Luna Nouă în Fecioară, momentul în care ne putem vindeca viața

641x334-00-60

Dimensiune font:

| 06-09-2021 09:45

Pe 7 septembrie 2021, la ora 3:52, Luna și Soarele se întâlnesc în Fecioara la gradul 14, formând aspectul de Luna nouă.

În acest an, Luna nouă în Fecioara se așează într-un context energetic puternic, fiind acompaniată, prin aspect armonios, de Uranus (Taur), care este implicat, după cum știm deja, în aspectul anului- cuadratura cu Saturn (Vărsător) și aflându-se în aspect tensionat cu Neptun (Pești). Este un context care promite direcții noi, revelații, conștientizări, ceva mai multă claritate decât am experimentat în ultimele luni, posibilități noi, dar și desprindere de obiceiuri vechi și de ceea ce nu mai servește sănătății noastre în toate sensurile.

Fiecare Luna nouă este un spațiu de creație, de nou început, numai bun pentru meditație, contemplare a vieții noastre și pentru a face un pas într-o direcție nouă. Acum Luna Nouă este în semnul Fecioarei, un semn de pământ care este în strânsă corelație cu tot ce înțelegem prin sănătate și vindecare, dar și cu stilul de viață, igiena zilnică a vieții, rutină, muncă, serviciul și modul în care știm să funcționăm astfel încât să fim de ajutor, să fim utili și eficienți.

Noi modalități de vindecare

Luna nouă în Fecioara, cu influențe uraniene, ne poate oferi acum oportunitatea de a ne mișca înainte, de a ne smulge din ceea ne intoxică, sub aspect personal și colectiv (Neptun în Pești, în opoziție cu Luna nouă) la nivel energetic, emoțional, mental, fizic. Dacă până acum emoțiile noastre nu ne-au fost de prea mare folos pentru a ne păstra un nivel energetic crescut, pentru claritate și sănătate, deoarece am fost deseori copleșiți de frică, anxietate, îngrijorare, chiar disperare, acum putem găsi modalități pentru a transmuta aceste emoții, pentru a ne mișca dincolo de ele sau a le înțelege cauza, a le accepta și integra la un nivel de înțelepciune care ne permite să funcționăm fără a recrea, iar și iar, consecințe profunde în ființa noastră și o realitate constrângătoare.

E timpul să descoperim modalități noi de vindecare, terapii și perspective noi, oameni care ne pot sprijini în procesul nostru, mijloace de îmbunătățire a parametrilor fizici și emoționali pe care să le integrăm în rutină zilnică. E posibil ca în următoarele săptămâni și chiar luni, să accesăm informații utile, funcționale, să ni se reveleze soluții pentru situațiile stresante cu care ne-am confruntat până acum, altele decât cele pe care le-am luat în considerare în trecut.

Putem să ne evaluăm mai atent alimentația, să începem un regim alimentar mai sănătos și adecvat, sau putem începe să fim mai activi, să începem un program de exerciții fizice (terapeutice) care ni se potrivesc, să facem ce e necesar pentru a avea un somn mai odihnitor și regenerativ, să apelăm la terapii alternative, consiliere și la alte mijloace pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții.

Reorganizarea muncii și a vieții


Luna nouă în Fecioara deschide sezonul de curățenie, purificare și simplificare a vieții. Așa că, începând de acum, luăm în calcul să ne reorganizăm activitățile profesionale, programul, obiceiurile, viața. Să găsim moduri mai sănătoase și utile, eficiente și cât mai simple, care să aducă rezultate mai bune si mai multă claritate. Cu răbdare, încet, dar clar și coerent, ne putem așeza viața pe un făgaș mai clar și mai funcțional.

Poate fi, pentru mulți, și un prilej de a-și regândi activitatea, în sensul de reorientare, fie ca loc de muncă, fie ca metodă de lucru, echipa, structura etc. E momentul, spre exemplu, să devenim mai deschiși la a integra în munca noastră mijloace moderne, tehnologie care să ne micșoreze eforturile și să simplifice lucrurile. Sau să învățăm ceva nou, să îmbogățim cunoașterea noastră, astfel încât abordarea profesională să fie mai țintită și cu rezultate net superioare.

Curățenia, în sensul ei propriu, este adevărată terapie. Când facem curat în casă, mintea ne urmează și se curățași ea. E timpul să creăm un flux energetic sănătos în casă, să eliberăm spațiul, să-l reorganizăm mai bine.

Gândurile și cuvintele folosite au impact asupra destinului


Stăpânul Lunii noi în Fecioara este Mercur, aflat în Balanță, în trigon cu Saturn și cu Destinul și în opoziție cu Kiron. Iar Mercur, la rândul lui este sub stăpânirea lui Venus, aflată tot în Balanță (domiciliu). Așadar, această Lună nouă capătă și accente Venusiene, semn că relațiile sunt și ele în prim plan, precum și satisfacțiile, plăcerile, abundența, bunăstarea noastră.

E important să fim atenți la cuvintele pe care le folosim, ele pot veni pe circuitul automat, inconștient, ca expresie a traumelor și nesigurantelor noastre, sau pot veni pe calea conștientă, ca expresie a înțelegerii mai profunde a realității și a modului în care comunicăm cu cei din jur. În altă ordinde de idei, prin cuvinte, prin înțelepciunea lor, dar și prin conversații cu sens, profunde dar detașate, putem vindeca și transforma, atât relațiile cât și alte aspecte din viață noastră. E important atât ce ne spunem nouă, cât și ce le spunem altora. E important inclusiv ce gânduri menținem în minte și cu ce emoții sunt ele impregnate. Să fim atenți la efectul de bumerang pe care gândurile de atac îl au asupra noastră. Să păstrăm hornul curat și să ne situăm într-un spațiu înțelegător, blând, înțelept, iubitor. Asta va face diferența.

În ce privește relațiile, acestea trec prin transformări. Se pare că acum suntem mai deschiși către relații utile, decât către cele de complezență. Iar în munca noastră, dar și în procesul de vindecare prin care trecem cu toții, relațiile sunt o veriga necesară, așa că e important să ne construim în mod cât mai sănătos și armonios relații.

E vremea materializării


Elementul Pământ este bine reprezentat acum, așa că și intențiile noastre își pot găsi mai ușor calea spre materializare. Însă, pentru asta e nevoie de răbdare, de o atitudine mai așezată și aplicată (așa cum ne sugerează elementul pământ), de eforturi conștiente și consecvente, de disciplină și organizare.

Moralitatea și cum ar trebui abordată

În această perioada, apar mulți lupi moraliști, există tendința de a folosi energia Fecioarei într-un sens distructiv, criticând neîncetat, în numele moralității și a principiilor noastre. Dar această atitudine nu face decât să ne distragă de la ceea ce este important să facem acum pentru noi și viața noastră. Așa că, energia asta a Fecioarei, axată pe detalii și perfecțiune, am putea să o folosim în sens mult mai constructiv pentru a observa ce e de îmbunătățit la noi și nu în afara noastră. Și, în egală măsură, fiind atenți să nu cădem în tentația auto-criticii exagerate și a auto-devalorizării, pentru că acestea se manifestă în corp în special prin simptome care vizează sistemul osos. Să fim blânzi cu noi si cu ceilalți.

Sursa - www.astrocafe.ro

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în locaţia din sat Lunca Cetăţuii, comuna Ciurea, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 75899 mp (7,5899 hectare) şi un număr de 16 clădiri, având preţul de vanzare de 3.281.300 euro. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail lucicalcc@gmail.com

 

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ din averea debitoarei S.C. PHOENIX TREND S.R.L. Proprietatea imobiliară amplasată în municipiul Iaşi, str. Aurel Vlaicu nr.87, jud. Iaşi având suprafaţa terenului de 56.438 mp (5,6438 hectare) şi un număr de 19 clădiri cu absolut toate utilitatile, având preţul de vanzare 8.402.420 euro. Pentru terenul de 56438 mp este aprobat un PUZ pentru locuinte colective. Informații suplimentare tel. 0771103209, e-mail -  lucicalcc@gmail.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
28 martie, fenomen astronomic rar. Cinci planete mari se vor alinia
28/03/2023 09:20

Un eveniment astronomic rar este programat să aibă loc pe 28 martie. Este vorba de alinierea planetelor, cunoscută si sub numele de conjunctie, şi va fi vizibilă cu ochiul liber din majoritatea colturi ...

HOROSCOPUL ZILEI
28/03/2023 04:42

 BERBEC O să vă bucuraţi de suportul unor oameni care vă apreciază şi vor să vă scutească de nişte eforturi care vă depăşesc. O să aveţi prilejul să reparaţi obiecte, situaţii şi să ...

HOROSCOPUL ZILEI
27/03/2023 05:08

 BERBEC Din dorinta de a vă administra mai bine banii, veti concedia persoanele care v-au dat sfaturi proaste. Căutati o a doua slujbă, mai putin stresantă, dar mult mai bănoasă! TAUR Munca dv. es ...

De ce se ține post miercurea și vinerea
26/03/2023 20:10

Miercurea si vinerea, tot anul, crestin ortodocsii tin post. Iată de ce, in aceste zile, se renuntă la alimente "de dulce". "Postul din zilele de miercuri şi vineri este impămantenit in vi ...

Calendar ortodox, 26 martie. oborul Sfântului Arhanghel Gavriil
26/03/2023 12:50

În fiecare duminică, potrivit calendarului ortodox, este o sărbătoare.  Duminică, 26 martie 2023, după Buna Vestire, Biserica cinsteste Soborul Sfantului Arhanghel Gavriil.     &nbs ...

Horoscopul Zilei
26/03/2023 04:34

 Ne dorim cu totii să stim ce ne rezervă astrele pentru anul 2023. Neti Sandu a realizat un horoscop pentru fiecare zodie in parte pe anul 2023.   Horoscop Berbec in 2023 Berbecul trebuie să ...

HOROSCOPUL ZILEI
25/03/2023 04:50

 Berbec Cei născuti in zodia Berbec se pot astepta de azi inainte la o deblocare a orizonturilor profesionale, la o nouă viziune despre directia in carieră pe care trebuie să o urmeze. Unii nativi vor ...

Calendar ortodox, 23 martie 2023. Sfântul Mucenic Nicon
23/03/2023 09:10

 În fiecare an, pe data de 23 martie, Biserica Ortodoxă il cinsteste pe Sfantul Mucenic Nicon. Sfantul Nicon s-a născut la Neapole, intr-o familie unde tatăl era păgan si mama era crestină. A t ...

HOROSCOPUL ZILEI
23/03/2023 05:31

BERBEC Relatiile parteneriale devin din ce in ce mai problematice, tocmai acum cand este absolut necesar să plecati intr-o călătorie importantă. Lipsa de intelegere a persoanei iubite este doar aparentă. ...

HOROSCOPUL ZILEI
22/03/2023 04:55

  BERBEC Tensiunea de la serviciu este din ce in ce mai accentuată si simtiti nevoia unei libertăti mai mari. Faceti planuri pentru schimbări majore, dar fară să vă sfătuiti cu nimeni si veti fi r ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei