Nepotul secret al lui Gheorghe Dincă, celebru artist, a fost şocat să vadă că unchiul lui susţine că a ucis două fete, după ce le-a răpit. Întreaga poveste a căzut ca un trăznet pentru toţi din familia lor. Întreaga lume este zguduită de ceea ce s-a întâmplat în casa presupusului criminal din Caracal.

Nepotul lui Gheorghe Dincă a crezut că nu este adevărat. Îl cunoaşte foarte bine pe bărbatul din Caracal şi nu s-ar fi aşteptat vreodată ca aşa ceva să se întâmple, motiv pentru care mama lui încă mai crede că nu este posibil ca fratele ei să fi făcut aşa ceva. Deşi îi este soră vitregă, femeia nu acceptă ceea ce se petrece. 

 

 

Imediat cum s-a aflat de cazul din Caracal şi presupusele crime comise de Gheorghe Dincă, nepotul lui a aflat totul de la radio, dar n-a crezut. S-a gândit în primă fază că este vorba de o coincidenţă de nume pentru că nu se aştepta tocmai la unchiul lui vitreg să facă asemenea lucruri, motiv pentru care nici nu a luat legătura cu cineva din familie pentru a cere detalii. Abia când a văzut imagini cu Gheorghe Dincă a înţeles că despre el este vorba şi a trăit un şoc imens. 

Artistul, nepotul vitreg al lui Gheorghe Dincă, speră doar ca autorităţile să facă lumină în acest caz şi fiecare situaţie să fie clarificată.