Infidelitatea, in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 02-10-2012 19:40

Este posibil insa ca procentul sa fie mai ridicat. Aproape orice mariaj se va confrunta mai devreme sau mai tarziu cu o „prietenie” in afara relatiei si care poate fi emotionala (relatie platonica) sau fizica. Experienta de interpretare a peste 2000 de astrograme mi-a oferit posibilitatea de a recunoaste atat anumite tendinte spre infidelitate ale celor care au Soarele sau Ascendentul in anumite zodii, dar si anumite tipare care se repeta in astrogramele celor care insala sau sunt inselati.
 
In primul rand, am observat ca inclinatia spre a fi nesincer intr-un parteneriat, este mai specifica anumitor zodii decat altora. Apartenenta Ascendentului sau a planetelor personale precum Soarele, Luna, Venus si Marte la anumite zodii, creeaza premisele aparitiei tentatiilor care se pot transforma sau nu in adulter (in functie de mai multi factori care „pluseaza”).
 
Zodia Berbecului
Confera o predispozitie spre a cauta noi provocari, ceea ce ii face pe cei care au planetele de mai sus in aceasta zodie, ca prim candidati spre a fi lipsiti de loialitate. Berbecii sunt cei mai aprinsi parteneri, barbati sau femei, plini de curaj si nerabdare si adeptii dictonului ca „in dragoste este permis orice”. Parerea lor buna despre ei insisi are nevoie, de-a lungul timpului, de confirmari si reconfirmari. Ei isi urmaresc obiectul dorintei cu o inversunare redutabila, atata vreme cat inca nu sunt siguri ca acesta a fost cucerit pe deplin.

Dar pe cat de repede se aprind, pe atat de repede isi pierd si interesul, mai ales daca sunt siguri de admiratia si dragostea neconditionata a partenerului sau partenerei. Sunt mari amatori de sex si un partener care este mai putin dispus, prin natura sa, sa puna pe primul plan al relatiei acest aspect, ii va determina pe cei care sunt influentati de aceasta zodie sa caute satisfactie in alta parte. Barbatii Berbeci sunt posesivi si gelosi, incapatanati si orgoliosi. Sunt atrasi de femeiele foarte delicate, frumoase si pe care le pot domina. In concluzie, un barbat care are Soarele, Venus sau Marte in aceasta zodie, nu este cea mai buna alegere pentru o casatorie, daca nu va mentineti atractia „in priza”.
 
Zodia Taurului
Este caracteristica pentru fidelitate, dar si pentru multa posesivitate. Cei care au planetele personale Soarele, Luna si Venus in aceasta zodie sunt foarte senzuali si acaparatori fata de persoana iubita. Nu am spus ca nu pot insela, dar mult mai rar si atunci sunt statornici chiar si in relatia extraconjugala. Adesea, au aventuri de lunga durata si sunt la fel de constiinciosi in acestea precum sunt altii in casatorie, ceea ce se poate numi „fidelitate simultana”. Barbatii-Taur sunt cei care apreciaza orice le incanta simturile, fie ca e vorba de parfumuri, de atingeri sau chiar de o mancare buna.

 

Pe cat de imprevizibili sunt Berbecii, pe atat de usor poate fi anticipat modul de comportament al celor care au Taurul ca semn al conduitei afective. Ei sunt foarte incapatanati si daca intr-adevar se hotarasc sa se desparta, nu prea mai exista sanse sa revina, orice argumente sau stimulente ar mai aduce partenera. In celalalt sens, e si foarte greu sa scapi de asemenea parteneri, chiar daca nu mai sunt satisfacuti de relatie, pentru ca schimbarile nu le sunt pe plac si tin mult la tabieturi si obisnuinte. Ii enerveaza foarte mult sa fie refuzati sa faca dragoste, sa nu le mai faceti mancare sau sa cheltuiti aiurea pe tot felul de lucruri.
 
Zodia Gemenilor
Notiunile de constanta si fidelitate sunt aproape incompatibile cu natura lor, daca aceasta zodie se afla intr-un rol dominant. Astfel o femeie care are Soarele in Gemeni, dar Luna si Venus in semne fidele precum Capricornul, Fecioara sau Leul, va avea un comportament afectiv mult mai stabil. Aceasta zodie nu pune pret pe moralitate, oferind celor caracterizati de ea, o personalitate multipla. Sunt acei oameni care iubesc mai multe persoane, in diferite etape ale vietii sau chiar simultan; se indragostesc repede si intens, dar rareori sentimentele lor dureaza. Curiozitatea si lipsa lor de responsabilitate ii atrage catre noi experiente.

 

Sunt sensibili la partenere intelectuale si sunt extrem de expeditivi in consumarea fizica a relatiei. La randul lor, sunt extrem de distractivi, comici innascuti, cu un ascutit simt al observatiei. Relatia cu un Geaman este 50% prietenie si dupa aceea urmeaza partea afectiva sau sexuala. Singura sansa de a-ti tine partenerul Geaman langa tine este de a te reinventa, de a aduce mereu ceva nou, fie ca e vorba de subiecte, aspect fizic sau experimente erotice. Gemenii pleaca daca se plictisesc sau daca sunt cicaliti cu tot felul de lucruri comune.
Zodia Racului
Ofera o alta perspectiva asupra a ceea ce inseamna stabilitate intr-o relatie. Daca ar exista un cuvant care ar putea caracteriza numai el relatiile cu cei sub influenta acestui semn, acesta ar fi „siguranta”. Daca un Rac se simte in siguranta intr-o casatorie, va fi un partener extrem de fidel si loial. Chiar si atunci cand sunt probleme in relatie, el se va crampona de iluzia ca lucrurile se pot aranja si pot reveni intr-o matca linistita. Racii sunt oameni „de casa”, care se simt bine in familie, iar caminul este pentru ei un templu si relatiile ii fac sa se simta in siguranta. De fapt, se tem sa ramana singuri si de aceea, sunt si foarte posesivi: nu gelosi, e o diferenta.

 

Cei care sunt gelosi (precum Scorpionii sau Berbecii), o fac indiferent cata atentie li se acorda, pe cand Racii ofera destula libertate partenerelor atata timp cat se simt protejati. In schimb, vor fi raniti si suspiciosi mult timp daca sunt inselati: cel mai adesea nu vor incheia relatia, dar vor chinui partenerul infidel cu multa subtilitate. La randul lor, sunt vulnerabili la ispite atunci cand se simt neglijati. Au o instabilitate emotionala care iese la vedere in momente critice si desi sunt foarte saritori cand ceilalti membri ai familiei au probleme, le este greu sa gaseasca tarie pentru ei. In general, este greu pentru un Rac sa decida sa se desparta: sunt deranjati de remarci umilitoare, de raceala sufleteasca si de dezordinea din caminul conjugal (ma refer mai mult la atmosfera, nu la curatenie), care le zdruncina sentimentul de siguranta.

 

Zodia Leului
Ofera doua extreme: ei pot fi cei mai fideli barbati sau sa-si insele partenerele, dar sa pastreze in continuare casnicia sau, in cazuri in care chiar nu se mai poate, sa se separe cu demnitate. Ei se bat cu perseverenta si eficienta pentru persoana iubita, dar odata castigata reduta, stiu sa o respecte si o trateaza cu generozitate. Sunt extrem de vulnerabili la laude, chiar si la cele nerusinat de exagerate si daca nu le vor primi de la partenera, macar din cand in cand, cu siguranta ca se va gasi o reprezentanta a sexului opus sa le ofere, deoarece adesea sunt barbati frumosi, sau care fac oricum impresie puternica. Ei mai au un atu considerabil fata de ceilalti barbati si un buton de alarma pentru consoarte: sunt oameni care fac bani, fie ca sunt slujbasi, dar neaparat in functii de conducere, fie ca isi conduc propriile lor afaceri.

 

Reprezentantii acestei zodii au, in general, pasiuni durabile si sunt credinciosi femeii iubite, mai ales daca aceasta are calitati care sar in ochii tuturor. Dar chiar si celor mai fideli dintre ei, le place sa flirteze pentru a-si testa puterea de seductie, indicator al nemaipomenitelor lor calitati (pe care le au sau doar si le atribuie). Viata erotica este extrem de bogata la acesti nativi, iar partenerele care nu raspund cu aceeasi disponibilitate, sunt primele candidate la cele inselate. Alte motive de separare ale Leilor sunt: critica persistenta, desconsiderarea calitatilor sale si vulgaritatea. Toate acestea le submineaza orgoliul si sentimentul lor acut de demnitate.
Zodia Fecioarei
Este singurul semn zodiacal reprezentat de o femeie, ceea ce se reflecta sub forma unei trasaturi feminine la ambele sexe si anume pedanteria sau atentia, adesea exagerata, asupra detaliilor. Fecioara este unul din cele mai putin predispuse semne spre infidelitate si mai ales spre divort. Are un sentiment al sacrificiului si o oroare de a-si expune intimitatea in fata societatii, incat a trece printr-un divort este pentru ea un cosmar mai infiorator decat sa suporte ani de zile sau chiar o viata intreaga o relatie nesatisfacatoare. In schimb, sunt foarte eficiente in a-si pedepsi partenerul care le-a tradat, reusind sa-i faca viata un calvar si apoi sa faca pe victima absoluta.

 

Mai mult, Fecioarelor nu le place sa-si asume riscuri si prefera seriozitatea si traditia. Barbatul Fecioara este unul pudic si chiar si atunci cand are o aventura, el va fi foarte rezervat, deoarece ii place discretia. Nu este nici foarte romantic, iar viata sa erotica poate avea unele episoade mai fierbinti, dar in general, nu este prea bogata.
 
Barbatii Fecioara sunt familisti (desi exista un procent apreciabil care prefera celibatul) si evita sa fie infideli, sau o fac cu maxima discretie, deoarece isi doresc un camin linistit, fara tensiuni si ordonat. Barbatii Fecioara sunt dispusi sa ierte multe, dar sunt totusi cateva lucruri care, daca persista, ii pot determina sa se separe. Unul din cele mai importante este risipa financiara si imediat urmeaza infidelitatea, deoarece ei au un inalt simt al corectitudinii. Vulgaritatea, ca si critica exagerata, desi ei insisi sunt inclinati spre critica, ii deranjeaza iarasi destul de mult.
Zodia Balantei
Barbatii din aceasta zodie pot fi, pe buna dreptate, cei mai vanati pentru o casatorie. Ei pot imbina, intr-un mod miraculos, iubitul, amantul, prietenul si sotul intr-unul singur. Sunt gentili, sociabili, comunicativi, atenti, dar...nu stralucesc prin loialitate conjugala. Nimeni nu e perfect, nu-i asa? Pentru barbatii celorlalte zodii poate parea de neinteles succesul de care cei din zodia Balantei se bucura printre reprezentantele sexului opus.

 

Chiar daca nu are frumusetea Leului, banii Capricornului, tandretea Racului, onestitatea Fecioarelor, inteligenta Gemenilor sau misterul Scorpionilor, barbatul Balanta reuseste cu un zambet si cu o vorba dulce acolo unde ceilalti esueaza. Dar zambetul si vorba dulce sunt risipite cu darnicie oriunde si oricui, asa ca posibilitatea de a i se raspunde cu aceeasi moneda creste exponential.

 

Contrar a ceea ce se crede, desi balanta este simbolul echilibrului, ei sunt excesiv de instabili, tocmai pentru ca ei cauta echilibrul perfect. A impaca si amanta si nevasta si uneori prietena (pentru ca ei pot fi prieteni intimi cu femeile) poate fi o chestiune careia sa-i dedice intreaga lor energie. Sunt foarte sensibili si vulnerabili la frumusetea fizica, asa ca intotdeauna vor fi atrasi de femeile frumoase si cochete; de aceea, partenera care doreste sa-l pastreze alaturi trebuie sa fie mereu atenta la cum arata si cum se imbraca.

 

Un barbat-Fecioara i-ar atrage atentia; cel in Balanta si-ar „clati” ochii cu alta priveliste mai placuta, in timp ce ar putea face, culmea, un compliment consoartei neingrijite. Ei sunt adesea superficiali in alegerile lor, fie ca este vorba de sotii sau de amante. Barbatii Balanta fug de plictiseala si de urat: o partenera anosta si neingrijita va fi parasita, mai devreme sau mai tarziu.
Zodia Scorpionului
Confera barbatilor care au Soarele sau Ascendentul in ea, un magnetism care ii face extrem de atragatori pentru sexul opus, dar si la fel de periculosi. Ei sunt misteriosi, pasionali, posesivi si... devoratori. Le place sa domine, chiar daca o fac in mod subtil, si sunt dominati, la randul lor, de instincte si pasiuni. Nu degeaba, verbul care caracterizeaza aceasta zodie este „a dori”, asemanandu-i intr-un fel cu Berbecii, numai ca acestia din urma nu au perseverenta si capacitatea de a manipula, de a influenta, a Scorpionilor.

 

Partenera unui Scorpion trebuie sa fie alcatuita numai din superlative si sa aiba o personalitate puternica, altfel va fi, de obicei, ranita de barbatul-Scorpion, care are talentul de a „intepa” exact acolo unde o poate doare mai tare. El este insa loial, sensibil si protector fata de femeia care il intelege si pe care o admira.

 

Orice Scorpion are o arhiva secreta, fie ca este vorba de probleme sentimentale, materiale sau familiale. In casnicie, barbatii Scorpion tind sa comande si sunt foarte posesivi: nu agreeaza ca ceva ce le apartine(si aici intra si partenera de viata) sa-i fie luat sau folosit fara stirea sa. Nu acorda nici o sansa unei partenere infidele si daca nu divorteaza, o fac doar pentru a-i plati acesteia cu varf si indesat. Daca nu sunt multumiti de senzualitatea partenerei, caci sexul la ei este pasional si sofisticat, vor avea aventuri pe care le vor ascunde cu grija. Adesea vor fi infideli si gelosi in acelasi timp.
 
Zodia Sagetatorului
Barbatii acestei zodii au un caracter dual: pe de o parte, sunt aventurieri, superficiali, dornici de libertate; pe de alta parte, sunt atrasi de traditie, conformisti, au sentimentul familiei si caminul, sotia si copiii sunt foarte importanti pentru ei. Adesea, acelasi individ Sagetator poate experimenta, pe parcursul vietii sale, ambele variante: poate fi, in tinerete, un afemeiat, cu multe legaturi sentimentale pasagere, dar odata casatorit, devine un sot si un tata exemplar si chiar moralist; sau poate fi un partener fidel si dintr-o data, in special in jurul varstei de 40 de ani, sa lase balta o casnicie de 20 de ani si sa aiba o aventura, care daca este suficient de puternica, se transforma intr-o a doua casatorie.

 

Sagetatorii sunt foarte prietenosi, plini de viata, simpatici, asa ca nu este o problema pentru ei sa placa, cel putin la prima vedere. Se plictisesc usor si desi nu vor doar sex, le place varietatea si stimularea intelectuala si fizica. Sunt sinceri, directi, lipsiti de tact si sunt barbatii care spun fara prea multe menajamente adevarul, chiar daca asta inseamna a recunoaste ca si-a inselat partenera: un barbat Balanta ar face o gluma, un Scorpion ar face pe misteriosul, dar un Sagetator strans cu intrebarile, poate sa puna imediat pe tava o poveste care arunca in aer o relatie pe care o credeati solida.
 
Zodia Capricornului
Ar avea cele mai mari sanse la primul loc pe podium, la categoria celor mai credinciosi si stabili barbati. Datoria, loialitatea, stabilitatea, siguranta sunt calitatile lor cele mai frecvente. Sunt considerati, intr-un mod superficial, barbati „reci”, deoarece isi controleaza si isi cenzureaza exprimarea sentimentelor, dar asta nu inseamna ca nu le au sau ca nu sunt destul de puternice. Barbatul Capricorn este calculat chiar si in dragoste: abordeaza cu seriozitate o relatie, indiferent daca este vorba de prietenie, iubire sau casnicie.

 

Este timid, o natura complexa, cu multe inhibitii, dar este un barbat puternic si poate fi chiar dur. Complexele lui emotionale provin din faptul ca isi doreste multe, dar nu indrazneste sa le exprime sau sa le puna in practica din prima, din cauza reticentei lor.

 

Este foarte atent la alegerea partenerei de viata, un sot serios, care nu admite aventurile si cu atat mai putin divortul. Se pare ca barbatii Capricorn devin mai sentimentali pe la 45-50 de ani, cand devin mai relaxati, mai romantici. Explicatia este ca au obtinut, marea lor majoritate, pozitia sociala si statutul financiar ravnit si pot sa acorde mai multa atentie laturii afective. Atunci sunt si mai vulnerabili la relatii in afara casatoriei; ei sunt amanti de cursa lunga, care pot avea o relatie extraconjugala mai stabila si mai de lunga durata decat au reprezentantii altor zodii casniciile.
 
Zodia Varsatorului
Sunt barbatii cerebrali cu suflet tandru, care au un simt al prieteniei foarte dezvoltat. Sunt plini de contradictii, independenti si cu oroare de constrangeri. Nu rezista intro casnicie monotona sau in care partenera este posesiva sau si mai rau, geloasa. Cauta femei inteligente si simpatice, independente si cu care pot fi, in primul rand, prieteni.

 

Flirteaza, dar sunt, spre deosebire de Balante si Gemeni, celelalte zodii de Aer, stabili si fideli daca sunt lasati sa-si traiasca viata(nu sa insele, pentru ca daca simt ca au libertatea asta, adica femeia nu face o tragedie, nu o vor face). Totusi le vine greu sa-si exprime dragostea in cuvinte dulci-tandre si prefera sa o faca simtita prin gesturi sau actiuni. Nu sunt romantici si nici delicati; in schimb nu au inhibitii sau tabuuri fata de nici un subiect sau experienta.

 

Varsatorii nu sunt gelosi si cu atat mai putin posesivi, respectand independenta partenerelor. Sunt printre putinii barbati capabili sa ierte infidelitatea partenerelor si sa continue relatia fara razbunari sau reprosuri permanente desi, datorita atitudinii lor relaxate, rareori sunt inselati.

 

Barbatul-Varsator este „lenes” la insuratoare si „iute” la divort si nu se casatoreste decat daca este foarte indragostit si i se atenueaza atunci dorinta de libertate. Ce ii determina sa divorteze? Mai putin ii determina propriile aventuri, caci pot avea, dar le trateaza cu nonsalanta, decat o atmosfera incarcata acasa: daca aceasta este apasatoare, sunt criticati sau si mai rau, se incearca sa fie tinuti din scurt, vor divorta usor si fara sa se streseze prea mult.
 
Zodia Pestilor
Barbatii din zodia Pestilor pot fi considerati infidelii zodiacului: pot avea o sotie si o amanta sau doua iubite in acelasi timp, reusind sa le faca pe amandoua nefericite prin incertitudinea lor. Se complac in situatii ambigue, din cauza ca nu se implica ferm, activ in rezolvarea lor si a conflictelor adiacente. Nedorind sa raneasca pe nimeni, asteapta sa ia altcineva deciziile dureroase, chair daca asta inseamna ca altcineva este Cel de Sus.

 

Au un magnetism aparte, suav, seducator, diferit de al Scorpionului: am putea spune un magnetism feminin fata de al Scorpionilor care este profund masculin, emanand virilitate. Pestii sunt demni, rafinati, politicosi si prudenti, dar totusi inclinati spre aventura: cu cat mai mistica si mai nefericita, cu atat mai bine. Barbatul-Pesti spune unei femei exact ce doreste aceasta sa auda, o face sa viseze si face promisiuni, pe care adesea nu le poate tine si cand aceasta ajunge intr-o lume de vis, se trezeste ca el a plecat sa consoleze pe fosta iubita, prietena sau sotie.

 

Este un bun amant, plin de pasiune, sensibil si atent la nevoile partenerei. Barbatul Peste rareori pune capat unei relatii de lunga durata intr-un mod transant: daca o face, are in mod sigur pe altcineva. Este cel mai romantic si intotdeauna va face totul pentru femeia iubita, parand a exista doar pentru satisfacerea placerilor acesteia. Si atunci de unde apar atitia infideli din randul acestei zodii?

 

Este o contradictie semnificata si de simbolul celor doi pesti care inoata in directii diferite si anume idealismul de care nu se despart pana la moarte. Ei vor femeia pe care nu o pot avea, femeia perfecta, in esenta pura. Pe barbatii Pesti ii apuca dorul de duca atunci cand sunt ignorati, criticati, atacati in pasiunile lor. Ei sunt sensibili si vulnerabili si toate acestea se vor cumula ca niste radiatii nocive, mai devreme sau mai tarziu ajungand la un prag critic.
www.eva.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei