Stranglehold Review

default

Dimensiune font:

| 23-10-2012 16:34

Stranglehold Review

   Când la modă erau filmele cu „karate”, toţi ne doream la un moment dat să fim Van Damme sau Bruce Lee. Noua generaţie de astfel de pelicule a purtat clar amprenta lui John Woo, regizor ce a adus câteva noutăţi genului (fără a-l revoluţiona), produsele sale fiind mereu cel puţin distractive. Din colaborarea acestuia cu Midway a rezultat o oglindire a filmelor sale în ograda jocurilor, dar cu un plus evident de interactivitate, pentru a permite jucătorilor să devină starurile acţiunii.
       Stranglehold poate fi considerat urmaşul spiritual pentru Hard Boiled, film lansat în 1992, cu Chow Yun-Fat în rolul inspectorului Tequila, un poliţist neînfricat care foloseşte metode neortodoxe pentru a lupta cu crima organizată. Povestea este una clasică: iubita poliţistului este fiica unui mafiot, dar ei au o iubire neprihănită. La un moment dat iubita dispare şi mafiotul transmite un mesaj în limbaj Morse folosindu-se de coastele poliţistului ca mediu de comunicare, dar după 18 ani aleasa poliţistului reapare, alături de copilul celor doi.
       Desigur, pentru a avea parte de un motiv de a ne pune pe omorât mafioţi, iubita şi copilul sunt răpiţi de o grupare rivală şi astfel intrăm într-un cerc în care inspectorul Tequila ba omoară nelegiuiţi dintr-o grupare, ba negociază cu cealaltă, ba are nelipsitele flash-back-uri care completează povestea. Trebuie aruncat în foc şi colegul de la secţie care acum este sub acoperire şi despre care nu ştii sigur dacă a trecut de partea cealaltă a legii, precum şi şeful care te ameninţă cu excluderea din poliţie, lucru care nu face decât să te îndârjească şi mai mult.

       Aşadar, avem de-a face cu un scenariu absolut banal, care nu reprezintă decât pasul de pornire către adevăratul motiv pentru care merită jucat Stranglehold: acţiunea. Odată cu primele trailere din joc s-a putut observa folosirea bullet-time-ului, deci a fost repede catalogat drept o clonă de Max Payne, lucru parţial adevărat. Totuşi, s-a recurs la îmbunătăţirea sistemului, astfel că acesta este activat automat în momentul în care execuţi una dintre multiplele scheme sau sărituri posibile şi în cătarea armei se află un inamic. Se poate activa această încetinire a timpului şi manual prin apăsarea butonului dreapta al rozătorului, dar în general acest lucru nu este necesar pentru că jocul gestionează bine şi de unul singur acest sistem.
       Pe lângă Tequila-time (nume dat de producători bullet-time-ului) există şi patru „Tequila bombs”, sau abilităţi speciale. Toate se bazează pe acelaşi „combustibil”, astfel că dacă omori inamici într-un mod mai stilat sau printr-o combinaţie mai complexă, ai mai multe posibilităţi de folosire a abilităţilor. Prima dintre ele este foarte folositoare şi permite însănătoşirea personajului. Cea de-a doua oferă posibilitatea de a te concentra pe un singur adversar si îi poţi pune un glonţ între ochi, camera urmărind traiectoria proiectilului până la adversar, iar ceea ce urmează este o animaţie personalizată în funcţie de locul ales pentru impact. A treia este una dintre cele mai folositoare, numită Barrage, ce permite ca „la supărare” inspectorul Tequila să devină imun la gloanţele inamicilor pentru o perioadă scurtă de timp şi să doboare tot ce-i stă în cale, o metodă foarte bună de a te debarasa de o cameră plină de băieţi cărora le-a plăcut mai mult Beretta decât Shakespeare. A patra şi cea mai spectaculoasă abilitate face ca inspectorul nostru să se învârtă ca un titirez şi sa tragă în toate direcţiile, în timp ce porumbei albi zboară în jurul bravului poliţist, astel că poţi scăpa de hoarde întregi de mârşavi fără să apeşi pe trăgaci, Tequila descurcându-se singur în acest caz.

     Pentru a continua în stilul clasic al renumitului regizor asiatic, acţiunea se petrece în medii previzibile pentru fanii filmelor sale. Dăm astfel peste piaţa de peşte dintr-un cartier rău-famat, unde inamicii apar de pe scări de incendiu şi din spatele gardurilor de sârmă, precum şi de după tarabele de legume-fructe ale aprozarelor ambulante, apoi facem o incursiune către docuri, unde pe lângă locuinţele lacustre şi pline de rugină mai avem ocazia să aruncăm în aer şi nişte vase de mare tonaj. Odată cu urmărirea firului acţiunii ne vom muta în parcări subterane, apartamente de lux, zgârie-nori, cazinouri şi cam toate locaţiile la care ne-am aştepta de la un astfel de film/joc.
       Deşi nu zgârie retina prin originalitate, locaţiile au marele avantaj că pot fi distruse bucăţică cu bucăţică într-un mod cu adevărat spectaculos, fiind şi realizate destul de bine. Poţi trage în piedestalurile statuilor pentru a le dărâma peste adversari, te poţi ascunde după coloane, dar acestea se distrug în faţa barajului susţinut de gloanţe şi te poţi trezi că mai eşti apărat doar de o cărămidă care se va face curând praf. Mesele pot fi folosite pentru apărare, vazele se sparg de pereţi, geamurile se fac ţăndări, tot ce ar putea fi distrus se comportă după cum ne-am aştepta (desigur, cu un pic mai mult dramatism şi stil, aşa cum îi stă bine oricărei lucrări supervizată de John Woo). Există locaţii unde am putea spera că putem distruge ceva, dar care se rezistă cu stoicism obuzelor, deoarece jocul îşi păstreze liniaritatea, o altă caracteristică destul de previzibilă din trailere şi un loc unde producătorii nu au putut (sau nu au vrut) să inoveze foarte mult.
       Unele dintre puzzle-uri se bazează pe interacţiunea cu mediul, dar care în general se reduc la distrugerea unor bârne de lemn care permit deblocarea unor căi de acces sau care pur şi simplu provoacă prăvălirea de bolovani uriaşi peste „galeria” rivală (aici se simte influenţa Havok-ului, care este totuşi folosit cu bun simţ şi cumpătare, chiar dacă împuşcarea unei bârne devine repetitivă la un moment dat).

       Mediul mai poate fi folosit şi pentru scheme de karate/skateboarding fără roţi, astfel că unele porţiuni ale locaţiilor, precum balustradele sau balcoanele, strălucesc într-un mod nenatural când inspectorul se apropie de ele, ceea ce ne dă de înţeles mură-n-gură că putem face o alunecare pe ele sau ne putem propti pentru o mişcare de mare efect. Iar dacă un adversar se rătăceşte în zona noastră vizuală în acel moment beneficiem de steluţe pentru „stylish kill”. Cam ca la grădiniţă, doar că acolo se acordau steluţe pentru spus poezii şi desenat case precum cele din reclamele la credit ipotecar, nu pentru umplut de sânge podelele cazinourilor ilegale.
       „Kill-urile stilate” se transformă în puncte de stil şi cu acestea se pot cumpăra anumite bonusuri dintr-un meniu configurat precum un bar în spatele căruia se află chiar John Woo, în varianta sa digitală. Oferta este variată, de la artwork-uri cu nivelurile care nu au ajuns până la urmă în joc până la scene video care arată felul în care au fost realizate animaţiile faciale sau sistemul de interacţiune cu mediul. Există şi posibilitatea de a cumpăra skin-uri pentru multiplayer, dar pentru a juca în pielea lui Woo ar fi trebuit să consum aproape toate punctele realizate pe parcursul jocului.
       Single-player-ul nu este foarte lung şi jocul poate fi terminat fără mari probleme în sub 10 ore de gameplay. Există o creştere naturală a dificultăţii pe parcursul capitolelor, astfel că dacă la început totul poate fi rezolvat cu câteva sărituri şi o grămadă de apăsări ale butonului de foc, de la jumătatea poveştii încolo, folosirea abilităţilor speciale devine absolut necesare, fără ele unele părţi fiind foarte greu de depăşit. După fiecare nivel în care trebuie să curăţăm de mai multe ori aceeaşi cameră de inamici care se respawnează dupa un script bine stabilit, ajugem la boss, personaje conturate clar şi care se folosesc în general de arme specifice. Luptele cu bosii durează destul de mult şi nu sunt foarte uşoare, astfel că există un sentiment de uşurare după fiecare astfel de victorie, moment în care se termină şi nivelul respectiv, astfel că ne putem bucura de apariţia unor noi medii de joc.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare ”Teren iaz comunal III Oțeleni” suprafața 861 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în sat Oțeleni, comuna Oțeleni, județul Iași, extravilan, nr. cadastral 60654, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 94/ 02.09.2019 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C7” suprafața 800 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C7, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire - C10” suprafața 13 m.p aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C10, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
1. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND CONCEDENTUL U.A.T. Comuna Oțeleni, CUI 4541009, adresa: localitatea Oțeleni, Str. Școlii, Nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027, persoană de contact: secretar general, Benchea Robert; 2. INFORMAȚII GENERALE PRIVIND OBIECTUL CONCESIUNII Concesionare grajd ”Clădire – C9” suprafața 37 m.p. aflat în domeniul privat al comunei Oțeleni, situat în incinta Complexului zootehnic din sat Hândrești, comuna Oțeleni, județul Iași, intravilan, nr. cadastral 60302-C9, conform O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare si HCL 102/ 15.12.2020 3. INFORMȚII PRIVIND DOCUMENTAȚIA DE ATRIBUIRE a)modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: solicitare scrisă adresată U.A.T. Comuna Oțeleni, secretar general, conform art. 312 alin. (8) din conform O.U.G. 57/2019 ; b)denumirea si datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretar general, U.A.T. Comuna Oțeleni email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)costul si conditiile de plata pentru obtinerea documentatiei de atribuire, unde este cazul - Taxă xerox – 0,50 lei/pagină x 6 pagini = 3 lei cu TVA, conf. HCL nr. 105/2020 plătibilă la casieria U.A.T. Comuna Oțeleni, de luni până vineri între orele 08.00-16.00. d)data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.01.2021 ora 16.00 4. INFORMAȚII PRIVIND OFERTELE a)data-limita de depunere a ofertelor: 27.01.2021 ora 09.00; b)adresa la care trebuie depuse ofertele: U.A.T. Comuna Oțeleni, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași, email: primariaoteleni@gmail.com, fax: 0232/718246, tel: 0232/718027; c)numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1(un) singur exemplar. 5. DATA ȘI LOCUL LA CARE SE VA DESFĂȘURA ȘEDINȚA PUBLICĂ DE DESCHIDERE A OFERTELOR 27.01.2021 ora 10.00 - U.A.T. Comuna Oțeleni, sala de ședințe, localitatea Oțeleni, str. Școlii, nr. 2, comuna Oțeleni, județul Iași; 6. INSTANȚA COMPETENTĂ ÎN SOLUȚIONAREA LITIGIILOR APĂRUTE ȘI TERMENELE PENTRU SESIZAREA INSTANȚEI Tribunalul Iași - Contencios administrativ și fiscal, adresa: Tribunalului Iași,  str. Elena Doamna, nr. 1A, Mun. Iaşi, Judeţul Iaşi, Cod poştal 700398, email tr-iasi-civ2@just.ro - telefon: 0332.403.647. 7. DATA TRANSMITERII ANUNȚULUI DE LICITAȚIE CĂTRE INSTITUȚIILE ABILITATE ÎN VEDEREA PUBLICĂRII 30.12.2020
Semne de rău augur pentru Turnul Londrei. Unul dintre corbi a dispărut
18/01/2021 17:53

Unul dintre corbii de la Turnul Londrei a dispărut, iar angajatii monumentului istoric cred că pasărea a murit, incidentul fiind considerat un semn de rău augur. Legenda spune că dacă Turnul Londrei va ...

Mii de imigranți, bătuți cu bastoanele în Guatemala
18/01/2021 17:30

Mii de imigranti din America Centrală, care voiau să ajungă in Statele Unite, au fost opriti cu bastoane si gaze lacrimogene in Guatemala. Oamenii traversau tara, către granita cu Mexicul, cand fortele de ...

Accident mortal, la Galați
18/01/2021 14:03

Un bărbat din judeţul Galaţi a decedat după ce a fost lovit de un autoturism pe un pod, pe DJ 251 A, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi. Potrivit sursei citate, un tan ...

Donald Trump intenţionează să semneze peste 100 de acte de graţiere înainte de încheierea mandatului său
18/01/2021 12:45

Preşedintele in exerciţiu al SUA, Donald Trump, intenţionează să semneze peste 100 de acte de graţiere inainte de incheierea mandatului său, dar nu şi pentru el insuşi, relatează Reuters, care citeaz ...

18 migranți ascunși în camioane cu marfă, prinși la Arad
18/01/2021 12:15

Poliţiştii de frontieră arădeni şi bihoreni au prins, la sfarşitul săptămanii trecute, 18 migranţi care au incercat să iasă din ţară ascunşi in camioane cu mărfuri, toţi fiind solicitanţi de az ...

Ce are de gând Joe Binden în ziua învestirii sale
18/01/2021 12:00

Joe Biden a dezvăluit ce va face in ziua investirii. Preşedintele ales american Joe Biden intenţionează să anuleze proiectul controversatului oleoduct Keystone XL dintre Canada şi SUA. El va emite un de ...

Nicusor Dan, despre blocurile ramase fara caldura in cinci sectoare ale Bucurestiului:
18/01/2021 11:44

 Nicusor Dan a facut o declaratie de presa luni, 18 ianuarie, in care a anuntat ca sunt doar doua avarii la reteaua secundara care vor fi remediate in cursul zilei de luni. In ceea ce priveste blocurile ...

INCREDIBIL!  Ambulanță atacată de turiști la Bușteni
18/01/2021 11:10

Incident revoltător la Buşteni. O ambulanţă trimisă la baza partiei Kalinderu ca sa preia un copil rănit a fost blocată de turişti. Oamenii au năvălit cu bulgări şi cu vin fiert asupra maşinii, s ...

Israel: Un studiu pe sute de mii de persoane arată că vaccinarea a redus cu 33%, într-o lună, numărul de bolnavi de Covid-19
18/01/2021 10:51

La o lună de la debutul campaniei de vaccinare in masă in Israel, rezultatele iniţiale ale unui studiu relevă că vaccinul reduce in mod semnificativ numărul de noi infecţii, relatează luni DPA, preluat ...

Australia nu îşi va redeschide în 2021 frontierele pentru călătorii străini
18/01/2021 09:19

 Australia probabil nu işi va redeschide frontierele pentru călătorii străini in 2021 şi aceasta in pofida campaniilor de vaccinare ce vor continua in intreaga lume, a apreciat luni un inalt responsab ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei