Genesis Rising: The Ultimate Crusade Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 17:57

Genesis Rising: The Ultimate Crusade Review

       Strategiile în general au la bazã un set de reguli bine definit, iar studiourile care au curajul să încerce să se abată de la drum introducând elemente noi pot numãrate pe degete. Astfel, lansarea lui Genesis Rising, un titlu produs de nu tocmai renumiții Metamorf Studios, care încearcã sã schimbe câteva lucruri în ceea ce privesc strategiile spaţiale şi de ce nu sã împrospãteze genul, aducând idei noi şi inovative, nu poate fi privit decât cu scepticism.
        În Genesis Rising veți intra în rolul lui Iconah, comandantul unei flote de nave spaţiale organice trimis într-o misiune specialã pentru a gãsi Universal Heart – încercând în acelaşi timp sã-şi gãseascã și tatãl pierdut în prima misiune cu acest scop. Deloc surprinzător, Universal Heart stã la baza unei întregi religii. Cu ceva timp în urmã, când omenirea se apropia cu pași rapizi de dispariție, un martir a unit întreaga rasã umanã în timpul rãzboiului. Datoritã acestuia, oamenii au reuşit sã se impunã şi sã-şi recapete un loc în Univers, devenind chiar mai puternici decât înainte. Universal Heart este locul în care universul şi tot ceea ce existã a luat naştere, şi de unde se considerã cã salvatorul omenirii şi-a luat puterea. Astfel, comandantul Iconah este trimis în ultima locaţie neexploratã a Universului (ultima frontierã se poate spune) pentru a gãsi Universal Heart, eveniment care va marca supremaţia oamenilor. Astfel, povestea este oarecum tipicã unui Sci-Fi, dar cu câteva mici scãpãri şi exagerãri (“ultima locaţie rãmasã neexploratã din univers”?!) şi în acelaşi timp fãrã întorsãturi de situaţie sau momente impresionante, nefiind astfel tocmai punctul forte al acestui joc.
        La capitolul gameplay, Genesis Rising este un cuţit cu douã tãişuri. Pe de o parte, acest joc are la bazã câteva idei foarte interesante, pe care le pot numi chiar inovaţii, un termen din ce în ce mai puţin întâlnit în ultima vreme. Astfel, pricipalul atu al lui Genesis Rising îl reprezintă navele organice (numite Organids). Folosirea navelor organice aduce douã mari beneficii: întrebuinţarea sângelui ca unicã resursã şi îmbunãtãţirea navelor cu ajutorul genelor. Sângele reprezintã viaţa navelor, fiind în acelaşi timp elementul folosit în producerea de noi nave, arme şi gene. Goana dupã o singurã resursã scade timpul de aşteptare la acest aspect adăugându-se şi faptul cã orice navã inamicã distrusã poate deveni o “sursã de venit”.

        Genele sunt o adiţie interesantã, şi un element care conferă complexitate jocului. Acestea sunt împãrţite în 7 categorii: short range, long range, cripplers, boosters, warps, abilități și special items. “Short range” sunt armele de atac de la distanţã micã, fiind reprezentate în principal de lasere, în timp ce “long range” reprezintã proiectilele şi rachetele (ghidate sau nu) ce pot fi folosite la distanţe considerabile. “Cripplers” sunt arme menite sã încetineascã oponenţii în lupte, precum neutralizarea unei nave inamice pentru o anumitã perioadã de timp. “Boosters” reprezintã abilitãţile de apãrare, precum scuturile sau curățarea navelor de efecte dãunãtoare în timp ce abilitățile sporesc anumite atribute ale navelor precum viteza de deplasare sau oferã noi atribute, precum capacitatea de a cuceri bazele inamice.
        Genele sunt sinonime cu tehnologia în Genesis Rising. Fiecare nouã rasã întâlnitã, pe lângã diferenţa în arhitectura navelor şi bazelor, va avea alte tipuri de gene. Cu excepţia raselor considerate inamice sau prietene prin prisma poveştii în campania single-player jucãtorul poate obţine noi tehnologii (gene) prin comerţ sau pur şi simplu prin distrugerea unei nave inamice care are echipatã una dintre genele dorite. Utilitatea genelor este evidentã în îmbunãtãţirea navelor, și pe lângã limitarea genelor în funcţie de clasa navei, posibilitatea de a combina genele va încuraja jucătorii să creeze o flotă cât mai echilibrată pentru a putea face față oricărei situații.
        Ce-i drept, luând în considerare multiplele posibilitãţi tactice pe care diversele gene le pot oferi în fiecare bãtãlie, este cel puţin regretabil cã schimbarea lor în timpul confruntãrilor este cvasi-imposibilă. Asta din cauză că în Genesis Rising bãtãliile se desfãşoarã într-un ritm alert, mai apropiat de un arcade decât de un RTS, urmãrile oricãrei decizii greşite apãrând aproape instantaneu. Așa că va trebui sã vã setați toate navele corespunzãtor înainte de a înfrunta inamicii.

    Tot din cauza mecanicilor de joc este de înţeles de ce în Genesis Rising nu veţi avea parte de bãtãlii epice, numãrul navelor prezente în timpul luptelor fiind destul de limitat. Aşa cum am spus, bãtãliile se desfãşoarã într-un ritm alert, iar jucãtorii au destul de multe lucruri de fãcut în timpul confruntãrilor la partea de micromanagement încât sã fie concentraţi total asupra acestora. De exemplu, dacã sunteţi atenţi (şi va trebui sã fiţi, dacã ţineţi la navele voastre) puteţi evita rachetele neghidate prin repozitionarea rapidă a navelor luate în colimator. De partea cealaltã stã deplasarea navelor în spaţiu pe distanţe mari. Ținând cont de faptul cã totuşi ne aflãm în spaţiu, este de înţeles cã hãrţile sunt destul de extinse ca mãrime. Problema apare prin faptul cã navele se deplaseazã mereu cu aceaşi vitezã mereu, deplasarea navelor dintr-un colţ al hãrţii în celălalt devenind în scurt timp… plictisitor, ca sã fiu indulgent. Astfel combinând toate cele trei elemente (imposibilitatea schimbãrii genelor în timpul confruntãrilor, ritmul prea alert în bãtãlii, şi ritmul prea încet din timpul navigãrii) pot spune fãrã a sta pe gânduri cã posibilitatea de a opri / accelera curgerea timpului ar fi fãcut minuni pentru acest joc.
        Un alt minus în Genesis Rising este imposibilitatea alegerii dificultãţii. Acest lucru face ca o mare parte a campaniei single-player să fie (prea) ușoară, în timp ce ultimele două misiuni sunt enervant de dificile. Ceea ce amplificã frustrarea este faptul cã jocul nu oferã posibilitatea salvãrii în timpul misiunilor, acesta salvând automat doar la începutul misiunii. Desigur, acest lucru poate fi considerat (în linii mari) un plus vizavi de dificultate, forțând jucãtorul sã se gândeascã de douã ori înaintea oricãrei decizii, dar în opinia mea aceste douã lucruri nu sunt admisibile. Este cel puţin ciudat cã aceeaşi producãtori care au venit cu ideea inovativã a navelor organice au preferat sã facã astfel de compromisuri. Eu personal nu le înţeleg decizia oricât de mult aş încerca.

        Tot la capitolul scãpãri de neînţeles aş mai avea câteva lucruri de adãugat. Dupã secvenţele cinematice camera este mutatã la o distanţã considerabilã faţã de unitãţile proprii, și luând în considerare cã uneori imediat dupã aceasta începe o confruntare şi adãugând și faptul cã harta din joc este total inutilã (o bulinã neagrã cu ceva puncte colorate indescifrabile) uneori veţi pierde cel puţin o navã fãrã a avea vreun cuvânt de spus. Trecând peste acestea, jocul suferã şi de probleme majore, de la bug-uri grafice pânã la blocãri şi ieşiri subite în desktop, care accentuează și mai mult lipsa opțiunii de Save Game în timpul misiunilor.
        La tot pasul Genesis Rising încearcã sã parã un joc nelinear, atât în ceea ce privește misiunile cât şi dialogurile din timpul secvenţelor cinematice. Din pãcate, totul este doar un lucru de faţadã, şi chiar şi aici apar probleme. În primul rând, în timpul dialogurilor alegerea dintre rãspunsurile “bune” sau “rele” nu influenţeazã acţiunea, ceea ce face această “alegere” redundantă. În al doilea rând, apar probleme din cauza “libertãţii” oferite în alegerea misiunilor urmãtoare în anumite momente ale campaniei. Astfel, jucãtorului i se va oferi la un moment dat posibilitatea de a alege douã cãi pe harta stelarã pentru a continua (fãrã a primi prea multe informaţii suplimentare). Alegând calea 1 veţi întâlni o rasã nouã, față de care veți avea o anumitã reputaţie. Dupã terminarea misiunii respective, dacã vreţi sã încercaţi şi a doua cale, jocul nu vã împiedicã, însă aceeaşi rasã întâlnită anterior se va comporta ca şi cum nu v-ar mai fi întâlnit niciodatã, lucu cel puțin deranjant.
        Din fericire pot spune cã multiplayer-ul este ceva mai interesant decât campania single-player. Meciurile online eliminã mare parte din elementele frustrante din single-player precum filmuleţele şi navigarea înceatã şi inutilã dar din pãcate, nu veţi gãsi prea mulţi jucãtori online. Dacã aveţi însă câţiva prieteni dispuşi sã încerce acest joc în LAN, atunci veţi avea parte garantat de o distracţie mai mare decât cea din single-player.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei