Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:23

Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer Review

    Să lucrezi la un expansion după ce ai lansat un joc de succes e o corvoadă din punctul meu de vedere. Dacă jocul respectiv n-a avut prea multe probleme, fanii or să ştie din start că add-on-ul e doar pentru a mai scoate nişte bani, introducând content care în multe cazuri nu a mai putut fi inclus în versiunea iniţială a jocului. Dacă în schimb ai de corectat nişte probleme mai presante, te trezeşti cu alte belele pe cap: dacă te concentrezi doar pe bug fixing, fanii or să întrebe „Bine, şi noutăţile unde sunt?”; pe de altă parte, chiar dacă vrei să faci şi una şi alta, ai resurse limitate la dispoziţie, deoarece e vorba doar de un expansion, nu de un sequel.
        Ca şi cum cele de mai sus n-ar fi de ajuns, mai intervine şi genul jocului. Dacă e un shooter sau strategie real-time te poţi considera norocos. Câteva arme sau unităţi în plus, o duzină de misiuni noi, eventual nişte îmbunătăţiri grafice dacă eşti darnic, şi problema e rezolvată. Dacă însă e vorba de un RPG, unul care chiar pune accentul pe „role playing”… ei bine, ce ar fi viaţa fără câteva provocări?
        În cazul lui Mask of the Betrayer însă, lucrurile au fost chiar mai întortocheate. Ca şi în cazul predecesorului său, campania single-player din Neverwinter Nights 2 nu a fost teribil de apreciată. A nu se înţelege că e slabă, dar câteva elemente, printre care plictiseala monstruoasă din Actul I, au făcut ca mulţi începători sau chiar veterani ai RPG-urilor s-o abandoneze înainte de final. Culmea e că tocmai din această cauză, aşteptările pentru MotB erau destul de măricele, deoarece campaniile din add-on-urile pentru primul Neverwinter Nights au fost foarte apreciate, astfel că se aştepta ca MotB să păstreze tradiţia şi să vină cu ceva superior calitativ.

        Pentru a ieşi din această situaţie destul de ingrată, cei de la Obsidian Entertainment au luat nişte decizii interesante. În primul rând, povestea din MotB poate fi înţeleasă chiar şi de cei care nu au terminat Neverwinter Nights 2. Eroul este într-adevăr acelaşi (din punct de vedere al narării) şi se vor face câteva referiri la evenimentele, locaţiile şi personajele din NWN2, dar nimic care să nu poată fi înţeles şi pus în context chiar şi de cei care n-au terminat campania originală. Veţi avea însă nevoie obligatoriu de NWN2 ca să jucaţi MotB.
        În al doilea rând, s-a pus mult mai mult accent pe deciziile pe care le veţi lua de-a lungul noii poveşti şi consecinţele lor, mai ales în privinţa celor care vi se vor alătura. Ca rezultat direct al acestor decizii avem cele patru finaluri diferite: unul good (considerat optim de Obsidian), două neutre şi unul evil (care este extrem de cool by the way). Pe lângă rejucabilitatea sporită pe care o oferă jocului, cele patru finaluri sunt mult mai satisfăcătoare decât cele din NWN2, lucru care va fi cu siguranţă apreciat de fani.
        În al treilea rând, producătorii au luat curajoasa decizie de a se reîntoarce la originile RPG-urilor şi să prezinte anumite porţiuni ale jocului „the old fashion way”, cu descrieri foarte elaborate, uneori susţinute şi de un narator (Rodger Bumpass) a cărui voce este cu 10 clase peste cea din NWN2 (identitatea in-game a naratorului, pe care o aflaţi de abia la sfârşitul jocului, va fi şi ea una dintre surprizele plăcute din MotB). Din acest punct de vedere, cei care au jucat Planescape: Torment se vor simţi ca acasă, citind pasajele de text care descriu foarte bine emoţii, evenimente sau locaţii, în timp ce novicii fără prea multă răbdare probabil că vor da direct skip. E drept, cantitatea de text nu este nici pe departe la fel de mare cu cea din PS:T, dar calitatea este destul de apropiată, chiar şi cel mai insignifiant aliat având măcar unul sau două lucruri interesante de spus.

   Decizia de a lupta sau nu împotriva acestui blestem va influenţa şi camarazii voştri, care de data aceasta au o coloană vertebrală mult mai pronunţată decât amibele din NWN2. În funcţie de anumite decizii luate pe parcursul poveştii cât şi de dialogurile purtate cu ei, veţi câştiga sau pierde influenţă, însă acest lucru va fi mult mai evident în MotB, deoarece acum aliaţii te vor putea părăsi sau chiar ataca dacă ei consideră că nu mai au vreun motiv să te urmeze. Când se întâmplă acest lucru, puteţi încerca să-i convigenţi să rămână, fie pe un ton diplomat, fie cu ameninţarea unui viitor apropiat în care vor mânca totul printr-un pai, însă acest lucru nu va merge decât o singură dată. Dacă mai călcaţi pe bec şi a doua oară, decizia de părăsire va fi irevocabilă, moment în care veţi avea însă şi posibilitatea să omorâţi dezertorul.
        În afară de primul aliat pe care-l întâlniţi la începutul aventurii, restul camarazilor sunt opţionali. Dacă nu vă place mutra lor sau sunteţi pustnic prin definiţie, puteţi să le refuzaţi ofertele de ajutor şi să vă vedeţi singuri de treabă mai departe. Însă în acest fel veţi pierde anumite side-quest-uri şi nu veţi afla o mulţime de detalii interesante despre posibilii aliaţi pe care-i veţi întâlni în Rashemen.
        Iar dacă grupul pe care l-aţi strâns în NWN2 vi s-a părut divers, în MotB veţi putea alcătui o trupă de şoc cel puţin pestriţă, având în componenţă: un Vrăjitor Roşu din Thay, un hagspawn albastru (don’t ask), un cleric jumătate celestial (are aripi, enough said), un urs (nu, nu e doar un urs) şi un… ceva mai special, pe care trebuie să-l vedeţi singuri ca să vă daţi seama ce este de fapt (de observat că unul dintre aliaţi nu vi se va alătura decât dacă unul dintre ceilalţi moare). În funcţie de influenţa pe care o veţi avea asupra camarazilor, veţi putea obţine şi anumite feat-uri din partea lor, care se pot dovedi extrem de folositoare în fazele finale ale jocului, acestea fiind şi un motiv în plus pentru care să interacţionaţi cu ei.

        Însă cu toate că sistemul de influenţă este mai bine pus la punct decât în NWN2, am observat că este relativ uşor să obţii influenţă maximă (sau aproape maximă) cu toţi aliaţii, dacă îţi dai seama în ce tipar comportamental se încadrează – lucru nu foarte dificil de făcut. De asemenea, m-a dezamăgit faptul că în MotB interacţiunea între membrii party-ului este cvasi-inexistentă, neexistând echivalent pentru discuţiile savuroase între Sand şi Qara sau trio-ul Qara/Khelgar/Neeshka. Acest lucru conferă un sentiment ciudat jocului, în sensul că party-ul vostru călătoreşte împreună, dar de fapt fiecare aliat nu reacţionează decât la ce face personajul vostru. Atunci când te urmează un cleric înaripat cu gânduri revoluţionare, un hagspawn albastru fustangiu şi un urs care marşează pe filozofia pumnului în gură, m-aş fi aşteptat la o mulţime de discuţii savuroase, dar din păcate în MotB nu este cazul.
        La fel ca şi în NWN2, în timpul dialogurilor cu camarazii tăi vor fi din nou evidente anumite puncte importante din cadrul poveştii, pe care deşi uneori le ştii deja, trebuie să le „afli” din nou ca să poţi debloca o anumită ramură a conversaţiei respective. De asemenea, pe lângă influenţă, anumite evenimente pot avea un efect aparte asupra anumitor companioni, dacă aceştia se află în party, anumite side-quest-uri sau chiar finaluri fiind şi ele influenţate de acest element. 
        Cel mai important lucru însă este faptul că motivaţiile şi poveştile camarazilor sunt cel puţin la fel de interesante ca cele din NWN2, de multe ori ambiguitatea în care se învârt aceste personaje fiind una dintre caracteristicile cu care trebuie să jonglezi un pic dacă vrei să ai o influenţă mare asupra lor (sau la fel de bine poţi salva jocul înainte de o conversaţie cu un aliat, pentru a vedea exact ce răspunsuri îţi oferă influenţă maximă cu personajul respectiv… you cheater).

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei