COMES angajează 250 de muncitori

sigla comes

Dimensiune font:

| 27-09-2023 08:30

COMES angajează 250 de muncitori

Firma COMES construiește trasee de conducte noi de abur pentru Lukoil, Ploiești, în urma unui contract cu o valoare actualizată a investiției  de peste 10 milioane de dolari.
Contractul constă în execuția lucrărilor de construcție și montaj de conducte tehnologice și de abur noi din sectoarele Petrotel- Lukoil.
Execuția lucrărilor are loc pe perioada reviziei tehnice generale a rafinăriei, din luna noiembrie.

Ca antreprenor general, dar și constructor specializat COMES are în sarcină operațiunile de înlocuire a 78 de conducte din 4 sectoare, în lungime totală de 10 km.
Proiectul se va desfășura cu ajutorul a aproximativ 250 de oameni, sudori și lăcătuși mecanici, și va include demontarea conductelor ce se înlocuiesc, montarea conductelor noi la poziție, execuția tratamentelor termice, a controalelor nedistructive, probelor de presiune și asistența tehnică la pornirea instalațiilor.
În prezent, COMES derulează activitățile de achiziții a materiei prime și sub-contractare a personalului calificat necesar.

Noi linii de business
O direcție de dezvoltare relativ nouă a companiei este creșterea serviciilor de reparații și construcții la cheie inclusiv în regim de antrepriză generală.
Instalațiile complexe, proiectele la cheie și infrastructura de fluide sunt reperele activității COMES din perioada următoare. Anul acesta, adăugăm în portofoliu primul proiect de antrepriză generală, pe lângă producția curentă de echipamente industriale sub presiune” precizează Anton Măzărianu, director general COMES S.A. „Gestionăm proiecte de anvergură, de la faza de proiect, la execuție cu recepție finală. În acest an, am dezvoltat un departament care să gestioneze proiecte de amploare, în regim de antrepriză generală, profesioniști care asigură servicii de coordonare, proiectare, ofertare, contractare, logistică, și execuție” explică Anton Măzărianu.
Despre conducte putem discuta în continuu, acestea fac posibilă funcționarea zilnică a societății, asigurând livrarea de gaze naturale, țiței, produse petroliere, apă potabilă sau hidrogen. Acestă industrie, de echipamente și construcții metalice, are nevoie de companii serioase, solide financiar, capabile să ducă proiectele la bun sfârșit, companii cu proceduari stricte în ceea ce privește siguranța și calitatea lucrărilor.
COMES este autorizat în domeniu (cf. normelor ISCIR cât și SR EN ISO 3834-2) pentru reparație, prefabricare și montaj conducte de fluide tehnologice și conducte de abur și apă fierbinte.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:10

SC PRINTCO SRL – Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Producție de energie electrica din RES pentru autoconsum la Printco SRL”
05/12/2023 15:04

 Comunicat de presă 5/12/2023 Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Productie de energie electrica din RES pentru autoconsum la Printco SRL”

Târgul de Crăciun online Învie Tradiția
05/12/2023 14:54

Ca in fiecare an, in perioada Sărbătorilor de iarnă, Învie Traditia, proiectul national de sustinere a mesterilor populari romani, organizează un targ de cadouri de Crăciun. La fel ca in anii precede ...

 Monedă și visuri. Educația financiară modelează viitorul copiilor
05/12/2023 14:46

Într-o lume unde bătăile inimii sunt ritmate de sunetul notificărilor de pe telefon si unde deciziile financiare sunt deseori luate cu o simplă atingere pe ecran, educatia financiară a copiilor nostr ...

 COMUNICAT DE PRESĂ, ,,PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!
05/12/2023 11:03

 COMUNICAT DE PRESĂ, ,,PNRR: Fonduri pentru Romania modernă si reformată!" Comuna Victoria, judetul Iasi, demarează proiectul ,,Înfiintare serviciu de educatie timpurie complementa ...

Investitii in tehnologii noi in cadrul firmei UNGUREANU TRANS
05/12/2023 09:00

 Investitii in tehnologii noi in cadrul firmei UNGUREANU TRANS

 Controale extinse în vămile din România
04/12/2023 14:45

Se fac controale extinse in vămile din Romania, pentru combaterea traficului de jucării contrafăcute, intr-o operaţiune a Autorităţii Vamale. Acţiunea numită „Pinocchio” vine in contextul i ...

Germania, dată peste cap de ninsori
04/12/2023 14:29

Ninsorile abundente, care au paralizat in ultimele zile centrul Europei, continuă să creeze probleme in Germania. Transporturile răman perturbate in landul sudic Bavaria, aeroportul din capitala regională, ...

 ANUNȚ DE ÎNCEPERE PROIECT - „DOTAREA ȘCOLII GIMNAZIALE BUTEA DIN COMUNA BUTEA, JUDEȚUL IAȘI, CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE”
04/12/2023 12:30

 ANUNT DE ÎNCEPERE PROIECT - „DOTAREA SCOLII GIMNAZIALE BUTEA DIN COMUNA BUTEA, JUDETUL IASI, CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE”  

CAR Flexicredit Susține Dezvoltarea Antreprenoriatului în Regiunea Moldovei 10 Ani de Susținere și Încredere în Antreprenoriatul Local
04/12/2023 11:19

 Binecunoscută in regiunea Moldovei, CAR Flexicredit, ca membru activ al European Microfinance Network (EMN), devine un sprijin solid pentru antreprenorii locali.      Participarea sa ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei