IASI- Armin van Buuren urcă astăzi pe scena Digital Throne - Campionatul Mondial de Esports - Programul pe ore al festivalului

000000  ULTIMA-ORA

Dimensiune font:

| 01-09-2023 20:59

 

COMUNICAT. Armin van Buuren urcă astăzi pe scena Digital Throne - Campionatul Mondial de Esports - Programul pe ore al festivalului

COMUNICAT. Legenda muzicii electronice, Armin van Buuren, va urca pe scenă astăzi, pentru prima dată în Iaşi, în cadrul festivalului Digital Throne. Timp de 3 zile, pasionaţii de muzică şi de sporturi electronice prezenţi la Campionatul Mondial de Esports se vor bucura de muzica lui Armin, Tujamo, Lost Frequencies, JP Cooper şi Tom Odell, dar şi de artiştii români B.U.G. Mafia, Delia, Carla's Dreams, Alternosfera, Subcarpaţi, Spike, The Motans, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike, Muse Quartet & CTC şi Filarmonica “Moldova” din Iaşi. 

Armin van Buuren anunţă că va fi prezent la Iaşi 

Festivitatea de închidere a Campionatului are loc în weekendul 1-3 septembrie

După o săptămână plină de competiţii de CS:GO, CS:GO Female, Dota 2, Tekken 7, Dota 2, eFootball şi Mobile Legends Bang Bang, festivalul Digital Throne se încheie cu un weekend plin de finale si o festivitate de închidere, derulată pe parcursul a trei zile. Cei prezenţi în Iaşi se vor bucura de o serie de concerte care vor culmina duminică, de la ora 22:00 cu un super show cu drone, urmat de un spectacol de video mapping şi proiecţii speciale pe Palatul Culturii din Iaşi. Ceremonia se va încheia cu un show pirotehnic spectaculos. 

Program & line-up festivitate închidere:

Vineri , 1 septembrie
17:00 - Acces public
18:00 - Connect-R & Johny Romano
19:50 - JP Cooper
21:20 - Deliric & Silent Strike
22:40 - Lost Frequencies
00:15 - Armin Van Buuren

Sâmbătă, 2 septembrie
17:00 - Acces public
17:30 - Filarmonica de Stat Moldova
19:15 - Alternosfera
20:45 - Carla's Dreams
22:05 - Subcarpaţi
23:25 - B.U.G. Mafia

Duminică, 3 septembrie
16:00 - Acces public
16:30 - Spike
18:00 - The Motans
19:20 - Delia
21:00 - Tom Odell
22:00 – Closing Ceremony
22:45 – Tujamo

Bilete şi acces

Abonament VIP 1-3 septembrie: 499 lei.
Abonament General 1-3 septembrie: 299 Lei.
Bilete de 1 zi: Vineri, 1 septembrie: 199 Lei, Sâmbătă, 2 septembrie: 149 Lei, Duminică, 3 septembrie: 149 Lei.
Biletele la festivitatea de închidere pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro şi entertix.ro.
Accesul la finalele Campionatului Mondial de Esports este gratuit.

Reguli de acces

Intrarea la festival este posibilă doar prin locurile şi la orele stabilite, exclusiv pentru participanţi. Accesul în zona festivalului se face doar pe la intrările special amenajate, cu respectarea procedurilor de înregistrare a biletelor achiziţionate, regulilor de check-in şi de acces. Intrarea în perimetrul de desfăşurare a concertelor festivalului Digital Throne este posibilă doar prin locurile şi la orele stabilite de organizator. 

Spectatorii sunt rugaţi să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces şi pentru a nu pierde începutul evenimentului. La intrarea în locaţie, toţi participanţii vor fi controlaţi de agenţii de securitate. Spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor numai din punctele şi website-urile autorizate.


Acces minori:

Minorii sub 14 ani au accesul gratuit în cadrul Ceremoniilor de închidere DIGITAL THRONE,  însoţiţi de un părinte/tutore legal, cu un bilet valabil şi o declaraţie prin care îşi asumă responsabilitatea şi obligaţia de a supraveghea minorul.

Minorii cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani vor avea nevoie de un bilet valabil şi pot participa doar dacă sunt însoţiţi de un adult care deţine un bilet valabil şi o declaraţie prin care îşi asumă responsabilitatea şi obligaţia de supraveghere.

Minorii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani pot participa cu un bilet valabil şi o declaraţie semnată de părinte/tutore.

Este INTERZIS accesul cu: droguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante), produse cosmetice inflamabile (crema de plaja este permisă),rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm, cutii de băutură, conserve, artificii, lasere, spray-uri, bannere susţinute de beţe, scaune, cuţite, arme, obiecte contondente, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerine), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alţi participanţi.

Alte informaţii utile:

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare. Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, îşi asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere cu privire la durata procedurilor de intrare în zona de desfăşurare a evenimentului.

Organizatorul poate opera modificări ale programului artistic (artişti, ore de începere a reprezentaţiilor), în mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri cu privire la acestea.

DIGITAL THRONE nu are obligaţia să anuleze festivalul în caz de vreme nefavorabilă, însă, în cazul în care autorităţile solicită suspendarea sau închiderea festivalului de către DIGITAL THRONE din motive de caz fortuit sau forţă majoră, festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate/suspendate, iar DIGITAL THRONE nu poate fi ţinut răspunzător pentru festivalieri sau alte terţe părţi pentru închiderea/suspendarea acestuia.

Organizatorul nu este răspunzător de serviciile şi produsele comercializate de partenerii contractuali în zona de eveniment şi nu îşi asumă răspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge în legătură cu cumpărarea sau utilizarea serviciilor sau produselor.

Organizatorul nu este responsabil/răspunzător pentru acţiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de eveniment. În zona evenimentului, organizatorul va asigura paza şi protecţia participanţilor, astfel că aceştia sunt obligaţi să colaboreze cu echipa de pază şi protecţie şi autorităţi şi să respecte instrucţiunile acestora.

În măsura în care organizatorul consideră că un participant pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi sau creează o situaţie de disconfort pentru aceştia sau se comportă într-o maniera care afectează buna desfăşurare a festivalului sau atmosfera din festival, organizatorul îşi rezervă dreptul de a tăia brăţara acelui participant şi de a solicita asistenţa Jandarmeriei sau a firmei de pază pentru a escorta acel participant afara din festival şi de a nu îi mai permite accesul acestuia înapoi în festival.

Vizitatorii iau notă de faptul că DIGITAL THRONE, partenerii contractuali autorizaţi de DIGITAL THRONE, asociaţii săi, membrii presei, alţi vizitatori şi alţi terţi pot realiza înregistrări audio şi de imagini ale festivalului. Pentru motive de securitate, zona festivalului este supravegheată cu camere video.

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal preluate prin camerele video de supraveghere are loc oricând vă aflaţi în incinta festivalului DIGITAL THRONE, iar prin participarea la festival vă oferiţi explicit acordul pentru aceasta prelucrare. De asemenea, concertele precum şi întregul festival pot fi înregistrate video/foto de partenerii noştri contractuali, în scopuri de marketing şi publicitate.

 

Finalele Campionatului Mondial de Esports

Digital Throne găzduieşte cea de-a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Esports. Competiţia, organizată de Federaţia Internaţională de Esports, va reuni cei mai mulţi jucători pe care i-a avut vreodată la start orice eveniment de profil organizat până acum în lume. Timp de o săptămână peste 700 de jucători din 111 de ţări s-au înfruntat la şase dintre jocurile competitive de top ale momentului - Counter Strike: Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends şi PUBG Mobile.

Valoarea premiilor puse la bătaie este de 500.000 dolari, cel mai mare prize pool pe care un Campionat Mondial l-a avut vreodată. Premiile vor fi adjudecate în urma celor aproape 500 de meciuri pe care turneul final de la Iaşi le va găzdui timp de o săptămână.

Accesul la finalele Campionatului Mondial de Esports este gratuit.
Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.digitalthroneiasi.ro  .

Despre Digital Throne

Digital Throne este un festival de 10 zile (24 august – 3 septembrie), care lansează, la nivel internaţional, strategia Iaşiului de a deveni o capitală globală a sportului digital, artei, educaţiei şi divertismentului.
Ca parte a Digital Throne, Iasi2023 găzduieşte cea de-a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Esports.
Peste 700 de jucători din peste 120 de ţări concurează pentru trofeul competiţiei într-un oraş care radiază o cultură unică şi o istorie bogată.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Statuia lui Ştefan cel Mare din faţa Palatului Culturii va fi restaurată. Va dura doi ani
28/04/2024 11:36

 Primarul Mihai Chirica a semnat autorizatia de construire necesară lucrărilor de restaurare a statuii ecvestre a lui Stefan cel Mare din fata Palatului Culturii. Finantarea lucrărilor ar putea fi asig ...

Se termină reabilitarea de 2 ani și 2 mil. euro: e cea mai mare bibliotecă din Moldova și un edificiu emblematic al țării
27/04/2024 21:49

 BCU Iasi incheie lucrările si activitătile prevăzute in proiectul „Restaurare si reabilitare a clădirii monument istoric Biblioteca Centrală Universitară Mihai Eminescu”, finantat in cad ...

Bărbatul fatal, seducătorul prin excelență.
26/04/2024 09:25

Atat de sigur pe platoul de filmare, in aceeasi măsură devotat femeilor care au stiut să arate că sunt femei in toată puterea cuvantului. Senzualitate, pasiune, arta de a cuceri prin naturalete si sincerit ...

Tablou semnat de celebrul pictor Gustav Klimt, vândut cu 30 de milioane de euro
25/04/2024 13:39

Un tablou considerat pierdut, semnat de celebrul pictor Gustav Klimt, a fost vandut cu 30 de milioane de euro la o licitatie la Viena, capitala Austriei. Lucrarea neterminată, „Portretul Domnisoarei Lie ...

Un pocal al Breslei minerilor, vechi din anul 1567, a ajuns la Muzeul Național de Istorie a României
24/04/2024 17:12

Muzeul Naţional de Istorie a Romaniei a achiziţionat un pocal de argint aurit aparţinand breslei minerilor din Transilvania şi Ţara Barsei, datat in 1567, a anunţat ministrul Culturii, Raluca Turcan. &bd ...

Două filme româneşti au ajuns în selecţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes
23/04/2024 11:21

Două filme romaneşti sunt in selecţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes, finalizată astăzi, anume lungmetrajul „Trei kilometri pană la capătul lumii”, regizat de Emanuel Parvu, ş ...

Comic Con România, un regal al benzilor desenate
21/04/2024 08:38

Comic Con Romania, eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi cosplay, are loc la Romexpo, de vineri pană duminică. Actori cunoscuţi de la Hollywood vor fi prezenţi ...

ICR a deschis o nouă galerie de artă la Veneția
19/04/2024 11:07

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a participat la inaugurarea atelierului de mozaic din cadrul Noii Galerii a ICR Veneţia, proiect din cadrul celebrei Bienale din oraş, prilej cu care a remarcat că acest sp ...

De ce a dinamitat Armata Română cel mai frumos pod din ţară, construit de Anghel Saligny
17/04/2024 13:53

Construit de marele inginer Anghel Saligny, podul de la Cosmesti a fost o demonstratie de inginerie care a avut, insă, un destin dramatic. A fost la acea vreme considerat cel mai frumos pod din tară, iar mate ...

370 de ani de la moartea „celui mai mare ctitor de lăcașuri sfinte”. Nu este vorba despre Ștefan cel Mare
11/04/2024 08:57

La 9 aprilie 2024 s-au implinit 370 de ani de la moartea domnitorului căruia ii sunt atribuite cele mai multe ctitorii ale neamului romanesc. Voievodul a carmuit Tara Romanească, nu Moldova. Este vorba despr ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei