CÂŞTIGĂTOAREA VOCII ROMÂNIEI ESTE JULIE MAYAYA. | VIDEO

default

Dimensiune font:

| 27-12-2012 00:00

CÂŞTIGĂTOAREA VOCII ROMÂNIEI ESTE JULIE MAYAYA.  | VIDEO
Autor: Anca Simionescu

Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

1 /4.
MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu


"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata mea, Mina, să aibă vocea lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook.

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.


Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.


Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.


Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.


„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

 

Citiţi mai mult: FINALA DE LA VOCEA ROMÂNIEI. Vezi cu ce vedete din showbiz-ul românesc vor cânta în duet concurenţii! - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-de-la-vocea-romaniei-vezi-cu-ce-vedete-din-showbiz-ul-romanesc-vor-canta-in-duet-c-10172.html#ixzz2GEY3W73m
EVZ.ro Autor: Anca Simionescu

Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

1 /4.
MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu


"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata mea, Mina, să aibă vocea lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook.

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.


Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.


Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.


Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.


„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

 

Citiţi mai mult: FINALA DE LA VOCEA ROMÂNIEI. Vezi cu ce vedete din showbiz-ul românesc vor cânta în duet concurenţii! - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-de-la-vocea-romaniei-vezi-cu-ce-vedete-din-showbiz-ul-romanesc-vor-canta-in-duet-c-10172.html#ixzz2GEY3W73m
EVZ.ro Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu

"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata
CÂŞTIGĂTOAREA VOCII ROMÂNIEI ESTE JULIE MAYAYA. Brenciu a izbucnit în lacrimi | VIDEO

Autor: Anca Simionescu

Cele mai bune voci ale României sunt: Julie Mayaya, Vizi Imre şi Cristian Nistor. Cu o rochie cu ţinte pe coapse, Nicoleta Luciu i-a ţinut la distanţă pe bărbaţi. Dilema microfonului, a rujului şi a Danei Internaţional.

1 /4.
MARELE TITLU A MERS CĂTRE JULIE MAYAYA. Pe locul doilea s-a clasat VIZI IMRE. "Sunt foarte fericit, sunt a doua Voce a României", a spus Vizi.

Horia Brenciu a fost devastat şi, de emoţie, nu se mai putea opri din plâns. "În anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat şi am primit cel mai frumos cadou de Crăciun pe care puteau să mi-l facă telespectatorii: sunt antrenorul Vocii României. Victoria acestei fete de 26 de ani demonstrează că Vocea României este de departe cel mai competitiv concurs din toată lumea. Toţi cei care au urcat pe scenă sunt Vocile României. Pe lângă invitaţia din concertul de la Sala Palatului, o să mă ocup de Julie şi de acum înainte. Cum zicea Marius Moga: Ai câştigat continuă!!!", a spus Brenciu


"Bravoo Julie Mayaya, bravo Horia Brenciu!!", au spus şi fanii pe Facebook.

Pe locul trei s-a clasat: CRISTI NISTOR. Elevul Loredanei a fost îmbrăţişat şi aplaudat de către antrenoarea sa. Cuvintele sunt de prisos în aceste clipe. Mulţumesc celor de acasă care m-au votat. Îi mulţumesc Loredanei, dar şi celorlalţi antrenori şi ştiu că drumurile noastre se vor mai intersecta", a spus Cristi Nistor.

Pe locul patru s-a clasat: TIBI SCOBIOLA - un rezultat aşteptat, dacă ţinem cont de comentariile de pe Facebook. "Mulţumesc mult, din suflet, sper că nu v-am dezamăgit. M-am simţit minunat ca artist. Multumesc publicului încă o dată. Noi toţi suntem Vocea României aici", a spus Tibi Scobiola.

UPDATE. S-a dat ultimul STOP VOT din sezonul al doilea de la Vocea României. Vizi Imre, Cristi Nistor, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola au intrat în scenă. "Iată plicul, iată concureţii, iată antrenorii... uite clasamentul", recită Pavel Bartoş deja cunoscutul refren.

UPDATE. Vizi Imre şi câţiva băieţi din fostul "Sistem" au încheiat concursul de la Pro TV pe acordurile melodiei regretatului Kamakawiwo - "Over the Rainbow". La Vocea României s-a dat START VOT.

UPDATE. Loredana şi Cristi Nistor au prezentat o variantă curajoasă a melodiei populare "Ileană, Ileană", un amestec de muzică populară, lăutărească şi pop. "Cel mai dinamic moment al serii", a spus Smiley. Moga crede că momentul muzical i s-a potrivit foarte bine lui Cristi Nistor şi că este pe acelaşi calapod cu Kalaşnicov.

UPDATE. Smiley şi Tibi Scobiola au ales Big Mountain "Oh baby I love your way"

UPDATE. "Culoarea lui Julie mă face să spun că suntem mai internaţionali ca niciodată", a spus Horia Brenciu, care a adăugat că tânăra este moldoveancă. Mama lui Julie e blondă şi se numeşte Elena Gheorghe. "Mi-aş dori ca fata mea, Mina, să aibă vocea lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook.

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”.

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.


Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.


Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.


Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.


„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi.

 

Citiţi mai mult: FINALA DE LA VOCEA ROMÂNIEI. Vezi cu ce vedete din showbiz-ul românesc vor cânta în duet concurenţii! - Vedete > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/finala-de-la-vocea-romaniei-vezi-cu-ce-vedete-din-showbiz-ul-romanesc-vor-canta-in-duet-c-10172.html#ixzz2GEY3W73m
EVZ.ro lui Julie", a adăugat antrenorul Horia Brenciu. Pentru melodia cu antrenorul, Julie Mayaya şi Horia Brenciu au ales melodia lui Eros Ramazzotti în duet cu Tina Turner - "Cosas De La Vida". "Daca nu castiga Julie....... ar fi mare mare pacat. Vocea ei parca e din alta lume. Absolut superb. Am savurat fiecare nota", comentează fanii pe Facebook. 

UPDATE. "Mi s-a schimbat părerea despre România", a spus Vizi Imre, tânărul care nu a primit nicio critică de la antrenori până acum şi a fost votat de mulţi români, deşi este ungur. Din cauza problemelor de trafic aerian, un aeroport internaţional s-a înzăpezit, iar Pacha Man n-a putut să ajungă să cânte alături de Vizi. În ajutorul lui Imre au sărit colegii lui, Fely Donose, David Bryan, Silviu Paşca (împrumutat de la Smiley) şi Cezar Dometi şi au repetat, în 20 de minute, melodia lui Bob Marley "No woman no cry".

UPDATE. Cristi Nistor a ales pentru momentul în care evoluează singur
"Foreigner - I wanna know what love is". A cântat cu pasiune şi s-a mânjit de ruj de pe microfon. Un pic fără tact, antrenorii şi Pavel Bartoş fac o mulţime de glume pe seama rujului şi ajung, inevitabil, la Dana Internaţional.

UPDATE. Un duet mult aşteptat: Julie Mayaya şi Andi Moisescu. Melodiile româneşti, începând cu cele ale Bucureştiului interbelic, se potrivesc perfect cu vocea lui Julie, iar interpretarea gen karaoke a lui Andi Moisescu, o pune pe Julie în valoare. "Fata asta poate canta absolut orice", spun fanii pe Facebook. Andi Moisescu şi-a anunţat oficial retragerea din scurta lui carieră muzicală.

UPDATE. Smiley a ales pentru cea de-a doua evoluţie a lui Tibi Scobiola Take That "Endless". "HAI TIBII!", l-au încurajat fanii pe Facebook.

UPDATE. Cristi Nistor şi Inna, cu melodia „Eternal flame”, a celor de la Bengals. "Atenţie, Cristi, faima se ia!", a spus Nicoleta Luciu.

UPDATE. Văzută de mulţi ca o câştigătoare a concursului, Julie Mayaya a ales melodia lui Lara Fabian "Je t'aime". La pian, George Natsis. Brenciu plânge. Moga: "Bravo Julie, ai o voce care te unge pe suflet!". "Îmi place foarte mult de Julie, de vocea ei. Când am auzit că vei cânta "Je t'aime", nu ştiam cum o să sune. Dar faci ca orice piesă să ţi se potrivească. Bravo!", este şi părerea lui Smiley. "Când un pian şi o voce ajung să te emoţioneze, înseamnă că ea e "Vocea României". A spune votaţi Julie, e pleonastic", a adăugat, neaşteptat de succint, şi Horia Brenciu. "Bravo Julie!! O voce de exceptie", au spus şi fanii.

UPDATE. Tibi Scobiola spune că "Vocea României i-a dezvăluit o latură sensibilă a personalităţii sale. Scobiola cântă alături de Antonia. Piesa aleasă: „Endless love”. Pe Facebook, fanii nu sunt tocmai încântaţi.

UPDATE. S-a dat startul în ultima ediţie din sezonul al doilea de la VOCEA ROMÂNIEI. Vizi Imre şi antrenorul său, Marius Moga, au debutat în forţă: "Oficial, îmi merge bine". "Bafta Imre Vizi, suntem cu tine!!!", i-au spus fanii pe Facebook.

UPDATE. Ediţia din a doua zi de Crăciun a debutat cu... CADOURI. Horia a primit un costumaş de bebeluş, Smiley va putea să se dea cât doreşte cu maşinuţa, iar Moga va sări cât mai sus cu ajutorul trambulinei de la Moş Crăciun. Şi pentru Loredana, Moşul a adus apă pentru două luni. Într-o rochie-armură, Nicoleta a împlinit visul tuturor femeilor: a fost o apariţie superbă, dar pe care nu puteai s-o iei în braţe. Complet închisă în faţă, rochia Nicoletei Luciu are un decolteu adânc la spate şi ţepi pe coapse şi pe umeri. Şi ei i-a adus Moşul Pavel un mic cadou: o bucată de material, care să-i acopere decolteul.

Astăzi, Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola și Vizi Imre se întrec pentru ultima oară pe scena show-ului Vocea Românei. Se anunță o seară provocatoare în care finaliștii vor cânta duete cu artiști ai showbiz-ului românesc. Inna, Antonia, Pacha Man și Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenții de la “Vocea României”

Conform regulamentului, fiecare dintre cei patru finaliști va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedeta, dar și singuri. Voturile vor fi date de telespectatori. Invitata specială a show-ului de la Pro TV va fi Dana International, artista din Israel care a devenit cunoscută cu hit-ul “Diva”. 

După ce a făcut parte din publicul de la “Vocea României”, Inna urcă acum pe scenă. Artista a pregătit un duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei, cei doi interpretând piesa „Eternal flame”, a celor de la Bengals. Cristi Nistor a dezvăluit că dacă va câștiga concursul va dona o parte din bani unei mănăstiri și o să-și cumpere și un pulover.

Smiley a invitat-o pe Antonia în show-ul de la Pro TV. Cântăreața vrea să facă spectacol alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasa de ei, „Endless love”, aparține starurilor Mariah Carey și Luther Vandross. Smiley crede că va fi unul dintre cele mai emoționante momente ale serii.

Anul acesta Marius Moga vrea să-și ia revanșa și e gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre. În marea finală, Vizi Imre va cânta alături de Pacha Man, piesa “Același sânge” și speră să câștige marele titlu.

Surpriza vine din partea echipei Horia Brenciu. Julie Mayaya îl va avea ca partener de scenă pe Andi Moisescu. Ei vor interpreta un colaj de piese românești.

„Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, și a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul „My way”. Așadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la „Vocea României”, cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, ma bucur foarte mult să susțin o voce atât de bună. Am pregătit chiar și un tricou pentru finală!”, a spus Andi. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<<Click pe locatie pentru detalii>>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

00:45

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

„EuroBusiness LRJ” S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020, 10.09.2020, 24.09.2020, 08.10.2020, 22.10.2020, respectiv 05.11.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31, et. 1, cam. 25, Sector, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobil și mobile, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA). Proprietate imobiliară, teren, căsuțe de vacanță și anexe, situată în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud. Vrancea, înscrisă în CF nr. 50048 a Com. Soveja, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 2.438,00 mp, amplasat în Sat Dragosloveni, Com. Soveja, Jud.Vrancea, CF nr. 50048 a Com. Soveja, nr. cad.50048, Construcția C1-magazie, nr. cad.50048-C1Sc=67,00 mp, Construcția C2-anexă, nr. cad.50048-C2, Sc=170,00 mp, Construcția C3-magazie, nr. cad50048-C3, Sc=12,00 mp, Construcția C4-grup sanitar, nr. cad.50048-C4, Sc=17,00 mp, Construcția C5-bucatarie, nr. cad.50048-C5, Sc=24,00 mp, Construcția C6-umbrar lemn, nr. cad.50048-C6, Sc=9,00 mp, Construcția C7-umbrar lemn, nr. cad.50048-C7, Sc=9,00 mp, Construcția C8-casă de vacanță, nr. cad.50048-C8, Sc=15,00 mp, Construcția C9-casă de vacanță, nr. cad.50048-C9, Sc=14,00 mp, Construcția C10-club, nr. cad.50048-C10, Sc=64,00 mp, Construcția C11-casă de vacanță, nr. cad.50048-C11, Sc=15,00 mp, Construcția C12-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=15,00 mp, Construcția C13-casă de vacanță, nr. cad.50048-C13, Sc=65,00 mp, Construcția C14-casă de vacanță, nr. cad.50048-C14, Sc=15,00 mp, Construcția C15-casă de vacanță, nr. cad.50048-C15, Sc=15,00 mp, Construcția C16-casă de vacanță, nr. cad.50048-C16, Sc=65,00 mp, Construcția C17-casă de vacanță, nr. cad.50048-C17, Sc=15,00 mp, Construcția C18-casă de vacanță, nr. cad.50048-C18, Sc=15,00 mp, Construcția C19-casă de vacanță, nr. cad.50048-C19, Sc=65,00 mp, Construcția C20-casă de vacanță, nr. cad.50048-C20, Sc=28,00 mp, Construcția C21-magazie, nr. cad.50048-C21, Sc=145,00 mp, Construcția C22-casă de vacanță, nr. cad.50048-C22, Sc=51,00 mp, Construcția C23-casă de vacanță, nr. cad.50048-C23, Sc=35,00 mp și Construcția C24 - wc, nr. cad.50048-C24, Sc=17,00 mp. 65.110,50 BUNURI MOBILE PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) CARUCIOR + CUVA 7,27, MASINA GLAZURAT CIOCOLATA 3.236,26, Masina cernut faina 46,49, CARUCIOARE CU NIVELE pt cuptor 211,55, CUPTOR POLINI MOD.80100 211,55, CUPTOR POLINI MOD.8080190 211,55, CUPTOR ROTATIV ROTO 6080SR.200SC 2.531,01, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, CUPTOR WERNER REA 1280, 211,55, MASINA ROTATIVA ROTOFORM, 4.489,66, Moara ptr. Preg. Probelor, 767,59, Balanta analitica, 412,62, Echip. Ptr. Determ. Aciditatii, 570,56, Etuva, 215,59, Balanta tehnica 176,30, Sist. Automat ptr. Determ. Azot 2.761,19, Sist. Autom. Ptr. Determ. Gras 2.563,97, Distilator apa 550,82, Aparat perf. Pt.Deter. Cant. De z 1.605,07, Incinta termostatare probe 471,85, Sistem aut. Amb. Prod. Gr.IP600 21.265,94, Aparat de realiz. Mixuri pt. Ret 3.026,27, Malaxor spiral cuva rabatabil 4.821,88, Linie pentru obtinere covrigi 57.418,17, Camera racire semifabricat 3.446,86, Cuptor rotativ, 7.048,60 Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptoar rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Cuptor rotativ 7.048,60, Masina de glazurat si uscat turta dulce 8.830,77, DEDURIZATOR FD-25, 418,00, LINIE PENTRU OBTINEREA CROCHETE 105.250,22, LINIE PENTRU OBTINERE COVRIGI 74.381,28, MALAXOR 7.023,99, Oala fierbere 233,69, DULAP FRIGORIFIC 381,22, AGENT FRIGORIFIC 77,01, ECHIPAMENT MIXER PLANETAR 8.207,35, MASINA PADO PT FURSEC SI TURTA 12.311,02, Masina taiat foi nap -Doina 263,51, Masina taiat nuga 441,19, Cuptor rotativ 2.078,25, CUPTOR FOI 12.232,98. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietele de sarcini care pot fi procurate on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestora fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, pentru bunuri mobile și 2.380,00 RON, TVA pentru bunul imobil/caiet de vanzare, dovada achiziţiei acestora fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892 RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.: RO76BUCU1032235342465 RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei (zilele de miercuri), ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietele de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail : vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini. Vizualizarea activului imobil, respectiv a bunurilor mobile, este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, e-mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, e-mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, e-mail: paula.stoian@fanyon.ro.
„EuroBusiness LRJ ”S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei ”FANYON”S.R.L., conform Hotărârii nr. 120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 20.08.2020 și 10.09.2020, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Magheru, nr. 31 ,et. 1, cam. 25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următorului bun imobil, proprietatea debitoarei: BUN IMOBIL, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA) ,,Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI”, proprietate compusă din teren și construcții cu destinație nerezidențială, împreună cu bunurile mobile integrate, mijloacele fixe, obiectele de inventar și activele necorporale, situată în Sat Baldovinești, Com. Vădeni, Jud. Brăila, CF nr. 70378 a Com. Vădeni, astfel: 962.727,20. 1. Teren și construcții cu destinație nerezidențială 727.711,20. a. Teren intravilan, în suprafață de 4.507,00 mp, amplasat în Sat Baldovinești, Com.Vădeni, Jud. Brăila, nr. cad.70378, CF nr. 70378 a Com. Vădeni 30.720,00. b. Construcția C1, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C1, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,30 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.613,60. c. Construcția C2, cu destinație secție producție, nr. cad.70378-C2, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=278,45 mp, cu regim de înălțime P+1E 42.644,00. d. Construcția C3, cu destinație depozit ambalaje, nr. cad.70378-C3, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=501,10 mp, cu regim de înălțime P 17.497,60. e. Construcția C4, cu destinație pavilion administrativ, nr. cad.70378-C4, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=149,75 mp, cu regim de înălțime P+1E 39.305,60. f. Construcția C5, cu destinație depozit produse finite, cu nr. cad.70378-C5, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=130,75 mp, cu regim de înălțime P 5.312,80. g. Construcția C6, cu destinație anexă depozitare, nr. cad.70378-C6, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=294,00 mp, cu regim de înălțime P 5.279,20. h. Construcția C7, cu destinație de spații de producție și depozitare, nr. cad.70378-C7, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=449,00 mp, cu regim de înălțime P+1E 74.085,60. i. Construcția C11, cu destinație hală producție, nr. cad.70378-C11, CF nr. 70378, a Com. Vădeni, cu Sc la sol=530,00 mp și Sc desfășurată=2.120,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 359.211,20. j.Construcția C12, cu destinație anexă tehnologică, nr. cad.70378-C12, CF nr. 70378, Com. Vădeni, cu Sc la sol=155,00 mp și Sc desfășurată=620,00 mp, cu regim de înălțime D+P+1E+M 111.041,60 2. Bunuri mobile integrate (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 102.312,00. 3. Bunuri mobile constând în mijloace fixe și obiecte de inventar (lista completă poate fi vizualizată pe site-ul lichidatorului judiciar www.lrj.ro) 98.304,00. 4.Active necorporale: mărci, desene și modele 34.400,00. Activul imobil, ”Fabrica de dulciuri FATA MOȘULUI” se vinde doar în bloc, ca activ funcțional. Prețurile nu includ TVA. Urmează a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art. 292, (alin.2), lit. F, din Codul Fiscal, în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestuia efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON, deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini, urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail: vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro.Vizitarea şi prezentarea activului se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activului imobil este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702,e mail: vanzari@lrj.ro, telefon: 0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail: paula.stoian@fanyon.ro.
Sute de bucureșteni, păcăliți că sunt infectați cu COVID-19
25/09/2020 15:30

Sute de locuitori din sectorul 1 al Capitalei s-au speriat teribil după ce au fost anuntati că sunt pozitivi la testul Covid, printr-un mesaj care s-a dovedit fals. Cel mai probabil, baza de date din ...

Polițist britanic, ucis de un necunoscut în pușcărie
25/09/2020 15:13

Un poliţist britanic a fost ucis impuşcat intr-un centru de detenţie din sudul Londrei, a anunat vineri poliţia, relatează Reuters. Suspectul, un bărbat in varstă de 23 de ani, a fost rănit prin im ...

 Scandal la aterizarea cursei Frankfurt-București
25/09/2020 14:50

  Momente agitate astăzi pe aeroportul Otopeni. După aterizare, romanii aflati la bord au ignorat complet rugămintile membrilor echipajului de a astepta să părăsească pe rand aeronava. N- ...

Nepotul lui Pablo Escobar a gasit o comoara in peretele unei locuinte a unchiului sau. Ar fi fost ghidat de o
25/09/2020 12:36

Nepotul lui Pablo Escobar se poate considera unul dintre cei mai norocosi oameni de pe pamant, asta dupa ce a descoperit o punga cu nu mai putin de 18 milioane de euro, ascunsa in peretele uneia dintre locuinte ...

 INCREDIBIL! Nepotul lui Pablo Escobar a găsit 18 milioane de dolari în peretele casei
25/09/2020 10:35

  Un nepot al cunoscutului traficant de droguri columbian Pablo Escobar spune că a găsit 18 milioane de dolari in numerar ascunşi in peretele casei unchiului său. Nicolas Escobar a afirmat că o &bdqu ...

 La 86 de ani, Sophia Loren revine pe platourile de filmare
24/09/2020 11:45

  După 11 ani de pauză, Sophia Loren se reintoarce la 86 de ani, cu un rol in producţia „The Life Ahead”, o peliculă in limba italiană, produsă de Netflix. Fiul actriţei, Eduardo P ...

 Record în Georgia - o femelă de ciobănesc georgian a născut 17 pui
24/09/2020 11:30

  O cătelusă din Georgia a stabilit un record mai neobisnuit. Aflată la prima gestatie, a adus pe lume 17 pui de ciobănesti georgieni. Nasterea a durat 18 ore, iar mămica si puii ei, care au acu ...

 Cel mai gras mexican a scăpat de COVID
24/09/2020 11:00

  De la momentul numirii lui „cel mai gras om din lume” si pană in prezent, bărbatul a slăbit circa 400 de kilograme Juan Pedro Franco a fost expus riscului pentru că are mai multe boli a ...

 Yoko Ono a primit scuze de la ucigașul lui John Lennon
23/09/2020 11:20

  Mark Chapman avea 25 de ani cand l-a ucis pe John Lennon. Acum, la 65 de ani, el este căsătorit şi soţia sa locuieşte langă unitatea in care Chapman a fost inchis in ultimii opt ani. „Aş v ...

 Un indian și-a înghițit periuța de dinți
23/09/2020 11:15

Un bărbat de 39 de ani din India a fost operat de urgentă, după ce si-a inghitit periuta de dinti, informează Metro. Bărbatul a ajuns la spital, după incident, fără dureri, dar cu un disconfort in abdo ...

CTP IASI- Totul pentru sanatatea ta!

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei