Spellforce 2: Shadow Wars Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 18:07

Spellforce 2: Shadow Wars Review

    Genurile RTS şi RPG sunt destul de diferite, şi nu multe companii au reuşit sã le combine într-un singur joc cu un rezultat satisfãcãtor. Phenomic însă au fãcut o treabã destul de bunã din acest punct de vedere cu Spellforce şi add-on-urile care i-au urmat (Breath of Winter şi Shadow of the Phoenix), acum încearcând sã aducă îmbunãtãţiri mai profunde reţetei cu Spellforce 2: Shadow Wars.
        Povestea jocului este una tipicã unui RPG fantasy plasat într-o lume cu oameni, orci şi elfi, plinã de magii, o lume care, parcã, are mereu nevoie de eroi. Astfel intraţi în pielea unui personaj necunoscut pânã în acel moment, într-o misiune de a-şi salva poporul, misiune care mai apoi capãtã mai multã profunzime şi care vă va purta prin nu mai puţin de 20 insule din universul Spellforce.

        La primul contact cu jocul veţi observa imediat trăsăturile RPG ale acestuia. Ca şi în predecesorul său, înainte de a începe campania single-player va trebui să creaţi un personaj (Avatar) care vã va însoţi pânã la finalul aventurilor voastre. Nu sunt puse la dispoziţie atât de multe opţiuni în primă fază, având doar posibilitatea de a alege sexul, una dintre cele câteva feţe predefinite şi numele personajului. Trebuie să reţineţi însă că avatarul vostru face parte din Shaikan, o rasã care-şi împarte sângele cu cel al dragonilor, ei fiind astfel foarte puternici şi aproape nemuritori. Atunci când un Shaikan moare existã posibilitatea de a fi înviat de un alt erou Shaikan cu ajutorul unui ritual, dar numai într-o anumită limitã de timp. De asemenea, la moartea unui erou existã posibilitatea ca acesta sã fie înviat la “altar of life” pentru o cantitate de lenya.
        La fiecare creştere în nivel, avatarul va primi un punct de experienţă pe care îl veţi putea folosi pentru a debloca noi talente şi abilitãţi, talentele fiind împãrţite în talente pentru luptã şi cele pentru magie. Fiecare “ramură” este destul de variatã, existând peste 100 de skill-uri pentru avatarul vostru. Pe lângã acestea mai existã şi obiectele gãsite în joc, care pot spori puterea eroilor. Acestea sunt împãrţite în cinci mari categorii: cãşti, coliere, armuri, inele şi arme, fiecare având diverse cerinţe pentru a putea fi echipate de avatarul vostru. Pe lângã obiectele ce pot fi echipate mai existã desigur şi obiecte cu alte întrebuinţãri, pentru anumite questuri sau pur şi simplu pentru vânzare, toate acestea putând fi pãstrate din fericire într-un inventar cu spaţiu nelimitat.

    Pe mãsurã ce avansaţi în campania single-player vi se vor alãtura mai mulţi eroi, având cinci alte locuri în grup pentru eroi Shaikan care vã vor însoţi permanent şi două locuri pentru membri temporari. Membrii temporari pot fi doar controlaţi în luptã de cãtre jucãtor, dar obiectele şi talentele acestora nu pot fi schimbate. În schimb, celorlalţi cinci eroi Shaikan din grup li se vor putea atribui talente şi obiecte după cum consideraţi de cuviinţă. Puteţi lãsa calculatorul sã se descurce automat cu eroii în alegerea talentelor, sau puteţi alege singur calea pe care sã o urmeze fiecare în parte. Astfel veţi putea explora mai multe posibilitãţi în alegerea talentelor, construind un grup cât mai puternic dar în acelaşi timp echilibrat.
        Totuşi trebuie ţinut cont cã, în comparaţie cu avatarul, ceilalţi eroi vor avea întotdeauna un nivel mai mic. Spre exemplu, la finalul jocului aceştia vor ajunge la nivel 24 în timp ce nivelul maxim al avatarului este 30. Interfaţa jocului este foarte prietenoasã. Controlarea eroilor şi a tuturor abilitãţilor lor fãcându-se cu o singurã apãsare de buton, folosind sistemele Click’n’Fight şi Quick Action. Portretele eroilor sunt afişate în colţul din stânga sus a ecranului iar abilitãţile lor sunt prezente în funcţie de unitatea pe care o aveţi în momentul respectiv selectatã. Astfel în timp ce selectaţi o unitate proprie, sub portretul eroilor vor fi afişate vrãjile benefice pentru unitatea respectivã, cum ar fi vindecarea, şi sub acelaşi principiu, când veţi selecta o unitate inamicã vi se vor afişa abilitãţile de atac.

        Componenta RTS are însă din pãcate ceva mai multe scãpãri decât cea RPG. În primul rând trebuie menţionat faptul cã modurile de construcţie, strângere a resurselor şi recrutarea unitãţilor sunt similare cu cele din alte strategii real-time. Astfel, existã 3 tipuri de materiale pe care muncitorii voştri le vor aduna: piatră, argint şi lenya. Piatra o veţi folosi pentru construirea unor clãdiri noi cât şi pentru îmbunătăţirea lor, în timp ce argintul este folosit în principal pentru achiziţionarea de noi trupe. Iar lenya este folosită pentru îmbunătăţirea clãdirilor, achiziţionarea anumitor unitãţi, dar şi pentru a reînvia eroii la “altar of life”.
        Când am spus cã partea de RTS are ceva mai multe scãpãri m-am referit în principal la luptele efective, şi mai exact la managementul trupelor pe câmpul de luptã. Bãtãliile se rezumã la point and click, şi deşi acesta era un lucru bun la capitolul RPG la partea de RTS apar anumite probleme. În primul rând, unitãţile nu pot fi aranjate în nici un fel, neexistând opţiuni pentru aranjarea în anumite formaţii şi nici mãcar pentru orientarea trupelor. Astfel, nu veţi putea aranja trupele aşa cum ar trebui, arcaşii în spate şi luptătorii în faţã spre exemplu. Mai mult, din cauza faptului cã nu se pot pãstra formaţiile, atunci când veţi comanda un atac trupele tind sã se deplaseze în şir Indian, devenind foarte vulnerabile.

    Totuşi, partea bunã, dacã se poate numi aşa, este faptul cã AI-ul inamicilor este destul de slab, astfel nu vã va ridica prea multe probleme. Efectiv calculatorul nu va şti decât sã strângã o mânã de trupe pe care le va trimite împotriva bazei voastre atunci când nu se simte ameninţat, şi va trece pe poziţie de apãrare cu tot ce are când îl veţi ataca. Cu alte cuvinte, bãtãliile sunt destul de haotice la un atac direct, şansele de câştig sporind odatã cu creşterea numãrului de unitãţi proprii, nefiind necesarã construirea unei armate echilibrate sau folosirea unor tactici elaborate.
        Pe parcursul campaniei single-player veţi avea posibilitatea sã jucaţi, pe rând, cu toate cele trei facţiuni prezente în joc: The Realm, The Clan şi The Pact. Clãdirile facţiunilor sunt diferite ca design dar similare ca utilitate. Diferenţele dintre facţiuni apar în ceea ce privesc unitãţile, The Realm având un plus în ceea ce privesc arcaşii şi healerii, The Clan având unitãţi care excelează prin forţa brutã în timp ce unităţile aparţinând The Pact au un damage remarcabil de mare atunci când atacã nedetectate. Jucând cu fiecare facţiune în parte veţi putea testa tipuri de joc oarecum diferite. Spre exemplu The Clan au unitãţi care sumoneaza scheleţi (necromancer), ceea ce mãreşte temporar numãrul de trupe pe care-l aveţi la dispoziţie. Sau The Pact cu unitãţi shadow care se pot strecura nevãzute prin baza inamicilor şi distruge instant anumite clãdiri sau unitãţi importante.

        Cele mai puternice unitãţi din joc sunt titanii. Aceştia pot fi recrutaţi de toate facţiunile (cu un design diferit pentru fiecare în parte) având o putere de atac devastatoare şi foarte multã viaţã. Desigur, din cauzã cã sunt unitãţi foarte puternice veţi putea avea doar un singur titan la un moment dat. Luând în considerare puterea pe care o are acesta, el poate fi considerat un erou suplimenta, şi se poate dovedi chiar mai puternic decât avatarul dacã este folosit corespunzãtor. Atât misiunile principale cât şi cele secundare din Spellforce 2 sunt variate, unele amuzante, altele interesante. Existã puzzle-uri, câteva misiuni decizionale, şi mai ales de explorare, unele bazate doar pe componenta de RPG a jocului, altele cu o tentã de RTS masivã, de toate pentru toţi aş putea spune.
        Spre exemplu, existã o misiune secundarã în care trebuie sã câştigaţi meciuri de Drakkar. Drakkar este un joc inventat, cu reguli destul de simple dar care pare complicat atunci când vi se va explica cum se joacã. În principiu cine are mai multe “cãrţi de joc” (tiles) câştigã, dar nu toate meciurile de Drakkar sunt atât de uşoare. Cãrţile de joc pot fi acumulate din diverse cufere, pot fi primate ca recompense la alte misiuni, sau pur şi simplu învingând alţi jucãtori de Drakkar.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:22

BANCUL ZILEI

00:33

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
 „Legea românească
18/09/2020 21:08

 „Legea romanească", aplicată in Zaragoza - a spart usa chiriasului rău-platnic Un roman din Spania a spart cu ciocanul usa apartamentului pe care il detine intr-un bloc din Zaragoza, supăr ...

 Peste 90 de urmăriți național și internațional, prinși în urma a 200 de percheziții
18/09/2020 20:55

  Peste 200 de percheziţii au fost efectuate de poliţişti, in ultima săptămană, in dosare care vizează, printre altele, fapte de contrabandă, trafic de droguri, furt, ameninţare şi şantaj, in u ...

 Trei suspecți în cazul crimei de la Chiajna au fost prinși într-o cabană izolată din Prahova
18/09/2020 20:37

  Trei bărbaţi care erau daţi in urmărire generală in cazul tentativei de omor petrecută pe data de 23 iulie in localitatea ilfoveană Chiajna au fost prinşi de poliţişti intr-o cabană izolată ...

BOMBĂ -  Copile dintr-un orfelinat, obligate să facă sex între ele
18/09/2020 16:40

  Într-un centru de plasament din judetul Arges a izbucnit un scandal monstru. Politia a intrat pe fir si investighează deja cazul. Este vorba despre două minore care au fost obligate să int ...

 Captură de țigări de contrabandă, de peste 250.000 de lei
18/09/2020 16:01

  Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei au confiscat la frontiera de nord a ţării, 25.948 pachete cu ţigări de provenienţă ucrainean ...

 La Brașov se redeschid locurile de picnic
18/09/2020 14:26

  Locurile de picnic, dar si cele pentru jocurile colective si de societate, se redeschid in Brasov. Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Brasov a decis că, incepand de vineri, se redeschid l ...

 A murit autorul romanului „Forrest Gump”
18/09/2020 11:50

  Winston Groom, autorul romanului „Forrest Gump”, care a stat la baza filmului hollywoodian cu acelaşi nume, cu Tom Hanks in rolul principal, a murit la varsta de 77 de ani, relatează viner ...

 Şapte morţi şi cel puţin 177 de persoane infectate după o nuntă, în SUA
18/09/2020 11:42

  Micul stat american Maine, in apropiere de Canada, a cunoscut un eveniment „ultra-propagator” de COVID-19, care a reamintit pericolele virusului unei regiuni care credea că se află in ...

 DEZASTRU - Cehia a înregistrat peste 3000 de cazuri de COVID-19 într-o zi
18/09/2020 11:25

  Numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut in ritm accelerat in Republica Cehă, care a raportat vineri peste 3.000 de cazuri intr-o singură zi, relatează Reuters.Cu o zi inainte, autorită ...

Dosarul „Colectiv”, o nouă amânare
18/09/2020 11:15

 Dosarul tragediei de la clubul Colectiv a ajuns astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, insă cu puţin timp in urmă instanţa a decis să amane judecarea, la solicitarea avocaţilor. Noul termen este 30 s ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei