Iron Man – Xbox 360 Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 15:22

Iron Man – Xbox 360 Review

Deşi am fost dezamăgit de majoritatea jocurilor bazate pe filme de succes, de fiecare dată când mai apare ceva nou pe această piaţă devin foarte entuziasmat; cine ştie, poate de data asta va fi ceva diferit. Din păcate, entuziasmul nu durează mai mult de două ore, timp în care reuşesc să parcurg primele nivele. Odată cu filmul Iron Man, care a adus pe marele ecran celebra bandă desenată creată de Stan Lee, SEGA nu a ratat ocazia să lanseze jocul omonim, pentru a mai ciupi nişte bani. Însă, cum era de aşteptat, acesta nu s-a ridicat la nivelul filmului, care personal m-a surprins într-un mod plăcut.

Şi aşa începe totul…

Cu un meniu tipic, în care omul de oţel îşi face apariţia în tot felul de imagini artistice. Acţiunea demarează foarte brusc, cu Anthony "Tony" Edward Stark – un renumit inventator şi producător de arme – captiv într-o peşteră în mijlocul deşertului, împreună cu un alt om de ştiinţă. După aceea, fară sa mi se explice motivul, trebuie să omor câţiva zeci de talibani. Pe parcursul misiunii, Tony observă în ce fel sunt folosite armele pe care le creează şi, odată ajuns înapoi în Statele Unite, decide să se retragă din industria armamentului. Însă cei mai loiali cumparători ai săi se revoltă, dorind în continuare acces la arme hi-tech, şi lansează mai multe atacuri asupra companiei. Astfel, Tony este nevoit să pornească o "cruciadă" împotriva celor care deţin arme Stark Industries, luptându-se cu inamici precum A.I.M. (Advanced Idea Mechanics), Maggia (un fel de Mafie hi-tech) şi Army of the Rings.

Acţiunea se desfăşoară pe parcursul a 13 misiuni, iar în funcţie de nivelul de dificultate jocul poate fi terminat lejer în 5-6 ore. Pe cel mai ridicat nivel însă poate apărea o problemă: din 2-3 rachete, Tony va fi pus la pământ, cu tot cu costumul său de oţel, şi dat fiind faptul ca în orice secundă a jocului sunt cel puţin 10 rachete care te urmăresc, şansele de supravieţuire nu sunt prea favorabile. La polul opus, pe modul de dificultate cel mai scăzut jocul poate fi lăsat de izbelişte timp de câteva minute, omul de oţel supravieţuind fără nicio problemă.

Deoarece producătorii au mers pe ideea ca jucătorii vor vedea în prealabil filmul înainte de a încerca titlul de faţă, povestea nu are niciun sens, iar cutscene-urile sunt introduse doar de formă. De asemenea, personajele intră în scenă fără nicio introducere şi dispar din peisaj la fel de repede, dar într-o încercare de a compensa toate aceste lucruri, SEGA a introdus o serie de inamici tip boss care nu apar în film. Aceştia dispun la rândul lor de un costum foarte avansat din punct de vedere tehnologic, dar eliminarea lor nu reprezintă o problemă, AI-ul stupid fiind de mare ajutor, pe lângă armele protagonistului.

Va prezentăm costumul

Armele folosite de Tony sunt foarte eficiente, fiind împărţite în trei categorii: Unibeam, repulsoare şi rachete. Unibeam este o rază extrem de puternică, a cărei punct de plecare îl reprezintă reactorul montat în pieptului eroului, dar aceasta foloseşte o cantitate însemnată din energia de care dispune costumul. Pentru a o folosi trebuie acumulată energie timp de 2-3 secunde, dar dacă între timp personajul este atins de orice proiectil, executarea acţiunii este oprită. Repulsoarele reprezintă arma principală, acestea fiind nişte raze cu un damage destul de mare şi o precizie decentă, principalul punct de atracţie fiind cadenţa ridicată de tragere. Rachetele reprezintă o armă secundară, fiind nevoie să aştepţi 6-7 secunde să se reîncarce după orice folosire, dar acestea au un damage mai mare decât repulsoarele şi sunt la fel de precise.

Deşi arsenalul costumului este decent ca putere, Tony se poate folosi şi de pumni pentru a doborî inamici aflaţi în apropiere. Ţinând apăsat butonul de melee în apropierea unui tanc sau elicopter veţi declanşa o secvenţă în care apăsarea repetată a unui buton va duce la distrugerea vehiculului, şi tot în acest fel soldaţii pot fi luaţi pe sus, sau rachetele şi avioanele prinse şi redirecţionate spre alte ţinte. În lupta sa împotriva răului, Iron Man se mai foloseşte şi de o serie de propulsoare ce îl ajută să zboare, abilitate care nu este deloc intuitivă, din mai multe motive. În primul rând, trebuie acţionate butoane separate pentru a pluti în aer, respectiv pentru a zbura. Pentru a pluti la o înălţime constantă, trigger-ul stânga trebuie ţinut apăsat doar pe jumătate, iar apăsarea lui completă determină o ascensiune continuă. Acest principiu se aplică parţial şi la folosirea repulsoarelor: apăsat pe jumătate rezultă în tragere liberă în orice direcţie, în timp ce apăsarea completă are ca efect ţintirea automată a celei mai apropiate ţinte. Un alt inconvenient al zburatului îl reprezintă camera extrem de greu de manervrat, lucru care poate fi spus şi despre controlul efectiv al personajului în timp ce este în aer.

Un atu al costumului îl reprezintă posibilitatea de a distribui energia în funcţie de necesităţi. Astfel, ea poate fi concentrată în propulsoare, armură, arme sau lovituri melee. În timpul ce zboară, Iron Man poate activa boost-ul pentru o viteză sporită, dar acesta consumă destul de repede rezervele disponibile. Aici intervine posibilitatea de a mări energia din propulsoare, lucru care reduce drastic consumul şi măreşte şi mai mult viteza. Concentrarea energiei în armele de foc măreşte puterea de distrugere a repulsoarelor, a rachetelor şi a razei Unibeam, iar alocarea pentru luptele corp la corp măreşte, evident, forţa loviturilor de pumn. Ce-i drept, această ultimă opţiune cred că am folosit-o cel mai puţin dintre cele patru, din cauza rarităţii luptelor corp la corp. Nu în ultimul rând, folosirea energiei pentru armură măreşte simţitor numărul maxim de gloanţe ce pot fi încasate, aceasta fiind şi opţiunea standard de funcţionare a costumului.

Misiunile… ca misiunile

Deşi sunt în număr de 13, misiunile sunt destul de asemănătoare între ele, singurele elemente distinctive fiind reprezentate de schimbarea decorului sau a boss-ului de sfârşit. Toate nivelele încep cu un mic cutscene care prezintă o scenă scurtă şi fără înţeles din film, după care continuă cu o discuţie cu Jarvis (robotul care le ştie pe toate), ce îţi expune obiectivele. Acestea pot varia de la distrugerea unei nave la aruncarea în aer a unor depozite pline cu arme, şi deşi poate părea interesant, totul este de fapt extrem de repetitiv. Misiunile se rezumă la intrarea în baza inamică, găsirea ţintelor (care sunt localizate automat) şi distrugerea inamicilor (în număr de aproximativ 100 în fiecare misiune) care lansează proiectile şi rachete de toate felurile în direcţia protagonistului. Variaţia inamicilor lasă de dorit, marea majoritate fiind reprezentată de turele şi elicoptere, cele din urmă fiind foarte enervante prin numărul mare de rachete pe care le pot lansa.

Fiecare misiune, pe lângă obiectivul principal, mai are şi câteva secundare. Acestea diferă în funcţie de misiune şi „variază” de la a distruge 3 rachete nucleare înainte de lansare pâna la… distrugerea unor tunuri în mai puţin de 1 minut. Pe lângă aceste obiective secundare, terminarea misiunii într-un timp stabilit şi eliminarea unui anumit numar de inamici aduce un bonus la final. Bonus care constă în bani, cu ajutorul cărora se poate îmbunătăţi costumul, acesta fiind compus din mai multe segmente: repulsoare, armură, propulsoare, arma auxiliară şi generatorul de energie, fiecare upgrade aducând mici plusuri, dar ceva nu se leagă în acest caz: de ce Tony Stark, un miliardar care vinde arme în valoare de sute de milioane de dolari, trebuie să termine misiunile într-un timp limită şi să facă misiuni secundare pentru a îmbunătăţi un costum de luptă produs de el însuşi? De asemenea, pe parcursul poveştii sunt deblocate o serie de misiuni care nu au legătură cu povestea. Acestea te pun faţă în faţă cu Army of the Rings, inamici ce trebuie eliminaţi într-un timp limitat, succesul rezultând în deblocarea unor costume bonus. Din păcate, acestea nu pot fi folosite pe parcursul poveştii principale, ci doar în misiunile secundare, astfel fiind aproape inutile.

El arată bine, dar restul…

La capitolul grafic, omul de oţel arată foarte bine, costumul fiind realizat din texturi de calitate, ce reflectă lumina într-un mod foarte realist. De asemenea, când vine vorba de acelaşi personaj principal, animaţiile sunt destul de bine realizate. Însă, atât. În afară de protagonist, absolut totul din jur arată de parcă ar fi fost făcute de mântuială: texturile mediului înconjurător par a fi cele ale unui joc din anul 2000, iar animaţiile inamicilor denotă o lipsă mare de şlefuire. Iar decorul, deşi este plin de dealuri, nu prezintă umbre mai deloc. Astfel, în afară de personajul principal, totul are o nuanţă ştearsă, lucru care duce la o monotonie greu de suportat. Pe lângă asta sunt prezente şi bug-urile, ele fiind foarte evidente şi venind în diferite forme: intrarea până la brâu în pământ a personajului principal, sau, dacă îndrepţi aruncătorul de flacări în jos când eşti pe sol, acestea vor intra în pământ ca şi cum acolo ar fi o gaură. Pe lângă acestea, mai există şi o serie de câteva bug-uri minore, nu la fel de relevante, dar care au darul să frustreze.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sex cu profu de sport. Arestare la Babadag
19/09/2020 19:45

y Judecătoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventivă a unui tanăr, in varstă de 29 de ani, profesor de educaţie fizică şi sport, acuzat de săvarşirea a trei infracţiuni de act sexual c ...

VIDEO Situație alarmantă în Grecia! Ciclonul Ianos a făcut primele victime
19/09/2020 19:35

    Doi oameni au murit, cel puţin o persoană este dispărută şi numeroase pagube s-au inregistrat in Grecia după ce regiunea a fost lovită de un ciclon tropical mediteranean, fenomen ...

 Scandal la Bucuresti - Protest împotriva purtării măștii la școală
19/09/2020 19:14

  Un miting la care participă peste 200 de manifestanti a avut loc in Piata Universitătii din Bucuresti. Protestatarii s-au opus obligativitătii purtării măstii de protectie la scoală. Ei ...

Primele temperaturi negative din aceasta toamna. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
19/09/2020 09:00

    VREMEA      Prognoza meteo pentru IASI Iasi http://www.tititudorancea.ro/z/vremea_prognoza_meteo_iasi_romania.htm DATI CLIC PE " detalii" si se va dechide pa ...

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene
19/09/2020 08:45

 Ziua Artileriei şi Rachetelor Antiaeriene este marcată la 19 septembrie, dată la care, in 1916, in timpul executării manevrei de la Flămanda de către Armata 3, a fost doborat primul avion inami ...

 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei