Petru Trimbitas a dezvaluit cum ajungi un programator bine platit, in urma mentoratului WellCode. Teapa, nu te-ai astepta la asta!

wellcode-teapa (2)
wellcode-teapa (1)

Dimensiune font:

| 03-12-2021 12:58

Succesul este obiectivul nostru, al tuturor, si suntem invatati sa muncim pentru a-l obtine inca din primii ani de viata. Insa doar o parte dintre noi reuseste sa-si atinga obiectivele profesionale si sa-si indeplineasca visul de a avea un job bine platit si o viata eliberata de grijile financiare.

 

Una dintre meseriile care au castigat avant in ultimii ani este cea de programator. Majoritatea tanjeste la salariile mari obtinute in domeniul programarii si viseaza la obtinerea unui job care sa fie recompensat astfel. Petru Trimbitas, fondatorul programului de mentorat WellCode, a dezvaluit motivul pentru care programatorii sunt atat de bine platiti si cum poti ajunge sa lucrezi in domeniu. Astfel, potrivit fondatorului WellCode, salariile din domeniul IT sunt influentate de cererea mare de programatori existenta pe piata nationala si internationala.

 

”Salariile programatorilor sunt atat de mari pentru ca este mare nevoie de programatori. Asta inseamna ca nu exista un drum bine stabilit ca sa ajungi programator. Exista absolventi de facultati de Informatica care nu reusesc sa se angajeze in domeniu si care, de multe ori, ajung sa practice total alte meserii. Din cauza faptului ca nu exista o cale cunoscuta de a deveni programator, foarte multa lume se pierde pe parcurs".

 

 Fondatorul WellCode mai precizeaza ca salariile mari nu sunt un motiv suficient pentru a-i motiva pe toti sa depaseasca obstacolele aparute in drum.

 

 ”Dar, chiar daca salariile platite in domeniul IT sunt extrem de motivante, nu toti cei care se apuca sa invete programare ajung sa si profeseze, pentru ca renunta la primul obstacol aparut in cale”, mai spune  Petru Trimbitas.

 

"Cu toate ca stii ca o sa fii platit bine, ca o sa ai un job bun, totusi apar foarte multe obstacole pe drum. Astfel, ajungi sa te descurajezi si sa crezi ca nu o sa ajungi niciodata programator, asa ca majoritatea oamenilor renunta. Din cauza asta, ajung foarte putini oameni care sa fie programatori, specialisti programatori pregatiti si gata sa fie angajati. De aceea,cererea de specialisti este mare, iar firmele trebuie sa se lupte pentru ei,  oferindu-le beneficii mai bune si salarii mai mari”, afirma fondatorul WellCode.

 

Crezi ca experienta inseamna doar mentoratul WellCode? Teapa! Petru Trimbitas a explicat detaliat ce inseamna sa ai experienta in domeniul IT si de ce practica este mai importanta decat certificarea. El a subliniat de ce punctul final al mentoratului WellCode – dezvoltarea propriei aplicatii -, iti poate asigura obtinerea unui job in IT.

 

”Experienta inseamna orice fel de aplicatie pe care tu ai creat-o. Atat timp cat ai un laptop sau un calculator si ai creat o aplicatie care, in mod ideal, functioneaza, e publicata pe internet si o pot vedea si alti oameni - asta inseamna deja experienta. Nu mai esti restrictionat de absolut nimic. Trebuie pur si simplu ca tu sa scrii cod si sa creezi aplicatii, iar acestea vor fi luate in calcul ca experienta. Atunci cand vei merge cu proiectul la angajator, ii vei explica felul in care l-ai gandit,  arhitectura si modul in care ai scris codul pentru el. Astfel, ii vei demonstra angajatorului ca tu chiar stii sa scrii cod si sa creezi aplicatii, iar el va avea incredere sa te angajeze pentru ca deja a vazut ceva creat de tine. In plus, pe baza discutiei, angajatorul isi va da seama ca tu esti autorul proiectului si ca nu l-ai copiat din alta parte. In acest fel tu iti poti demonstra mult mai usor experienta si nu mai esti conditionat de examene si de certificari. Pur si simplu, singurul lucru de care esti restrictionat este timpul pe care il investesti si felul in care inveti si in care scrii cod”, este convins Petru Trimbitas.

 

Fondatorul WellCode a dezvaluit, totodata, si atuul principal al programului de mentorat WellCode, despre care sustine ca este ”cheia” ca sa intri in domeniu si sa fii un programator bine platit: 

 

”Inainte de toate, ai nevoie de cineva de la care sa inveti. Ai nevoie de cineva care sa fie ori in punctul in care vrei tu sa ajungi, ori mai sus. Intotdeauna ai nevoie sa inveti de la un programator care stie sa scrie cod si care poate sa te ajute . Adica, trebuie sa poata sta langa tine si sa-ti raspunda la intrebari, pentru a-ti putea dezvolta gandirea logica. Gandirea logica este un fel de labirint în care ai nevoie de o persoana care sa-ti arate calea cea mai buna si cea mai rapida catre iesire. Acest lucru este crucial cand inveti programare: sa ai un mentor     care sa-ti spuna de fiecare data cand gresesti. Sa ai pe cineva care sa-ti arate si care era modul corect de a face lucrurile, fara sa mai gresesti pe viitor, cand te vei lovi de o provocare asemanatoare. Practic, asta e cheia ca sa intri in domeniu, sa ajungi un programator bine platit”, incheie el.

 

Intra pe site-ul WellCode si consulta oferta completa! Nu ezita si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode. Urmareste testimonialele actualilor sau pe cele ale fostilor cursanti, inregistrate pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri, si, apoi, daca crezi ca este domeniul care ti se potriveste, nu mai pierde timp si inscrie-te in programul de mentorat WellCode. Tu iti construiesti succesul! Puterea e in mainile tale!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al S.C. Best Milk 2005 S.R.L., cu sediul în loc. Bucecea, str. Calea Națională, nr. 748, jud. Botoșani, CUI RO17767289, J07/455/2005, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare la data de 04.02.2022, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82 a activelor S.C. Best Milk 2005 S.R.L. reprezentate prin: Denumirea bunurilor mobile Valoare de evaluare (lei fara T.V.A.) Valoare de pornire a licitatiei (lei fara T.V.A.) 1  FERMA VACI situata in sat Calinesti, oras Bucecea, jud. Botosani compusa din: teren intravilan cu categoria de folosinta curti constructii si arabil cu suprafata totala de 4.000 mp si construcții reprezentate prin: • cladire Hala (destinata intretinerii vacilor de lapte) • cladire Hala (hala muls vaci) • cladire Hala (destinata cresterii viteilor) 336.600,00 185.130,00 2 Plug reversibil purtat marca Vogele Noot, model XM950, SERIE C13S565E55. an fabricatie 2005, nr. identificare 059554. 28.000,00 15.400,00. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data 03.02.2022, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iaşi. Relaţii suplimentare se pot obţine la: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.: tel: 0751.084.083; 0757.545.545; 0232 – 243.864, fax: 0232-212.231 e-mail: vanzari@insolventa.ro.
Lichidatorul judiciar desemnat prin Sentinţa civilă nr. 227/F/21 decembrie 2021, pronunţată de Tribunalul Vaslui, Secţia Civilă, în dosarul nr. 1663/89/2021, privind debitoarea S.C. PRODIVA S.R.L. Huşi, având C.U.I. 35582319, sediul social în mun. Huşi, str. Dobrina, nr. 17, Corp C2, jud. Vaslui, număr de ordine în registrul comerţului J37/80/2016, notifică deschiderea procedurii simplificate de insolvenţă şi intrarea ȋn faliment, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este de 03.02.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitoarei. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 14.02.2022. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 11.03.2022. Se convoacǎ prima Adunare a creditorilor în data de 18.02.2022, ora 1200 la sediul lichidatorului judiciar situat în mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea lichidatorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la lichidatorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
Subscrisa“EuroBusiness LRJ”S.P.R.L., cu sediul în Iași, Str. Zorilor nr.11, Jud.Iași, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C.”VILA LUX GRUP” S.R.L, cu sediul în Mun. Bacău, Str. Mioriței, nr. 82, Bl. 82, Sc. B, parter, ap. 2, jud. Bacău, J04/53/1998, CUI 10141511, desemnat prin Sentinţa Civilă 326/24.07.2020, pronunţată de Tribunalul Bacău, Secția a II–a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, în dosarul 5323/110/2017, primește oferte,pe suport de hârtie, în plic sigilat la sediul lichidatorului judiciar, până la data de 24.01.2022, orele 12:00, pentru angajarea unei firme specializate în serviciul arhivistic pentru prelucrarea arhivistică (servicii de organizare a fondului arhivistic) și de păstrare și conservare (depozitare) a fondului arhivistic. Deschiderea ofertelor se va face la data de 24.01.2022, orele 13:00. Oferta trebuie să conțină următoarele elemente obligatorii: structura prețului pentru fiecare serviciu, prețul pentru perioada de depozitare legală, precum și pentru un metru liniar de documente,modalități și termene de plată. Oferta va fi însoțită de copiile certificatelor de conformitate, a actului constitutiv al persoanei juridice, a certificatelor de inregistrare la Registrul Comertului,a autorizației de funcționare pentru serviciile arhivistice menționate, inclusiv de păstrare și conservare a documentelor de arhivă cu valoare practică, eliberată de Arhivele Naționale,precum și de proiectul contractului în care să se regăsească și clauzele privind transferul acestor documente, conform Ordinului MAI nr.137/27.09.2013 și a art.18 indice 4, din Legea nr.138/2013. Documentele de arhivă cuprind documente contabile, acte de personal etc., ale societății falite S.C.”VILA LUX GRUP”S.R.L, în cantitate de aproximativ 12 m.l. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare este prețul cel mai mic oferit. Ofertele ce urmeaza a fi primite vor fi supuse atenţiei Adunării Creditorilor debitoarei S.C.”VILA LUX GRUP”S.R.L.-în faliment. Desemnarea ofertantului câştigător al selecţiei de oferte va fi făcută în conformitate cu decizia Adunării Creditorilor .Relații suplimentare la tel./fax 0232/220.777, mail: office.is@lrj.ro,www.lrj.ro.
 Țările cu cei mai mulți jucători la cazinouri online
26/01/2022 16:48

Pariurile sportive si jocurile de noroc in cazinouri online au crescut rapid de la an la an. În timp ce numărul cazinourilor fizice poate fi limitat intr-o tară de legislatia natională si locală, ca ...

Testat pozitiv pentru COVID-19, Elton John și-a anulat turneul de adio
26/01/2022 12:30

Sir Elton John si-a amanat concertele din Dallas, Texas, după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la o săptămană după ce si-a reluat turneul de adio. Elton John, in varstă de 74 de ani, tocmai s ...

Fiica lui Antonio Banderas, apariție cuceritoare într-un costum cu fustă mini, la Paris. Cât de frumoasă este Stella Banderas
25/01/2022 21:07

 Este fiica starurilor Melanie Griffith si Antonio Banderas. Stella Banderas, in varstă de 25 de ani, aspirantă la statul de actrită, a impresionat cu aparitia ei la Săptămana Modei de la Paris. &n ...

Cum s-a numit prima dată Poliția Română. De ce luminile girofarurilor au culorile albastru și roșu
25/01/2022 18:00

Tu stii cum s-a numit prima dată Politia Romană si de ce girofarurile masinilor pe care le folosesc au culorile albastru si rosu? Primele atestări privind Poliţia Romană datează din vremea lui Neagoe B ...

Filmele „Mission Impossible 7” și „Mission Impossible 8” ale lui Tom Cruise, amânate
25/01/2022 14:30

Paramount Pictures si Skydance au anuntat că atat cel de-al saptelea, cat si cel de-al optulea episod al francizei cinematografice Mission Impossible vor fi amanate din cauza pandemiei care persistă. Î ...

Lucruri interzise în bagajul de mână din avion. Ce nu ai voie sub nicio formă să iei cu tine
25/01/2022 09:48

in ultima vreme, foarte multi oameni aleg transportul aerian atunci cand călătoresc, mai ales pentru că astfel ajung mai rapid la destinatie. Ba chiar mai mult de atat, conform statisticilor, acesta este si ...

De ce să ții telefonul cu fața în jos pe masă. Trucul care te ajută enorm, explicația simplă
25/01/2022 09:09

Există două categorii principale de oameni din acest punct de vedere: cei care pun telefonul cu fata in sus si oamenii care pun dispozitivul cu ecranul in jos. Oamenii cu ecranul cu fata in sus isi permit, m ...

Doliu în muzica populară. A murit Rela Ciulei, sufletul tarafului „Rapsozii Gorjului”
24/01/2022 08:15

Una dintre emblemele muzicii populare romanesti s-a stins din viată la 83 de ani. Rela Ciulei era supranumită sufletul tarafului „Rapsozii Gorjului”. Rela Ciulei, sufletul tarafului „Raps ...

Singurul aliment care ar fi fost inventat de daci. Românii îl mănâncă și acum în cantități uriașe
23/01/2022 21:19

Te-ai intrebat vreodată ce mancau strămosii nostri, dacii si romanii? Ei bine, istoria arată că acestia obisnuiau să se hrănească extrem de sănătos, la loc de cinste fiind produsele naturale. Totusi, d ...

Speak și Ștefania, carantinați în Indonezia. Condiții inumane, pe bani mulți.
23/01/2022 17:36

Speak si Stefania au fost carantinati in Indonezia, după ce au fost testati pozitivi la coronavirus. Speak si Stefania au fost carantinati in Jakarta, Indonezia, după ce s-au imbolnăvit de Covid-19. Desi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei