Florin Tănase îi răspunde VIOLENT lui Gigi Becali: 'Nu are cum să fie ultima partidă, e liderul din vestiar şi avem nevoie de el

STEAUA   fault

Dimensiune font:

| 23-09-2019 00:01

Gigi Becali a declarat, duminică seară, după remiza din meciul FCSB – CFR Cluj, scor 0-0, că echipa bucureşteană a rezolvat problema apărării, dar are probleme în ceea ce priveşte atacul. El l-a criticat pe Florin Tănase, spunând că “parcă e aerian” şi a menţionat că pentru Mihai Pintilii este ultimul meci.

Florin Tănase a declarat că rezultatul este echitabil şi că echipa are nevoie de Mihai Pintilii, despre care Gigi Becali a spus că acesta a fost ultimul său meci. El i-a răspuns violent lui Becali.



 

"Este un rezultat echitabil. A fost decizia antrenorului să încep pe bancă, trebuie să mă adaptez. Pinti a simţit ceva la picior. Nu are cum să fie ultima partidă, este liderul din vestiar şi avem nevoie de el. (…) Suntem obişnuiţi cu criticile. CFR este o echipă foarte puternică, foarte bine aşezată în teren, cu un antrenor foarte bun, dar putem să ne batem cu ei, nu sunt de nebătut. (…) Dacă nu ne-a acordat penalti, suntem obişnuiţi să nu ni se acorde. Dacă eram eu implicat era încă un galben astăzi pentru simulare”, a afirmat Tănase la Look Plus.

Atacantul Florinel Coman consideră că FCSB şi-a revenit la forma din trecut, după ce a reuşit rezultate foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat, 0-0, cu CFR Cluj, 1-0, cu CSU Craiova şi 2-1 cu FC Viitorul.

 

"Un meci greu, jucători cu experienţă, cred că puteam să câştigăm, mai ales că am avut acea ocazie în minutul 90. Nu cred că Pintilii va renunţa, este o accidentare, dar nu aşa gravă şi speră că-l vom vedea pe teren la următoarele meciuri. Au venit să joace fotbal, prima repriză am jucat mai bine, am pasat, chiar dacă nu ne-am creat aşa multe ocazii, cred că am controlat jocul. Trebuie să luăm cupa mai în serios faţă de anul trecut, mergem să câştigăm, cred eu că suntem pe o linie foarte bună şi în campionat, cred că ne-am pus cum eram înainte, ne-am revenit şi am făcut ultimele trei meciuri foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat", a declarat Coman.

Alin Minteuan a condus echipa CFR Cluj de pe bancă la meciul cu FCSB, deoarece antrenorul principal Dan Petrescu este suspendat şi nu a făcut deplasarea la Bucureşti. Minteuan consideră că echipa ardeleană a pierdut două puncte pe Arena Naţională.

 

"În opinia mea am pierdut astăzi două puncte, ocaziile cele mai mari ne-au aparţinut nouă, au fost două reprize în care am avut multe şanse de a înscrie, păcat că nu am făcut-o, dar acum încercăm să ne gândim la partidele viitoare. Oricare jucător de la CFR are valoare şi merită să joace aici. S-a optat penturu acest 11, pentru că totuşi FCSB este FCSB, o echipă importantă a campionatului, deşi în momentul actual este pe o poziţe probabil nemeritată, pentru că au arătat un fotbal destul de bun. Noi am ridicat destul de bine ştacheta, am reuşit să controlăm mare parte a jocului, având foarte, foarte multe ocazii. Am fost forţaţi cu acea schimbare, planurile noastre erau altele, dar din păcate a venit acea accidentare a lui Costache, care ne-a făcut să-l introducem pe Paşcanu. A intrat pe o poziţie nefirească pentru el, cea de fundaş stânga, dar s-a descuircat destul de bine şi chiar a creat într-o fază o superioritate foarte bună şi am avut o ocazie. FCSB este întotdeauna o formaţie periculoasă şi sută la sută se va bate şi anul acesta şi la campionat. Avem un meci de cupă miercuri, la Botopşani, vom rămâne aici şi vom pleca la Botoşani. Se mai deschide un front şi vom încerca să facem faţă şi acolo. Am încercat să amânăm acel meci, nu am reuşit, vom juca şi vom încerca să dăm tot ce putem ca în seara aceasta, pentru a trece mai departe. Au fost ceva neînţelegeri cu federaţia, legat de date, nu a ieşit nimic şi jucăm", a declarat Minteuan.

 

Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, duminică seară, că şi-ar fi dorit să ofere o victorie fanilor la revenirea pe Arena Naţională, dar CFR Cluj are un joc puternic, cu jucători care luptă pentru fiecare minge.

"Este un punct câştigat, atmosfera a fost minunată, mi-ar fi plăcut să ofer o victorie fanilor, dar nu s-a putut. CFR are un joc puternic de angajament, jucători care luptă pentru fiecare minge. Ne bucurăm că am reuşit să strângem puncte în ultimele meciuri, meritul este al jucătorilor. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci. Avem un lot numeros, evaluăm toţi jucătorii, în iarnă vom lua decizii", a spus Vintilă la Digisport.

 

Vintilă a spus că Mihai Pintilii urmează să fie supus un RMN, iar despre Harlem Gnohere a afirmat că este un jucător bun, cu calitate, "este pe drumul cel bun, mai ales că a mai slăbit un pic".

Jucătorul Emmanuel Culio a declarat, duminică seară, că formaţia CFR Cluj ar fi meritat victoria.

 

"Cred că CFR a dominat în a doua repriză şi am fi meritat victoria. Îmi pare rău că nu am dat gol la ultima fază a noastră. Mă simt bine de la meci la meci. Ne merge bine, meciul de azi a fost foarte bun şi dacă mergem mai departe aşa, e super pentru noi. Dan Petrescu era un plus pe bancă, dar şi Alin Minteuan îşi face foarte bine treaba lui. Vreau să mai joc încă un an, iar apoi vom vedea ce va fi", a declarat Culio.

La meciul FCSB - CFR Cluj, Alexandru Paşcanu, transferat de la Leicester, a debutat la oaspeţi, în minutul 71, după ce a fost nevoit să intre pe teren, pentru respectarea regulii jucătorilor sub 21 de ani, în urma accidentării lui Valentin Costache.

 

"Mă bucur că am reuşit să debutez, nu era felul în care îmi imaginam să debutez, dar e ok, am plecat de aici cu un punct şi suntem fericiţi. Mi-a spus mister să joc fundaş stânga şi să încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Am intrat, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine şi mă bucur că am reuşit să debutez şi să nu luăm gol. Au fost contre pe final, oricare dintre echipe putea să marcheze, a fost un final de meci mai interesant pentru spectatori, nu neapărat pentru noi, la ultima fază. E un rezultat bun, nu am luat gol, am luat un punct, deşi noi ne-am propus să mergem la victorie, dar e ok şi egalul. Eu mă antrenez şoi încerc să joc cât mai bine cand intru", a declarat Paşcanu. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei