Zeci de elevi şi studenţi la un concurs gastronomic organizat de USAMV
Dimensiune font:
Concursul naţional studenţesc „Tradiţie şi inovaţie în arta gastronomică”, destinat pasionaţilor de artă culinară, va avea loc de această dată la Iaşi, joi pe7 noiembrie 2019, în intervalul orar 8.00 - 13.00, la Restaurantul Cric. Evenimentul este organizat de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, în parteneriat cu Liga Studenţilor Agronomi şi Veterinari şi Asociaţia Studenţilor Veterinari din Iaşi. „În cadrul competiţiei vor fi mai multe etape, prima începând chiar cu alegerea materiilor prime necesare de la supermarketului pe care îl avem printre sponsorii evenimentului. Participanţii înscrişi în competiţie vor avea de realizat preparate pentru cele două categorii ale concursului, cea dedicată preparatelor inovative şi cea a preparatelor tradiţionale. Jurizarea va fi realizată de bucătari chefi, iar premiile, atât în bani cât şi în vouchere, sunt motivante”, a punctat prof. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activităţile sociale, studenţeşti şi relaţii cu alumni.
La această ediţie vor participa 45 de tineri, elevi de la instituţii de învăţământ preuniversitar precum Liceul Tehnologic din Hârlău, Liceul Tehnologic din Paşcani, Colegiul de Agricultură şi Industrie Alimentară „Vasile Adamachi”, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” şi Liceul Economic de Turism din Iaşi şi studenţi de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Daiana SFREDEL
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau