LIVE Război în Ucraina, ziua 22: Biden îl numește în premieră pe Putin ”criminal de război” / Zelenski cere noi sancțiuni la adresa Rusiei

0000000  news-alert-graphic-new-as-of-3-21-11-27279469-e1351416678191

Dimensiune font:

| 17-03-2022 23:00

 Reacția internațională față de invazia Rusiei în Ucraina continuă să crească și în ziua 22 a războiului, după ce miercuri civili care așteptau la coadă pentru pâine sau se adăposteau într-un teatru au fost uciși de bombelor rușilor. Joe Biden a spus explicit că Vladimir Putin este criminal de război, Kremlinul replicând că declarația este "de neiertat", în timp ce insistă că războiul din Ucraina "se desfășoară conform planului". Se vorbește tot mai mult despre un compromis la negocierile de pace, dar nu a apărut nimic public concret, în timp ce forțele Moscovei continuă să aibă probleme, nereușind să captureze niciunul dintre cele mai mari orașe din Ucraina.

22 

Cele mai importante informații de joi privind războiul din Ucraina sunt LIVETEXT :

23:57Peste 320.000 de ucraineni s-au întors în țară din străinătate pentru a lupta de când Rusia și-a început invazia, potrivit Serviciului de Stat de Grăniceri al Ucrainei. Majoritatea sunt bărbați, potrivit CNN. 22:26

Scene dure la morga din Nicolaev: cadavre îngrămădite în curte în zăpadă

21:46Războiul din Ucraina ar putea stimula crearea unui nou bloc comercial condus de China - analiză Reuters

21:15Prima măsură a României împotriva unei companii din Rusia / Cine sunt oligarhii care o controlează

 

21:03Biden îl va amenința pe Xi Jinping cu sancțiuni dacă China trimite Rusiei ajutor militar (Blinken)

20:58Consiliul Europei îşi suspendă relaţiile cu Belarus

 

20:35Șeful diplomației americane Antony Blinken a estimat joi că atacurile rusești împotriva civililor din Ucraina constituie „crime de război”, potrivit AFP.

 
 

20:29NATO nu va risca o escaladare printr-o intervenţie militară în Ucraina, promite Olaf Scholz

20:08Marea Britanie suspendă cooperarea fiscală cu Rusia și Belarus

19:57Președintele francez Emmanuel Macron spune că invazia Rusiei în Ucraina a dat NATO un „şoc electric”

 

19:43Cum a fost transformată frumoasa Odesă într-o fortăreață- Reportaj AFP

19:07Ce a dat la schimb Ucraina ca să îl elibereze pe primarul din Melitopol, răpit de către armata rusă

18:50Arnold Schwarzenegger, apel emoționant pentru fanii săi din Rusia: Putin a început acest război, de ce vă sacrificați tinerii ? / Cine spune „Arnie” că sunt noii săi eroi

 
 

18:40Autoritățile din Mariupol spun că aproximativ 30.000 de oameni au părăsit orașul până acum, în timp ce alți peste 350.000 sunt încă acolo, scrie Reuters.

Orașul-port este înconjurat de forțele ruse și a fost bombardat constant, ultimul atac major având loc miercuri seară asupra Teatrului Dramatic, unde se adăposteau peste 1.000 de persoane, în principal femei și copii.

18:34Combinatul Azovstal din Mariupol, aparținând celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Ahmetov, distrus în atacuri - viceprimar

 

18:06Parchetul regional din Harkiv a anunțat că 21 de persoane au fost ucise și alte 25 au fost rănite în urma bombardamentelor care au avut loc joi dimineață în orașul Merefa, aflat la aproximativ 25 de kilometri de Harkiv, conform CNN. Zece dintre răniți sunt în stare gravă.

 
 

Atacul armatei ruse a avut loc la ora locală 03:30 și a distrus o școală și un club de arte, a precizat procuratura.

Ținte civile din Harkiv, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, au fost lovite de bombardament încă de la începutul invaziei Rusiei, în 24 februarie.

17:58Cum „liniștește” Putin companiile rusești afectate de sancțiuni: „Puteți veni în Crimeea”

 

17:22Unul dintre generalii ruși uciși în Ucraina ar fi fost eliminat după ce a dat un telefon nesecurizat

16:58VIDEO Două avioane ucrainene SU-25, doborâte de ruși în timpul bătăliilor din Herson.

16:41Erdogan a vorbit cu Putin la telefon și s-a oferit să găzduiască o întâlnire între el și Zelenski

 
 

16:00Ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a spus că Turcia se numără printre țările pe care Kievul le-ar dori ca părți într-un acord de pace cu Rusia care să conțină garanții de securitate.

Kuleba a spus și că țara sa și Turcia trebuie să se concentreze pe aranjarea unei întâlniri între Volodimir Zelenski și Vladimir Putin.

La rândul său, ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, aflat joi în Ucraina, la Liov, după ce a fost la Moscova, a declarat într-o conferința de presă comună cu Dmitro Kuleba, că Volodimir Zelenski și Vladimir Putin s-ar putea întâlni dacă sunt îndeplinite condițiile pentru rezolvarea conflictului.

15:56Oligarhii și oficialii ruși ar avea peste 200 de miliarde de dolari în conturi secrete la băncile elvețiene

 

15:32Estonia devine prima țară NATO care cere instituirea unei zone de excludere aeriană deasupra Ucrainei, Parlamentul estonian adoptând joi o decizie în acest sens. Reamintim că președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut NATO în nenumărate rânduri închiderea cerului Ucrainei.

 
 

15:27FSB-ul a arestat un important general rus, Roman Gavrilov, scrie reputatul site de investigații Bellingcat, citând trei surse.

15:23Franța acuză Rusia că se preface în negocierile de pace cu Ucraina: „A ales să lase în continuare armele să vorbească”

15:02Șeful administrației regionale Odesa a spus că nu se așteaptă ca navele ruse de lângă acest mare port ucrainean să acționeze în viitorul apropiat, ele fiind mai degrabă acolo pentru ”presiune psihologică”, potrivit Liveuamap, care a postat pe Twitter o poză sugestivă.

 

 

 

14:47Avionul care îl ducea pe Serghei Lavrov în China s-a întors după ce parcursese jumătate din drum, scrie Bild. Ministrul rus de externe rus trebuia să ajungă joi la Beijing, însă avionul în care se afla a întors din drum deasupra Novosibirskului, după ce parcursese 2.800 de kilometri, revenind la Moscova.

 
 

14:24Președintele american Joe Biden va vorbi vineri cu omologul său chinez, Xi Jinping, despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei și despre "probleme de interes comun”, a declarat joi secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, conform CNN.

14:23Ucraina a legalizat bitcoin și celelalte criptomonede folosite în efortul de război

14:10O țară cu strânse legături cu Rusia, Uzbekistanul, a cerut încetarea imediată a ostilităților și a anunțat că nu va recunoaște regiunile separatiste din Ucraina susținute de Moscova

 

14:10Până la acest moment, au fost scoși dintre dărâmături 130 de supraviețuitori ai atacului asupra Teatrului Dramatic din Mariupol, unde se adăposteau peste 1.000 de oameni, scrie The Kyiv Independent. Operațiunile de căutare și salvare sunt în desfășurare.

13:53Imagini din satelit: Amploarea dezastrului din Cernihiv, atacat continuu de către forțele ruse

13:44Vladimir Putin nu are de gând să viziteze linia frontului din Ucraina, nici spitalele unde sunt soldații săi răniți, a spus Dmitri Peskov, care a respins comparația cu vizita făcută în prima liniei, de Stalin, în 1943

 
 

13:34Ce i-a spus papa Francisc patriarhului Kirill despre războiul din Ucraina

13:32Convoaie de mașini care încearcă să iasă din Mariupol

Marea Britanie va amplasa în Polonia un sistem anti-aerian de ultimă generație

13:13Kremlinul susține că face „eforturi colosale” pentru un acord de pace cu Ucraina

13:12Anunț important al Marii Britanii, care spune că va amplasa în Polonia super-modernul său sistem Sky Saber

13:02VIDEO Modul ciudat în care elicopterele rusești lansează rachete neghidate.

12:54Infernul de la teatrul din Mariupol, bombardat de ruși cu peste 1.000 de oameni înăuntru. "După o noapte îngrozitoare, în sfârșit vești bune"

12:46Kremlinul evită să răspundă dacă Vladimir Putin comandă direct forțele armate din Ucraina / Cum l-a pus pe picior greșit Ramzan Kadîrov pe președintele rus

12:34Contactat de HotNews.ro, unul dintre angajații Companiei Naționale "Administrația Porturilor Maritime" Constanța ne-a spus că nu există niciun blocaj, precizând că da, sunt mai multe nave decât de obicei, așteaptă puțin mai mult, dar e ceva normal în condițiile actuale”. Precizările vin în care Odessa, unul din marile porturi de la Marea Neagră este sub o blocadă a marinei ruse, ceea ce înseamnă că nu poate realiza trafic de mărfuri.

​​12:30 Kremlinul a respins joi cererea Curții Internaționale de Justiție (CIJ) de a suspenda imediat ofensiva militară din Ucraina.

12:28Volodimir Zelenski nu și-a schimbat poziția conform căreia frontierele internaționale ale Ucrainei trebuie să fie recunoscute așa cum au fost atunci când Uniunea Sovietică s-a prăbușit în 1991, a declarat joi consilierul prezidențial Oleksiy Arestovych. "Poziția sa principală nu s-a schimbat", a precizat Arestovych la televiziunea națională.

12:09Între timp pe rețelele de socializare devin virale noi clipuri video cu ”achiziții” de tehnică rusească ale fermierilor ucraineni.

11:59FOTO Primele imagini cu o dronă Bayraktar TB-2 doborâtă apar după trei săptămâni de război / Rusia tot anunța că zilnic doboară astfel de aeronave.

„Vești bune” de la teatrul bombardat din Mariupol

11:19Persoanele care se adăposteau teatrul din Mariupol, lovit miercuri de o bombă rusească, ies de acolo în viață, potrivit unei scurte declarații postate joi pe Facebook de Serghei Taruta, fost șef al regiunii Donețk, acum parlamentar ucrainean.

"După o noapte îngrozitoare în care nu am știut nimic, avem în sfârșit vești bune din Mariupol în dimineața celei de-a 22-a zile de război. Adăpostul antiaerian [al teatrului] a rezistat. Molozul începe să fie curățat. Oamenii ies în viață", a scris Taruta pe rețeaua de socializare

11:15În Mariupol, oamenii sunt îngropați în Parcul Central pentru că periferia orașului este închisă - armata rusă nu permite intrarea în cimitirele existente. Unii oameni îngroapă își morții în curțile caselor. Ocupanții ar fi tras în cauciucurile mașinilor de pompieri pentru ca acestea să nu poată merge la stingerea incendiilor.

11:07Pierderile Rusiei după 3 săptămâni de război: 14.000 de oameni și mii de blindate și sisteme de rachete distruse - Cifrele prezentate de Ucraina

 

11:04Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a îndemnat Germania să dărâme noul zid ridicat în Europa împotriva libertăţii odată cu declanşarea invaziei ruse asupra Ucrainei.

 
 
  • "Dragă domnule cancelar (Olaf) Scholz, distrugeţi acest zid, daţi-i Germaniei rolul de lider pe care îl merită", a spus liderul ucrainean în discursul susținut în faţa Camerei Inferioare a Parlamentului german.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost ovaţionat în Bundestag în picioare, înainte de intervenţia sa video în faţa deputaţilor germani.

10:58VIDEO Vladimir Putin, discurs delirant: Rușii pro-occidentali sunt trădători naționali din coloana a cincea / Ei nu pot trăi fără stridii și libertatea de gen

10:56Un oficial din cadrul primăriei din Mariupol a declarat joi că autoritățile orașului nu au încă un bilanț al victimelor după bombardarea, marți, a teatrului din acest oraș ucrainean asediat. 

10:50O estimare conservatoare a americanilor arată că peste 7.000 de ruși au murit deja pe frontul din Ucraina, iar numărul celor răniți este de 2-3 ori mai mare.

10:46Ucraina speră ca joi să evacueze civili din mai multe orașe, prin 9 coridoare umanitare, inclusiv din oraşul încercuit de forţele ruse Mariupol, a declarat vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk, conform Reuters.

Situaţia din unele oraşe ucrainene - precum Izium din nord-estul ţării, care se află sub asediul forţelor ruse, şi Mariupol din sud-estul ţării, care este complet încercuit - este considerată catastrofală. În ultimele zile, oamenii au putut să fugă prin coridoare speciale, însă în Mariupol au eșuat numeroase încercări de evacuare, până marți, când circa 20.000 de persoane au putut părăsi oraşul.

 
 

Autoritățile ucrainene au acuzat forţele ruse că bombardează convoaie umanitare şi locuri unde se adună oameni.

Dmitri Medvedev, o nouă declarație agresivă la adresa Occidentului

10:37Fostul președinte și premier rus Dmitri Medvedev, a ieșit joi cu o nouă declarație agresivă la adresa Occidentului, afirmând că Rusia își va pune la locul lor inamicii „obraznici”, acuzând de asemenea un „complot rusofob dezgustător”

10:36Peste 1,9 milioane de refugiați ucraineni au intrat în Polonia de la invadarea Ucrainei de către Rusia, în 24 februarie, conform ultimelor informații furnizate de Serviciul polonez de grăniceri, citat de CNN.

În total, peste 3 milioane de persoane au fugit din Ucraina de la începerea războiului, potrivit Agenției ONU pentru Refugiați, majoritatea acestora mergând în Polonia, România, Republica Moldova, Ungaria și Slovacia.

Populația Ucrainei era de peste 43 de milioane de oameni înainte de invazie.

10:18Forțele ruse au tras focuri de armă și au folosit gaze lacrimogene împotriva ucrainenilor care protestau pașnic, miercuri, în orașul Skadovsk, cerând eliberarea primarului și a celorlalți doi reprezentanți ai administrației ruse reținuți de către soldații ruși, scrie CNN.

Trupele ruse au încercat de mai multe ori să disperseze protestatarii cu focuri de armă, însă acesta este primul caz cunoscut de utilizare a gazelor lacrimogene de către armata rusă împotriva ucrainenilor de la începutul invaziei, în urmă cu trei săptămâni.

Trupele ruse l-au reținut miercuri dimineață pe primarul Alexander Yakolev, pe adjunctul său Alexander Grischenko și pe secretarul consiliului orașului, Iuri Paliukha. Yakolev a fost eliberat, potrivit unui videoclip pe care l-a postat pe Telegram, dar soarta adjunctului său și a secretarului consiliului municipal nu este cunoscută, notează CNN.

53 de oameni uciși de forțele ruse la Cernihi, numai miercuri - autorități locale

Vanzare teren IASI - 75.899 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, -  lucicalcc@gmail.com 

Vanzare Teren IASI - 56.438 mp

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com 

anunturi-->

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Primarul din Băile Herculane spune că taxa de stațiune pe care o plătesc turiștii este prea mică
29/04/2024 19:13

Turistii care vizitează statiunea Băile Herculane de 1 Mai si de Pasti vor fi nevoiti să plătească o taxă de statiune. Primarul Cristian Miclău a declarat la Radio Romania Resita că valoarea actuală a ...

Curtea Penală Internaţională se pregăteşte să emită mandate de arestare pe numele unor oficiali israelieni şi Hamas
29/04/2024 12:05

Curtea Penală Internaţională (CPI) se pregăteşte să emită mandate pe numele liderilor israelini şi Hamas in legătură cu Războiul din Faşia Gaza, declară cinci oficiali israelieni şi străini, re ...

Prinţul Paul Phillipe al României a fost depistat de către poliţişti într-un resort din Malta
29/04/2024 07:42

Prinţul Paul Phillipe al Romaniei a fost depistat intr-un resort, in urma activităţilor de cooperare intre Poliţia Romană şi Poliţia din Malta, au precizat surse judiciare, duminică pentru News.ro. Fa ...

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început munca pământului:
29/04/2024 00:07

Toată lumea ii admiră pentru viata simplă pe care au ales să o ducă la tară, departe de cosmopolitul Bucuresti. Dana Nălbaru si Dragos Bucur se bucură de tihna de la sat, dar aceasta vine si cu un pret, ...

Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată în Italia. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate
29/04/2024 00:04

Autoritătile italiene au efectuat recent o operatiune majoră care a vizat sectorul produselor lactate. Trei companii producătoare au fost acuzate că au incercat, prin diverse metode, să prelungească terme ...

Omul de la care a venit expresia 'Să moară Cibilan'. Istoria neștiută a personajului din spatele zicalei
28/04/2024 12:35

In agitatii anilor '80, cand subteranele municipiului Bucuresti erau locuite de personaje controversate si temute, un nume strălucea printre toate, acela al lui Cibilan. Considerat ultimul "haiduc" al Capital ...

Zelenski i-ar fi 'păcălit' pe americani într-un moment crucial (The Washington Post)
28/04/2024 11:39

Estimările privind presupusele pierderi ale Fortelor Armate ale Ucrainei, exprimate in luna februarie de către presedintele tării Volodimir Zelenski, ar fi putut fi diminuate in mod semnificativ, informează ...

„Sistemele Patriot nu sunt soluția magică pentru Ucraina”, avertizează șeful Pentagonului
28/04/2024 00:16

Secretarul Apărării al SUA a avertizat că livrarea de sisteme Patriot către Ucraina nu este motiv să ne culcăm pe o ureche. El a atras atentia că aceste sisteme nu sunt „glontul fermecat”. „SUA vo ...

Pericol în Vrancea: o autocisternă plină cu etanol s-a răsturnat pe E85. Șoferul a murit
28/04/2024 00:11

Autocisterna incărcată cu etanol s-a răsturnat in judetul Vrancea, pe E85, in zona orasului Mărăsesti. Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu două autospeciale de interventie, o autospecială ...

Cum scăpăm definitiv de furnici cu doar trei ingrediente ieftine și eficiente pe care le avem la îndemână
28/04/2024 00:09

Furnicile pot fi un dăunător enervant imediat ce incepe vremea mai caldă, dar le puteţi tine la distantă cu usurintă, fără a fi nevoie să folosiţii substante chimice toxice. Un expert in curăţenie s ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei