CÂŞTIGĂTOAREA VOCII ROMÂNIEI ESTE JULIE MAYAYA. | VIDEO

default

Dimensiune font:

| 27-12-2012 00:00

CÂŞTIGĂTOAREA VOCII ROMÂNIEI ESTE JULIE MAYAYA.  | VIDEO




Autor: Anca Simionescu

Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

1 /4.
MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu


"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata mea, Mina, să aibă vocea lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook.

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.


Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.


Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.


Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.


„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

 

Citiţi mai mult: FINALA DE LA VOCEA ROMÂNIEI. Vezi cu ce vedete din showbiz-ul românesc vor cânta în duet concurenţii! - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-de-la-vocea-romaniei-vezi-cu-ce-vedete-din-showbiz-ul-romanesc-vor-canta-in-duet-c-10172.html#ixzz2GEY3W73m
EVZ.ro Autor: Anca Simionescu

Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

1 /4.
MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu


"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata mea, Mina, să aibă vocea lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook.

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.


Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.


Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.


Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.


„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

 

Citiţi mai mult: FINALA DE LA VOCEA ROMÂNIEI. Vezi cu ce vedete din showbiz-ul românesc vor cânta în duet concurenţii! - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-de-la-vocea-romaniei-vezi-cu-ce-vedete-din-showbiz-ul-romanesc-vor-canta-in-duet-c-10172.html#ixzz2GEY3W73m
EVZ.ro Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu

"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata
CÂŞTIGĂTOAREA VOCII ROMÂNIEI ESTE JULIE MAYAYA. Brenciu a izbucnit în lacrimi | VIDEO

Autor: Anca Simionescu

Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

1 /4.
MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu


"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata mea, Mina, să aibă vocea lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook.

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.


Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.


Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.


Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.


„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

 

Citiţi mai mult: FINALA DE LA VOCEA ROMÂNIEI. Vezi cu ce vedete din showbiz-ul românesc vor cânta în duet concurenţii! - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-de-la-vocea-romaniei-vezi-cu-ce-vedete-din-showbiz-ul-romanesc-vor-canta-in-duet-c-10172.html#ixzz2GEY3W73m
EVZ.ro lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook. 

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”. 

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.

Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.

Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.

Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.

„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.



 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei