Magic: The Gathering – Battlegrounds Review

default

Dimensiune font:

| 24-10-2012 14:58

Magic: The Gathering – Battlegrounds Review

Frenezia numita Magic The Gathering a inceput in 1993, cand Richard Garfield a creat jocul de carti ce avea sa devina faimos in intreaga lume. Trei ani mai tarziu, MicroProse lansau primul joc video cu acest nume. Au urmat apoi titluri ca Spells of the Ancients (1997), Duels of the Planeswalkers (1998), Battle Mage (2000) si Magic: The Gathering Online (2002). In prezent, sunt peste sase milioane de jucatori si, saptamanal, se desfasoara mii de turnee, fapt care confirma inca o data popularitatea fantastica de care se bucura Magic: The Gathering in ambele sale variante: cea reala si cea virtuala. Sarbatorind zece ani de existenta a jocului, Secret Level, Wizard of the Coast si Atari au lansat Magic: The Gathering – Battlegrounds, titlu care, din pacate, a cam trecut neobservat printre multimea de jocuri aparute in aceasta perioada. Este adevarat ca nu s-a facut prea multa publicitate jocului in afara comunitatii MTG, insa cred ca aceasta reticenta (temporara, sper) a jucatorilor se datoreaza faptului ca Battleground nu se incadreaza intr-un anumit gen de jocuri, plus ca, fiind bazat pe jocul de carti, poate parea destul de complicat la prima vedere.

Magic: The Gathering - Battlegrounds Magic: The Gathering - Battlegrounds

Din fericire, aceasta prima impresie este falsa, caci Battleground este un joc simplu ale carui principii de baza le veti intelege in maxim jumatate de ora. Se da o arena injumatatita de o linie magica, se aseaza doi vrajitori de o parte si de alta si se folosesc peste 70 de vraji in scopul de a reduce viata adversarului la zero. Fiecare vraja necesita o anumita cantitate de mana (direct proportionala cu puterea ei) care se culege fie din mana crystals ce apar la anumite intervale de timp (intr-un duel jucatorul poate avea maxim 12 astfel de sfere), fie din mana shards, mici bucatele de mana lasate de creaturile ucise. Fiecare creatura este caracterizata prin power (forta atacului) si toughness (cantitatea de damage pe care o poate incasa inainte sa moara). Daca acest al doilea parametru nu ajunge la zero in urma unei lupte, creatura respectiva se va respawna exact in locul in care ati creat-o. Astfel, daca adoptati o strategie ce consta in acumularea de mana in vederea pregatirii unui atac de proportii asupra vrajitorului advers, va trebui mai intai sa va summonati creaturile in teritoriul vostru, cat mai departe de centru. Dimpotriva, pentru a sustine un atac continuu si rapid impotriva vrajitorului advers, este indicat sa va summonati creaturile cat mai aproape de centru.
Desi depasirea liniei de mijloc, pe langa faptul ca nu puteti casta vraji si folosi shield-ul ce injumatateste damage-ul incasat de personajul vostru, se soldeaza dupa cateva secunde cu scaderi repetate ale vietii proprii, nu inseamna ca trebuie sa va feriti sa patrundeti in teritoriul inamic, ba dimpotriva. Chiar este indicat sa o faceti atunci cand realizati ca asaltul vostru poate da gres si ca, deci, nu va puteti permite sa ii lasati adversarului o parte sau toata mana respectiva.
De asemenea, pot fi situatii in care, pentru a nu consuma mana prea devreme creand unitati mai slabe, va fi necesar sa va luptati chiar voi insiva cu creaturile adeverse. Este inutil sa irositi mana pentru o vraja sau o creatura in cazurile in care unitatile adversarului mai au doar un singur punct de viata, deoarece fiecare vrajitor este capabil de un atac cu damage 1. Combinat cu miscari de stanga-dreapta si cu activarea scutului (ce consuma mana), cu putin antrenament, veti putea ucide voi insiva unitati adverse ce au 2 sau chiar 3 health-points, fara ca acestea sa va raneasca prea mult sau chiar deloc.

Magic: The Gathering - Battlegrounds Magic: The Gathering - Battlegrounds

Vrajile sunt grupate in cinci scoli de magie individualizate prin cate o culoare, fiecare scoala avand propriul sau set de vraji si necesitand o tactica diferita. Red se bazeaza pe foc si pe creaturi ofensive, green va pune la dispozitie cantitati mari de mana, white ofera vraji de protectie si de vindecare, black se axeaza pe vraji de distrugere si pe creaturi undead, iar blue pe contracararea vrajilor inamicului si pe folosirea unitatilor de aer. Indiferent de scoala de care apartin, vrajile se impart in trei categorii. Sorcery consta in vraji de atac (engulfing flames, scorching missile, hellfire) sau vraji care cresc ori scad atacul ori apararea unitatilor voastre (inferno, warrior’s honor). Creature sumoneaza creaturi de sol sau zburatoare cu rol ofensiv ori defensiv (carnophage, harbinger of night, youthful knight, angel of retribution), iar in Enchantment intra vraji cu efect fie asupra unuia sau a ambilor vrajitori, fie asupra creaturilor voastre, ale inamicului sau a tuturor creaturilor existente la un moment dat in arena (maxim cinci pentru fiecare vrajitor). De mentionat ca acest efect, daca nu este inlaturat de adversar, dureaza din momentul castarii sale si pana la terminarea duelului.
Fiecare vrajitor poate intra in lupta avand maxim zece vraji ce pot apartine a cel mult doua scoli. Pentru a face o vraja, este necesar mai intai sa selectati una din cele trei categorii respective si abia apoi vraja dorita. Daca doriti sa castati o alta vraja din alta categorie, va trebui sa apasati o tasta pentru a reveni pagina principala a cartii de vraji si sa repetati operatia precedenta. De asemenea, daca fiecare categorie contine mai mult de trei vraji, va fi nevoie de inca o tasta pentru a da pagina si a selecta, de exemplu, a sasea vraja. In acelasi timp, trebuie sa va si miscati pe cele patru axe si uneori sa si loviti unitatile adverse, astfel ca pentru obtinerea victoriei nu va fi suficienta adoptarea unei tactici adecvate, ci si de adevarate degete de pianist.
Cum unele dueluri pot dura chiar si un minut, in timp ce altele dureaza chiar o ora, este foarte frustrant ca dupa cateva zeci de minute de lupta continua sa fiti nevoiti sa o luati de la capat, deoarece ati apasat gresit pe o tasta. Suparatoare este si absenta optiunii “restart” in timpul duelului, pentru ca, desi in timp vi se vor forma reflexele adecvate, vor exista situatii in care veti realiza ca duelul este pierdut inainte de a fi invins.

Magic: The Gathering - Battlegrounds Magic: The Gathering - Battlegrounds

In single-player (Quest Mode), victoria nu consta doar in infrangerea vrajitorului advers prin scaderea vietii sale pana la zero. Exista misiuni cu sau fara limita de timp in care va trebui sa creati un anumit numar de creaturi, sa ajungeti pana la 50 health-points, sa strangeti o anumita cantitate de masa ori sa impiedicati adversarul sa indeplineasca aceleasi obiective. Misiunile sunt grupate in sase capitole despartite de superbe secvente cinematice ce urmaresc povestea unei tinere vrajitoare care, pentru a reasambla un artefact distrus in urma unui duel, va trebui sa stranga cinci geme, corespunzatoare fiecarei scoli de magie. Primele cinci capitole nu sunt alteva decat un tutorial ce va vor pregati pentru cel final, caci pentru fiecare misiune indeplinita veti invata o noua vraja. Parcurgerea capitolelor este una progresiva din punct de vedere al dificultatii, la sfarsitul fiecaruia urmand sa infruntati cate un boss, insa dificultatea misiunilor variaza cateodata destul de mult. Unele dueluri foarte dificile sunt urmate de altele mai usoare si invers, nu neaparat din cauza reflexelor si a tacticii adoptate de jucator, ci mai degraba din cauza modului linear in care au fost gandite. Daca ati castigat un duel si nu ati folosit vraja nou-invatata, va trebui sa il reluati, chiar daca modul in care ati terminat lupta era mult mai usor decat cel in care sunteti obligati sa folositi vraja respectiva, si asta datorita AI-ului.
In cadrul misiunilor in care, desi o parte din optiuni se reduc datorita folosirii obligatorii a vrajii nou-invatate, schimbarea brusca de tactica sau adoptarea uneia chiar putin haotice duc la o zapacire aproape totala a inamicului invatat sa reactioneze, ce-i drept corespunzator, doar la anumite tactici. Mai mult, pe langa faptul ca in unele misiuni timpul curge in defavoarea jucatorului, AI-ul pleaca din start cu creaturi gata summonate, cu viata sau mana mai multa, cu vraji mai puternice, plus ca intotdeauna mana crystals ii vor aparea ceva mai repede.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Ploi violente, furtuni si vijelii anuntate in 30 de judete. Romania intra sub cod portocaliu
26/09/2020 11:15

 Mai mult de jumatate din tara se va afla sambata, 26 septembrie, sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindina si frecvente descarcari electrice, potrivit unei avertizari emise de A ...

 Scandal din cauza COVID, la Madrid
26/09/2020 10:48

  Sase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate in urma ultimului protest spontan de la Madrid. Poliţia spaniolă a intervenit in forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, ...

Explozie de cazuri de COVID în Israel. Peste 7.500 de cazuri noi
26/09/2020 10:09

Israelul a inregistrat vineri un nou record şi a depăşit pragul de 7.000 de contagieri zilnice cu noul coronavirus, cu cateva ore să intre in vigoare o inăsprire a măsurilor de izolare impuse deja in ...

Expozițe de jucării vechi, la Timișoara
26/09/2020 09:15

 Aproape 500 de jucării de colecţie, fabricate intre anii 1930 şi 1980, sunt prezentate pană in 11 octombrie la Shopping City Timişoara, in cadrul expoziţiei intitulate ''Muzeul Jucăriilor'', cel ma ...

Vin furtunile!
26/09/2020 08:43

 Mai mult de jumătate din ţară se va afla sambătă sub un Cod portocaliu de ploi abundente, vijelii puternice, grindină şi frecvente descărcări electrice, potrivit unei avertizări emise de Adminis ...

Rise Project: Cine este misteriosul ”interlop” cu care a vorbit aseară Antena 3
26/09/2020 06:45

 Joi seara, Antena 3 se lăuda cu o dezvăluire nemaivăzută despre Nicusor Dan titrand bombastic pe burtieră: "bomba bombelor, detonată!". Un personaj cu vocea distorsionată si imaginea prot ...

Grecia, masuri restrictive fara precedent. Interdictiile care afecteaza turismul sunt aplicate de sambata, 26 septembrie
26/09/2020 01:08

Autoritatile din Grecia fac primul pas pentru a introduce noi restrictii dure in scopul limitarii extinderii epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de sambata 26 septembrie 2020, ora 06.00, pana pe 10 octo ...

VIDEO - Rușii testează o SUPER-ARMĂ care aruncă flăcări, 'Tosochka': a distrus în avans vehiculele blindate ale presupusului inamic
25/09/2020 21:16

    La exercitiul Caucaz-2020 de la terenul de antrenament Kapustin Yar, militarii rusi au folosit pentru prima dată cel mai recent sistem de aruncător cu flăcări grele, TOS-2, intitulat ...

 Atac cu maceta la Paris. Patru persoane au fost rănite
25/09/2020 15:30

  Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, in apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat in ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. ...

Tentativă de crimă între copii, la o grădiniță din Ploiești
25/09/2020 13:47

La o grădinită din Ploiesti s-a petecut un incident rarisim. Un băietel de doar sase si-a strans colegul de gat si l-a dat cu capul de parchet pană a lesinat. Si mai grav este faptul că micul agresor n ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei