default

Dimensiune font:

Torchlight II Review

| 22-10-2012 14:52

Torchlight II Review

Urăsc gândacii. Mai ales ăia de bucătărie. Şi ciupercile au râs de mine. Iar trolii aveau ciocane uriaşe, plus că turelele dwarfilor mai că m-au lăsat fără fustiţă. Pardon, armură. Lupii fantomatici parcă au fost ceva mai drăguţi, vârcolacii în schimb s-au prezentat la apel cu nişte gheare impresionante şi l-au făcut pe Tzucu să o ia la goană. Dar m-am răzbunat pe nişte piraţi şi zombie, viespi şi lilieci, crabi şi scarabei, șobolani şi salamandre, plus o salată de spori cu garnitură de gargui.

Şi nici n-am ajuns la boşi, la manticore-ul ăla imens care… lasă că vezi şi singur. Dacă supravieţuieşti până acolo, evident. Drumul e lung, spinos, sinuos şi plin de pericole, ce putea fi mai bun? Evident, o grămadă de loot şi o poveste care să completeze Torchlight II – copilul teribil ce a ameninţat supremaţia Diablo şi foarte probabil a câştigat inimile multor pasionaţi de RPG-uri pline de acţiune.

torchlight2-122 torchlight2-121

Torchlight II nu se omoară foarte tare cu povestea, continuând în detalii destul de zgârcite problema corupţiei din primul joc. Alchimistul s-a trezit influenţat tocmai de misterioasa boală pe care încerca să o elimine şi acum este convins că a mai rămas o singură metodă de a eradica Răul. Chiar dacă prea multe detalii nu primeşti prin intermediul ecranelor de text (doar parţial susţinute de voci), există de ajuns ca să te simţi motivat să treci la măcelul generalizat din cele patru acte.

Faţă de predecesor, Torchlight II trece mult peste un singur oraş şi numeroasele niveluri din singura subterană adiacentă. Cele patru acte se petrec în zone mult mai largi, în spaţii deschise presărate cu o serie de subterane variate la rândul lor. Iar în afară de misiunile principale mai apar şi o serie de quest-uri secundare unde NPC-urile oferă recompense destul de interesante. Şi, chiar dacă aparent o astfel de misiune undeva prin actul III ar putea părea o pierdere de vreme, să nu o rataţi; timpul o să vă demonstreze că nu ați bătut drumul de pomană.

torchlight2-120 torchlight2-119

Cine sa fiu?

Ca în orice RPG, extrem de importantă este alegerea clasei, iar oferta vine cu patru opţiuni şi abilităţile aferente:

  • Outlander-ul se bazează pe lupte de la distanţă, folosind tot felul de arme de foc, arcuri sau arbalete;
  • Inginerul are o preferinţă pentru arme uriaşe, lente şi cu efecte devastatoare, plus că poate chema în ajutor tot felul de drone, roboţi şi turele;
  • Embermage-ul, aşa cum sugerează şi numele, mânuieşte cu mult succes cele patru elemente şi globurile de foc sau ploaia de gheaţă sunt floare la ureche;
  • Berserker-ul este nebunul familiei, posedat de un lup care îl trimite într-o frenezie de lovituri, cu salturi direct în mijlocul inamicilor; evident, amploarea măcelului e subliniată de accentul pe melee.

Indiferent de alegerea făcută, este extrem de important faptul că limitările de clasă sunt minime. Există o serie de obiecte ce pot fi purtate doar de anumite personaje, dar cantitatea este redusă faţă de uriaşa invazie de arme, armuri şi nestemate care să le îmbunătăţească proprietăţile. Tot ce trebuie să faci este să îndeplineşti criteriile pentru a purta ceva, iar jocul este generos şi la acest capitol: un anume obiect poate fi purtat dacă ai nivelul necesar SAU o anumită combinaţie de nivel la skill-uri; în acest fel, poți purta un coif de nivelul 40 de exemplu, chiar dacă nu ai ajuns încă acolo, dar ai Strength 38 şi Dexterity 35.

torchlight2-118 torchlight2-117

Ca şi Diablo, Torchlight II oferă posibilitatea de a „încrusta” diverse cristale în arme şi armuri pentru a le aduce un plus de valoare în lupte. Nici la acest capitol nu duci lipsă de pietricele colorate: galbene, albastre, verzi, roşii, mov, fiecare cu un bonus pentru sau contra otrăvii, gheţii, pentru viaţa eroului sau furând-o de la inamici, îmbunătăţiri pentru procentajul de lovituri critice sau la damage în sine ș.a.m.d.

Singura limitare în acest caz este combinarea de cristale cu obiecte de nivel similar, astfel că nu poti pune o nestemată cu 300 viaţă de nivel 35, de exemplu, pe un obiect de nivel 10; pur şi simplu se evită astfel exploit-urile din partea celor care ar păstra cel mai bun loot pentru final (sau pentru New Game Plus).

Fiecare clasă are o bară specială (Charge Meter) care se umple pe măsură ce omori şi oferă câteva secunde de nebunie totală. Evident, şi această bară are o abilitate dedicată pe care o poţi creşte în nivel, dar personal mi s-a părut cu adevărat utilă doar pentru Berserker. Şi celelalte clase o folosesc cu succes, dar combinaţia cu alte opţiuni legate de furia oarbă a eroului o transformă într-o adevărată maşină de lovituri critice.

torchlight2-116 torchlight2-115

Cu ce mă îmbrac?

O eternă problemă feminină. Am un dulap plin de ţoale şi nimic nu-mi mai place. Iar afacerea se potriveşte ca o mănuşă în Torchlight II: la tot pasul pică peste tine tone de săbii, topoare, cuțite, arcuri, arbalete, pistoale, puşti, fierăstraie imense, ciocane cât casa, mănuşi, apărătoare de picioare, coifuri, armuri, lanţuri sau inele cu tot felul de bonusuri.

Toate pot fi îmbunătăţite cu ajutorul cristalelor, iar comercianţii dedicaţi pot recupera fie obiectele, fie nestematele din ele dacă ai chef să le foloseşti în altă parte. De asemenea, există şi un Enchanter care poate creşte obiectele separat în nivel (1, 3 sau 5 niveluri) pentru a le îmbunătăți atributele principale; ai liber şi la experimente, pentru că poţi combina patru obiecte ca să obții altceva conform unei reţete sau cum crezi că ar ieşi ceva bun. Din păcate, cristalele nu pot fi combinate între ele pentru a crea unul mai mare şi mai bun, dar jocul explică asta prin faptul că tehnica a fost pierdută demult în negura timpului (cine ştie, poate un DLC o va redescoperi într-o subterană uitată de vreme, dar nu de monştri… ).

Tot ca în Diablo, obiectele sunt împărţite pe culori – cele gri cele mai banale, normale şi obişnuite, dar utile la început, cele verzi, apoi mov şi portocalii pentru unice. Dacă ar putea fi ceva negativ de zis, nu cantitatea ar fi o problemă, ci faptul că primeşti prea multe unice şi sunt extrem de multe seturi, ceea ce cam strică ideea de „unic” şi „rar”. Adică după o tură de joc, am umplut tot cufărul de seturi şi părţi din seturi, cam vreo 10 unice excelente (dar cu nivel prea mare pentru a le purta pentru moment) şi câteva cristale şi ochi speciali. De aici se evidenţiază şi faptul că inventarul este mic, chiar dacă te apuci să mai foloseşti şi cufărul comun (de unde mai multe personaje pot folosi obiecte), eventual chiar o parte din rucsacul animalului de companie.

torchlight2-114 torchlight2-113

Luptele sunt pentru pisici

Da, animalul de companie a revenit în forţă, nu doar ca ajutor de nădejde în lupte, dar şi ca spaţiu suplimentar pentru a depozita diverse obiecte. De asemenea, îl poţi trimite în continuare în oraş pentru a vine surplusul şi a aduce poţiuni şi pergamente, dacă ai nevoie. Ca şi tine, pisica, pasărea, pantera, câinele sau șopârlozaurul (printre altele) cresc în nivel şi poartă obiecte dedicate (zgardă şi două medalioane), iar zonele de pescuit sunt în continuare prezente.

Promiţător, secret, normal în oricare din cele patru oraşe,  pescuitul aduce prin intermediul unui fel de joculeţ tot felul de peşti care transformă temporar animalul de companie într-un monstru sau oferă tot felul de obiecte la întâmplare. Deşi ar putea părea stupid şi aiurea să te opreşti sa pescuieşti aşa, din senin, de fapt aceste momente chiar mi s-au părut bine venite după cursa nebună de lupte peste lupte.

Despre monştri… numai de bine. Mulţi. Fioroşi. Mulţi. Foarte mulţi. Grupuri încrâncenate care vin peste tine, zboară, se teleportează, îţi dau cu ciocanul în cap şi te tăvălesc, apar din vizuini şi din copaci, sar de pe stânci şi trag cu ghearele, colţii şi săgeţile de și în tine, poate poate renunţi şi mori.

Severitatea decesului prematur depinde şi de bifarea opţiunii Hardcore (disponibilă indiferent de nivelul de dificultate ales), ceea ce înseamnă că odată răpus, rămâi aşa şi trebuie să reîncepi jocul. Dacă nu, ai trei opţiuni: revii în oraş, nu te costă nimic; revii la intrarea în zona unde ai dat colţul, te costă nişte aur; revii exact în locul decesului, te costă o grămadă de bani. Nicio penalizare de experienţă sau abilităţi, dar şi buzunarul poate să te doară la un moment dat, mai ales dacă intri în vreun colţ dificil.

torchlight2-112 torchlight2-111

Chiar şi pe nivelul normal de dificultate, unele momente pot fi o problemă, mai ales când vorbim de boşi. Aceştia vin în toate formele şi mărimile, producătorii aruncând în luptă orice le-a trecut prin cap, iar uriaşii cu ciocane, cu aripi, cu gheare, colţi şi furtuni de foc nu precupeţesc eforturi, nici găşti uriaşe care să-i ajute.

Unii nu pot fi uciși decât dacă le omori ajutoarele, alţii se teleportează când ţi-e lumea mai dragă, dar cei mai mulţi îndură lovituri peste lovituri până ce le vii de hac. Boşii intermediari (cei mov) sunt ceva mai uşor de eliminat, dar obişnuiesc să se adune în grupuri, ceea ce face treaba şi mai grea. Există şi unele altare speciale, unde simpla atingere provoacă aparitia a valuri de inamici, iar unele misiuni te pun într-o arenă dedicată ca să-ți testeze rezistenţa.

Pe de altă parte, camera îşi mai face de cap prin colţuri şi blochează vederea, iar formele roşii ale inamicilor nu sunt tocmai ideale pentru a putea scăpa de ei. Mai mult, chiar şi în mijlocul unei camere goale, luptele la grămadă pot deveni total haotice (şi cu atât mai mult în cooperativ), fiecare cu magie, cu activarea abilităţilor, că nu mai ştii ce se întâmplă şi doar apeşi furios pe şoarec. Totuşi, astea sunt mofturi, pentru restul e o bucurie a măcelului enormă, abia aştepţi să treci la colţul următor, la grupul de gândaci şi la gândacul-şef.

torchlight2-110 torchlight2-109

Deşert sau junglă?

Fiecare parte din Torchlight II este diferită, de la tabere si oraşe până la peşteri şi turnuri pe mai multe niveluri. Ai vegetaţie luxuriantă, mlaştini, un deşert care cumva reuşeşte să nu pară gol şi trist, peşteri pline de păianjeni şi turnuri ale dwarfilor împănate de turete mobile şi mitraliere care te golesc de viaţă ca nişte căpuşe înfometate.

Designul poate părea copilăresc, dar încorporează foarte multe detalii dacă te uiți de aproape, chiar dacă nu se poate spune că avem o grafică de ultimă oră. Prea puţin contează însă, fiindcă tot background-ul contribuie la atmosferă, chiar dacă te strecori printre ruinele unui sătuc ars sau prin coridoarele unui palat plin de fantome maelfice.

torchlight2-108 torchlight2-107

Coloana sonoră aminteşte foarte mult de Diablo, dar are accente puternice exact acolo unde trebuie; în plus, a fost oferită gratis, aşa că poţi să asculţi oricând vreo melodie care ţi-a atras atenţia în mod deosebit. Din păcate, nu toate dialogurile sunt vorbite – NPC-urile principale au cuvinte de spus, dar în rest auzi doar urlete, răgete, mormăieli şi icnetele fioroase ale propriului personaj. Din când în când şi animalul de companie mai are ceva de zis, iar un mieunat simpatic în timp ce pescuieşti e de-a dreptul excelent.

Tehnic vorbind nu am avut niciun fel de probleme, chiar dacă uneori camera îşi mai face de cap. Dar e mai important că vrei să ajungi la nivelul maxim (100), ca apoi să întreci limita până la 105 dacă îți cumperi hărţi speciale pentru asta după ce termini jocul măcar o dată. De asemenea, Torchlight II vine şi cu multiplayer, în LAN sau online pentru maxim şase jucători, pentru LAN party-uri ca-n vremurile bune.

Monştrii îşi scalează nivelul în funcţie de câţi aventurieri intră în luptă, dar există şi unele elemente cam stângaci realizate sau chiar lipsă la apel. NU ai cum să vezi cine e online înainte să te apuci să alegi pe server care joc e cel deschis de amicul de la trei; nu ai cum să pui obiecte în fereastra de chat pentru a face schimb, ci ai o fereastră separată, dar măcar fie jucător are loot dedicat la un boss pentru a evita furturile.

torchlight2-106 torchlight2-105

Astfel, Torchlight II e jocul care te face să rânjeşti cu gura până la urechi când vezi un ecran plin de aur, topoare, săbii şi cristale colorate printre cadavre monstruoase. E jocul care se comportă cam cum cred eu că ar fi trebuit să fie în unele locuri Diablo III. Iar pe lângă asta, n-are nevoie de conexiune permanentă la Internet şi îl doare în cot de piraterie, fiindcă are LAN și oferă divertisment de calitate la doar 19 euro. Iar aşa ceva nu se ratează.


Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
ANUNT LICITATIE. SC TOPCAR SRL- in faliment, prin lichidator judiciar CII Burcoveanu Laura Mihaela, cu sediul in Iasi, str. A.Panu nr. 13-15, mezanin, telefon 0741232516, e-mail laura.burcoveanu@yahoo.ro, in dosarul 3299/99/2017, anunta scoaterea la vanzare prin licitatie publica cu strigare, la data de 29.07.2020, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar din Iasi, strada Anastasie Panu nr. 13-15, mezanin, a bunului mobil AUTOTURISM MARCA BMW 740D BERLINA, culoare albastra, an fabricatie 2003, motorina, nr. locuri 5, capacitate cilindrica 3901 cmc, tapiterie scaune piele, stare buna de functionare. Bunul poate fi vazut in parcarea restaurantului La Castel. Valoarea pornire de licitatie - 22765 lei, fara TVA, reprezentand 100% din pretul de evaluare. Daca bunul nu va fi adjudecat, o a doua licitatie va avea loc la data de 30.07.2020 – ora 10.00, la acelasi sediu si la acelasi pret. Daca bunul nu va fi adjudecat, alte licitatii vor avea loc la 10.08.2020- ora 10.00 si la 11.08.2020 - ora 10.00, la 90% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 20488,5 lei, iar ulterior la 31.08.2020- ora 10.00 si la 01.09.2020-ora 10.00, la 80% din pretul de evaluare, la valoarea de pornire de 18212 lei. Persoanele care pretind vreun drept real asupra bunului au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 28.07.2020, ora 12, la sediul lichidatorului judiciar. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, in baza unei cereri prealabile formulate cu 24 de ore inainte, la pretul de 50 de lei. Garantia de participare este de 10% din valoarea de pornire. Informatii suplimentare la telefon 0741232516 sau la sediul lichidatorului judiciar.
 Vremea in weekend. Temperaturi foarte ridicate HARTA METEO LIVE  VEZI METEO IN TIMP REAL
06/08/2020 10:00

 VEZI AICI METEO PENTRU: IASI,BACAU,BOTOSANI,NEAMT, SUCEAVA,VASLUI   Precipitatii Acum Radar Romania ANM.  

Hogeweyk, „orașul” în care toată lumea suferă de demență
02/08/2020 18:51

 La o primă vedere, Hogeweyk, situat la aproximativ 20 de kilometri de Amsterdam, arată ca orice alt oras olandez. Locuitorii isi duc viata in mod normal, fac cumpărături, merg la film si se intalnesc ...

Gafă de proporţii uriaşe a conducerii PNL şi USR Prahova ! Ploieştiul în pericol să piardă clădirea primăriei !
31/07/2020 14:04

 Anunţată de ieri, astăzi a avut loc conferinţa de presă a conducerilor judeţene a PNL şi USR Prahova, menită să anunţe alianţe electorale locale.   Iar locul „ochit” de cele ...

BREAKING - Noi restricții anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență: Mască în spații deschise, activități interzise noaptea și distanță pe plajă
28/07/2020 20:44

Comitetul National pentru Situatii de Urgentă a aprobat in sedinta desfăsurată astăzi, 28 iulie, Hotărarea numărul 37 privind stabilirea unor măsuri de limitare a răspandirii infectiilor cu SARS CoV-2 l ...

Putin își plasează arma supremă în Marea Neagră - Poate lovi România în câteva minute
27/07/2020 05:55

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat - duminică, la Sankt-Petersburg - că Marina militară rusă va fi dotată cu arme nucleare hipersonice şi cu drone submarine nucleare, acestea - potrivit Ministeru ...

Două îngrijitoare românce au primit moștenire peste un milion de euro de la italianul bogat pe care l-au îngrijit
25/07/2020 18:38

Două romance care lucrau ca ingrijitoare pentru un bătran din Italia, au primit după moartea acestuia un milion de euro. Bătranul le-a trecut in testament pentru că au avut grijă de el, insă rudele bărb ...

Româncă sunată în a șasea zi de vacanță în Grecia: Aveți COVID pozitiv. Cum a fost confirmată cu COVID-19 telefonic și ce a urmat.
25/07/2020 10:55

Iată integral mesajul femeii de 39 de ani, publicat pe Forum Grecia: ”Dulce si amar de Grecia Scrisoare către mine si către voi toti, sper să invătam ceva bun de aici Prima mea vacantă in Grecia ...

Grupare de proxeneti constituita de o familie
22/07/2020 20:47

 O familie din Buzau a ajuns in atentia DIICOT dupa ce a trimis tinere din Romania sa se prostitueze in Marea Britanie, Spania, Germania si Elvetia. Fetele erau racolate prin metoda "Lover B ...

VIDEO PSD încearcă răsturnarea Guvernului: 'La mijlocul lunii august ar trebui să avem moţiune de cenzură'
19/07/2020 15:11

 Purtătorul de cuvant al PSD, Lucian Romaşcanu, anunţă că la jumătatea lunii viitoare ar urma să fie depusă moţiunea de cenzură la adresa actualului Executiv şi că PSD susţine ideea unui guver ...

Tranzacțiile imobiliare, în derivă
17/07/2020 00:35

* la Iaşi au fost vandute, in iunie, 1.099 imobile, cu 335 mai multe faţă de luna anterioară, dar cu 361 mai puţine faţă de perioada similară a anului 2019 * totodată, judeţul inregistrează şi un ne ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!