MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 25 februarie – 3 martie 2019

default

Dimensiune font:

| 23-02-2019 11:10

 MESAJUL SAPTAMANAL de la ARHANGHELI pentru ZODII, 25 februarie – 3 martie 2019

 Primeste-ti mesajul, in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 25 februarie – 3 martie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita mai usor. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

 

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama ! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

AI NEVOIE DE PACE, AI NEVOIE SA VEZI PACEA 

Arhanghelul Chamuel : “Pacea vine din reamintirea faptului ca numai iubirea este reala.”

 Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Chamuel :

“Priveste mai adanc si dincolo de suprafata unei situatii si vezi adevarul, anume ca toata lumea implicata este un copil al lui Dumnezeu umplut cu iubire. Focusandu-te pe acest adevar, vei activa comportamente iubitoare si solutii. Desi aparentele par a fi diferite, ai incredere ca intelepciunea divina superioara se ocupa de tot. Iubirea este singura putere care exista si lumina sa straluceste si in cel mai gros intuneric. Mentine-ti intentia sa cauti exemple de manifestare a acestei lumini in tine si in altii si vei aduna mai multa lumina in mintea, inima, gandurile si viata ta. Aceasta cunoastere este fundamentul pacii in viata.”

Lucrul cu Arhanghelul Chamuel :

Numele lui inseamna “Cel care il vede pe Dumnezeu” sau “Cel care il cauta pe Dumnezeu”.

Chamuel este Arhanghelul iubirii pure, el ajuta la reinnoirea sau imbunatatirea relatiilor de cuplu, iar pe cei singuri ii ajuta sa-si gaseasca sufletul pereche. Daca ai probleme in relatii (fie ca este de cuplu, fie ca este cea cu copilul), cere ghidarea arhanghelului Chamuel.

Arhanghelul Chamuel te poate ajuta sa localizezi cariera sau slujba pe care o cautati. De asemenea, el te ajuta sa iti pastrezi linistea sufleteasca, scopul in viata, precum si sa gasesti obiectele pierdute.

Cand ai nevoie sa te simti mai calm, centrat si in pace, cheama pe Chamuel. El este responsabil cu instalarea oricarei forme de pace si in oricine. Este foarte bun, iubitor si dulce si iti va instala o stare placuta de bucurie atunci cand lucreaza cu tine. Sa stii ca Chamuel iti vede adevaratele calitati si te iubeste neconditionat.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

TRANZITIE IN CARIERA    

Arhanghelul Chamuel : “Scopul vietii tale agata o binecuvantata schimbare de cariera.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Chamuel :

“Te-ai rugat pentru ajutor in cariera, iar acum acesta apare. Uneori schimbarea este perceputa stresanta, dar te ajut sa curat vechiul din calea ta pentru a face loc la nou. Fii foarte atent la ideile tale repetitive, la vise si viziuni, pentru ca acestea sunt semne trimise divin care sa iti marcheze, precum indicatoarele de circulatie, drumul pe calea dorita. Poate ca nu vezi intregul drum sau unde duce, dar ai incredere ca fiecare pas va fi luminat.”

Lucrul cu Arhanghelul Chamuel :

Numele lui inseamna “Cel care il vede pe Dumenzeu” sau “Cel care il cauta pe Dumnezeu”.

Chamuel este Arhanghelul iubirii pure, el ajuta la reinnoirea sau imbunatatirea relatiilor de cuplu, iar pe cei singuri ii ajuta sa-si gaseasca sufletul pereche. Daca ai probleme in relatii (fie ca este de cuplu, fie ca este cea cu copilul), cere ghidarea arhanghelului Chamuel.

Arhanghelul Chamuel te ajuta sa iti pastrezi linistea sufleteasca, scopul in viata.

Abilitatea sa de a vedea deosebit de clar orice ne ajuta sa gasim lucruri, situatii si oameni. Este binecunoscut pentru ca ajuta oamenii sa isi gaseasca cea mai potrivita cariera pentru misiunea lor personala si conform talentelor si pasiunilor lor. Cheama-l des pe Chamuel ca si consilier pe cariera ta.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

CURAJ

Arhanghelul Ariel : “Fii curajos si stai drept si ferm pentru credintele tale.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Ariel :

“Exista o situatie in viata ta acum in care ai nevoie sa actionezi conform credintelor si convingerilor tale, chiar daca altii nu sunt de acord. Eu te protejez de tot ce e rau si te ghidez sa fii un razboinic de lumina iubitor. Atunci cand tu stai ferm si drept pentru ceea ce crezi, tu esti un model ce inspira si pe altii. Aceasta este o forma importanta de invatatura spirituala in care exemplul tau da altora curaj sa stea si ei drepti pentru principiile lor.”

Lucrul cu Arhanghelul Ariel :

Numele lui inseamna “Leoaica lui Dumenzeu” si ea reflecta aceste calitati inclusiv curajul, focusul si miscarile elegante. Daca observi sau te atrag imagini de lei sau de leoaice, este semn ca Ariel este cu tine. Cheam-o ca sa iti creasca increderea si curajul.

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de Arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

Mesajele Arhanghelilor pentru RAC

ESTI IN SIGURANTA

Arhanghelul Mihail  : “Eu te protejez de energii joase si te apar pe tine, pe cei dragi tie si casa ta.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail :

“Elibereaza-te de ingrijorari pentru ca eu te inconjor, pe tine, pe cei dragi tie, casa ta si posesiunile tale cu lumina mea puternica. Aceasta lumina respinge energiile joase si atrage experiente iubitoare. Focuseaza-te de iubire si pe aceasta lumina, in loc de focusarea pe teama, si vei atrage obiectul concentrarii si atentiei tale. Cu mintea libera de frica, vei avea timp suplimentar si energie ca sa te dedici misiunii tale de viata. Esti liber atunci cand esti fara de frica. Tine si ia aminte ca esti in siguranta intotdeauna si ca protectia mea este perfecta.”

Lucrul cu Arhanghelul Mihail :

Numele lui inseamna “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care seamana cu Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail este primul inger creat de Dumnezeu, liderul Arhanghelilor si responsabil cu protectia, curajul, puterea, adevaraul si integritatea. El ne elibereaza de indoiala si teama, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Scopul sau este de a elibera pamantul si locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie in flacari pe care o foloseste pentru a elibera oamenii de Satana si alte entitati negative. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare albastra sau purpurie. Ii poti cere ajutorul atunci cand te simti slab, lipsit de motivatie si dedicatie, cand ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie si vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajuta sa iti ridici stima si valoarea de sine.

Intrucat rolul principal al Arhanhghelului Mihail este sa ne scape de energiile joase si de frica, daca te simti ingrijorat sau anxios, cere-i mental sa iti aduca pacea. Ii poti cere si sa curete casa, biroul, masina sau comunitatea de energii toxice. Dupa ce il chemi pe Arhanghelul Mihail, vei simti o senzatie de caldura pentru ca el are un spirit puternic de luptator. Ii poti cere si sa stea permanent cu tine, pentru ca este in stare sa fie cu toata lumea care il cheama in acelasi timp.

Mesajele Arhanghelilor pentru LEU

TI SE CERE SA AI UN STIL DE VIATA SANATOS   

Arhanghelul Rafael : “Mananca o dieta sanatoasa, dormi suficient pentru nevoile tale, fa miscare fizica in fiecare zi si intretine ganduri si emotii de vibratie inalta ca sa ai corpul sanatos.”

 Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Rafael :

“Tu iti cocreezi sanatatea urmand ghidarea ta interioara despre obiceiurile de viata de zi cu zi. Iti dau indrumari interne ca sa iti imbunatatesti ceea ce mananci sau sa faci mai multa miscare sau sa dormi mai mult. Intentia mea nu este sa te retin de la placerile vietii. Mai degraba, indemnurile mele vin ca urmare a rugaciunilor tale pentru a avea nivele mai ridicate de energie, o stare de bine crescuta, scadere in greutate si o dispozitie mai fericita. Cand ai grija excelenta de corpul tau, respectul tau de sine si perspectiva de viata cresc.”

Lucrul cu Arhanghelul Rafael :

Numele lui inseamna “cel care vindeca cu puterea lui Dumnezeu”, “Vindecatorul lui Dumnezeu” sau “Vindecatorul divin”

Arhangelul Rafael are puterea de a vindeca atat oamenii, cat si animalele. Se crede despre el ca a fost unul dintre cei trei arhangheli care l-au vizitat pe patriarhul Avram. Deoarece l-a insotit pe Tobias in calatoria sa, Rafael este considerat sfantul patron al calatorilor. Cere-i ajutorul daca vrei sa te protejeze pe tine si bagajele tale in timpul calatoriei. Rolul sau principal este, totusi, cel de a vindeca si de a-i sprjini pe vindecatori. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare verde.

De multe ori, Arhanghelul Rafael conlucreaza cu Mihail pentru a elibera suferindul de energii joase captate din diverse locuri de la diferite persoane.

Arhanghelul Rafael te ajuta in cazul in care ai pierdut un animal de casa, vrei sa reduci sau sa elimini o dependenta, daca te simti lipsit de credinta si nu mai esti pe drumul spiritualitatii.

Rafael este medicul divin care ne prescrie doctorii divine sub forma interventiilor si ghidarilor sale. El intra in anumite situatii ce necesita prezenta lui si le inconjoara cu lumina sa vindecatoare verde smarald si cu iubirea sa.

Mesajele Arhanghelilor pentru FECIOARA

MENTINE-TI CLARE PRIORITATILE

Arhanghelul Metatron : “Focuseaza-te acum pe cele mai inalte prioritati. Te voi ajuta sa fii organizat si motivat.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron :

Care este chemarea ta ? Ce iti face inima sa cante ? Cand te focusezi pe aceste directii, energia ta de bucurie creste si de acest fapt beneficiaza toata lumea. Asuma-ti cu responsabilitatea intregul program al zilei si petrece mai mult timp la proiectele si activitatile apropiate de inima ta. Fa alegeri care iti onoreaza prioritatile si iti sustine misiunea de viata.

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Este unul dintre Arhanghelii al caror nume nu se termina in “el” sau “il”. Nu se stie exact ce inseamna numele lui Metatron, insa se presupune ca ar fi “Ingerul Prezentei”. Metatron este unul din arhanghelii ce au avut viata pamanteasca exemplara inainte de a se inalta la Cer la statut de arhanghel (celalalt a fost Sandalphon).

Metatron a fost profetul si scribul Enoh, care s-a inaltat la Ceruri dupa ce a dus o viata plina de virtute si de slujire sfanta. El continua sa munceasca ca un scrib si sa tina evidentele divine. El ajuta oamenii sa aiba abilitati de organizare si evidente. Cand il chemi pe Metatron, el te sustine sa iti organizezi prioritatile.

Aura lui Metatron este un violet superb cu linii fine de culoarea verdelui marin. Cristalul aliniat energiei lui Metatron este turmalina pepene.

Mesajele Arhanghelilor pentru BALANTA

ORDINEA DIVINĂ   

Arhanghelul Raguel : “Totul este exact asa cum trebuie sa fie acum. Priveste dincolo de iluzie si vezi ordinea perfecta care sta la baza.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel :

“Se coace chiar acum o situatie de castig care sa fie corecta pentru toata lumea implicata. Asta inseamna sa ai incredere totala ca divinitatea lucreaza in culise pentru a furniza ceea ce este cel mai bine pentru toti. Cere-mi sa iti intaresc credinta daca aceasta se subrezeste. Foloseste afirmatii pozitive si rugaciuni pentru a-ti mentine starea de spirit ridicata. Mai presus de toate, asigura-te ca toate conversatiile despre aceasta situatie implica cuvinte pozitive si optimiste. Esti atat de puternic incat gandurile tale pozitive pot creste viteza rezolutiei.”

Lucrul cu Arhanghelul Raguel :

Raguel are o energie frumoasa bleu pal, precum cerul senin intr-o dimineata perfecta de primavara. El este arhanghelul care ghideaza oamenii sa actioneze in moduri corecte si juste si ne da si incredere in bunatatea esentiala a umanitatii. A purta un cristal aquamarin te va alinia cu energia inteleapta si blanda a lui Raguel.

Mesajele Arhanghelilor pentru SCORPION

BLANDETE   

Arhanghelul Sandalphon : “Fii foarte bland cu tine la acest moment. Inconjoara-te cu oameni, situatii si medii pline de blandete.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Sandalphon :

“Sandalphon doreste sa te ajute sa te simti in pace si centrat si te sfatuieste puternic sa incepi sa asculti muzica blanda. Pune-o sa mearga oriunde mergi si tu. Vorbeste cu voce blanda si implica-te in miscari lente, ritmice cum ar fi dansul lent sau yoga. Nu te implica in niciun fel de conflict sau batalie acum. In schimb, retrage-te din conflicte in timp ce iti retrezesti si hranesti spiritul si devii astfel mai puternic. Amana luatul deciziilor importante acum. Vei sti exact ce sa faci cand vei iesi din aceasta forma blanda de retragere.”

Lucrul cu Arhanghelul Sandalphon :

Este unul dintre arhanghelii al caror nume nu se termina in “el” sau “il”. Sandalfon este fratele geaman al lui Metatron.

Arhanghelul Sandalfon a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la ceruri ca arhanghel. El ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. Sandalfon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica in scopuri vindecatoare.

Se mai zice despre el ca este atat de inalt incat ajunge de pe Pamant pana in Ceruri.

Aura lui Sandalphon are o nuanta calma de turqoise, precum oceanul translucid tropical. Mediteaza la aceasta culoare sau tine aproape o piatra asociata cu energia sa – turquoise – si simte cum ritmul batailor inimii devine mai lent. Sandalphon te poate ajuta ca vorbele si actiunile tale sa fie mai blande si delicate dar totodata puternice. Fiind arhanghelul asociat cu muzica, ii poti simti puternic prezenta atuncic and asculti muzica, canti sau canti la un instrument muzical.

Mesajele Arhanghelilor pentru SAGETATOR

 

SCRIS CREATIV   

Arhanghelul Gabriel : “Fa-ti timp sa iti scrii gandurile intr-un jurnal sau articol sau carte.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel :

“Sufletul tau tanjeste dupa exprimare creativa prin scris. Te pot ajuta sa iti organizezi aceasta activitate. Onoreaza orice instinct interior ce te ghideaza sa scrii. Scrisul poate fi pentru propria ta placere si relaxare sau poate fi o experienta de catarsis sau de exprimare personala intr-un jurnal intim. Pe masura ce iti dezvolti conexiunea cu cuvantul scris, poti primi ghidare divina sa scrii articole si carti pentru publicare. Cheama-ma oricand sa te calauzesc in acest proces.”

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel :

Numele lui inseamna “Puterea lui Dumnezeu” si este Mesagerul lui Dumnezeu.

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

Ca fiind ingerul purtator de mesaj de la Dumnezeu, Gabriel iubeste sa ajute scriitorii si jurnalistii sa livreze mesaje vindecatoare omenirii. Precum un ghid iubitor, te va sustine sa iti aranjezi programul ca sa ai timp de scris. Gabriel poate deschide usi care sa permita publicarea articolelor sau materialelor scrise, daca ii vei cere aceasta asistenta. Mai presus de toate, te va sustine sa iti placa sa scrii.

Mesajele Arhanghelilor pentru CAPRICORN

ESTI UN SFATUITOR NATURAL. TI SE CERE SA ITI FOLOSESTI ACEST DAR

Arhanghelul Azrael : “Esti un sfatuitor natural si multi oameni beneficiaza de ghidarea si reasigurarea pe care le-o dai.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Azrael :

“Scopul vietii tale implica sa ii consiliezi si sfatuiesti pe oameni in moduri carew sa ii ridice, motiveze, sustina, vindece, inspire. Tu esti un adevarat consilier spiritual si oamenii te considera un confident de mare incredere. Extinde-ti aceasta munca la un nivel urmator pentru ca esti pe cale sa ajuti in numar mai mare de oameni. Cheama-ma pentru ghidare si sustinere.”

Lucrul cu Arhanghelul Azrael:

Numele lui inseamna “Cel pe care Dumnezeu il ajuta” si el ii ajuta pe cei ce la randul lor ajuta alti oameni. El este in mod special interesat sa sustina consilierii care muncesti cu cei ce sunt in doliu sau cu cei ce urmeaza sa moara.

Arhanghelul Azrael ajuta sufletele celor decedati sa ajunga in Ceruri, ii vindeca pe cei coplesiti de durere si ii sprijina pe oamenii care ii mangaie pe cei neconsolati. El este vazut ca “ingerul mortii” si este asociat cu arhanghelul Rafael si Regele Solomon.

Se zice ca de cate ori clipeste arhanghelul Azrael, de atatea ori a mai murit cineva. Azrael tine socoteala tuturor celor care se nasc, al caror nume le sterge dupa ce au decedat.

Cere lui Azrael sa iti ghideze cuvintele si actiunile pe durata discutiilor de consiliere sau sfatuire a celor aflati in nevoie iar el te va ajuta sa fii plin de compasiune si rabdare. El te poate ajuta si sa incepi o meserie de consilier sau coach si te indruma spre cursuri, scoli, workshopuri si spre practici minunate. 

Mesajele Arhanghelilor pentru VARSATOR

INTENTII CLARE PRECUM CRISTALUL

Arhanghelul Mihail : “Ai claritate despre ceea ce vrei si focuseaza-te pe dorinta cu credinta nestramutata.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail :

“Dupa ce te rogi pentru calauzire, fii suficient de curajos incat sa admiti ce vrei cu adevarat. Sa stii ca tu, ca si toti ceilalti, meriti tot ceea ce este mai bun din tot, in toate formele. Prosperitatea si abundenta sunt dorintele lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Iti revendici drepturile mostenirii divine prin formularea unei imagini clare mentale cu privire la dorinta ta. Permite-ti sa iti imaginezi ca aceasta dorinta deja s-a manifestat si simte fizic si emotional dorinta implinita. Nu te gandi cum se va implini dorinta – creativitatea infinita a Creatorului o va aduce spre tine in moduri foarte destepte. Tu doar urmeaza ghidarea interioara si fa pasi ca sa co-creezi impreuna cu divinitatea dorinta ta, apoi permite-ti sa primesti binele ce vine spre tine.”

Lucrul cu Arhanghelul Mihail :

Numele lui inseamna “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care seamana cu Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail este primul inger creat de Dumnezeu, liderul Arhanghelilor si responsabil cu protectia, curajul, puterea, adevaraul si integritatea. El ne elibereaza de indoiala si teama, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Scopul sau este de a elibera pamantul si locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie in flacari pe care o foloseste pentru a elibera oamenii de Satana si alte entitati negative. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare albastra sau purpurie. Ii poti cere ajutorul atunci cand te simti slab, lipsit de motivatie si dedicatie, cand ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie si vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajuta sa iti ridici stima si valoarea de sine.

Aura lui Mihail este albastru regal amestecat cu nuante stralucitoare de mov regal. Cand Mihail este in preajma, ai putea vedea sclipiri luminoase albastru cobalt. Si cristalul numit sugalit este aliniat cu energia Arhanghelului Mihail. Daca porti un pandantiv de sugalit, ai putea vedea cum canalizezi mesaje profunde si iubitoare de la Mihail atunci cand tu vorbesti.

Mesajele Arhanghelilor pentru PESTI

CURATA-TI SPATIUL

Arhanghelul Jofiel : “Scapa de dezordine si de lucruri nefolositoare, curata-ti energia din jurul tau si foloseste feng shui.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jofiel :

“Mediul din casa ta si de la locul tau de munca te afecteaza la mai multe niveluri. Dezordinea poate sa iti erodeze energia, creativitatea si prosperitatea. Te voi ajuta sa gasesti timp si motivatie sa cureti interferentele din mediul tau fizic. impreuna ne vom descotorosi de tot ce nu iti mai serveste. Vom dona, vom recicla sau vom arunca lucruri nefolositoare. Vom deschide ferestrele ca sa circule aer proaspat in toate incaperile in fiecare zi. Iar eu voi escorta energiile joase afara din casa si viata ta. Vei observa imbunatatiri mari in toate domeniile vietii ca urmare a acestui efort.”

Lucrul cu Arhanghelul Jofiel :

Numele lui inseamna “Frumusetea lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Jofiel are reprezentare feminina si ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice. Aduce frumusete si ordine in ganduri, case si birouri, inlatura energiile negative. Este considerat si patronul artistilor, intrucat aduce ghidare si iluminare in zona artistica.

Arhanghelul Jofiel ajuta la pastrarea unei energii curate si inalte la locul de munca si la mentinerea unor ganduri pozitive privind cariera. De asemenea, ii poti cere ajutorul daca ai nevoie de ghidare in alegerea drumului spiritual, daca ai nevoie de raspunsuri cu privire la experiente spirituale.

Aura lui Jofiel este un roz trandafiriu ce semnifica natura sa frumoasa si iubitoare. Cristalele roz inchis sunt asociate cu energia lui Jofiel. Oricand te afli in redecorari, reamenajari sau curatenii, cheama pe Jofiel sa te ajute. Este ca si cum ai avea propriul decorator spiritual de interior si consultant feng shui.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei