default

Dimensiune font:

Curios să afli cum sunt în pat starurile de la Hollywood? Iată ce au dezvăluit «foştii» sau «fostele» unor actori celebri

| 01-09-2013 14:19

Şi în materie de sex aparenţele înşală! Unele dintre cele mai “fierbinţi” vedete de la Hollywood sunt plictisitoare în aşternut, în vreme ce altele, pe care le bănuieşti a fi cuminţi, rup paturile! Nu spunem noi asta, ci “foştii” sau “fostele” acestor celebrităţi, care au ieşit la rampă şi au demontat câteva mituri...

Jennifer Lopez (44 de ani) ţipă foarte mult în timpul partidelor de sex. “Dacă îi place ce-i faci, urlă în aşa hal că se zguduie ferestrele”, a spus un dansator care “i-a ţinut de urât” divei de-a lungul mai multor nopţi.

Angelina Jolie (38 de ani) este una dintre cele mai dorite femei din lume, dar fostul ei soţ, actorul Billy Bob Thornton, îi desfiinţează priceperea în arta amorului, spunând că este extrem de plictisitoare... Pe de altă parte însă, menajerele cuplului Angelina - Brad Pitt au dezvăluit recent că aceştia adoră să facă sex în piscina din faţa casei lor şi că partidele sunt... cu scântei.

Ashton Kutcher (35 de ani) e foarte jucăuş în pat, uneori chiar pervers. Se dă în vânt după partidele în trei - desigur, cu alte două femei. Se pare că acesta ar fi fost şi motivul despărţirii de fosta nevastă, Demi Moore, actriţa de 50 de ani neacceptând să-l împartă cu alta.

Colin Farrell (37 de ani) a fost desfiinţat de una dintre fostele iubite. “E la fel de sălbatic în pat precum Mickey Mouse. Partidele de amor cu el ţin cel mult 10 minute”, a declarat tânăra despre actorul de origine irlandeză, spulberând fanteziile multor femei...

Robert Pattinson (27 de ani), vedeta filmelor din seria “Saga Amurg”, e fenomenal în pat, susţine o fostă iubită. “Mă provoca dinainte să ajungem acasă, iar când ajungeam, explodam împreună”, a declarat tânăra, care a refuzat să-şi dezvăluie identitatea.

Channing Tatum (33 de ani), declarat anul acesta cel mai sexy bărbat din lume, a fost stripper înainte de a deveni actor celebru. Conform dezvăluirilor soţiei sale, frumuşelul îşi începe adesea nopţile de amor cu un dans în care renunţă, uşor-uşor, la haine, continuă cu un masaj erotic, sex sălbatic şi apoi din nou masaj pe tot corpul...

Ryan Gosling e total captivat de momentele de amor, susţin câteva tinere care i-au trecut prin pat starului de 32 de ani. “E absolut uimitor. Profită de orice semn pe care i-l dă partenera ca s-o aducă la extaz”, a declarat una dintre ele.

Jennifer Aniston e o prinţesă răsfăţată în pat. Zace şi aşteaptă să i se întâmple lucruri, ea nu face nimic” - susţine unul dintre foştii iubiţi ai actriţei de 44 de ani. “Acesta e, probabil, motivul pentru care bărbaţii nu stau prea mult timp cu ea”, a comentat imediat presa din SUA.

Bradley Cooper (38 de ani) a fost făcut praf la capitolul sex. “E plictisitor ca o maşină de spălat vase. Îi place să vorbească murdar în franceză, crezând că asta le excită pe femei. De fapt, le pune pe fugă”, a povestit în presa de scandal una dintre iubitele vedetei din “Marea mahmureală”.

Ben Affleck (41 de ani) e un romantic incurabil, susţin câteva dintre fostele sale iubite. Se pare că actorul obişnuieşte să pună flori în jurul patului, îşi masează partenera şi are grijă să-i facă tot ce-i place pentru o duce pe culmile plăcerii.

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

 

 

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 4383/99/2017 (210/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum și a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Ago – Parus” S.R.L. Iaşi, cu sediul în municipiul Iaşi, str. Sf. Lazăr nr. 4, bl. Peneş Curcanu, tronson 5, biroul 9, în NH Bussiness Company, la sediul Cabinetului de Avocat Daniela Arhire, etj. 1, județul Iași, după cum urmează: Nr. crt. - DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. Bunuri mobile - Aparate de joc electronice slot machine - 22.605,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2019. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 16.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 23.04.2020, 30.04.2020, 07.05.2020, 14.05.2020 și 21.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanţiei de participare la licitație, cât și a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727/850575..
Tribunalul Iași, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8669/99/2017 (526/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, precum şi a Codului de procedură civilă, anunță scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Tutun și Ziare” S.R.L. Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Bălţii nr. 6, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV – Valoare -lei- 1. Chioşcuri ziare dezafectate - 10.906,00; 2. Utilitare dacia Logan - 10.230,00. Preţul de pornire al licitației pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare și hotărârea Adunării creditorilor din data de 10.03.2020. Vânzarea prin licitație publică va avea loc la data de 13.04.2020, ora 10.00 și se vor organiza 6 ședinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 27.04.2020, 04.05.2020, 11.05.2020, 18.05.2020 și 25.05.2020, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data și ora licitației, ofertanții vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din prețul de pornire al bunului licitat, a garanției de participare la licitație de 30% din prețul de pornire al bunului licitat și a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât și documentele de înființare și împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitație, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitație, duce la pierderea garanției de participare la licitație, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toți cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligația să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, județul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035, 0727/850575 și 0744/291653..
FOTO Unde poate duce dependența de operații estetice: Părinții mi-au spus că arăt ca o ciudată
28/05/2020 21:41

 Este vedetă de televiziune, femeie de afaceri si model. Are 29 de ani si a mărturisit că s-a gandit să apeleze la chirurgia plastică incă de la 12 ani. Amy Childs a povestit cum este să fii depende ...

INCENDIAR! Și-a dat bikinii jos și i-a pus pe față în loc de mască! Soluția găsită de un model Playboy pentru a intra în magazin (VIDEO)
23/05/2020 10:29

  INCENDIAR! Si-a dat bikinii jos si i-a pus pe fată in loc de mască! Solutia găsită de un model Playboy pentru a intra in magazin (VIDEO) / Francia James / Instagram   ...