Reprezentantilor din SUA a aprobat un proiect de lege care permite transferul activelor rusesti inghetate către Ucraina. După luni de negocieri, Ucraina ar putea primi aproape 60,8 miliarde de dolari i ...

Un strănepot îndepărtat al lui Napoleon I, Joachim Murat, va candida la alegerile europene
19/04/2024 15:41

Un strănepot indepărtat al lui Napoleon I, Joachim Murat, va candida la alegerile europene pe o listă suveranistă din Franta, a anunţat el vineri intr-un comunicat de presă pentru AFP, preluată de Agerpr ...

Lovitură de Teatru de Ziua Z: Macron îl invită pe Putin în Franța
17/04/2024 10:50

Rusia va fi invitată să participe la ceremoniile dedicate celei de-a 80-a aniversări a Debarcării Aliatilor in Normandia din 6 iunie 1944. O invitatie oficială urmează să fie transmisă curand prin amba ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei