Company of Heroes: Opposing Fronts – RePlay Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:02

Company of Heroes: Opposing Fronts – RePlay Review

    Dacă nu aş fi jucat Company of Heroes nici nu m-aş fi atins de acest expansion pack. Dacă nu aş fi fost uimit de notele imense acordate acestuia nici nu aş fi citit review-urile respective. Dacă nu i-aş fi acordat câteva minute, apoi câteva ore şi apoi câteva săptămâni de joc, aş fi pierdut mult ca şi cultură de gaming şi aş fi catalogat CoH drept „un-alt-RTS-în-timpul-celui-de-Al-Doilea-Război-Mondial”. Din fericire, nu am făcut-o şi am asistat cu uimire la o revoluţie, căci Relic a făcut ceea ce aşteptam de mult timp: o revigorare a genului, fără schimbări majore şi neavenite. Pur şi simplu a adăugat elemente care au transformat un joc cu o mecanică cunoscută într-un drog care te ţine ore în şir lipit de monitor şi conectat la jocurile multiplayer.
        După succesul înregistrat, producătorii au făcut pasul pe care îl aşteptam şi au revenit cu Opposing Fronts, expansion care aduce pe partea de single-player exact ce mi-am dorit de la predecesorul său: se poate juca acum şi cu alte tabere, căci, oricât de atrăgătoare ar fi fost campania cu forţele americane, la final se simţea o dorinţă nebună de a pune mâna pe un King Tiger german în single-player. Dorinţa ne este acum îndeplinită şi soldaţii armatei Panzer Elite se vor afla sub controlul rozătorului nostru, alături de aceştia având acum posibilitatea să folosim şi tehnicile interesante de luptă folosite de British 2nd Army.
        Astfel, în Opposing Fronts avem la dispoziţie două campanii, ce pot fi abordate pe rând sau în paralel, dar care nu se întretaie direct ca şi poveste. Operation Market Garden prezintă o parte importantă a războiului, când forţele Aliate au încercat ocuparea unor poziţii strategice în Olanda pentru a trece Rinul către Germania folosind forţe aeropurtate. Însă povestea se concentrează în jurul a doi fraţi din armata nazistă care trebuie să respingă atacurile Aliaţilor şi să fortifice diferite locaţii strategice. De data aceasta, forţa armată pe care o veţi avea sub comandă se bazează pe viteza, rezistenţa şi versatilitatea tancurilor şi unităţilor motorizate, astfel că acum veţi putea folosi extensiv puternicele vehicule germane, care par de multe ori impenetrabile.

        Însă cea mai interesantă caracteristică a armatei Panzer Elite mi s-a părut posibilitatea forţelor de infanterie de a repara tancurile pe câmpul de luptă , astfel că se pot organiza de multe ori mici sesiuni de service direct pe front, foarte folositoare pentru reluarea cu rapididate a atacurilor. Această caracteristică este completată de Bergetiger, unitate care poate repara tancurile chiar şi după distrugerea acestora, un fel de necromancer, care poate readuce la viaţă o întreagă armată motorizată distrusă prematur pe câmpul de luptă. Însă timpul mare necesar pentru recuperarea efectivă face din această unitate o investiţie periculoasă în multiplayer, dar în campanii, folosind cu atenţie terenul şi trigger-ele AI-ului inamic, se poate transforma într-un adevărat Mesia.
        A doua campanie se desfăşoară tot în vara anului 1944, forţele britanice aflate sub comanda ta luptând în Franţa pentru a elibera oraşul Caen. Spre deosebire de Panzer Elite, British 2nd Army va fi folosită preponderent de cei care doresc să folosească fortificaţii puternice pentru a apăra poziţiile ocupate. Infanteria este foarte scumpă şi necesită de multe ori ajutorul unui locotenent care trebuie recrutat separat, tancurile nu pot face faţă în general unei lupte 1 la 1 cu unul german, dar inginerii au capacitatea de a produce relativ rapid linii întregi de apărare, de la saci de nisip până la puternicele tunuri Howitzer. De asemenea, buncărele pot fi echipate cu mitraliere mai puternice sau se pot săpa rapid tranşee care reprezintă adăposturi excelente pentru infanterie.

   Aşa cum declarau şi producătorii, British 2nd Army reprezintă alternativa ideală pentru jucătorii care nu au un stil de cotropitor şi preferă să ocupe câteva teritorii principale pe care să le apere apoi cât mai bine. Acest tip de strategie poate fi folosit contra AI-ului în jocurile skirmish, dar în multiplayer este necesară o planificare minuţioasă, deoarece hărţile oferă multiple căi de acces şi nu toate buncărele îşi pot roti armamentul în mai multe direcţii. Altfel riscaţi ca un singur vehicul rapid să distrugă un lanţ întreg de apărare, mai ales dacă acesta nu a fost plasat astfel încât să acopere toate zonele vulnerabile. Cu toate acestea, britanicii reprezintă o alegere interesantă, cu siguranţă adresată unor jucători experimentaţi şi care poate aduce mari satisfacţii, cum ar fi o lovitură de artilerie bine plasată care poate distruge un şir întreg de clădiri sau câteva tancuri care nu au fost scoase la timp din zona vizată.
        Un aspect interesant de notat este persistenţa misiunilor în timpul campaniilor single-player. Astfel, în loc să fii purtat dintr-o locaţie în alta, de obicei fără vreo legătură între ele, de data aceasta misiunile se desfăşoară pe acelaşi câmp de luptă, aşa că de exemplu poţi fi pus în postura de a cuceri o serie de puncte strategice, după care să le aperi imediat de un contraatac. Acest lucru contribuie foarte mult la imersiune, deoarece continuitatea acţiunii nu mai este chiar atât de fragmentată şi ai sentimentul că ce realizezi într-o misiune nu se duce brusc pe apa sâmbetei în următoarea.
        Mecanicile generale de joc însă nu au fost schimbate, aşa că sunt folosite în continuare cele trei resurse principale: Manpower – obţinut prin controlarea de teritorii, Combustibil – ce provine de la teritoriile ce produc această resursă şi Muniţie – la fel ca şi în cazul combustibilului. Ele trebuie gestionate cu mare grijă pentru că în general sunt necesare combinaţii ale acestora pentru crearea unităţilor mai puternice şi par aproape mereu insuficiente. Deşi gameplay-ul este foarte bine pus la punct şi oferă multe posibilităţi strategice şi multe combinaţii de unităţi create pe baza principiului clasic piatră-foarfecă-hârtie, există în continuare mici probleme care strică puţin impresia generală. Una dintre ele este pathfinding-ul defectuos în cazul vehiculelor, prezent încă din primul titlu. Şi cu toate că au fost promise îmbunătăţiri la acest aspect, nu s-au rezolvat foarte multe. Am asistant la câteva scene hazlii cu arme anti-tanc mobile care se blocau în obstacole invizibile sau cu tancuri care, odată ce dădeau peste o tranşee, pierdeau aderenţa, motorul fizic preluând controlul şi tancul sărind ca un cangur prin peisaj.

        CoH a fost printre primele jocuri care a anunţat suport DirectX 10 şi screenshot-urile aferente au fost folosite pentru a face comparaţii pe site-urile de profil, dar în afară de modificări la umbre acestea sunt prea subtile pentru a fi observabile în mijlocul nebuniei din timpul luptelor. Cu toate acestea, jocul arată în continuare absolut incredibil. Este cu siguranţă cea mai bună prezentare grafică dintr-un RTS pe care am văzut-o vreodată, poate că nu la absolut toate capitolele tehnice, dar cu siguranţă la impresia artistică. La fel ca şi în cazul predecesorului, motorul fizic Havok este prezent la datorie în Opposing Fronts, aşa că tancurile trec cu nonşalanţă prin ziduri, clădirile sunt complet distructibile – bucată cu bucată – exploziile sunt foarte detaliate iar trupurile neînsufleţite sar în aer într-un mod spectaculos, însă nu exagerat. Pe lângă toate astea, au fost introduse efecte meteo, ploaia şi fulgerele amintind de peisajele dezolante din S.T.A.L.K.E.R., ele afectând vizibilitatea şi viteza de deplasare a unităţilor.
        Sunetul este de asemenea o componentă bine realizată şi foarte folositoare. Asta deoarece este extrem de important să auzi o mortieră pentru a-ţi putea feri soldaţii la timp sau bubuitul distinctiv al unui Howitzer pentru a-ţi da seama că adversarul a investit timp şi reurse importante în construirea unui astfel de mamut, deci trebuie evitată zona de acţiune a acestuia. Pe partea artistică, coloana sonoră este de calitate şi, cu toate că melodiile nu ies în evidenţă, fiind acelaşi melanj de surle şi trâmbiţe menite te introducă în spiritul eroic promovat de acest tip de jocuri, ele completează foarte bine acţiunea din timpul luptelor.
        Deşi partea de single-player nu este deloc de neglijat, ea având chiar mai multe misiuni faţă de original (17 vs. 15), proba adevărată pe front se face cu prietenii pe Internet, aşa că în cazul unui RTS acest capitol este foarte important. Pentru multiplayer. Relic a folosit un sistem foarte inspirat, care permite o integrare fără probleme între expansion şi predecesor. Astfel, indiferent dacă deţii CoH sau OP (sau ambele), te poţi conecta la serviciul Relic Online şi ai acces la jocuri în funcţie de titlurile pe care le-ai cumpărat. Astfel, un jucător care are doar CoH poate lupta cu Wermacht-ul împotriva armatei britanice a unui jucător care are doar expansion-ul. Este o metodă folosită şi în cazul seriei Warhammer 40.000 şi reprezintă o soluţie foarte bună pentru cei care nu vor să fie constrânşi să cumpere două sau mai multe titluri doar pentru a juca de fapt unul dintre ele.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei