Beneficiile unui gateway Bitcoin

bitcoin-1024x681

Dimensiune font:

| 27-12-2022 10:23

Meta descriere: Vă întrebați dacă aveți nevoie de un gateway de plată Bitcoin în calitate de comerciant?

Dacă da, iată beneficiile unui gateway Bitcoin pentru un business modern.
Fără îndoială spațiul cripto se maturizează și evoluează. În consecință, comercianții trebuie să găsească metode de a încorpora criptomonede în operațiunile lor. Una din principalele modalități de a face acest lucru este utilizarea unui gateway Bitcoin. Bitcoin este cea mai populară și mai bine cunoscută criptomonedă din lume în capitalizarea de piață. pentru mai multe detalii: bitcoinloophole
În prezent, mulți comercianți și corporații acceptă moneda Bitcoin. Unele companii mari au investit chiar și în dețineri de Bitcoin în valoare de milioane de dolari. Probabil că creșterea recentă a prețului din timpul pandemiei de COVID-19 a făcut Bitcoin și mai popular.
Numeroase persoane fizice și companii s-au adunat pe platforme precum Bitcoin Synergy pentru a achiziționa Bitcoin ca metodă de investiție. Se știe că Bitcoin nu folosește intermediari precum băncile convenționale. Prin urmare, tranzacțiile sunt mai rapide și mai ieftine decât plățile tradiționale. O idee bună este să vizitați https://bitcoin-synergy.io/ pentru a vă înregistra și a începe să achiziționați și să vindeți sau să utilizați această monedă virtuală pentru achiziții zilnice. Dar înainte de asta, poate doriți să aflați de ce au nevoie comercianții de un gateway Bitcoin.

Ce este un gateway Bitcoin?
Un gateway Bitcoin este un procesor sau o platformă digitală de plăți care permite vânzătorilor și comercianților să accepte plăți Bitcoin fără niciun risc de securitate. Poarta de acces/ gateway-ul facilitează plățile directe dintr-un portofel Bitcoin în alt portofel.
În afară de funcționarea de bază, un gateway Bitcoin asigură transferul în siguranță al datelor sensibile ale clientului cu privire la portofelul său către software-ul unui comerciant. În prezent, mai multe companii caută metode de plată mai sigure, profitabile și instant. Prin urmare, un gateway de plată Bitcoin sau cripto câștigă popularitate în rândul companiilor de dimensiuni variate.
Un gateway de plată Bitcoin sau gateway cripto este instalat în ecosistemul blockchain. Acest lucru înseamnă că oferă și beneficiile acestei tehnologii, cum ar fi transparența în tranzacții și permanența înregistrărilor. În plus, descentralizarea blockchain-ului elimină intermediarii precum băncile din acest tip de plăți. Astfel, se mărește viteza tranzacțiilor și se scurtează pașii de procesare a plăților.
În cele din urmă, acest sistem încurajează oamenii să accepte monedele virtuale, contribuind astfel la popularitatea monedei Bitcoin sau a gateway-urilor descentralizate. În general, gateway-urile de plată Bitcoin furnizează avantaje unice comercianților și clienților, pe lângă eliminarea terților din tranzacții și accelerarea tranzacțiilor.

Beneficiile principale ale unui gateway Bitcoin Comercianții și business-urile moderne au motive diverse pentru a adopta un gateway de plată Bitcoin sau cripto. De exemplu, această opțiune simplifică procesul de consolidare a fondurilor. De asemenea, facilitează setarea conversiilor și a transferurilor. Iată mai multe beneficii ale unui gateway Bitcoin.
●Caracterul anonim: Un gateway Bitcoin este descentralizat. Prin urmare, nu solicită clientului să se înregistreze sau să treacă de verificări. În schimb, permite unui utilizator să efectueze tranzacții anonime. Iar anonimatul este esențial pentru un furnizor care vinde active digitale sau își dorește confidențialitate.
●Procesarea instant a plăților: un gateway de plată Bitcoin sau cripto elimină intermediarii. Prin urmare, este rapid, și durează mai puțin de zece secunde. În consecință, comercianții pot accepta mai rapid plățile cu criptomonede și le pot transforma în bani fiat locali.
●Fără returnări: majoritatea comercianților își fac griji cu privire la returnări atunci când acceptă plăți cu cardul de credit. Un gateway de plată Bitcoin poate elimina această îngrijorare. O trăsătură principală a tranzacțiilor Bitcoin este ireversibilitatea. Prin urmare, un gateway de plată Bitcoin nu permite o rambursare sau returnare. Această caracteristică atrage mulți comercianți și antreprenori care conduc afaceri cu risc ridicat.
Un gateway de plată Bitcoin poate fi avantajos pentru un comerciant în mai multe moduri. Cu toate acestea, proprietarii de business-uri ar trebui să stabilească dacă această opțiune poate fi și mai benefică pentru business-ul lor înainte de a o adopta. În general, adoptarea și acceptarea de Bitcoin sunt în creștere la nivel global. Acest lucru face ca un gateway de plată Bitcoin să fie vital pentru un business care acceptă criptomonede.

Concluzii
Deținerea unui gateway de plată Bitcoin este esențial atunci când un comerciant dorește să atragă mai mulți clienți pentru a plăti cu criptomonede. Neacceptarea plății cu Bitcoin ar putea duce la pierderi în afaceri în favoarea competitorilor care acceptă plăți cripto. De asemenea, acceptarea plăților cu Bitcoin poate face ca brandul dvs. să iasă în evidență și să concureze în mod eficient. Prin urmare, business-urile moderne ar trebui să ia în considerare deținerea unui gateway de plată Bitcoin.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:49

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Nicolae Balcescu, cu sediul in sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, telefon 0234.214.071, fax 0234.214.016, e-mail: registratura@primaria-nicolae-balcescu.ro, cod fiscal 4353234. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -spatiu cu suprafata de 10,95 mp, in vederea desfasurarii activitatii cabinet de oftalmologie si optica medicala, situat in imobilul Dispensar Uman din satul Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 8, avand nr. cadastral 61861, CF 61861, apartinand domeniului public al Comunei Nicolae Balcescu, conform caietului de sarcini, H.C.L. Nicolae Balcescu nr. 31/11.03.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: La cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu Publicul si Arhiva din cadrul Comunei Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str.Eroilor nr.380, judetul Bacau. 3.3.Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ: 30 Lei/exemplar, se achita numerar sau prin OP la Compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Comunei Nicolae Balcescu. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.06.2024, ora 13.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1.Data-limita de depunere a ofertelor: 14.06.2024, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau, Compartiment Relatii cu Publicul si Arhiva. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Se depun intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.06.2024, ora 10.00, Comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, comuna Nicolae Balcescu, Str. Eroilor nr. 380, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia a II-a civila si de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bacau, municipiul Bacau, Str. Stefan cel Mare nr. 4, judetul Bacau, telefon 0234.514.419, fax 0234.525.211, e-mail: tr-bacau-reg2@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 16.05.2024.
ECOPIATA S.A. IASI organizeaza licitatii publice cu strigare pentru inchirierea urmatoarelor terenuri si spatii comerciale: - terenul nr. 4 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 31.05.2024 - ora 9.30; - terenul nr. 2 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 31.05.2024 - ora 9.45; - spatiul comercial S1 (5,87 mp) – Piata Independentei pe 31.05.2024 – ora 10.00; - spatiul comercial S3 (24 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 10.30; - spatiul comercial S4 (38 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 11.00; - spatiul comercial S5 (72,5 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 11.30; - spatiul comercial S9 (48,21 mp) - Piata Independentei pe 31.05.2024 - ora 12.00; - spatiul comercial S25 (30,00 mp) - Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 - ora 12.30; - spatiu comercial S2 (28,65 mp) - Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 -ora 13.00; spatiul comercial S6 (28,65 mp) – Piata Hala Centrala pe 31.05.2024 – ora 13.30; - teren nr. 1 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul pe 31.05.2024 – ora 13.45; - teren nr. 2 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul, pe 31.05.2024 – ora 14.00. Licitatiile vor avea loc la sediul firmei din Str. Anastasie Panu nr. 48. Caietele de sarcini se pot cumpara de la secretariatul societatii, unde se va depune documentatia pentru inscriere pana la data si ora de incepere a fiecarei licitatii. Informatii suplimentare la tel. 0232/267844.
Cine e Bogdan Neidoni, omul din Monaco despre care DNA susține că a fost intermediarul între Florian Coldea și afaceristul Cătălin Hideg
24/05/2024 23:31

Procurorii DNA arată in ordonanta de inculpare din dosarul de trafic de influentă că Bogdan intermediarul prin care afaceristul Cătălin Hideg a ajuns să discute cu Florian Coldea este Bogdan Neidoni, care ...

Coldea rupe tăcerea. Primele explicații după audierea de 15 ore de la DNA
24/05/2024 22:57

  Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a dat publicitătii, vineri seară, un comunicat de presă după ce a fost plasat de DNA sub control judiciar cu interdicţie de a părăsi teritoriul ...

SRI vine cu primele precizări, după ce un politician român a fost reținut pentru că spiona pentru Rusia
24/05/2024 16:43

Serviciul Roman de Informatii face primele precizări de presă in cazul politicianului roman retinut pentru că spiona in favoarea Rusiei. DIICOT cercetează un cetăţean roman care, incă din 2022, a suprav ...

Noi și noi strigăte de ajutor de la Kiev: Ne trebuie apărare antiaeriană acum! E așa scumpă pacea pentru voi?
24/05/2024 09:08

Seful Ministerului Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, s-a plans de solidaritatea verbală aliatilor occidentali si le-a cerut să grăbească transferul complexelor Patriot, a scris Kuleba pe reteau ...

Care sunt riscurile legate de tatuaje și machiaje permanente
24/05/2024 08:50

Pasionatii de tatuaje sau machiaje permanente trebuie să retină că infectiile pielii sunt cele mai frecvente riscuri la care se expun in urma cernelurilor folosite si a dezinfectării necorespunzătoare a i ...

Fostul 'numărul 2' al SRI Florian Coldea și șeful 'câmpului tactic' sub controlul DNA pentru 60 de zile - DNA i-a 'ușurat' de câte 500.000 de lei
24/05/2024 03:58

Fostul adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea si seful directiei Juridice din SRI, Dumitru Dumbravă, au fost pusi, in cursul noptii de joi spre vineri, sub control judiciar pe cautiune pent ...

Tentativă de omor în trafic. Pietoni loviți intenționat cu mașina pe trotuar. Una dintre victime a fost ulterior înjunghiată
23/05/2024 17:44

Doi bărbati au fost arestati preventiv sub acuzatia de tentativă la omor după ce unul dintre ei a lovit in plin cu masina doi pietoni care mergeau pe trotuar, iar cel de-al doilea s-a dat jos din autovehicul ...

Un TIR scăpat de sub control a făcut prăpăd în Galaţi. A ieşit de pe şosea, a pus la pământ un gard şi s-a oprit într-o casă
23/05/2024 16:57

Un accident care putea avea urmări tragice s-a produs joi, 23 mai, pe un drum din Galaţi. Soferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat cu vehiculul greu pe contrasens, după care a ieşit de pe ş ...

Un bărbat care s-a mutat cu amanta pe aceeași stradă unde locuiește soția, dat în judecată. Ce a decis instanța
23/05/2024 16:34

O italiancă si-a dat in judecată fostul sot pentru că, după despărtire, acesta s-a mutat impreună cu femeia pentru care a părăsit-o pe aceeasi stradă. După 40 de ani de căsnicie, un bărbat din Sant ...

Liberalii au pus ochii pe Drumul Baltagului
23/05/2024 12:18

George Lazăr, preşedinte PNL Neamţ, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, sustine că Drumul Baltagului, de la Borca la Tarcău, este unul dintre proiectele pe care le va p ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei