Zodiile si curatenia

default

Dimensiune font:

| 22-10-2012 14:59

Zodiile si curatenia

 

 

 

Fiecare zodie in parte are stilul sau in care face curatenie. Desi unele zodii se urnesc mai greu, acest lucru nu inseamna ca nu sunt harnice. Fecioarele par sa castige detasat atunci cand vine vorba de motivatie pentru a face curat.

Afla mai multe despre zodia ta!

 

Berbec

Esti o persoana organizata care nu cedeaza in fata provocarilor, tocmai de aceea nu ai decat sa continui sa pui in practica propriile metode. Iti place sa faci totul rapid datorita energiei pe care o ai mereu. Iti place sa asculti muzica atunci cand faci curat pentru ca ai impresia ca astfel iti va fi mult mai usor. Indicat ar fi sa termini tot ceea ce ti-ai propus sa faci intr-o singura zi, altfel nu vei mai avea la fel de multa rabdare. Atunci cand vine vorba de renovari preferi sa apelezi la ajutorul unor persoane din exterior, pe care sa le platesti pentru a face toata munca in locul tau.

Taur

Esti o persoana care adora lucrurile frumoase, obiectele de decor, uleiurile esentiale pentru ambianta si tocmai de aceea alegi cu grija intotdeauna tot ceea ce vrei sa ai in casa. Atunci cand trebuie sa faci curat iti rezervi toata ziua pentru a avea suficient timp la dispozitie. Esti o persoana foarte meticuloasa si tocmai de aceea vei avea grija ca fiecare lucru sa fie curatat asa cum trebuie. Iti este greu sa te desparti de anumite lucruri, chiar daca nu mai ai nevoie de ele. In ceea ce priveste obiectele mai valoroase, precum cele din aur sau din argint, va fi necesar sa apelezi la ajutorul unei persoane specializate pentru a le curata.

Gemeni

Esti o persoana care poate sa faca mai multe lucruri deodata, fara sa depuna prea mult efort. Poti foarte usor sa vorbesti la telefon in timp ce cureti o anumita parte a casei sau chiar sa le dai altora indicatii fara ca acest lucru sa te distraga de la ceea ce faci. Insa, de multe ori ai tendinta sa te opresti asupra unor fotografii mai vechi sau sa citesti acele reviste pe care ai uitat sa le arunci. Adu-ti aminte sa scapi de toate acele lucruri inutile, astfel vei putea sa faci noi achizitii pentru casa si ai putea sa aranjezi intr-un stil diferit.

Rac

Esti o persoana care tine foarte mult la aspectul locuintei si doresti sa ai parte de un loc cat mai calduros in care sa te retragi. Te descotorosesti foarte greu de lucrurile vechi atunci cand faci curat. Iti place sa te uiti prin albumele vechi de fotografii sau sa privesti obiectele vechi decorative care iti aduc aminte de ceva in mod special. Incearca sa etichetezi toate acele lucruri de care nu mai ai nevoie si depoziteaza-le intr-un loc unde sa stii de ele. Astfel nu va mai fi necesar sa renunti la anumite lucruri si vei putea sa te organizezi mai bine cand trebuie sa faci curat.

Leu

Esti o persoana foarte organizata, insa atunci cand vine vorba de curatenie vei incerca sa ceri ajutorul unor prieteni. Se pare ca oricat de mult ai incerca nu poti sa stai toata ziua singur(a) in casa si sa faci curat. Tocmai de aceea de cele mai multe ori obisnuiesti sa-ti inviti prietenii la tine si sa alternezi activitatile legate de curatenie cu acele activitati mai distractive. Cateodata ai tendinta sa le faci cateva sugestii celor din jur pentru a face treaba in locul tau. Indiferent de situatie, esti o persoana care stie sa se descurce.

Fecioara

Esti o persoana foarte organizata si iti place ca toate lucrurile sa fie asezate asa cum trebuie, ai un stil diferit de a face curat iar acest lucru poate fi destul de intrigant pentru anumite persoane din jurul tau. De cele mai multe ori uiti sa te opresti din a face curat. Nu uita ca este bine sa mai faci si cateva pauze, sa te odihnesti. Nu exclude nici posibilitatea de a primi ajutor din partea unor persoane apropiate atunci cand ai de facut lucruri mult mai complicate. Pentru a-ti usura munca preferi sa optezi pentru produse de curatat speciale.

Balanta

Esti o persoana foarte energica, care apreciaza frumosul si care intotdeauna va face anumite lucruri din placere. Pentru tine curatenia nu este un lucru greu de facut, de multe ori iti place sa creezi mici obiecte de decor sau sa cumperi flori pe care sa le pui in casa, pentru a improspata aerul si pentru a crea o atmosfera relaxanta. Insa de cele mai multe ori simti nevoia sa mai ai o persoana prin preajma pentru a face ca timpul sa treaca mult mai repede, chiar daca este vorba de curatenie.

Scorpion

Esti o persoana careia ii place ordinea si curatenia si tocmai de aceea de cele mai multe ori te vei descotorosi de toate acele obiecte care sunt lipsite de valoare sau de vreo semnificatie sentimentala. Nu-ti place sa te grabesti si nu-ti place ca alte persoane sa-ti dea indicatii despre cum sa faci fiecare lucru in parte. Pentru tine a face curat este o placere si te ajuta sa te detasezi de orice probleme pe care le-ai avea.

Sagetator

Desi preferi sa petreci cat mai mult timp in afara casei, nu dai inapoi de la nimic, mai ales cand vine vorba sa faci curat. Iti place ca totul sa fie facut cum trebuie si te ocupi de organizarea fiecarui lucru, pana la cel mai mic detaliu. De multe ori ai tendinta sa te lasi pagubas(a) cand sunt prea multe de facut, insa incearca sa te gandesti ca la o provocare in urma careia vei avea multe satisfactii.

Capricorn

Esti genul de persoana care tine la traditie si care intotdeauna isi programeaza activitatile legate de casa pentru o anumita zi. Ai un stil aparte de a face curat si nu-ti place ca cineva sa te intrerupa. Te preocupa tot ceea ce tine de siguranta si tocmai de aceea, in fiecare an, vei verifica incuietorile sau sistemul de alarma pentru a te asigura ca totul este in regula. Rareori apelezi la ajutorul altor persoane pentru a te ajuta cu treburile casnice.

Varsator

Cel mai mult iti place sa faci totul primind ajutor din partea altor persoane, iti place sa dai indicatii si sa te folosesti de tot felul de produse speciale care-ti fac munca mai usoara. Preferi sa donezi obiectele care nu iti mai sunt necesare, insa toate acele lucruri care valoreaza mai mult vei cauta sa le vinzi altor persoane. Nu-ti place sa ai o locuinta incarcata si tocmai de aceea te vei feri sa faci noi achizitii daca nu iti sunt cu adevarat necesare.

Pesti

Curatenia este foarte importanta pentru tine si tocmai de aceea te vei pregati de fiecare data asa cum trebuie. Intotdeauna te vei asigura ca ai la dispozitie tot ceea ce este necesar si iti vei rezerva chiar si o zi intreaga doar pentru a face curat. Iti place frumosul si intotdeauna vei face mici schimbari de decor pentru a crea un spatiu cat mai placut.

 

 

http://horoscop.ele.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei