Intalneste-ti jumatatea pe internet: Tot ce trebuie sa stii despre Online Dating

default

Dimensiune font:

| 08-11-2012 17:44

 

Daca nu prea esti la curent cu ultimele trenduri in materie de relatii, cuplu si sex, te anuntam ca se poarta Online Dating. Despre ce este vorba mai exact? Despre posibilitatea de a-ti gasi jumatatea pe internet. Online Dating-ul presupune un sistem online global care permite oricarei persoane sa-si creeze un profil pe internet si sa comunice cu persoane, cupluri sau grupuri care ii impart interesele sociale, amoroase sau chiar erotice.

Pas cu pas: De la primele date de profil la intalnirea cea mare

Odata ce iti creezi un profil pe unul dintre sutele de site-uri pentru intalniri online, site-ul respectiv incepe sa caute, in paralel cu cautarile tale, persoane compatibile cu tine din mai multe puncte de vedere: varsta, locatie, orientare sexuala, interese, etc. In plus, anumite astfel de site-uri ofera si servicii de chat sau convorbire audio-video.

Apoi, incepi sa primesti si sa oferi cereri de prietenie. Intri in contact doar cu persoanele pe care le alegi tu si dezvolti cu ele o relatie pe atat de deschisa pe cat iti doresti. Pe masura ce ai mai multe conversatii online cu persoana care ti-a atras cel ma mult interesul, vei ajunge la momentul stabilirii unei intalniri reale, fata in fata. Unele initiative se pot dovedi un esec, dar una dintre ele se poate incheia cu o relatie in toata regula.

online dating

Online Dating - ce spune "lumea"?

Multe persoane, de toate varstele, accepta, ca pe orice alta normalitate, faptul ca multe relatii de durata incep pe internet. Altele, in schimb, privesc activitatea ca fiind una dintre cele mai gresite pentru un start bun intr-o relatie.
Intr-adevar, exista teama de a fi "stigmatizata" la aflarea ca tocmai ai completat un profil pe un site de online dating pentru ca, probabil, intalnirile de pana acum au esuat. Cunoscutii tai ar putea crede ca nu te descurci in lumea reala asa ca iti incerci norocul in cea virtuala. Dar... ideea de online dating nu inseamna ca nu te descurci, ci pur si simplu ca vrei sa incerci si altceva. Este vorba doar despre o alta abordare a vietii tale personale.

Online Dating - ce spun statisticile?

Se pare ca cele mai active persoane pe site-urile de online dating sunt cele la care te-ai astepta mai putin: 45% din barbatii si femeile cu varste peste 55 de ani vor sa incerce sau chiar detin deja un profil de socializare online. In comparatie, doar 25% din barbatii si femeile cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au un astfel de profil.

In privinta esecurilor si reusitelor exista un echilibru: 35% din cei care au un profil online au initiat o relatie si o mentin, 33% nu au inceput o relatie si 30% au renuntat la serviciile site-urilor matrimoniale.

Mai vrei cateva cifre? Afla ca 37% dintre barbatii care detin conturi de socializare online mint despre varsta sau hobby-urile lor, din dorinta de a impresiona. Mai mult, 20% dintre ei au fetisuri sexuale, obsesii sexuale sau o pofta de sex iesita din comun.

Inainte sa iei decizia finala - incerci sau nu Online Dating - citeste argumentele pro si contra intalnirilor pe internet, afla care sunt cele mai bune site-uri de gen si ce spun statisticile despre cel mai infloritor trend in materie de cuplu, dragoste si sex.

Trebui sa incerci Online datingul daca:

- esti singura in fiecare weekend si ai senzatia ca zilele libere sunt toate la fel;
- simti ca ti-ai creat o rutina zilnica din care nu mai poti sa iesi;
- cercul tau de cunostinte este acelasi de prea mult timp;
- pur si simplu, ai chef sa te aranjezi din crestetul capului pana in varful talpilor si, cu imaginea asta fresh, sa te intalnesti cu un barbat;
- trebuie sa-ti invingi temerile sau prejudecatile si sa incerci "altceva";
- ai o datorie fata de tine sa nu te impotmolesti in singuratate;
- mai ai inca o datorie fata de tine: sa te distrezi cat si cum stii tu mai bine.

Principalele avantaje ale Online datingului:

- Fiind in spatele unor calculatoare, oamenii tind sa aiba mai mult curaj. Astfel, online datingul poate fi o solutie pentru persoanele timide si nu numai;
- Deoarece discutiile pornesc fara ca cele doua persoane sa se cunoasca, se pot lasa cuceriti si de alte trasaturi care nu tin de aspectul fizic. Astfel, dupa o lunga perioada de discutii, isi poti da seama cat de mult le place personalitatea celui cu care au comunicat. In final, aspectul fizic s-ar putea sa nici nu mai conteze atat de mult.
- In cazul in care situatia se complica si nu mai este pe placul tau, te poti retrage fara prea mare bataie de cap. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti stergi contul de pe site-ul pe care l-ai ales pentru a-ti cunoaste jumatatea

7 argumente CONTRA Online dating

- daca ai parte de o experienta neplacuta, risti sa iti creezi o imagine falsa despre reusitele tale personale;
- iti este teama ca prea multe persoane vor afla ca incerci intalnirile pe Internet;
- se poate intampla sa te intalnesti fata in fata cu o persoana diferita, cel putin ca si comportament, fata de cea cu care ai tot conversat online;
- la intalnirea fata in fata poti fi, de multe ori, constransa de situatie sa faci lucruri care nu iti plac;
- este posibil sa-ti pierzi timpul cu o activitate care nu va duce nicaieri;
- risti sa iti faci o parere gresita despre barbati si chiar despre propria persoana;
- prea multe detalii despre tine, lasate "la vedere", iti pot dauna pe termen lung.

 online dating

Site-uri pentru intalniri online (din Romania si din strainatate)

Majoritatea site-urilor dedicate online dating-ului permit accesul tuturor persoanelor, indiferent de interesele sau orientarea lor sexuala. Altele, in schimb, sunt targetate, permitand accesul doar uneia sau catorva categorii de persoane. Mai jos ti-am pregatit o selectie cel putin "interesanta".

Conform site-ului trafic.ro, sute de mii de oameni acceseaza zilnic in Romania site-urile de matrimoniale. Astfel, pe sentimente.ro intra aproape 150.000 oameni zilnic, pe cuplari.ro aproape 55.000, pe matrimoniale.ro 40.000 de persoane, iar placere.ro - site dedicat intalnirilor mai "pasionale" este accesat de 48.000 persoane zilnic.

Sa trecem la site-urile straine, o dovada clara ca online dating functioneaza, ba chiar infloreste. Cele mai cunoscute sunt match.com, perfectmatch.com si adultfriendfinder.com, insa exista si aici unele foarte, foarte targetate. Astfel, pe passion.com se intalnesc persoanele dornice de intalniri mai fierbinti, iar pe sugardaddie.com se intalnesc doar oamenii bogati si cei care vor sa li se ofere cadouri scumpe.

Tine-te bine pentru ce urmeaza: pe uniformdating.com iti poti da intalnire doar cu barbati care poarta uniforma, pe alikewise.com te intalnesti doar cu pasionatii de lectura, iar pe stachepassions.com gasesti doar barbati cu mustata si/sau barba. Daca vrei sa ai o relatie cu un marinar, trebuie sa intri pe seacaptaindate.com, iar daca vrei sa te asiguri ca viitorul tau iubit are un animal de companie, trebuie sa intri pe datemypet.com.

 

 

http://www.divahair.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei