1poli

Dimensiune font:

S-au mulţumit cu puţin!

| 07-08-2019 15:51

 

CSM Politehnica Iaşi a rămas neînvinsă şi după jocul susţinut luni, în deplasare, cu FC Voluntari, încheind 0-0 partida contând pentru etapa a IV-a a Ligii 1. A ajuns la a treia partidă consecutivă în care nu a primit gol, însă a stabilit şi o premieră pentru acest debut de sezon: nu a înscris! La cât de palide însă au fost acţiunile sale de atac nici nu este de mirare că n-a marcat deloc, părând că este pe deplin mulţumită şi cu un rezultat de egalitate. S-a mulţumit însă cu puţin, pentru că a întâlnit o formaţie care încă este în căutări şi departe de o exprimare prin care să poată emite pretenţii la o victorie. Şi, totuşi, FC Voluntari şi-a creat mai multe situaţii clare de gol, dar şi ea a dat destule semne că egalul îl considera echitabil.

Antrenorul Mihai Teja a operat prima modificare din acest sezon în linia de fundaşi, titularizându-l fundaş stânga în locul lui Panţîru, transferat la FCSB, pe A. Radu, împrumutat de la CFR Cluj. Al doilea debut ieşean a fost cel al lui Haţiegan, preferat mijlocaş lateral în dauna lui Danale şi cam gata cu noutăţile din formula de start. „Greii” Platini şi A. Cristea au rămas pe bancă, iar Mihalache nici n-a prins lotul de 18, la fel ca şi trei dintre noile achiziţii - Devesa, Lopes Cabral şi Bârnoi.

Formaţia ieşeană a dat în minutul 3 senzaţia că poate controla disputa, aşa cum Bălan a controlat bine o fază pe stânga, a centrat perfect în careu, dar Horşia a tratat cu multă superficialitate acţiunea. În locul unei pase simple spre Loshaj, care venea singur din spate în centrul careului, el a ales o continuare de fineţe şi mingea a ajuns însă prea departe de colegul său, iar portarul Mitrev a putut împiedica deschiderea scorului! CSM Poli a încercat mai mult un joc de aşteptare în primele douăzeci de minute, mai nimeni nefiind decis să împingă acţiunile cu responsabilitate spre poarta adversă.

FC Voluntari a preluat controlul şi a început să-şi desfăşoare atacurile pe partea stângă, dar nu a centrat prea des spre masivul atacant Papazoglou, ci a ales să joace pe jos, spre centru, pentru a rezulta mingi care să fie şutate din preajma careului. Au fost câteva încercări, dar fără prea mari emoţii pentru poarta lui Rusu.

Nimic nou după pauză!

Pauza nu a adus schimbările aşteptate în jocul ieşean. Teja nu l-a mai trimis pe Platini din primul minut al reprizei secunde în locul unui jucător Under 21 din cauza prestaţiei modeste, uşor neglijente, din partea mijlocaşilor centrali. Loshaj a fost primul înlocuit, cu Teixeira, iar în minutul 58 a intrat Platini în locul lui Haţiegan. Mijlocaşul central Chelaru a rămas pe bancă, iar Platini poate trebuia introdus în locul lui Horşia, tânărul jucător bifând la Voluntari al patrulea meci în care n-a fost înlocuit! Horşia a reacţionat modest la o nouă fază bine gestionată în minutul 63 de Bălan, pe dreapta, când atacantul l-a lăsat singur cu portarul advers. Mijlocaşul a continuat fără vlagă şi a şutat, de la 17 metri, prea moale, iar Mitrev a reţinut fără probleme.

Mai toată formaţia ieşeană a părut vlăguită, aşa că dominarea gazdelor a fost deplină. Ultima mutare a lui Teja a fost în minutul 77, când l-a scos pe Passaglia şi l-a introdus pe Carlone, dar şi Breeveld era la capătul puterilor, ca şi Horşia. CSM Poli n-a mai contat în atac, dar măcar s-a apărat cu destulă responsabilitate şi n-a comis erori majore în propriul careu. Când au fost depăşiţi şi fundaşii, o menţiune pozitivă pentru jocul lui Gallego, pe partea sa fiind atacată cu preponderenţă formaţia ieşeană, a ieşit din nou la rampă portarul Rusu, el oprindu-l pe G. Deac să deschidă scorul în minutul 85 la cea mai clară ocazie a disputei.

A. Cristea n-a mai intrat deloc şi s-a terminat 0-0 pentru că fiecare dintre formaţii a aşteptat o greşeală majoră a celeilalte defensive, greşeală care n-a apărut, deşi Breeveld a pierdut două mingi, dar în jumătatea adversă, iar Diallo a greşit o pasă în propriul teren. FC Voluntari nu s-a dovedit însă o echipă capabilă să speculeze astfel de erori, iar problemele din jocul ieşean au fost evidente. Teja ştie ce are de făcut pentru meciul de vineri, de la ora 21:00, când în Copou vine Dinamo cu poftă de puncte şi cu preşedintele Prunea însetat de a-şi îngenunchea fosta echipă... Dragoş GAŞPAR

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
Arcaşii şi-au trimis săgeţile pe urmele fotbalului
05/06/2020 11:14

Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au fost primii care au reluat antrenamentele in cadru organizat, respectand un protocol draconic pe care nicio altă disciplină sportivă nu s-a incumetat să-l adopte. ...

Mihai Chirica: se plătesc salariile la Poli Iaşi
05/06/2020 07:26

 „Sunt sută la sută şanse dacă şi Consiliul Local aprobă. Legea este foarte clară, şi din punctul meu de vedere, şi din punctul de vedere al colegilor mei. A fost depus un material de către ...

Gică Hagi, dorit la Ministerul Tineretului şi Sportului
04/06/2020 21:27

 Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, că instituţia pe care o conduce are nevoie de expertiza lui Gheorghe Hagi in ceea ce priveşte dezvoltarea sportului romanesc, preciza ...

Celebru fotbalist a fost CONDAMNAT definitiv
04/06/2020 15:30

 Jucătorul a recunoscut faptele care ii sunt imputate de fisc şi va achita acum o amendă pe 12 luni de 100 de euro pe zi, adică 36.000 de euro. Brazilianul a fost acuzat că nu a declarat 5 milioane de ...

Trupa lui Rednic mai are zece zile până la reluarea campionatului! Amicalul cu FC Botoșani a fost anulat! Nou proiect de finanțare depus la Consiliul Local
04/06/2020 12:20

Trupa lui Mircea Rednic era miercuri la antrenament in Copou cand a aflat că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul etapei a III-a a play-out-ului Ligii 1, prima de cand campionatul a fost in ...

Cum ar reacţiona Consiliul Local la o nouă cerere de finanţare pentru CSM Politehnica Iași
03/06/2020 11:08

Trupa lui Mircea Rednic a bifat marti al doilea antrenament normal după aproape trei luni in care a fost nevoită să se pregătească online sau in grupuri de cel mult patru fotbalişti. Din păcate au apăru ...

Ajutor neaşteptat pe perioada stării de alertă pentru CSM Politehnica Iași! „Ar fi prea frumos...”
02/06/2020 14:27

Trupa lui Mircea Rednic a susţinut ieri primul antrenament normal după aproape trei luni in care a fost nevoită să se pregătească online sau in grupuri de cel mult patru fotbalişti. Şedinţa de pregăti ...

Simona Halep: „Nu mi-am luat nici mașină scumpă, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine”
02/06/2020 11:33

 Justine Henin, Rafael Nadal, Andrei Pavel, Gheorghe Hagi si Cristian Chivu sunt modele pe care Simona Halep le-a avut in carieră si despre care sportiva vorbeste, printre altele, in podcastul BT Tal ...

Pas consistent spre normalitate la CSM Politehnica Iași
01/06/2020 15:36

Trupa lui Mircea Rednic va relua de astăzi antrenamentele colective şi nu va mai reveni in cantonament, insă gruparea ieşeană va trebui să işi asume răspunderea legală in acest sens, după cum se arat ...

VIDEO Cât să te chinui pentru a rata dintr-o asemenea poziție?
31/05/2020 10:54

 Asa cum există cărti si analize despre cum poti marca in fotbal, ar trebui să existe si un manual al ratărilor, acolo unde o asemenea fază ar trebui să ocupe un loc de cinste. S-a petrecut ...


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!


CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!